maksimum 21.09.04, 03:27 Lewica trzyma gmine i prokurature w garsci i wlos z glowy nikomu nie spadnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lewa.Trzustka gmina Ustka = we łbach pu$tka IP: 206.54.158.* 21.09.04, 08:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Dar pomoże w interesach IP: *.ydp.com.pl 21.09.04, 09:16 Urodziłem się w Ustce i mieszkałem tam do niedawna. Pana Wszółkowskiego znam dobrze, to typowy konformista... Stary komuch który po 1989 uciekł „w pierwszej szalupie z pokładu tonącej PZPR” Ale zaraz pojawił się w pierwszych ławkach pobliskiego KOŚCIOŁA, tak to się w Polsce nazywa polityka niezależna... Aż włosy jeżą się na głowie...to człowiek bez żadnego kośćca moralnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeż Jerzy Re: Dar pomoże w interesach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 09:47 Korupcja, Korupcja i jeszcze raz Korupcja - to właśnie dzisiejszy obraz Polski www.policjainaczej.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konsultant Re: Dar pomoże w interesach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 10:41 Proszę zwrócić uwagę, że wszystkie przekręty opisywane w "Gazecie", i nie tylko, dotyczą w 90% zamówień publicznych. Czy to nie jest zastanawiające? Jest dla wszystkich, tylko nie dla Urzedu Zamówień Publicznych i parlamentu, a to dlatego, że to oni obdarzyli nas podłym korupcjogennym i kryminigennym Prawem zamówień publicznych. Wydaje mi się, że "Gazeta" dysponuje tak wielką ilością dowodów na to, że tak jest, że powinna rozpocząć akcję przeciw tej ustawie. Chętnie, nawet bardzo, pomogę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemo wiejska NIE miejska !!!!!!!!!!!!!! IP: *.pl / *.pl 21.09.04, 14:13 Zazwyczaj jest tak, że w gazecie zapomina się dodać, że sprawa dotyczy Gminy Wiejskiej Ustka a nie miasta Ustki. To są dwie odmienne jednostki terytorialne i należy o tym pamietać !!! Nie mylmy więc tego. Wójt Wszółkowski żądzi w Gminie Wiejskiej Ustka i nie ma nic wspólnego z Miastem Ustka !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popa Re: Dar pomoże w interesach IP: *.sdsl-line.inode.at 21.09.04, 15:49 A gdzie jest Zygmunt Prusinski stary oszust z Wiednia to on napewno jest zamieszany w te oszusta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NN Re: Dar pomoże w interesach IP: *.idea.pl 21.09.04, 20:05 To nie dotyczy tylko wójta Ustki Słupskie ukłądy SLD z policja prokuraturą sądami to jest temat tylko ze nikt się nim nie zajmie Dziennikarze ze Słupska też maja pełno ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Korupcja wszechobecna. Co zrobić z uczciwym ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 20:58 Czy przypadkiem nie należy wymienić wszystkich pracowników urzędów Polsce ? Co krok to korupcja. Czy jest gdzieś jakiś uczciwy ? Jest ?! To moze go do ZOO dać żeby wszyscy go pooglądali ? Odpowiedz Link Zgłoś