Dodaj do ulubionych

Lista chwały PiS

26.12.15, 06:50
Wszystkich nie zapamietałam, ale wiem, że wyczyny innych też są w archiwum FK

Bonikowski - damski bokser, Jackiewicz - pobicie ze skutkiem śmiertelnym, Szmit - złodziej i damski bokser, Pieta - złodziej, Brudziński to samo, Andrzej D. - bez komentarza, Muszyński - cieszył się ze śmierci Bartoszewskiego, Piotrowicz - prokurator stanu wojennego, Kryże to samo, pomijam hipokrytów, oszustów i nałogowych kłamców, ale jak ktoś ma ochotę wymienić ich z nazwiska to śmiało.

Jestem pewna, że sama pisałam tu o co najmniej dziesięciu innych z wyrokami, i ze dwudziestu innych moralnie wzmożonych kierowców na bani, zdrajców małżeńskich, ale może tak poszukamy wśród nich alimenciarzy. To najmniejszy kaliber jeśli chodzi o przestępstwa umyślne, ale jak widać sami się o to proszą. Na początek może porozmawiamy o Jacku Kurskim, rozwodniku, dziś rzuconym na odcicnek Mediów Narodowych, który nie tylko nie chciał płacić na dzieci, ale postanowił ukryć przed żoną majątek na Cyprze, co wy na to?

Ah, te skojarzenia - Cypr! Bierecki! Królowa Puchu i Pierza! Kto tam jeszcze?!
Obserwuj wątek
    • axyzaaa Czyżbym zapomniała o Mariuszu Kamińskim 26.12.15, 06:53
      i jego trzech kolegach z wyrokami, których uniewinnił Andrzej D. tworzących teraz tworzą policję polityczną?! Jakże mogłam!
      >
    • zapijaczony_ryj Jedno jest pewne.W PiS jest najwięcej moczymordów 26.12.15, 09:13
      łobuzów, komuchów i psycholi, a na czele stoi taki co to jest zupełnie inny inaczej.
      Zamiast miłości, ma w sercu nienawiść, nienawiść genetyczną, on po prostu nienawidzi szczęśliwych ludzi!
    • porannakawa01 Re: Lista chwały PiS 26.12.15, 09:28
      A zwykli wyborcy na nich głosują?
      Na durni, przestępców, pijaczków, rabusia, złodzieja, nieodpowiedzialnego?
      Co to ca ludzie, jak można do stanowienia prawa, do rządzenia Polską takich wogóle dopuścić?

Przecież o Dudzie było wiadomo, że kombinuje, że kradnie.
      Usprawiedliwiali go, że to niewielkie sumy.
      A ten potem na Konstytucję przysięgał i kończył - TAK MI DOPOMÓŻ BÓG!
      On ma nadzieję, że Bóg mu pomoże?
      • cymber.gaj Re: Lista chwały PiS 26.12.15, 09:54
        Ich Bóg popiera każdą podłość, nawet krzywoprzysięstwo, byleby w słusznej sprawie - na przykład dla władzy lub pieniędzy. Takiego Boga podtyka im Rydzyk.
    • resboy Re: Lista chwały PiS 26.12.15, 10:20
      No tak, odepchnięcie żula to wielkie przestępstwo umyślne. Chyba w główkach lewactwa.
      • savras Re: Lista chwały PiS 26.12.15, 10:24
        rozumiem, że nie będziesz miał nic przeciwko jak ciebie ktoś odepchnie ze skutkiem śmiertelnym.
        #kali
        • resboy Re: Lista chwały PiS 26.12.15, 10:29
          Jeśli po pijaku bym agresywnie zaczepiał kogoś i ten ktoś by mnie odepchnął to tak jakbym miał pretensję, że np. wlazłem pod pędzące auto.
          • axyzaaa Re: Lista chwały PiS 26.12.15, 10:41
            wczoraj

Prowadzący podwójne życie poseł Jerzy Szmit (55l.) narobił niezłego bigosu władzom Prawa i Sprawiedliwości. Sprawą zajmą się członkowie ścisłego kierownictwa partii Jarosława Kaczyńskiego (66l.).

– Kwestie obyczajowe są w naszej formacji bardzo istotne, a prezes jest na to niezwykle wyczulony – mówi nam jeden z członków kierownictwa PiS.

Kiedy wczoraj ujawniliśmy, że olsztyński poseł Jerzy Szmit jest związany z kobietą ze stolicy i z nią żyje, a nie z żoną w Olsztynie, w partii zawrzało. Poseł Szmit bowiem, jako lider olsztyńskich struktur partii był przymierzany do kandydowania z pierwszego miejsca listy PiS w tym mieście. Teraz jednak może to się zmienić. Oficjalnie rzecznik prasowa partii posłanka Elżbieta Witek (58l.) nie przekazała nam stanowiska w sprawie posła. Nieoficjalnie członkowie władz PiS przyznają, że poseł Szmit narobił im strasznego kłopotu.

– Sprawą zajmie się ścisłe kierownictwo partii i zapewne rzecznik dyscypliny. Trzeba wszystko wyjaśnić – mówi nam ważny polityk partii Jarosława Kaczyńskiego.

Wszyscy w PiS czekają na stanowisko prezesa w tej sprawie.

dzisiaj

Jerzy Szmit będzie wiceministrem infrastruktury
            Dwa razy stracił prawko, będzie ministrem

www.fakt.pl/politycy/wiceminister-jerzy-szmit-stracil-dwa-razy-prawo-jazdy,artykuly,592185.html
            • resboy Re: Lista chwały PiS 26.12.15, 10:44
              Nie interesują mnie kwestie obyczajowe nikogo. Tym bardziej nie powinny lewaków, wszak są tolerancyjni? Odnoszę się jedynie do zdziwienia umorzeniem sprawy popchnięcia pijaczka, który upadł tak nieszczęśliwie, że zmarł.
              • savras Re: Lista chwały PiS 26.12.15, 11:18
                za to tzw prawicę sprawy obyczajowe interesują baaardzo.
                a jak to w praktyce wygląda? na swojego zawsze przymkną oko.

nawet jest takie słowo na to - hipokryzja
          • x2468 Re: Lista chwały PiS 26.12.15, 23:17
            Tego jak piszesz żula, bandyta wyciągnął z tramwaju specjalnie po to aby go popchnąć z skutkiem śmiertelnym.
            • resboy Re: Lista chwały PiS 26.12.15, 23:27
              No tak, dla lewaka żul może nasr... i trzeba go jeszcze za to grzecznie przeprosić. To się już skończyło. Teraz nadejdą normalne czasy.
      • buldog2 Kłamiesz. 26.12.15, 11:04
        W tym
        forum.gazeta.pl/forum/w,28,159250062,159250062,zabil_na_ulicy_czlowieka_i_zostanie_ministrem_.html

wątku mówimy o sprawie i skandalicznym zafałszowaniu zabójstwa i kwalifikacji czynu.
        Kłamiesz jak na PiSowca przystało, żeby przypieczętować dokonania. Świątecznie i noworocznie.
        • resboy Re: Kłamiesz. 26.12.15, 11:08
          Lewactwo i tak wie swoje. Jedynie co wam pozostaje to wycie na forach. Koryto uciekło.
          Udowodnij, że celowo zabił.
          • piq lewactwo to PiSiactwo, towarzyszu ciociu /nt 26.12.15, 11:50
            • resboy Re: lewactwo to PiSiactwo, towarzyszu ciociu /nt 26.12.15, 22:25
              Sam jesteś ciocia. Ale kwik :)
          • buldog2 Re: Kłamiesz. 26.12.15, 15:35
            Znów kłamiesz, jak zwykle - nigdzie nie pisałem, że zrobił to celowo.

Kłamiesz, co nie dziwi, bo to zwyczaj lewactwa z PiS. Chcesz powiedzieć coś sensownego, to wyjaśnij dlaczego na szefa koncernu zbrojeniowego PiS wybrał powiązanego z rosyjskimi służbami specjalnymi PiSkorskiego. Jakąś teorię mam, ale możesz przedstawić własną.

--
            Sztandar PiS dumnie powiewa - © xyz_xyz1, PiS.
            • resboy Re: Kłamiesz. 26.12.15, 22:24
              No i znowu lewackie myślenie. Jak można niecelowo popełnić zabójstwo, broniąc się przed napadem? Wg lewactwa można, bo od lat znamy sytuacje, że osoby napadane, które się skutecznie broniły dostawały większe kary niż sprawca napadu. To już też się skończy.
              • x2468 Re: Kłamiesz. 26.12.15, 23:22
                Kto kogo napadł półgłówku? Ofiara wyciągnięta siłą z tramwaju tego bandziora który go wyciągał?
                • resboy Re: Kłamiesz. 26.12.15, 23:26
                  Tak się robi ze śmieciami. W waszej lewackiej główce się to nie mieści w pale.
        • axyzaaa Żona też niezły numer 26.12.15, 11:17
          lepszy sort Polaków

www.gazetawroclawska.pl/artykul/3634336,zona-europosla-jackiewicza-po-alkoholu-awanturowala-sie-w-samolocie-interweniowal-kapitan,id,t.html
    • axyzaaa Re: Lista chwały PiS 26.12.15, 10:34
      no to jedziemy dalej, a to dopiero początek

www.se.pl/wiadomosci/polska/posowie-pis-karol-karski-i-lukasz-zbonikowski-skazani-przez-cypryjski-sad_169173.html
      www.tvn24.pl/raporty/afera-madrycka,910
      www.fakt.pl/Poslanka-PiS-Elzbieta-Witek-z-Walbrzycha-do-Warszawy-jechala-taksowka-460-kilometrow-taksowka-do-Sejmu-,artykuly,183980,1.html
      powoli mi sie wszystko przypomni, ale chętnie skorzystam z waszej ;pamięcu
      • axyzaaa Re: Lista chwały PiS 26.12.15, 10:37
        wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/196333,minister-wyslal-policjantow-po-hamburgery.html
        wiadomosci.wp.pl/kat,50316,title,Policjanci-ktorzy-zgineli-w-wypadku-odwozili-dwie-osoby-MSWiA-zaprzecza,wid,8635224,wiadomosc.html?ticaid=1162fb&_ticrsn=3
    • axyzaaa Puszcza Białowieska i pislqmscy barbarzyńcy 26.12.15, 10:45
      natemat.pl/90751,to-obrona-polskosci-czyli-jak-pis-wciaga-kosciol-w-sprawe-lasow-panstwowych-i-komu-sie-to-oplaca
      puszcza-bialowieska.blogspot.com/2014/01/jan-szyszko-nawouje-do-wycinania.html
      www.wwf.pl/?18080/Puszcza-zagrozona-Czy-Minister-Szyszko-zmieni-Puszcze-Biaowieska-w-zwyka-plantacje-drzew
    • axyzaaa Sasin i nepotyzm na niespotykana skalę 26.12.15, 10:50
      www.polityka.pl/tygodnikpolityka/kraj/1578363,1,posel-sasin-i-jego-rodzina-posad-pelna.read
      Może ja po prostu wezmę listę pisich posłów, senatorów i urzędników i alfabetycznie będę ich wymieniać. Może co drugi się uchowa, oczywiście wiedząc, że skoro nie ma na niego papierów sądowych, to znaczy ze zostały zniszczone. Ale spokojnie, wypłyną kopie. jak te Staszka Pięty.
    • buldog2 DUDA Andrzej i banderowskie odznaczenia 26.12.15, 11:14
      W czasie prezydentury Lecha Kaczyńskiego urzędnicy Kancelarii prezydenta RP odebrali szereg odznaczeń i medali wybitych na okoliczność rzezi wołyńskiej oraz ludobójstwa, ku czci Bandery i "bohaterów" "akcji Wołyń", ukraińskich jednostek SS itp.
      Obecnie nie można znaleźć listy zaszczyconych przez kontynuatorów idei Bandery.

Z prawdopodobieństwem bliskim jedynki należy przyjąć, że wśród udekorowanych banderowskimi odznaczeniami jest prezydent Andrzej DUDA. Hańba.

--
      • axyzaaa DUDA Andrzej i Orzeł Biały dla Hosera 26.12.15, 11:21
        natemat.pl/65107,jakich-pytan-boi-sie-abp-henryk-hoser-sciana-milczenia-w-sprawie-duchownych-podczas-ludobojstwa-w-rwandzie
        Relacja świadka, polecam całość!

Długo czekaliśmy na odpowiedzi na pytania, które wysłaliśmy do Kigali w Rwandzie. Ojciec Jean Ndorimana był zajęty. Nie pisze akurat kolejnej książki o Kościele i Afryce (wydał dwie), ale rozlicza zabójców swojej rodziny. Właśnie ruszył proces Hutu, którzy 19 lat temu zaszlachtowali jego najbliższych. Nie możemy zweryfikować faktów podanych przez Jeana Ndorimanę. A twierdzi on, że Henryk Hoser był w dobrych stosunkach z niektórymi sprawcami ludobójstwa, że negował powody ludobójstwa i wspierał państwo Hutu.

Czy zna Pan arcybiskupa Hosera? Jak, kiedy i gdzie się poznaliście?
        Henryka Hosera, jako ojca palotyna, z którym pracowałem przy projekcie dotyczącym planowania rodziny, znam dobrze. Był osobą odpowiedzialną za Kościół w całej Rwandzie, podczas gdy ja odpowiadałem za diecezję Cyangugu. Znamy się dobrze. Wielokrotnie spotykaliśmy się w związku z wspomnianym tutaj projektem

Jaki był przed ludobójstwem stosunek księdza Hosera do Tutsi i Hutu?

W latach 1989 - 1993 nie miałem okazji spotkać się z księdzem Hoserem ponieważ przebywałem na studiach w Rzymie. Jednak w 1994 roku spotkałem się z nim w mieście Bujumbura w Burundi. Było to w czasie, kiedy sam uciekałem przed ludobójstwem. Ksiądz Hoser również opuścił Rwandę. Potem do niej wrócił. Podczas gdy ludobójstwo toczyło się w najlepsze, ksiądz Hoser wielokrotnie podróżował z Burundi do Rwandy i z powrotem. Był w dobrych stosunkach z osobami dokonującymi ludobójstwa, gdyż w czasie, gdy trwała rzeź ludności Tutsi, bez trudu przekraczał granicę i przemieszczał się między rozmaitymi punktami kontrolnymi w samej Rwandzie. Bez przeszkód poruszał się wewnątrz kraju i wracał do Bujumbura w Burundi, kiedy tylko zapragnął.

natemat.pl/69329,swiadek-ksiadz-jean-ndorimana-mowi-o-ksiedzu-henryku-hoserze-w-rwandzie
        • buldog2 Re: DUDA Andrzej i Orzeł Biały dla Hosera 26.12.15, 11:26
          Puzzle układają się w jedną całość:

www.polskieradio.pl/791e332f-e816-4400-bc68-373bb71741d8.file

Andrzej DUDA pod sztandarem OUN/UPA.
          (zaraz przeczytam o Hoserze - pasuje do towarzystwa, podobnie, nie tak samo, co i "Pani").

--
          • buldog2 Re: DUDA Andrzej i Orzeł Biały dla Hosera 26.12.15, 17:22
            Kolejny prezent - pieniądze Polaków pod choinkę - do zapłacenia:

Polska uruchomi dla Ukrainy linię kredytową wysokości 4 mld zł – oznajmił Petro Poroszenko po rozmowach z Andrzejem Dudą.
            Ukraiński prezydent poinformował we wtorek, że decyzje o uruchomieniu linii kredytowej zapadły podczas rozmowy szefów banków centralnych Polski i Ukrainy.

www.tvp.info/23174927/cztery-miliardy-euro-dla-ukrainy-polska-udzieli-kredytu

Nie sposób powiedzieć, jakie racje powodowały NBP oraz innymi władzami Polski, które mogły mieć udział w przyznaniu tego kredytu. Już kilka lat temu ukraińskie władze oszukały Polskę (konkretnie: PGNiG), wywłaszczając z udziałów w złożu koncentratu naftowo-gazowego (złodziejami okazali się być urzędnicy kancelarii prezydenta Ukrainy).
            Na dniach może być ogłoszony default Ukrainy i nie ma absolutnie żadnych podstaw do przypuszczeń, że pożyczone pieniądze zastaną Polsce zwrócone. Przyznanie kredytu należy uznać za szkodliwe dla Polski.

--
    • axyzaaa Tu jest ściąga rządowa 26.12.15, 11:32
      pbs.twimg.com/media/CXAm4K-WAAA4lI9.png

80% twarze tęskniące za rozumem

Konrad Szymański na początku lat 90. był wiceprezesem zarządu Młodzieży Wszechpolskiej.
      • buldog2 Re: Tu jest ściąga rządowa 26.12.15, 11:52
        Szydło na pierwszym miejscu to dla zmyłki. W tle Prezes, dalej Putin.
        • axyzaaa Re: Tu jest ściąga rządowa 26.12.15, 21:33
          buldog2 napisał:

> Szydło na pierwszym miejscu to dla zmyłki. W tle Prezes, dalej Putin.

Trzeba jej przyznać, że na tle reszty tej ferajny wygląda na w miarę ogarniętą. Dlatego tylu ludzi nabrała. Gdyby to Szyszko albo Jurgiel byli twarzą kampanii PiS dostałby 15%.
    • axyzaaa PiS o PiS - prawdziwe cytaty 26.12.15, 11:36
      Kurski o Ziobro

pbs.twimg.com/media/CXI3dtwWcAAtrzz.jpg
    • axyzaaa Jak gwiazda PiS mularczyk gnębi bezdomnego 27.12.15, 10:40
      www.polityka.pl/tygodnikpolityka/spoleczenstwo/1569843,1,jak-posel-mularczyk-gnebi-bezdomnego-w-najnowszej-polityce.read
      www.tvn24.pl/czarno-na-bialym,42,m/pomoc-sasiedzka,402117.html
      >
    • gorszysort Re: Lista chwały PiS 27.12.15, 17:14
      a co z ułaskawionym i przestępcami drogowymi z Qrskim na czele?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka