30.04.15, 17:44
,p,remier pokrótce przedstawiła sylwetkę Borysa Budki. - Ministrem sprawiedliwości zostanie 37-letni absolwent wydziału prawa Uniwersytetu Śląskiego. Doświadczony samorządowiec i parlamentarzysta, doktor ekonomi i wykładowca w katedrze prawa Akademii Ekonomicznej. Ponad 60 razy reprezentował polski parlament przed Trybunałem Konstytucyjnym. Ten młody i doświadczony reprezentant województwa śląskiego będzie dobrym ministrem sp"
Ciekawa prezentacja , ale pewnie imię pisim nie bedzie pasować , bo ruskie.
Obserwuj wątek
    • a74-7 Re: B.B 30.04.15, 17:57
      Boryslaw to ruskie ?
      • chrabya Brigitte Bardot? 30.04.15, 18:11

• don.kichote Bolesław Bierut... 30.04.15, 23:15

• profil_anonima Re: B.B 30.04.15, 23:29
      Ponad 60 razy reprezentował polski parlament przed Trybunałem Konstytucyjnym.

i jakie efekty bo to ważniejsze , skuteczność ?

jak to radca z goowna bata nie ukręci , a pewnie rąsie ma nieźle ubabrane stąd w nagrodę ma
      • x2468 Re: B.B 01.05.15, 00:28
        Duda reprezentował kryminalistów przy kupowaniu ułaskawień. Czy dokonał czegoś jeszcze? .Aha, byłbym zapomniał, Zaniósł pismo Biereckiego do Trybunału. Podobno osobiście więc jako posłaniec i słup dostał parę stówek pod stołem bez pokwitowania.
        • profil_anonima Re: B.B 01.05.15, 00:49
          x2468 napisał:

> Duda reprezentował kryminalistów przy kupowaniu ułaskawień. Czy dokonał czegoś
          > jeszcze? .Aha, byłbym zapomniał, Zaniósł pismo Biereckiego do Trybunału. Podobn
          > o osobiście więc jako posłaniec i słup dostał parę stówek pod stołem bez pokwit
          > owania.

widać ze Rosjanie ci szyfrogramy "w locie" podmieniają treści
        • man_sapiens Re: B.B 01.05.15, 11:40
          > Duda reprezentował kryminalistów przy kupowaniu ułaskawień.

I robił to skutecznie :D
          To się nazywa żyłka do interesów!
    • 141288bs Re: B.B 01.05.15, 09:21
      Imie to jest ciezkie do wymowienia...nawet Kopaczowa miala z tym problem.
    • lionold Re: "ale pewnie imię pisim nie bedzie pasować" 01.05.15, 09:37
      Racja! PiS_dziuch jak nie ma się już do Ciebie o co przeczepić to przyczepi się imienia. To takie kaczo-piaskownicowe zbydlęcenie, które pozostaje na całe życie u każdego konusa fizyczno-moralnego.
      • x2468 Re: "ale pewnie imię pisim nie bedzie pasować" 01.05.15, 12:01
        Prawdziwy prezydent:
        e.pardon.pl/pa862/b14d7bf20001f1344805148a
    • qqazz "wykładowca w katedrze prawa Akademii Ekonomicznej 01.05.15, 12:09
      Jedyne co mi przychodzi do głowy z tego co można "wykładać w katedrze" to płytki

pozdrawiam
      • volupte Re: "wykładowca w katedrze prawa Akademii Ekonomi 01.05.15, 13:42
        Płytki w katedrze sie układa a nie wykłada. Chyba ze wykładasz aby ułozyć. Polska jezyka , trudna języka;-)
        Uważam ze to zdanie jest prawidłowe - ,,"wykładowca w katedrze prawa Akademii Ekonomicznej "
        Strzeliłeś kulą w płot.

• qqazz Re: "wykładowca w katedrze prawa Akademii Eko 01.05.15, 13:56
          Wykładowca wykłada na katedrze, w katedrze jak juz napisałem można wykładać płytki, ale jak słusznie zauważyłeś Polska jezyka , trudna języka;-) nawet dla ludzi wykształconych którzy powinni mieć pojęcie o takich niuansach.

pozdrawiam
          • volupte Re: "wykładowca w katedrze prawa Akademii Eko 01.05.15, 14:15
            Zgadzam sie , powinno byc na.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka