Dodaj do ulubionych

Brawo Sierakowski!

26.01.16, 22:49
Nareszcie ktoś mu powiedział prawdę w oczy. "Mu", czyli Wildsteinowi któremu Sławomir Sierakowski powiedział na wizji że jest chamem. Bo rzeczywiście, chyba żaden dziennikarz (nawet Zienkiewicz) nie jest aż takim chamem i burakiem jak Bronisław Wildstein.
Obserwuj wątek
    • religijnych.uczuc.obraza Re: Brawo Sierakowski! 26.01.16, 22:50
      Co mu powiedział i w jakiej sytuacji? Wildstein się rozbeczał?
      • erte2 Re: Brawo Sierakowski! 26.01.16, 23:28
        religijnych.uczuc.obraza napisał:

Co mu powiedział i w jakiej sytuacji? Wildstein się rozbeczał?
        Dzisiaj, w czasie tzw. debaty w TVP INFO. Co do sytuacji to nawet trudno opisać; w każdym razie wylazło z niego takie buractwo że naprawdę określenie "cham" było jednym z łagodniejszych.
      • ayran Re: Brawo Sierakowski! 27.01.16, 06:19
        www.youtube.com/watch?v=tEmCBDzyovw

Gdzieś tak w czwartej minucie.
        Zachowanie Wildsteina poprzedzającego wypowiedź Sierakowskiego było kwintesencją chamstwa, choć wzbudziło wielki aplauz większości komentujących ten filmik.
        • religijnych.uczuc.obraza Re: Brawo Sierakowski! 27.01.16, 08:58
          Wreszcie ktoś wygarnął św. Bronisławowi. Pochodzenia mu nie będę wypominał bo wielgus się oburzy że Annie Komorowskiej nie wytykam.
        • titerlitury Re: Brawo Sierakowski! 27.01.16, 19:11
          Najciekawsze jak zwykle komentarze. Np Wildstain dowalił żydowi Sierakowskiemu. Bo rozumiem, że Wildstain to Palestyńczyk :D
    • j-k A co z tym Wildsteinem ? 26.01.16, 22:58
      - bo kawe kiedys razem pilismy i sprawial wrazenie kulturalnego czlowieka...
      • silencius Re: A co z tym Wildsteinem ? 26.01.16, 23:17
        bo nie siorpał ? - to faktycznie kulturą od niego biło !
      • don.kichote Re: A co z tym Wildsteinem ? 26.01.16, 23:19
        Nic.
        Był chamem, jest chamem i chyba chamem umrze.
        Tacy jak on, się nie zmieniają...
        • j-k PO umrze ? 26.01.16, 23:39
          don.kichote napisał:
          > Był chamem, jest chamem i chyba chamem umrze.

PO umrze ... chyba wczesniej, niz Wildstein...

ale to tez nie moj problem.
          • silencius Re: PO umrze ? 26.01.16, 23:43
            Ale od tego że PO umrze wcześniej chamstwa Wildsteinowi nie ubędzie.
            • j-k Re: PO umrze ? 27.01.16, 09:16
              silencius napisała:
              > Ale od tego że PO umrze wcześniej chamstwa Wildsteinowi nie ubędzie.

Ale satysfakcji przybędzie.
              w zyciu politycznym nie ma moralnosci.
              licza sie tylko sukcesy i porazki.
              • ayran Re: PO umrze ? 27.01.16, 09:19
                Czy jeżeli Polska przegra dziś z Chorwacją, to zamiast smutku również będziesz przede wszystkim odczuwał satysfakcję, że - twoim zdaniem - PO również niedługo przegra? Masz jeszcze jakieś inne podobne obsesje?
                • j-k Re: PO umrze ? 27.01.16, 09:52
                  ayran napisał:
                  > Czy jeżeli Polska przegra dziś z Chorwacją, to zamiast smutku również będziesz
                  > przede wszystkim odczuwał satysfakcję, że - twoim zdaniem - PO również niedługo
                  > przegra? Masz jeszcze jakieś inne podobne obsesje?

Szczesliwie KOMPLETNIE nie interesuje sie sportem (wycznowym) - zatem od tej obsesji
                  (i takich porownan) jestem wolny.

natomiast, istotnie, porazki prawicy ekonomicznej (bo taka PO jest) rzeczywiscie bardziej mnie ciesza, niz porazki Centrum, czy Lewicy.
                  - zazdroscisz - czy jak ?
                  • ayran Re: PO umrze ? 27.01.16, 10:41
                    Ale właściwie czego miałbym ci zazdrościć? Tego że nie interesujesz się sportem, czy też tego, że wszystko kojarzy ci się z porażka PO? Jeśli chodzi o mnie - to ani jednego, ani drugiego.
          • don.kichote Re: PO umrze ? 27.01.16, 00:05
            j-k napisał:

> PO umrze ... chyba wczesniej, niz Wildstein...
            >
            > ale to tez nie moj problem.

Płakał po nich nie będę.
            Ani po PO, ani po "bronku"...
      • el.commendante Bo mu pewnie kadziłeś że komuna jest be 27.01.16, 00:56
        i kiwałeś głową gdy ten gadał że wszystko co złe to wina tej mitycznej "ubecji". U takich typków łatwo wymusić odruchy Pawłowa.
      • czekam.na.lewice Re: A co z tym Wildsteinem ? 27.01.16, 05:32
        j-k napisał:

> - bo kawe kiedys razem pilismy i sprawial wrazenie kulturalnego czlowieka...
        No to wiesz, że zawsze był mocno zasadniczy. Więcej takich w polityce.
        Natomiast pisarzem Bronek jest żadnym.
        • taziuta Re: A co z tym Wildsteinem ? 27.01.16, 08:51
          Więcej chamstwa w polityce? :(
    • titerlitury Re: Brawo Sierakowski! 26.01.16, 23:17
      Jego syn znacznie gorszy...
      • matigrypl Re: Brawo Sierakowski! 27.01.16, 06:36
        Taki facio jak sierakowski, który w propagandzie stosuje z lubością małe słówko "ale" jest zwykłym, wrednym i nieskończenie małym propagandystą na usługach!
        • smutas13 Re: Brawo Sierakowski! 27.01.16, 07:05
          Wildsteina wystarczy zobaczyć, żeby przestać go lubić. Kiedy otwiera buzię, lubię go tak samo, jak cały PiS.
        • titerlitury Re: Brawo Sierakowski! 27.01.16, 07:06
          Oh yeah! Pewnie jeździ na rowerze, zna języki i miał stryjecznegi brata matki szwagra w UB. Wróg klasowy jedny słowem!
        • kolter Re: Brawo Sierakowski! 27.01.16, 09:32
          matigrypl 27.01.16, 06:36
          Taki facio jak sierakowski, który w propagandzie stosuje z lubością małe słówko "ale" jest zwykłym, >wrednym i nieskończenie małym propagandystą na usługach!

coś takiego jak bronek ale dla drugiej strony ...
        • el.commendante Re: Brawo Sierakowski! 27.01.16, 09:52
          Na czyich usługach? Tak jak Swetru banków czy jak Kartofel kato-kościoła?
    • erka-4 Re: Brawo Sierakowski! 27.01.16, 07:41
      erte2 napisał:

> Nareszcie ktoś mu powiedział prawdę w oczy. "Mu", czyli Wildsteinowi któremu Sł
      > awomir Sierakowski powiedział na wizji że jest chamem. Bo rzeczywiście, chyba ż
      > aden dziennikarz (nawet Zienkiewicz) nie jest aż takim chamem i burakiem jak Br
      > onisław Wildstein.

- tak się składa,że scenkę,a nawet cały program oglądałem i widziałem oraz słyszałem jak Wildstein "walił" prosto po polsku w czym tkwi ten polski problem,a to co,że Sierakowski po prostu stwierdził,że on jest chamem,bo macha ręką na jego prawdę "oczywistą" to ja zrozumiałem,że on ten Sierakowski jest właśnie tym chamem takim w białych rękawiczkach.
      Bo co ma sprawa z pokomunistycznym Trybunałem wspólnego z polskim nazistowskim obozem zagłady,że tak się spytam.
      Co kogo uprawnia do używania takowej nazwy,a nie tylko o nią chodzi,program wszak o tym był czy Polska dba o swój wizerunek w świecie a skoro o niego chodzi to na te nazwę Polacy nie mogą machać ręką,jak Sierakowski z Żakowskim radzi,bo to jest z pogranicza polskiej historycznej zdrady.
      Przy tych fałszowanych historycznych nazwach chodzi o Polaka honor,a w sprawie Trybunału jedynie o honor tegoż Trybunału,który właśnie tenże Trybunał sam zeszmacił,gdy w czerwcu machnął ręką na polskiego prawa przepisy.

Dlatego chamem okazał się pan Sierakowski,gdyż Polaka honor goowno go obchodzi,a Polak powinien tak czynić jako ten Żyd czyni i ścigać wszystkich prasowych oraz książkowych oszustów stawiając ich przed trybunałem.
      Kiedy oszust stosowną karę zapłaci,przy następnej okazji matactwa mocno się zastanowi czy kłamać się opłaci.

Reduta wysyła ostrzeżenie do niemieckich mediów w sprawie "polskich obozów"

Reduta Dobrego Imienia – Polska Liga przeciw Zniesławieniom w związku z rocznicą wkroczenia Armii Czerwonej do obozu Auschwitz ostrzega niemieckie media przed używaniem sformułowania „polskie obozy koncentracyjne”.

Wysyłamy do redakcji niemieckich mediów list-ostrzeżenie, przestrzegający przed używaniem sformułowania „polskie obozy koncentracyjne” w artykułach w związku z kolejną rocznicą „wyzwolenia Auschwitz”.

Armia Czerwona wkroczyła do obozu koncentracyjnego Auschwitz w dn. 26.01.1945 roku.

W związku ze zbliżającą się rocznicą Reduta Dobrego Imienia – Polska Liga przeciw Zniesławieniom podjęła akcję informacyjną, mającą na celu zapobieżenie pojawienia się w niemieckich mediach sformułowania „polskie obozy koncentracyjne” i podobne, informując, że tego rodzaju sformułowanie jest „kłamstwem oświęcimskim” i czyli zaprzeczeniem niemieckiego sprawstwa Holokaustu. Jest to ścigane prawem w Republice Federalnej Niemiec.

List jest wysyłany do redakcji niemieckich gazet.

Treść listu jest dostępna na stronach www Reduty rdi.org.pl
    • czekam.na.lewice Re: Brawo Sierakowski! 27.01.16, 07:42
      Jak np. Korwin Mikke Boniego to beeee...
      jak Sierakowski Wildsteina to cacy :)
      Imię Twoje jest Kali ?
      • ayran Re: Brawo Sierakowski! 27.01.16, 08:47
        Wyjaśnię ci, wielonikowa niedorajdo, że Mikke uderzył w twarz Boniegowiele miesięcy czy też lat po zdarzeniu, które miało służyć za usprawiedliwienie rękoczynu, natomiast Sierakowski, w bezpośredniej reakcji na zachowanie Wildsteina (będącego w studiu TVP panem na włościach), nazwał go chamem.
        • tw_wielgus Re: Brawo Sierakowski! 27.01.16, 09:45
          Panie ayran...
          A ja powiem tak, jeden dupek, drugi dupek, a Boni to kapuś.
          I zupełnie nie czuję się kompetentyn żeby którego kolwiek z nich rozgrzeszać.
          • ayran Re: Brawo Sierakowski! 27.01.16, 09:46
            Rozgrzeszanie nie wymaga kompetencji, natomiast do obwiniania są one przydatne.
            • tw_wielgus Re: Brawo Sierakowski! 27.01.16, 09:58
              Banał.
      • jureek Re: Brawo Sierakowski! 27.01.16, 10:09
        czekam.na.lewice napisał(a):

> Jak np. Korwin Mikke Boniego to beeee...
        > jak Sierakowski Wildsteina to cacy :)

To Sierakowski dał mu w pysk? O kurcze, tego to bym się po nim nie spodziewał.
    • tw_wielgus Re: Brawo Sierakowski! 27.01.16, 10:08
      Daje się zauważyć Erte, że oprócz uganiania się po lesie (cytuje:"w celu zaspokojenia instynktów") za zwierzyną płową, masz jeszcze inne ciekawe upodobania. Otóż imponują Ci nadęte buce w typie przemądrzałego Sierakowskiego, który powinien leczyć swoje kompleksy poza studiem TVP.
      Dziwne, ale interesujące.
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Brawo Sierakowski! 27.01.16, 10:18
        Zarówno leczący jakieś swe kompleksy Sierakowski, jak i leczący swój kompleks Pyjasa Wildstein powinni leczyć je poza TVP. Niestety, takich programów w reżimówce będzie coraz więcej.
        • tw_wielgus Re: Brawo Sierakowski! 27.01.16, 11:59
          Akurat Wildstein za którym nie przepadam ale nie zauważyłem żeby leczył jakiekolwiek kompleksy podczas debaty TVP.
          Gestem ręki pokazał lewicowemu szczeniakowi gdzie jest jego miejsce i Sierakowski się zagotował.
          • religijnych.uczuc.obraza Re: Brawo Sierakowski! 27.01.16, 12:38
            Owszem leczył. Cały czas cierpi na symbol niedopieszczenia polskością i próbuje pouczać Polaków jak powinni się czuć. A robi to przy pomocy starych, wyświechtanych komunałów.
            • tw_wielgus Re: Brawo Sierakowski! 27.01.16, 14:40
              A po co miałby to robić? Ci którzy mają wpojone zasady nie muszą być przez nikogo pouczani, resztą zajeła się Gazeta Wyborcza i Sierakowski z Kryt Pol.
              • religijnych.uczuc.obraza Re: Brawo Sierakowski! 27.01.16, 15:08
                Po to żeby podkreślić swą ważność i świętość.
          • kolter Re: Brawo Sierakowski! 27.01.16, 12:39
            tw_wielgus 27.01.16, 11:59
            Akurat Wildstein za którym nie przepadam ale nie zauważyłem żeby leczył jakiekolwiek kompleksy podczas debaty TVP.
            Gestem ręki pokazał lewicowemu szczeniakowi gdzie jest jego miejsce i Sierakowski się zagotował.

no i dlatego słusznie został nazwany chamem
            no ale przeciez cham i tak nie zrozumie, rozumiesz ??
            • tw_wielgus Re: Brawo Sierakowski! 27.01.16, 14:51
              Cóż, jeżeli przyjmiemy, że chamem jest każdy kto pokazuje mentalnemu komuchowi miejsce w szeregu, to ja jestem otwartym zwolennikiem chamstwa.
              • kolter Re: Brawo Sierakowski! 27.01.16, 15:28
                tw_wielgus 27.01.16, 14:51
                Cóż, jeżeli przyjmiemy, że chamem jest każdy kto pokazuje mentalnemu komuchowi miejsce w szeregu, to ja jestem otwartym zwolennikiem chamstwa.

ty masz to w naturze PISowski komuchu :D
              • titerlitury Re: Brawo Sierakowski! 27.01.16, 19:07
                Przeczytaj to co napisałeś. Przekraczasz granicę sporu, wkraczasz na drogę totalitarnej retoryki.
      • erte2 Re: Brawo Sierakowski! 27.01.16, 15:11
        tw_wielgus napisał:
        Daje się zauważyć Erte, że oprócz uganiania się po lesie (cytuje:"w celu zaspokojenia instynktów") za zwierzyną płową, masz jeszcze inne ciekawe upodobania

??????? Coś mi się wydaje żuczku że mylisz mnie z Pasztetem (mężem Pasztetowej). Co jest dla mnie uwłaczające bo czegoś takiego jak Pasztetowa (ksywa" Brocha") nie tknąłbym nawet po skonsumowaniu połowy monopolowego...
        • tw_wielgus Re: Brawo Sierakowski! 27.01.16, 16:58
          Nie pal głupa Erte. Doskonale wiesz, co napisałeś kiedyś w kontekście polowania na zwierzątka.
          A twój gust zupełnie mnie nie interesuje.
          • erte2 Re: Brawo Sierakowski! 27.01.16, 23:32
            tw_wielgus napisał:

> Nie pal głupa Erte.
            Przez długie lata paliłem Extra Mocne; jak się trafiło to Gitanesy albo Goluoisesy; jak ich zabrakło to różne inne barachło.
            Od prawie 10. lat nie palę, ale nie przypominam sobie żebym palił jakieś Wielgusy. Były takie?
    • mietowe_loczki Re: Brawo Sierakowski! 27.01.16, 10:11
      Patrzę na zacięte twarze siedzących na widowni dwudziestoparoletnich bolszew..., przepraszam, korwinowców pod muszką i robi mi się słabo. Sierakowski jest idealnym przykładem tego, że lewica przewyższa intelektualnie prawicę o lata świetlne. Mówię to z bólem jako ktoś o poglądach centrowo-prawicowych. Dopóki na prawicy będzie takie dno mentalne i intelektualne, dopóty nie będzie szans na zbudowanie porządnej, prawdziwej prawicy w Polsce.

A tak przy okazji: Sierakowski w ostatnim czasie bardzo często mówił i pisał o zbliżeniu ideologicznym między Kremlem a Warszawą. Wspominał też luźno ewentualne wątki agenturalne. Nie piszę w szczegółach, bo nie mam czasu, ale czy ktoś z was słyszał, żeby PiS podawał Sierakowskiego do sądu? Dlaczego tak dużo milczenia z ich strony? Przecież wiadomo, że potrafią zrobić awanturę jak spod budki z piwem o o wiele mniejsze i nic nie znaczące pierdoły. A tu co? Mocne tezy "lewaka" przekazywane na łamach gazet, w radiu, telewizji, a z Nowogrodzkiej nie dobiegł ani jeden pisk? "Lewak" oskarża o współpracę z Putinem i pchanie Polski w jego objęcia, a premier tysiąclecia i, nie bójmy się tego słowa, galaktyki, największy patriota, którego nosiła polska ziemia, MILCZY? O co tu chodzi?
      • indeed4 Re: Brawo Sierakowski! 27.01.16, 10:17
        > Patrzę na zacięte twarze siedzących na widowni dwudziestoparoletnich bolszew..., przepraszam, korwinowców pod muszką i robi mi się słabo

O matko! Co się stało, dlaczego tak z samego rana napadasz na swojego pupila piq-a?!
      • tw_wielgus Re: Brawo Sierakowski! 27.01.16, 10:29
        :))))) Coś pięknego... skopiowałem sobie do pamiętnika.
        • indeed4 Re: Brawo Sierakowski! 27.01.16, 10:37

o wilku mowa - niedawno o niej rozmawialiśmy

forum.gazeta.pl/forum/w,28,160198505,160198505,Co_laczy_KOD_z_Platforma_.html#p160199411

• tw_wielgus Re: Brawo Sierakowski! 27.01.16, 10:44
            Bo na tapecie pojawiło się zaplecze intelektualne lewaków, które pragnie publiczności wmówić, że prawica jest finansowana przez Putina.
            To jakaś paranoja biorąc pod uwagę wcześniejsze westchnienia takich sierakowskich do Putina. Już im nawet nie będę wypominał kto płacił ich ojcom i matkom.
            • indeed4 Re: Brawo Sierakowski! 27.01.16, 10:51
              > To jakaś paranoja biorąc pod uwagę wcześniejsze westchnienia takich sierakowskich do Putina

Nie tylko sierakowskich - nie pamiętasz jak pelikany z FK jeszcze niedawno histeryzowały, że "rusofobiczny PiS niszczy stosunki polsko-rosyjskie"? ;-)
              • indeed4 Re: Brawo Sierakowski! 27.01.16, 10:58

forum.gazeta.pl/forum/w,28,152101033,152101033,Ktos_probuje_nas_sklocic_.html#p152163556
                Masz pomysł, jak to skomentować? Bo mi już dawno opadły ręce.

• mietowe_loczki Re: Brawo Sierakowski! 27.01.16, 11:18
                  A czego w tej wypowiedzi znowu nie rozumiesz?
                  • indeed4 Re: Brawo Sierakowski! 27.01.16, 11:22
                    "Putin wielokrotnie podkreślał, że Polska ma rusofobię, że ich nienawidzimy i jesteśmy wobec nich agresywni, a na Zachodzie nie mogą nas traktować poważnie. Ta podskórna, wypływająca w mediach od czasu do czasu niechęć do Polaków jest im potrzebna"

Ja nie rozumiem?! Rusofobiczni agenci Kremla, dziecinnie proste.
                    • indeed4 Rusofobia to zło, straszne zło... 27.01.16, 11:41

potrafi zrobić ludziom dziury w mózgu nawet wielkości szwajcarskiego sera!

forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=rusofobia&author=mietowe+loczki&title=&forum=
                      • mietowe_loczki Re: Rusofobia to zło, straszne zło... 27.01.16, 12:43
                        Ale czego znowu nie rozumiesz?
                        • indeed4 Re: Rusofobia to zło, straszne zło... 27.01.16, 12:55
                          Że co?! Mówiłem już przecież, że wszystko rozumiem - rusofobia to nieopisane zło, a rusofobi z PiS są agentami Kremla.
                          • kolter Re: Rusofobia to zło, straszne zło... 27.01.16, 13:24
                            indeed4 27.01.16, 12:55
                            Że co?! Mówiłem już przecież, że wszystko rozumiem - rusofobia to nieopisane zło, a rusofobi z PiS są >agentami Kremla.

hołota która usuwa z gabinetu prezesa rady ministrów flagę unii, jest jak najbardziej sojusznikiem/ agenturą Moskwy
                            • indeed4 Re: Rusofobia to zło, straszne zło... 27.01.16, 13:32

forum.gazeta.pl/forum/w,28,160198505,160198505,Co_laczy_KOD_z_Platforma_.html#p160199411
                              EOT.
                    • mietowe_loczki Re: Brawo Sierakowski! 27.01.16, 12:41
                      Putin wielokrotnie podkreślał, że Polska, a nie PiS... Nie dość, że nie jesteś zbyt lotny, to nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.
                      • indeed4 Re: Brawo Sierakowski! 27.01.16, 12:53
                        A ty wielokrotnie podkreślałaś, że rusofobi to Polska czy PiS?

forum.gazeta.pl/forum/w,28,111198266,111198266,Wideo_przeslanie_Jaroslawa_Kaczynskiego_do_Rosjan_.html#p111198884
                • tw_wielgus Re: Brawo Sierakowski! 27.01.16, 12:01
                  " My nie stanowimy żadnego militarnego zagrożenia dla Rosji, ale w pewnym sensie stanowimy zagrożenie kulturowe i cywilizacyjne - podkreśla medioznawca. Jak wyjaśnia, Rosjanie nie mogą wiedzieć, że w Polsce się żyje lepiej, bo jesteśmy na nieco wyższym poziomie cywilizacyjnym, że wprowadzamy reformy, rozwijamy się i pokazujemy drogę, którą można naśladować."
                  A co tu komentować, skoro jest to opinia niezwykle oświeconej lewicy?
                  • indeed4 Re: Brawo Sierakowski! 27.01.16, 13:00
                    dalej jest jeszcze lepsze.

"Kreowanie polonofobii wśród rosyjskiej ludności sięga jeszcze czasów imperium. Po dojściu bolszewików do władzy, Polska staje się pierwszym zewnętrznym wrogiem. Przed II wojną światową, komunistyczna propaganda sowiecka w kontekście Ukrainy, traktowała Polaków jak okupantów. Biorąc jednak pod uwagę warunki, w jakich żyło społeczeństwo ukraińskie, do jakich doprowadziły szaleńcze rządy Stalina, trudno mówić już o propagandzie, to był terror.

Po wojnie byliśmy częścią imperium sowieckiego, więc w świat szła informacja o kochających się narodach. Propaganda głosiła, że sowieci podwójnie wyzwolili Polskę, od nazistowskiej okupacji niemieckiej oraz od panowania kapitalizmu. "Polska podwójnie wdzięczna". W telewizji kwiatki, uroczystości, parady, dynamiczny rozwój, czyli propaganda sukcesu"

No i się wyjaśniło, której propagandy ofiarą jest nasza miętowa.
                    • kolter Re: Brawo Sierakowski! 27.01.16, 13:29
                      indeed4 27.01.16, 13:00 (...)Po wojnie byliśmy częścią imperium sowieckiego, więc w świat szła informacja o kochających się narodach. Propaganda głosiła, że sowieci podwójnie wyzwolili Polskę, od nazistowskiej okupacji niemieckiej

jedno jest pewne Himmler planował zredukować liczbę Słowian w przeciągu 20 lat do 20 milionów co w konsekwencji oznaczałby ze Polaków zostałoby garstka , wiec nie narzekajmy tak mocno z powodu kilkadziesiąt tysiecy Polaków zamordowanych przez Moskwę , nie żeby ruskich bronił ale Polska w 1945 roku raczej spod rynny na kapuśniaczek wpadła , nie na odwrót
                    • tw_wielgus Re: Brawo Sierakowski! 27.01.16, 14:44
                      Straciła łączność z netem, co by wskazywało że nie zapłacili rachunku w za prąd w ambasadzie rosyjskiej.
                      Taką przynajmniej odważną tezę postawiłby w tym wypadku Sierakowski lub ten drugi ... ten z wykrzywionym ryjem i ADHD.
              • kolter Re: Brawo Sierakowski! 27.01.16, 12:36
                indeed4 27.01.16, 10:51
                > To jakaś paranoja biorąc pod uwagę wcześniejsze westchnienia takich sierakowskich do Putina

Nie tylko sierakowskich - nie pamiętasz jak pelikany z FK jeszcze niedawno histeryzowały, że >"rusofobiczny PiS niszczy stosunki polsko-rosyjskie"?

to teraz waszczykowski wzmacnia na kolanach spodnie, bo jak nie przed plebanem to teraz dodakowo będzie klęczeć przed ruskimi :D
            • religijnych.uczuc.obraza Re: Brawo Sierakowski! 27.01.16, 10:57
              Proszę o przykład westchnięć Sierakowskiego do Putina.
            • kolter Re: Brawo Sierakowski! 27.01.16, 12:34
              tw_wielgus 27.01.16, 10:44

To jakaś paranoja biorąc pod uwagę wcześniejsze westchnienia takich sierakowskich do Putina. Już >im nawet nie będę wypominał kto płacił ich ojcom i matkom.

no tak rajmund kaczyński się kłania
    • mara571 najlepiej podsumowal antypolska postawe Sierakowsk 27.01.16, 10:19
      iego mecenas Obara
      "Myslalem, ze nas to nie dzieli...."
      Pomylil sie pan mecenas, wystarczy byc na garnuszku NYT i bedzie sie mowic, ze walka z okreslenie "polskie obozy smierci" jest niepotrzebna.
      • tw_wielgus Re: najlepiej podsumowal antypolska postawe Siera 27.01.16, 10:34
        To było kapitalne.... Żakowskiemu opadła kopara, bo zrozumiał do kogo jest kierowana ta uwaga, Sierakowski pewnie się nie zorientował, bo to głąb.
    • indeed4 Widzę, że TVP jest coraz bardziej popularna 27.01.16, 10:31
      i budzi gorące emocje. To świetnie! Kiedy oglądalność idzie w górę, Kurski się bardzo cieszy :-)
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Widzę, że TVP jest coraz bardziej popularna 27.01.16, 10:58
        Tak samo cieszyło się poprzednie kierownictwo gdy pisoidy z zapartym tchem oglądały wywiady Lewickiej by móc się na nią pooburzać. Oglądalność rosła.
      • indeed4 Pudelkowego wątku 27.01.16, 11:05

na typowym dla FzD poziomie "pacz pan, ale mu powiedział!" nawet nie skomentuję - nie warto.

• religijnych.uczuc.obraza Re: Pudelkowego wątku 27.01.16, 11:17
          Lepsze są wątki kiloffa "Patrzta, Mazurek zaorał Kijowskiego". Szczyt merytoryki.
          • mara571 nie lubie tych okreslen typu zaoral, masakruje 27.01.16, 11:32
            Mazurek wrecz upokorzyl Kijowskiego, ktory jest ofiara propagandy PO i GW, powtarzajaca slogany. Jedno pytanie o szczegol pograza Kijowskiego natychmiast.
            • religijnych.uczuc.obraza Re: nie lubie tych okreslen typu zaoral, masakruj 27.01.16, 11:37
              To raczej Mazurek wyszedł na kretyna. Pytał się i pytał czemu Kijowski nie płaci alimentów aż w końcu przyznał że ów Kijowski płaci alimenty.
            • indeed4 Ale co ma wspólnego rozmowa Mazurka 27.01.16, 11:38

z tym głupawym wątkiem?

Mazurek zmiażdżył Kijowskiego rzeczowymi argumentami, tu nie ma nic poza tym co pelikany z FK lubią najbardziej - prymitywnymi pyskówkami i inwektywami.
              • religijnych.uczuc.obraza Re: Ale co ma wspólnego rozmowa Mazurka 27.01.16, 11:42
                Kijowski nawywijał Mazurkiem aż miło.
    • mao111 Re: Brawo Sierakowski! 27.01.16, 11:36
      Zapomniał tylko dodać - nabzdyczony.
      • indeed4 Ale mu dokopał! 27.01.16, 12:15
        Zje.bał (to cytat) chama jak Frasyniuk gnoma - twoja teściowa aż zasłabła z tych emocji przy telewizorze.

forum.gazeta.pl/forum/w,28,155835431,155835431,Brawo_Frasyniuk_.html
        • religijnych.uczuc.obraza Re: Ale mu dokopał! 27.01.16, 12:19
          A Mazurek zaorał Kijowskiego! Załóżmy o tym z 5 wątków.
        • mao111 Re: Ale mu dokopał! 27.01.16, 12:20
          Co tak przeżywasz jak mrówka okres? Mały Dawidek Wildstein już dokopał Sierakowskiemu. Podobno Sierak nie jest ideowy, to partyjny cyngiel. O teściowej nic nie znalazł. Pewnie nieresortowa. :-)
          • indeed4 Re: Ale mu dokopał! 27.01.16, 12:25
            > Dawidek Wildstein już dokopał Sierakowskiemu.

Gdzie na salonie24?

PS. Twoja wiedza nt fizjologii mrówek wprawiła mnie w autentyczne osłupienie.
            • mao111 Re: Ale mu dokopał! 27.01.16, 12:42
              Nie. W TVniezależnaRepublika. Cóż... musi bronić tatusia.

PS. Jeszcze nie raz wprawię.
    • ateizm.antyteizm Re: Brawo Sierakowski! 27.01.16, 12:51
      Sierakowski mówił, że nowa władza chce zmienić kraj na bardziej sprawiedliwy. Zaś Pan Wildstein opowiadał jakie są realne skutki działania obecnej władzy. Pan Sierakowski używał często "chce" odnosząc się do marzeń, a nie do realiów polskich. Jak można twierdzić, że chęci władzy są tym samym co skutki działania władzy, a ten właśnie propagandowy sposób tłumaczenia wybrał Sierakowski.
    • indeed4 Brawo KOD! 27.01.16, 13:53

skoro już mamy pudelkowy wątek, to pozwolę sobie przypomnieć hit internetu z soboty

twitter.com/IgorJanke/status/692112100127293440

• tw_wielgus Re: Brawo KOD! 27.01.16, 14:49
        :)))))) O ja...... :))))))) Dzizas pełowskie mohery i to podskakujące.
        www.youtube.com/watch?v=dzllf_pLUNg
        • indeed4 Re: Brawo KOD! 27.01.16, 15:02
          :-))) Zobacz tą w fioletowym i takim czymś na głowie - ostatnie sekundy. Pięęękne :-)))
          • tw_wielgus Re: Brawo KOD! 27.01.16, 15:10
            Nic nie widzę przez łzy w oczach....
            Młodzież gorszego sortu?
            • indeed4 Re: Brawo KOD! 27.01.16, 15:15
              No jak nie młodzież? Młodzi duchem są, nie widać?! Skaczą w tym mrozie bracie uch! jak stado młodych kangurów na meskalinie.
              • indeed4 Re: Brawo KOD! 27.01.16, 15:24
                kolejny hit, babka mnie normalnie powaliła na ziemię :-)))

www.youtube.com/watch?v=MwCdKv06PIk

• kolter Re: Brawo KOD! 27.01.16, 15:30
                  indeed4 27.01.16, 15:24
                  kolejny hit, babka mnie normalnie powaliła na ziemię smile))

www.youtube.com/watch?v=MwCdKv06PIk

oczywiście umiesz jednoznacznie dowieść ze ta pani to uczestniczka KOD no i ze nie jest to kolejna PISdzielska prymitywna prowokacja na zasadzie jakiej uczył was jacus kurski ??
              • tw_wielgus Re: Brawo KOD! 27.01.16, 15:44
                Wygląda na to, że fizykoterapeuta z oddziału geriatrycznego im ruch zalecił.
                • kolter Re: Brawo KOD! 27.01.16, 15:58
                  tw_wielgus 27.01.16, 15:44
                  Wygląda na to, że fizykoterapeuta z oddziału geriatrycznego im ruch zalecił.

no widzisz jak darowane im przez waszego wroga Owsiaka łózka maja dobroczynny wpływ na zdrowie tych ludzi ,a wasi duchowni ino modły odprawiali i kupa :D
                  • tw_wielgus Re: Brawo KOD! 27.01.16, 16:02
                    Moi duchowni...?! Odpaliło Ci pod deklam? Nadużyłeś "Wyborczej", czy naćpałeś się "Polityką"?
                    • kolter Re: Brawo KOD! 27.01.16, 16:07
                      tw_wielgus 27.01.16, 16:02
                      Moi duchowni...?! Odpaliło Ci pod deklam? Nadużyłeś "Wyborczej", czy naćpałeś się "Polityką"?

wybacz dżolero ale stoisz na jednym wózku z rodziną tadka z Torunia .. razem to całe pieprzenie o tzw wartościach narodowo katolickich z nimi do urny wrzucasz
                      • indeed4 Re: Brawo KOD! 27.01.16, 16:10
                        Nie zwracaj na niego uwagi, to tylko jeszcze jeden przegrany frustrat - ten akurat od Palikota ;-)
                        • indeed4 do tw_wielgusa 27.01.16, 16:11
                          sorry, źle mi się wkleiło
                        • tw_wielgus Re: Brawo KOD! 27.01.16, 16:53
                          Zwolennik, czyli miłośnik silikonowego penisa na baterie. Wcale się nie czuję zaskoczony, wcale...
                          • kolter Re: Brawo KOD! 27.01.16, 18:11
                            tw_wielgus 27.01.16, 16:53
                            Zwolennik, czyli miłośnik silikonowego penisa na baterie. Wcale się nie czuję zaskoczony, wcale...

ponad 25 lat temu Wałęsa ujawnił ze wasz prezes, lubi w sobie takie czuć :D
                            • tw_wielgus Re: Brawo KOD! 27.01.16, 18:17
                              Wiesz co kolter, sam mu to powiedz. Generalnie koncepcja mi się podoba, ale jeżeli ja mu to powtórzę to mnie wywalą z roboty.
                        • kolter Re: Brawo KOD! 27.01.16, 18:10
                          indeed4 27.01.16, 16:10
                          Nie zwracaj na niego uwagi, to tylko jeszcze jeden przegrany frustrat - ten akurat od Palikota wink

ale jaja PISorek mnie przegranym nazywa :D:D:D do butów mi bucu nie sięgasz ....
                          • tw_wielgus Re: Brawo KOD! 27.01.16, 18:17
                            Nosisz buty na głowie?
                            • kolter Re: Brawo KOD! 27.01.16, 19:16
                              tw_wielgus 27.01.16, 18:17
                              Nosisz buty na głowie?

nie głosuje na PIS :D
                • indeed4 Już wiem, "Miś"! 27.01.16, 23:56

cały dzień mi to chodziło po głowie :-)))

tw_wielgus napisał:

> Wygląda na to, że fizykoterapeuta z oddziału geriatrycznego im ruch zalecił.
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Brawo KOD! 27.01.16, 15:09
        To był w sobotę hit internetu? Nie zauważyłem.
        • tw_wielgus Re: Brawo KOD! 27.01.16, 15:11
          Nie zauważyłeś..?! Oj to pozwolę sobie wyrazić zdziwienie.
    • czekam.na.lewice Puszczają nerwy lewactwu 27.01.16, 16:01
      oj puszczają.
      • kolter Re: Puszczają nerwy lewactwu 27.01.16, 16:04
        czekam.na.lewice 27.01.16, 16:01
        >oj puszczają.

co tak po sobie jedziesz ??
        • czekam.na.lewice Re: Puszczają nerwy lewactwu 27.01.16, 18:00
          Lewactwo a lewica to rożnica jak gospodarka wolnorynkowa i PiS.
          • kolter Re: Puszczają nerwy lewactwu 27.01.16, 18:13
            czekam.na.lewice 27.01.16, 18:00
            Lewactwo a lewica to rożnica jak gospodarka wolnorynkowa i PiS.

pogódź się z tym ze tzw lewica nie jest juz dla prawie nikogo atrakcyjna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka