Dodaj do ulubionych

Prezydent tryska życiem

12.05.15, 17:45
Mówiono, że jest chory. Tymczasem prezydent od wczesnego ranka w poniedziałek powyborczy wręcz tryska życiem. Jest nie tylko pełen pomysłów, ale je od razu realizuje. Choćby słynne Jednoosobowe Okręgi Wyborcze. Jeszcze wczoraj wyrzucał na śmietnik petycje społeczeństwa, dzisiaj wciela je w życie.
Jak byłoby wspaniale, gdyby wybory odbywały się corocznie…
Mam pomysł na kolejny spot wyborczy głowy Państwa. Przed chwilą widziałem spot z udziałem p. Agaty, żony Andrzeja Dudy. Świetny. Ale jeszcze lepszy mógłby być identyczny spot z udziałem p. Anny, żony Bolesława Komorowskiego. Gdyby tak opowiedziała Polakom w jaki sposób zaprowadziła go na pokoje wojskowej bezpieki (czyli WSW). Jest tajemnicą poliszynela, że to ona odegrała olbrzymią rolę w takiej, a nie innej karierze swojego męża. Właśnie czytam książkę Wojciecha Sumlińskiego. Myślę, że taki spot spotka się z olbrzymim zainteresowaniem.
Sukces murowany.
Obserwuj wątek
    • parine Re: Prezydent tryska życiem 12.05.15, 17:54
      życie to ta krótka chwila gdy odrywany ryj od koryta czuje jeszcze w nozdrzach smak karmy
      • edd.y Re: Prezydent tryska życiem 12.05.15, 17:58
        Zadne tryskanie juz mu nie POmoze. Moze sie zatryskac na smierc i tak Duda wygra.
        • gtxl.1 Re: Prezydent tryska życiem 12.05.15, 18:02
          edd.y napisał(a):

> Zadne tryskanie juz mu nie POmoze. Moze sie zatryskac na smierc i tak Duda wygr
          > a.

A jak Duda nie wygra?
          W 2005 roku też wydawało się Tuskowi po pierwszej turze, że prezydenturę ma w kieszeni...jednak przegrał II turę jako faworyt.

• w_v_w Re: Prezydent tryska życiem 12.05.15, 18:08
            Bronks wrzeszczal w TVP, ze jeszcze nigdy nie przegral :D

Moze najwyzszy czas :D
            • edd.y Duda juz wkrotce będzie prezydentem 12.05.15, 18:10

sPOko. Duda wygra z palcem w ... Komorowskiego.
              • x2468 Re: Duda juz wkrotce będzie prezydentem 12.05.15, 18:48
                Zboczek Duduś? To kto mu zmajstrował córeczkę?
                • adamszem Masz humor, bolszewiczku 17.05.15, 09:20
                  My tutaj o bardzo poważnych sprawach, a ty jak zwykle o d*pie Maryni.
          • tomjani Re: Prezydent tryska życiem 17.05.15, 11:54
            A niby na jakiej POdstawie twierdzisz że się zdawało iż Herr Oberthuskenfuhrer miał wygraną w drugiej turze w kieszeni? Proste podsumowanie elektoratu protestu przeciw III RP, choćby tylko sam Lech Kaczyński plus Andrzej Lepper który tego pierwszego przed drugą turą poparł przeczyłoby POwyższej tezie, mimo że sam Kaczyński miał w pierwszej turze mniej głosów niż jego główny konkurent. Teraz nawet bez oglądania się na elektorat protestu (Kukiz, JKM, knadydaci narodowi) Duda miał w pierwszej turze poparcie wyższe niż Rosomak, do tego jeszcze elektorat nieoficjalnie wspierający PO (czyli Paliguli, Tanajno oraz Magdaleny Ogórek, bo wyborców Jarubasa to już niedasie tu zaliczyć) jest nawet łącznie beznadziejnie słaby, o wiele słabszy niż 10 lat temu elektoratsamego tylko kandydata SLD.
    • zapijaczony_ryj A co ma mocować się ze słuchawką 12.05.15, 18:11
      :

tiny.pl/htd75
      Albo moze wywieść na manowce prawie setkę Polaków i ich zabić:
      www.google.pl/search?q=Katastrofa+smole%C5%84ska&tbm=isch&imgil=s_F0qAp0b5-jsM%253A%253BfSTa-9UtSIk7eM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fpl.wikipedia.org%25252Fwiki%25252FKatastrofa_polskiego_Tu-154_w_Smole%25252525C5%2525252584sku&source=iu&pf=m&fir=s_F0qAp0b5-jsM%253A%252CfSTa-9UtSIk7eM%252C_&usg=__jsm7vJ8ywLxe5A64hZBRtDxw3_Q%3D&biw=1414&bih=898&ved=0CDUQyjc&ei=-CVSVcTHLsaeywOf6oD4Dw
      za radą brata?
      • gtxl.1 Re: A co ma mocować się ze słuchawką 12.05.15, 18:14
        zapijaczony_ryj napisał:

> :
        >
        > tiny.pl/htd75
        > Albo moze wywieść na manowce prawie setkę Polaków i ich zabić:
        > www.google.pl/search?q=Katastrofa+smole%C5%84ska&tbm=isch&imgil=s_F0qAp0b5-jsM%253A%253BfSTa-9UtSIk7eM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fpl.wikipedia.org%25252Fwiki%25252FKatastrofa_polskiego_Tu-154_w_Smole%25252525C5%2525252584sku&source=iu&pf=m&fir=s_F0qAp0b5-jsM%253A%252CfSTa-9UtSIk7eM%252C_&usg=__jsm7vJ8ywLxe5A64hZBRtDxw3_Q%3D&biw=1414&bih=898&ved=0CDUQyjc&ei=-CVSVcTHLsaeywOf6oD4Dw
        > za radą brata?

A zapijaczony dalej te pociągi wysadza.
        Chopie.... opanuj się, w tych wyborach nie kandyduje żaden Kaczyński tylko Duda.

• profil_anonima Ogórek też tryskała życiem 12.05.15, 18:14
      świadomie, tak jak cynik Komorowski
      • gtxl.1 Re: Ogórek też tryskała życiem 12.05.15, 18:14
        profil_anonima napisała:

> świadomie, tak jak cynik Komorowski

Odpieprz się od pani Ogórek.

• profil_anonima Re: Ogórek też tryskała życiem 12.05.15, 18:22
          gtxl.1 napisał(a):

> profil_anonima napisała:
          >
          > > świadomie, tak jak cynik Komorowski
          >
          >
          > Odpieprz się od pani Ogórek.
          >
          >
          najpierw musiałbym się przypieprzyć
          • gtxl.1 Re: Ogórek też tryskała życiem 12.05.15, 18:25
            profil_anonima napisała:

> gtxl.1 napisał(a):
            >
            > > profil_anonima napisała:
            > >
            > > > świadomie, tak jak cynik Komorowski
            > >
            > >
            > > Odpieprz się od pani Ogórek.
            > >
            > >
            > najpierw musiałbym się przypieprzyć

Właśnie to zrobiłaś, ale moja uwaga była raczej niezłośliwa.

• x2468 Re: Ogórek też tryskała życiem 12.05.15, 18:50
              Stare pudło zazdrości Ogórkowej rozumu i urody do tego dokucza jej brodawa na nosie.
    • zapijaczony_ryj A co miałby kogos wyzwać od małp w czerwonym? 12.05.15, 18:17
      Albo kazać spieprzać dziadom?
      • w_v_w Re: A co miałby kogos wyzwać od małp w czerwonym? 12.05.15, 18:19
        wystarczy lewatywa z tluczonego szkla i zwiru dla Braka, od razu trysnie :D
    • x2468 Re: Prezydent tryska życiem 12.05.15, 18:47
      poliszynel Ci tak powiedział? To znaczy że cie okłamał JOW było w programie wyborczym PO w 2006 roku tyle ze PSL i pis były przeciw a do tego aby JOW wprowadzić jest potrzebna większość konstytucyjna. Zycie potwierdziło obawy psl. W Senacie gdzie wybory są przeprowadzane według zasady JOW jest 100 senatorów z tego 31 z pis,3 z PSL 3 z innych ugrupowań a pozostali 63 z PO. Dlatego w GB Farage który zdobył około 20% głosów(jego partia) będzie miał jednego posła i znika z polityki. Gdyby Kukiz mial deczko oleju w łebku to nigdy nie chciałby JOW. Protestowałby ewentualnie przeciwko JOW tak ostro tak jak dzisiaj obywatele brytyjscy.
    • adamszem WSI i Pro Civili 12.05.15, 22:07
      Nie widzę wśród wypowiedzi Szanownych Dyskutantów nic na temat mojej propozycji spotu z udziałem pani Anny Komorowskiej.
      Dlaczego w tych różnych wypowiedziach brak informacji o związkach Komorowskiego z WSI i fundacją Pro Civili? To przecież najciekawsze fragmenty w jego życiu.
      • akiriusz Re: WSI i Pro Civili 12.05.15, 22:09
        jak tak tryska życiem niech weźmie dupę w troki, założy koszulkę Sex Pistols i zjawi się na debacie w Lubinie. Jego Konkurent już się zgłosił. Czy strach troszkę ;)

Akr
      • w_v_w Re: WSI i Pro Civili 13.05.15, 06:24
        wyobraz sobie spot "kto stoi za Brakiem...stoi kaszalot...mocne, bardzo mocne :D
      • kotek.filemon Re: WSI i Pro Civili 13.05.15, 09:35
        adamszem napisał:

> Dlaczego w tych różnych wypowiedziach brak informacji o związkach Komorowskiego
        > z WSI i fundacją Pro Civili? To przecież najciekawsze fragmenty w jego życiu.

Bo większość tych informacji, to nie informacje tylko takie tam popiardywanie z PiSdy, jak to się okazało w mocnej podobno sprawie z WikiLeaks...
        • gelati Komorowski tryska zarciem 13.05.15, 10:04
          Bigosem.
          • w_v_w Re: Komorowski tryska zarciem 13.05.15, 10:05
            ...Na ten czas Bronek...rog bawoli :D
    • 13kisiel Re: Prezydent tryska życiem 13.05.15, 10:10
      tryska i na krzesło nie wchodzi ...cud Tuska :-)))
      • w_v_w Re: Prezydent tryska życiem 13.05.15, 10:56
        Breznieniewowi jak przetaczali krew tez poruszal rekami :)
        • edd.y Prezydent tryska chumorem 13.05.15, 11:19
          I elonkwencjom. Bedzie ciekawa de(bat)a.
          • w_v_w Re: Prezydent tryska horrorem :D 13.05.15, 11:35
            ...mam nadzieje, ze w niewygodnym momencie Komorowski opusci studio, albo wyrzuci dziennikarzy, tak lubi.

A najlpiej, zeby debata odbyla sie w palacu, Bronek lubi "zapraszac" niezawisly sad :P
            • edd.y Bronkowe trzy "ch" 13.05.15, 11:38
              Chonor, chumor i chorror!
              • w_v_w Re: Bronkowe trzy "ch" 16.05.15, 12:45
                Mam odruch wymiotny, na widok tej "aktywnosci" Braka.
                Jeszcze Karolak w spocie, poparcie Ferdka Kiepskiego, Kwacha, Picera, brakuje, poparcia Millera.
                Zapomnialam o rodzinie...
                Prezio wszystkich Polakow, zenada!!!

A gdyby tak poparli go "bohaterzy UPA"? :D
            • 141288bs Re: Prezydent tryska horrorem :D 17.05.15, 11:26
              w_v_w napisał:

> ...mam nadzieje, ze w niewygodnym momencie Komorowski opusci studio, albo wyrzu
              > ci dziennikarzy, tak lubi.
              >
              > A najlpiej, zeby debata odbyla sie w palacu, Bronek lubi "zapraszac" niezawisly
              > sad :P
              - moze nie opusci,suflerka z ulicy wesprze
    • adamszem A może to i dobrze... 16.05.15, 10:01
      W połowie miedzy I i II turą myślę sobie, że dobrze się stało, że prezydent całą kadencję pilnował żyrandola a nie tryskał życiem. Dzięki temu mamy jeszcze namiastkę Polski i jest, choć niewielka, szansa na jej uratowanie.
      • edd.y Duda juz wkrotce będzie prezydentem 17.05.15, 10:14

Dlugo nie POtryska. Tydzien tylko.
        • w_v_w Re: Duda juz wkrotce będzie prezydentem 17.05.15, 11:19
          kolezenstwo FK stoi murem za Brakiem, wcale mnie to nie dziwi, wielu utraci koryto, wiec walcza o przetrwanie :D
          • edd.y Re: Duda juz wkrotce będzie prezydentem 17.05.15, 12:09
            Nie przetrwaja. Maja POzamiatane.
            • w_v_w Re: Duda juz wkrotce będzie prezydentem 17.05.15, 12:45
              ...kto by pomyslal, ze Bronek zamiecie kolezenstwo :)
    • jabbaryt jeszcze sobie potryska cqały tydzień 17.05.15, 12:11
      nie wiem czy mu to pomoże, ale po wyborach to go chyba czeka reanimacja.
    • veglie Re: Prezydent tryska życiem 17.05.15, 12:48
      On tryska a słupki dołują.
    • prawdawaszaboli Re: Prezydent tryska życiem 17.05.15, 12:58
      > Mówiono, że jest chory. Tymczasem prezydent od wczesnego ranka w poniedziałek p
      > owyborczy wręcz tryska życiem.

Szprycują go prochami - aby do niedzieli...

--
      Bronisław Całuśny
      freeisoft.pl/wp-content/uploads//komrowski-ca%C5%82uje-r%C4%99k%C4%99-Jaruzelskiego.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka