l_zaraza_l 05.06.15, 17:19 Taka zabawa w skojarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pat158 Re: Schetyna - Falenta - Kukiz 05.06.15, 17:23 Hmmm. Schetyna i Kukiz są z opolskiego :). Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: Schetyna - Falenta - Kukiz 05.06.15, 17:58 pat158 napisał(a): > Hmmm. Schetyna i Kukiz są z opolskiego :). > A Falenta to Lubin. Wszystko co ma związek z kandydowaniem Kukiza dzieje się w Lubinie. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl.1 Re: Schetyna - Falenta - Kukiz 05.06.15, 19:06 l_zaraza_l napisała: > pat158 napisał(a): > > > Hmmm. Schetyna i Kukiz są z opolskiego :). > > > > A Falenta to Lubin. Wszystko co ma związek z kandydowaniem Kukiza dzieje się w > Lubinie. Lubin nie jest w woj. opolskim. Wszyscy trzej są z Dolnego Śląska...a Lubin to Lubin – miasto i gmina w południowo-zachodniej Polsce, na Dolnym Śląsku. Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: Schetyna - Falenta - Kukiz 06.06.15, 17:20 gtxl.1 napisał(a): > Lubin nie jest w woj. opolskim. > Wszyscy trzej są z Dolnego Śląska...a Lubin to Lubin – miasto i gmina w p > ołudniowo-zachodniej Polsce, na Dolnym Śląsku. A gdzie napisałam, że Lubin jest w opolskim? Chodzi o powiązania pomiędzy ludźmi. O to, że Falenta jest mocny w Lubinie i jednocześnie w swoim Hawe przechowywał/przechowuje ludzi bliskich Schetynie. I chodzi też o to, że wszystko, co związane z kampanią wyborczą Kukiza też działo się w Lubinie, choć wydawać by się mogło, że bardziej oczywiste byłoby Opole lub Wrocław. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl.1 Re: Schetyna - Falenta - Kukiz 06.06.15, 17:28 l_zaraza_l napisała: > gtxl.1 napisał(a): > > > Lubin nie jest w woj. opolskim. > > Wszyscy trzej są z Dolnego Śląska...a Lubin to Lubin – miasto i gmi > na w p > > ołudniowo-zachodniej Polsce, na Dolnym Śląsku. > > > A gdzie napisałam, że Lubin jest w opolskim? Chodzi o powiązania pomiędzy ludźm > i. O to, że Falenta jest mocny w Lubinie i jednocześnie w swoim Hawe przechowyw > ał/przechowuje ludzi bliskich Schetynie. I chodzi też o to, że wszystko, co zwi > ązane z kampanią wyborczą Kukiza też działo się w Lubinie, choć wydawać by się > mogło, że bardziej oczywiste byłoby Opole lub Wrocław. Ja przecież nie Tobie to zarzuciłem, że napisałaś, że Lubin jest w opolskim. Patrz post wyżej. Oba, trzej to "mafia" dolnośląska. Schetyna żeby ratować platformę, najpierw ja rozpie... z Kukizem, potem powstanie nowa partia, która będzie taka sama i jednocześnie nie ta sama. Odpowiedz Link Zgłoś
13kisiel Re: Schetyna - Falenta - Kukiz 05.06.15, 20:41 coś jest na rzeczy ...zastanawiam się co mogą mieć na Kukiza ? Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: Schetyna - Falenta - Kukiz 06.06.15, 17:17 13kisiel napisał: > coś jest na rzeczy ...zastanawiam się co mogą mieć na Kukiza ? > Niczego nie muszą na niego mieć. Zwyczajnie wykorzystują jego naturę buntownika i naiwność. Starzy wyjadacze znaleźli lukę na rynku i wypromowali "wkurw". I są do tego wkurwu powody ale jeśli ktoś pobudza ten wkurw to powinien mieć pomysły jak go niwelować. A ilu Polaków tyle powodów do wkurwu. Dlatego Kukiz nie ma programu. Odpowiedz Link Zgłoś