Dodaj do ulubionych

Schetyna - Falenta - Kukiz

05.06.15, 17:19
Taka zabawa w skojarzenia.
Obserwuj wątek
    • pat158 Re: Schetyna - Falenta - Kukiz 05.06.15, 17:23
      Hmmm. Schetyna i Kukiz są z opolskiego :).
      • l_zaraza_l Re: Schetyna - Falenta - Kukiz 05.06.15, 17:58
        pat158 napisał(a):

> Hmmm. Schetyna i Kukiz są z opolskiego :).
        >

A Falenta to Lubin. Wszystko co ma związek z kandydowaniem Kukiza dzieje się w Lubinie.
        • gtxl.1 Re: Schetyna - Falenta - Kukiz 05.06.15, 19:06
          l_zaraza_l napisała:

> pat158 napisał(a):
          >
          > > Hmmm. Schetyna i Kukiz są z opolskiego :).
          > >
          >
          > A Falenta to Lubin. Wszystko co ma związek z kandydowaniem Kukiza dzieje się w
          > Lubinie.

Lubin nie jest w woj. opolskim.
          Wszyscy trzej są z Dolnego Śląska...a Lubin to Lubin – miasto i gmina w południowo-zachodniej Polsce, na Dolnym Śląsku.
          • l_zaraza_l Re: Schetyna - Falenta - Kukiz 06.06.15, 17:20
            gtxl.1 napisał(a):

> Lubin nie jest w woj. opolskim.
            > Wszyscy trzej są z Dolnego Śląska...a Lubin to Lubin – miasto i gmina w p
            > ołudniowo-zachodniej Polsce, na Dolnym Śląsku.

A gdzie napisałam, że Lubin jest w opolskim? Chodzi o powiązania pomiędzy ludźmi. O to, że Falenta jest mocny w Lubinie i jednocześnie w swoim Hawe przechowywał/przechowuje ludzi bliskich Schetynie. I chodzi też o to, że wszystko, co związane z kampanią wyborczą Kukiza też działo się w Lubinie, choć wydawać by się mogło, że bardziej oczywiste byłoby Opole lub Wrocław.
            • gtxl.1 Re: Schetyna - Falenta - Kukiz 06.06.15, 17:28
              l_zaraza_l napisała:

> gtxl.1 napisał(a):
              >
              > > Lubin nie jest w woj. opolskim.
              > > Wszyscy trzej są z Dolnego Śląska...a Lubin to Lubin – miasto i gmi
              > na w p
              > > ołudniowo-zachodniej Polsce, na Dolnym Śląsku.
              >
              >
              > A gdzie napisałam, że Lubin jest w opolskim? Chodzi o powiązania pomiędzy ludźm
              > i. O to, że Falenta jest mocny w Lubinie i jednocześnie w swoim Hawe przechowyw
              > ał/przechowuje ludzi bliskich Schetynie. I chodzi też o to, że wszystko, co zwi
              > ązane z kampanią wyborczą Kukiza też działo się w Lubinie, choć wydawać by się
              > mogło, że bardziej oczywiste byłoby Opole lub Wrocław.

Ja przecież nie Tobie to zarzuciłem, że napisałaś, że Lubin jest w opolskim. Patrz post wyżej.
              Oba, trzej to "mafia" dolnośląska.
              Schetyna żeby ratować platformę, najpierw ja rozpie... z Kukizem, potem powstanie nowa partia, która będzie taka sama i jednocześnie nie ta sama.

• 13kisiel Re: Schetyna - Falenta - Kukiz 05.06.15, 20:41
      coś jest na rzeczy ...zastanawiam się co mogą mieć na Kukiza ?
      • l_zaraza_l Re: Schetyna - Falenta - Kukiz 06.06.15, 17:17
        13kisiel napisał:

> coś jest na rzeczy ...zastanawiam się co mogą mieć na Kukiza ?
        >

Niczego nie muszą na niego mieć. Zwyczajnie wykorzystują jego naturę buntownika i naiwność. Starzy wyjadacze znaleźli lukę na rynku i wypromowali "wkurw". I są do tego wkurwu powody ale jeśli ktoś pobudza ten wkurw to powinien mieć pomysły jak go niwelować. A ilu Polaków tyle powodów do wkurwu. Dlatego Kukiz nie ma programu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka