Dodaj do ulubionych

Dar pomoże w interesach

21.09.04, 03:27
Lewica trzyma gmine i prokurature w garsci i wlos z glowy nikomu nie spadnie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Lewa.Trzustka gmina Ustka = we łbach pu$tka IP: 206.54.158.* 21.09.04, 08:31
    • Gość: JA Re: Dar pomoże w interesach IP: *.ydp.com.pl 21.09.04, 09:16
      Urodziłem się w Ustce i mieszkałem tam do niedawna.
      Pana Wszółkowskiego znam dobrze, to typowy konformista...
      Stary komuch który po 1989 uciekł „w pierwszej szalupie z pokładu tonącej PZPR”
      Ale zaraz pojawił się w pierwszych ławkach pobliskiego KOŚCIOŁA, tak to się w
      Polsce nazywa polityka niezależna...
      Aż włosy jeżą się na głowie...to człowiek bez żadnego kośćca moralnego.
    • Gość: Jeż Jerzy Re: Dar pomoże w interesach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 09:47
      Korupcja, Korupcja i jeszcze raz Korupcja - to właśnie dzisiejszy obraz Polski
      www.policjainaczej.prv.pl
    • Gość: Konsultant Re: Dar pomoże w interesach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 10:41
      Proszę zwrócić uwagę, że wszystkie przekręty opisywane w "Gazecie", i nie
      tylko, dotyczą w 90% zamówień publicznych. Czy to nie jest zastanawiające? Jest
      dla wszystkich, tylko nie dla Urzedu Zamówień Publicznych i parlamentu, a to
      dlatego, że to oni obdarzyli nas podłym korupcjogennym i kryminigennym Prawem
      zamówień publicznych. Wydaje mi się, że "Gazeta" dysponuje tak wielką ilością
      dowodów na to, że tak jest, że powinna rozpocząć akcję przeciw tej ustawie.
      Chętnie, nawet bardzo, pomogę!
    • Gość: przemo wiejska NIE miejska !!!!!!!!!!!!!! IP: *.pl / *.pl 21.09.04, 14:13
      Zazwyczaj jest tak, że w gazecie zapomina się dodać, że sprawa dotyczy Gminy
      Wiejskiej Ustka a nie miasta Ustki. To są dwie odmienne jednostki terytorialne
      i należy o tym pamietać !!! Nie mylmy więc tego. Wójt Wszółkowski żądzi w
      Gminie Wiejskiej Ustka i nie ma nic wspólnego z Miastem Ustka !!!!!!!!!!!!
    • Gość: popa Re: Dar pomoże w interesach IP: *.sdsl-line.inode.at 21.09.04, 15:49
      A gdzie jest Zygmunt Prusinski stary oszust z Wiednia to on napewno jest
      zamieszany w te oszusta.
    • Gość: NN Re: Dar pomoże w interesach IP: *.idea.pl 21.09.04, 20:05
      To nie dotyczy tylko wójta Ustki Słupskie ukłądy SLD z policja prokuraturą
      sądami to jest temat tylko ze nikt się nim nie zajmie Dziennikarze ze Słupska
      też maja pełno ......
    • Gość: Jerzy Korupcja wszechobecna. Co zrobić z uczciwym ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 20:58
      Czy przypadkiem nie należy wymienić wszystkich pracowników urzędów Polsce ?
      Co krok to korupcja.
      Czy jest gdzieś jakiś uczciwy ?
      Jest ?! To moze go do ZOO dać żeby wszyscy go pooglądali ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka