Dodaj do ulubionych

Krótka odpowiedź prezesa

25.12.15, 12:42
Padło jeszcze jedno pytanie. O życzenia dla posłów opozycji. Padła szybka odpowiedź:

- Żeby zmądrzeli - stwierdził prezes PiS.

To mi się podoba,lubię odpowiedzi konkretne.
PO co głupio dyskutować.
Złodziej to złodziej a bandyta to bandyta.
Reszta to uczciwy i poczciwy Naród,robiony w konia przez obeznanych w prawie cwaniaków.
Obserwuj wątek
    • erka-4 w prawie... 25.12.15, 12:44
      ...które w rękach cwaniaków staje się czerwcowym bezprawiem.
      • snajper55 Re: w prawie... 25.12.15, 12:50
        erka-4 napisał:

> ...które w rękach cwaniaków staje się czerwcowym bezprawiem.

Dlatego teraz będziemy mieć bezprawie, gdzie silą będzie prawem.

S.,
        • adalberto3 "....będziemy mieć bezprawie...." 25.12.15, 12:56
          Jeżeli obecne przepisy nie sprawdzają się, to trzeba je zmieniać. W miarę możliwości szybko.
          • snajper55 Re: "....będziemy mieć bezprawie...." 26.12.15, 03:56
            adalberto3 napisał:

> Jeżeli obecne przepisy nie sprawdzają się, to trzeba je zmieniać. W miarę możli
            > wości szybko.

Ależ niech je zmieniają. Ale bez łamania prawa, bez łamania Konstytucji.

S.
        • erka-4 Re: w prawie... 25.12.15, 13:06
          snajper55 napisał:
          Dlatego teraz będziemy mieć bezprawie, gdzie silą będzie prawem.

- martwisz się,że cię nie zatrudnią do armaty ?
          No cóż,kiedyś się trzeba przekwalifikować w końcu.
      • bogucjusz Re: w prawie... 25.12.15, 12:52
        erka-4 napisał:

> ...które w rękach cwaniaków staje się czerwcowym bezprawiem.

grudniowym
        • erka-4 Re: w prawie... 25.12.15, 13:10
          Oczywiście ,masz świętą rację,grudniowe łamanie prawa też było.

Za to też należy z grobu medale POwyciągać.
          • bogucjusz Re: w prawie... 25.12.15, 13:57
            erka-4 napisał:

> Oczywiście ,masz świętą rację,grudniowe
            > łamanie prawa też było.

>
            > Za to też należy z grobu medale POwyciągać.

Teczkę TW "Pączka" należy w końcu wyciągnąć.
            • erka-4 Re: w prawie... 25.12.15, 20:26
              Na tego pana nie potrzeba teczki,sam osobiście w niedzielę 13 grudnia roku pamiętnego w telewizorze widziałem oraz słyszałem,jak wojnę wypowiadał Polakom.
              • bogucjusz Re: w prawie... 25.12.15, 21:25
                Nie o tym panu mówiłem, ale fakt, gdyby żył, znalazłoby się dla niego miejsce w PiSie.
                • snajper55 Re: w prawie... 26.12.15, 03:58
                  bogucjusz napisał:

> Nie o tym panu mówiłem, ale fakt, gdyby żył, znalazłoby się dla niego miejsce w
                  > PiSie.

Obok towarzysza Jasińskiego, towarzysza Piotrowicza, czy towarzysza Kryże. Dobrane towarzystwo w tym PiSie - komuniści i złodzieje.

S.
                  • bogucjusz Żoliborska, wyższa półka ich mać. n/t 26.12.15, 11:19
    • m.c.hrabia Re: Krótka odpowiedź prezesa 25.12.15, 12:52
      ciekawe czy był na prochach
    • zapijaczony_ryj Raczej "Kutka" 25.12.15, 13:25
      erka-4 napisał:

> Padło jeszcze jedno pytanie. O życzenia dla posłó
      > w opozycji. Padła szybka odpowiedź:

>
      > - Żeby zmądrzeli - stwierdził prezes PiS.
      >
      > To mi się podoba,lubię odpowiedzi konkretne.
      > PO co głupio dyskutować.
      > Złodziej to złodziej a bandyta to bandyta.
      > Reszta to uczciwy i poczciwy Naród,robiony w konia przez obeznanych w prawie cw
      > aniaków.
    • piq tow. "Jar" niech się przyzna do bycia agentem... 25.12.15, 13:36
      ...i do tego, że jego teczkę SB zniszczyła jeszcze w latach 1980-tych. To, co pokazał, to montaż z rozproszonych mikrofilmów.
      • lumpior Re: tow. "Jar" niech się przyzna do bycia agentem 25.12.15, 13:40
        piq napisał:

> ...i do tego, że jego teczkę SB zniszczyła jeszcze w latach 1980-tych. To, co p
        > okazał, to montaż z rozproszonych mikrofilmów.
        "Szalony Antek" ma w swoim sejfie i spełnione będzie jego każde życzenie?
      • zapijaczony_ryj Re: tow. "Jar" niech się przyzna do bycia agentem 25.12.15, 13:42
        piq napisał:

> ...i do tego, że jego teczkę SB zniszczyła jeszcze w latach 1980-tych. To, co p
        > okazał, to montaż z rozproszonych mikrofilmów.

gejem
    • basia.basia Krynica mądrości... 25.12.15, 14:02
      nie po raz pierwszy daje dowód, że szybciej mówi niż myśli. Nie mogę pojąć jak można
      go uważać za politycznego geniusza. Wszystko zwykle paprze i robi to również teraz.
      Otoczył się miernotami a te drżą przed nim ze strachu i zrobią wszystko co mu się w chorym umyśle wyroi.

erka-4 napisał:

>
      >
      > Reszta to uczciwy i poczciwy Naród,robiony w konia przez obeznanych w prawie cw
      > aniaków.
    • sclavus Re: Krótka odpowiedź prezesa 25.12.15, 16:05
      ... panprezesowi trudno by było życzyć rozumu, bo to coś, co dla niego nieosiągalne...
      Tym "życzeniem" dla opozycji pokazał, że ani rozumu, ani taktu nie ma... a ty, skoro ci się tak to podoba, jesteś tego samego sortu!!
    • projagi Re: Krótka odpowiedź prezesa 26.12.15, 02:18
      erka-4 napisał:

>
      >

Ale ten prezes inteligientny. Aż się ze wstydu schowałam za szafę, taka się poczułam niemądra
      > aniaków.
      • katrina1945 Re: Krótka odpowiedź prezesa 26.12.15, 06:51
        - a co w tej szafie masz ?
        • w_v_w Re: Krótka odpowiedź prezesa 26.12.15, 07:48
          ...ma trupa PO :D:D:D
          • erka-4 Re: Krótka odpowiedź prezesa 26.12.15, 11:03
            Wygląda na to,że zaKODowany trup odżył po dwóch wiekach:

telewizjarepublika.pl/prof-wolniewicz-o-kod-nowa-targowica-ruch-organizowany-i-sterowany,27694.html
    • szlachcic Re: Krótka odpowiedź prezesa 26.12.15, 11:14
      dodajmy ze te zyczenie były wypowiedziane z pianą w ryju i ze były wypowiedziane we Wigilie
      To się nazywa pisowska wiara katolicka - jezyk milosci katolicko-pisowskiego oszoloma
      • erka-4 Prezesa słyszałem i widziałem... 26.12.15, 11:30
        szlachcic napisał:

> dodajmy ze te zyczenie były wypowiedziane z pianą w ryju i ze były wypowiedzian
        > e we Wigilie
        > To się nazywa pisowska wiara katolicka - jezyk milosci katolicko-pisowskiego os
        > zoloma

- dokładnie,t.znaczy żadnej piany nie widziałem.

A nawet pani vicePrezes o spokój i rozsądek prosi:

Dzisiaj ci, którzy tracą wpływy, tracą własne interesy, którzy za wszelką ceną bronią swoich przywilejów – postaram się w dalszej części rozmowy, uzasadnić, co mam na myśli – za wszelką cenę chcą doprowadzić do tego, żeby władza, która została wybrana w demokratycznych wyborach, przez naród – ponieważ myśmy dostali legitymację od narodu, od suwerena – została w tej chwili zdyskredytowana.

Zarzuca nam się rzeczy, których nie robimy. Zarzuca nam się rzeczy, których nie mówimy, a wszystko po to, żeby obronić własne interesy. Z przykrością stwierdzam, że niestety ta manipulacja zaczyna wciągać duże grupy ludzi, którzy nie są w układ władzy, która już przeminęła, w jakikolwiek sposób wplątani. Ale oni dzisiaj przez ten wrzask, przez tę histerię, zostają jakby postawieni po tej drugiej stronie. Gdybym miała dzisiaj powiedzieć, co jest nam potrzebne to na pewno spokój i rozmowa. My będziemy to konsekwentnie realizować, ale potrzebna jest rozwaga tych, którzy dzisiaj próbują burzyć, i którzy próbują dzielić Polaków – próbują realizować to, co przez ostatnie osiem lat było konsekwentnie czynione. Mam na myśli podziały Polaków. Przez osiem lat władza, która odeszła, dzieliła polskie społeczeństwo. Dzisiaj próbuje dla własnych przywilejów dokonywać tego samego.

A co otrzymuje ?

– Rzeczywiście w polskiej kulturze politycznej jest taki dobry zwyczaj, że rządzący, nowa władza ma te symboliczne 100 dni na to, żeby uporządkować sprawy organizacyjne, wejść w rytm rządzenia, zaproponować pewne ustawowe rozwiązania. Nam tego czasu nie dano. Od razu zaczęły się ataki, krytyka, wściekłe atakowanie ze strony tej części, która w tej chwili traci wpływy. Myślę, że to jest strach przed obywatelami

polskobudzsie.wordpress.com/2015/12/25/b-szydlo-gra-idzie-naprawde-o-polske/
        • piq hehehe, "kultura polityczna",... 26.12.15, 11:48
          ...towarzyszu karetka, towarzyszka Szydło nie wie, o czym bredzi, bo pośród Poputczyków i Sprzedawczyków zna się tylko standardy rosyjskiej "kultury politycznej", a wy nie wiecie, o czym PiSzecie, jako wierny ćwierćinteligencki PiSi troll.
          • erka-4 Re: hehehe, "kultura polityczna",... 26.12.15, 15:22
            Piquś,pilnuj swej budy,bo dojdzie do tego,że nie będziesz miał do czego powrócić.
            Złodzieje na opał ją wezmą,wszak zima w pełni.
            • piq cipciu pisiu, grozisz mi tawariszczami z PiSu?... 26.12.15, 19:29
              ...że przyjdą i ukradną moją budę? Niemożliwe. Przecież to nieudaczne ciocie, to po pierwsze, a po drugie niech spróbują, to znowu będą mieli okazję bohatersko łkać "nie zabijajcie nas", bo ja dla prorosyjskiej swołoczy jestem bezlitosny. Dla was, towarzyszu karetka, też, boście ćwierćinteligent.
    • ukos Pierd rzadko trwa długo 26.12.15, 19:51
      Nawet pierd takiego starego pierdziela.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka