Dodaj do ulubionych

Nowak i Adamowicz odnaleźli spuściznę po Lechu K.!

14.03.15, 11:53
Starsi Polacy z pewnością pamiętają, jak to prezydent Warszawy Lech K. POmylił sie w swoim oświadczeniu majątkowym, nie wpisując doń 100 tysięcy dochodu za POprzedni rok... A więc jeśli oświadczeniowa działalność Nowaka i Adamowicza nie zapewni im honorowego członkostwa w polityczno-biznesowo-medialnym układzie PiS-SKOK-RM, to będzie to po prostu skrajna niewdzięczność.
Obserwuj wątek
    • gtxl-3 Re: Nowak i Adamowicz odnaleźli spuściznę po Lech 14.03.15, 12:12
      witek.bis napisał:

> Starsi Polacy z pewnością pamiętają, jak to prezydent Warszawy Lech K. POmylił
      > sie w swoim oświadczeniu majątkowym, nie wpisując doń 100 tysięcy dochodu za PO
      > przedni rok... A więc jeśli oświadczeniowa działalność Nowaka i Adamowicza nie
      > zapewni im honorowego członkostwa w polityczno-biznesowo-medialnym układzie PiS
      > -SKOK-RM, to będzie to po prostu skrajna niewdzięczność.

Jasne....to tylko wredna postawa pisowców- to, co sporządziła prokuratura (zarzuty wobec Adamowicza) można określić jednym zdaniem. Szef prokuratury Seremet, był z pisowskiego nadania...tfu....Lecha Kaczyńskiego nadania.
      I wszystko q...a staje się jasne, jak blask świec na tle egipskich ciemności.

• gtxl-3 Re: Witia..... 14.03.15, 12:20
        masz dzisiaj dyżur? ...nie ma zzardy, zapijaczonego, szwampucha etc....tak, tylko pytam.
        Wiem, wiem....odpowiedzi nie dostanę, a jak dostanę...to.

• witek.bis Re: Witia..... 14.03.15, 12:28
          Dostaniesz, dostaniesz... :-) A będzie to odpowiedź w formie porady, byś sam nie przesadzał ze swoimi dyżurami, bo już się ze zmęczenia słaniasz i nawet "drzewka się nie trzymasz" :-)
          • gtxl-3 Re: Witia..... 14.03.15, 12:30
            witek.bis napisał:

> Dostaniesz, dostaniesz... :-) A będzie to odpowiedź w formie porady, byś sam ni
            > e przesadzał ze swoimi dyżurami, bo już się ze zmęczenia słaniasz i nawet "drze
            > wka się nie trzymasz" :-)

Drzewka witia?....a ad meritum?

• witek.bis Re: Witia..... 14.03.15, 12:34
              Jakiego meritum? Czy tym meritum są twoje bajdurzenia o moich "dyżurach"? A moja odpowiedź była jak najbardziej merytoryczna, bo prawdą jest, że post skierowany do mnie umieściłeś pod swoim, a nie pod moim postem. Pot zalewa już oczy?
              • gtxl-3 Re: Witia..... 14.03.15, 12:38
                witek.bis napisał:

> Jakiego meritum? Czy tym meritum są twoje bajdurzenia o moich "dyżurach"? A mo
                > ja odpowiedź była jak najbardziej merytoryczna, bo prawdą jest, że post skierow
                > any do mnie umieściłeś pod swoim, a nie pod moim postem. Pot zalewa już oczy?

W mojej przeglądarce, mój post umieściłem po twoim postem.
                W tym wątku nikt inny się jeszcze prócz wie wypowiedział....zadałem ci pytanie.
                Potrafisz odpowiedzieć merytorycznie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka