qqazz 03.06.15, 20:12 no tak odbieram ustalenia z wczorajszego plenum PO. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
volupte Re: Wszystkie świnie bronić koryta 03.06.15, 20:14 a znasz te ustalenia? Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Wszystkie świnie bronić koryta 03.06.15, 20:18 odnoszę się do doniesień medialnych i relacji uczestników w tychże. A z nich widac jedno, ręczne obsadzanie list z góry i pełne posłuszeństwo dla Wadery. Dyktatorów juz mielismy lepszego sortu, nieudolnych podrób które przekonania moralne zostawiają w poczekalni nam nie potrzeba. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Wszystkie świnie bronić koryta 03.06.15, 20:16 no tak odbieram ustalenia myślisz ,że kogoś zainteresują twe wizje z terapii grupowej ? Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Wszystkie świnie bronić koryta 03.06.15, 20:20 Nie wiem co ci mówili na terapii grupowej ale akurat twoje zdanie mogę śmiało potraktować niczym fantasmagorie pensjonariuszy Drewnicy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Wszystkie świnie bronić koryta 03.06.15, 20:24 ale akurat twoje zdanie mogę śmiało potraktować niczym fantasmagorie pensjonariuszy Drewnicy. znasz się na rzeczy , nasz jesteś :))) Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Drewnica, Drewnica piękna okolica 03.06.15, 20:38 znów wygramy wybory będzie tam stolyca. pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Drewnica, Drewnica piękna okolica 03.06.15, 20:43 znów wygramy wybory będzie tam stolyca. nie da rady ,większość to jednak w miarę normalni. :( Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Nom 03.06.15, 20:47 gdzieś maja ustalenia plenum, Oni są zainteresowani głównie tym żeby to w końcu było to ostatnie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mao111 Re: Wszystkie świnie bronić koryta 03.06.15, 20:21 Śmieszne jest to gadanie o korycie. Jakoś ci politycy ze świecznika potem sobie lepiej finansowo radzą niż w czasach politykowania, a nikt im pod kieckę mnie zagląda... Odpowiedz Link Zgłoś
oliwa.sprawiedliwa Re: Wszystkie świnie bronić koryta 03.06.15, 20:24 dziwne, ale nie razi mnie ta mowa nienawiści, jak bardzo trzeba sobie na nią zasłużyć by rodził się odruch, to mało, to jeszcze zbyt mało Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski7 Ewolucja WSI-owej "trzody chlewnej" 03.06.15, 20:25 www.docinek.com/836/ewolucja-partii-nowoczesnapl.html Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Wszystkie płatne qrvy hejtować na forach! 03.06.15, 20:42 qqazz napisał: > no tak odbieram ustalenia z wczorajszego plenum PO. > Jak widzisz, Ciebie też łatwo można "odebrać". Nachlaliście się, że tyle rzygowin wydalacie? Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz A kiedy i gdzie mnie odbierałeś? 03.06.15, 20:45 Nawet jak się nachlam i rzygam dalej niż widzę to do domu sam wracam. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
romullos Przed napalonymi świniami o świetobliwych ryjach? 03.06.15, 22:12 qqazz napisał: ? Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Przed kim to sprawa wtórna 03.06.15, 22:25 najważniejsze, ze odetną "nas" od koryta, a to zbrodnia stanu przecież. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nachlany_wolak Podbijasz swój przygłupawy temat. 03.06.15, 22:29 Komu to potrzebne ? Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Podbijasz swój przygłupawy temat. 03.06.15, 22:38 przygłupawego to możesz w lustrze poszukać, szansa na sukces z gatunku tych 300 procentowych. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: Wszystkie świnie bronić koryta 03.06.15, 22:50 Świnie to porządne zwierzątka i mają prawo bronić swojego korytka. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz A czy ja im tego bronię? 03.06.15, 23:04 Fakt stwierdzam subiektywny. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Wszystkie świnie zobywać koryto - hasło PiS /nt 04.06.15, 00:03 qqazz napisał: > no tak odbieram ustalenia z wczorajszego plenum PO. > > > pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś