Dodaj do ulubionych

Dziś w Sejmie: wygra Ziobro, czy Błochowiak?

• Gość: jeremy.white Re: Dziś w Sejmie: wygra Ziobro, czy Błochowiak? IP: *.netia.pl 24.09.04, 14:34
      Acha!!! SLG-owskie scierwa sie doigrali!! TAK DALEJ ZIOBEREK!!!!!!
    • Gość: Malcolm ZIOBRO NA PREZYDENTA!!! IP: *.eu.verio.net 24.09.04, 14:37
    • Gość: studencik Tak trzymaj Ziobro! IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 24.09.04, 14:39
    • Gość: anonim Re: Dziś w Sejmie: wygra Ziobro, czy Błochowiak? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 14:42
      gratulacje Panie Posle Ziobro Moze nareszcie w Polsce zacznie panowac PRAWDA
    • Gość: gość Brawo Ziobro! a ty Miller jesteś nawet nie wart 0 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.09.04, 14:50

Miller nawet nie jest wart zera.
      Szkoda zera na takie elementy jak Miller.

Teraz liczymy na sprawną pracę prokuratury.

PS. Ziobro powinien częściej występować publicznie, gdyż aż miło słuchać, w
      przeciwieństwie do towarzysza Millera cedzącego przez zęby groźby o oświowych
      kołkach i gebelsach.
      • Gość: koloo LEPIEJ BYC ZEREN NIZ LESZKIEM MILLEREM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 15:14
        przeczytalem to haslo na ONECIE - pasuje jak ulal
    • Gość: zofia Re: Dziś w Sejmie: wygra Ziobro, czy Błochowiak? IP: *.izacom.pl / *.izacom.pl 24.09.04, 14:54
      brawo nareszcie poslowie cos zrozumieli po czyjej stronie jest prawda
      Gratuluje poslowi Ziobro za ujawnienie prawdy wiecej takich politykow to
      bedzie mniej korupcji w naszym kraju
    • Gość: magda,, Re: Dziś w Sejmie: wygra Ziobro, absolutnie IP: *.z064220066.chi-il.dsl.cnc.net 24.09.04, 15:14
      To oczywiste , tak musi byc jezeli ten Sejm nie jest marionetkowy.
    • Gość: NIK Re: Dziś w Sejmie: wygrał Ziobro IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.04, 15:16
      Nareszcie idzie ku normalności.Nie wiem, jak możne ktokolwiek mieć wątpliwość
      co do tego, że raport Błochowiak jest kłamstwem. Można się spierać między
      wersjami Rokity, Nałęcza i Ziobro, ale Błochoiak? Dobrze, że się nie
      skompromitował ten Sejm do reszty. Co na to "normalni" w SLD? Może już czas
      opuścić ten zadźumiony okręt? A może tam normalnych już nie ma...
      • Gość: K. Re: Ale jutro może przegrać IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.09.04, 21:28
        Proponuję rozwiązać wszystkie sądy w Polsce
        • Gość: qwerty A ja powaznie! Od 1945 roku nic sie nie zmieniło ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.04, 20:16
    • Gość: KIM Ziobro na prezydenta !!!!! IP: *.multimedia.pl 24.09.04, 15:17
      Ziobro na prezydenta !!!!!
      Wykazał jako jeden z nielicznych, że w cos wierzy i warto walczyć z korupcją.
      Poza tym sporo osób które nie cierpią Millera z miła chęcią zagłosuje właśnie
      na Ziobre. Ale jak znam życie to PIS wystawi Kaczyka jako swojego kandydata i
      znowu wygra jakis komuch. :(
    • Gość: Jurek Miller przed Trybunał! IP: *.cable.mindspring.com 24.09.04, 15:24
      Jak najbardziej, jak najbardziej! Brawo!

Jurek
    • Gość: feliX Brawo IP: 62.233.246.* 24.09.04, 15:25
      Gratuluję, panie Zbigniewie
    • Gość: radek Re:TOTALNY BAŁAGAN W SEJMIE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.09.04, 15:25
      Jedna wielka paranoja z tym raportem pana Ziobry i stanowiskiem sejmu wbrew
      uchwale komisji sejmowej.
      Bacznie przysłuchiwałem się przesłuchaniom i można było wyciągnąć jeden wniosek:
      politykierstwo a nie dociekanie prawdy było domeną sznownej Komisji. Nie
      zdziwiłbym się gdyby Komisja orzekła, że za wszystkim stoją talibowie.
      Czekam cierpliwie, kiedy prawdziwych złodziei osądzą , kiedy władza przestanie
      być krótką ścieżką do nieuzasadnionego wzbogacenia. Dotyczy to wszystkich
      orientacji politycznych.
      • Gość: ponin Re:TOTALNY BAŁAGAN W SEJMIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 16:14
        i ustalono prawdę drogą głosowania.Nie pierwszy raz. 2 tys lat temu
        politykierzy ustalili,że Barabasz jest niewinny a pewnego syna cieśli skazać
        trzeba za zdradę stanu . I skazali. I Ukrzyżowali. Ziobry takie....
    • Gość: elo wrezscie!! super!! bravo panie ziobro! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 15:27
    • Gość: ??? Re: Dziś w Sejmie: wygra Ziobro, czy Błochowiak? IP: *.152.204.95.Dial1.Atlanta1.Level3.net 24.09.04, 15:30
      "To nie może być tylko i wyłącznie gest, teatralne przedsięwzięcie, ale
      efektywne działanie. Musimy wreszcie skutecznie doprowadzić do postawienia
      przed sądem najwyższych urzędników tego państwa, którzy dopuszczali się
      przestępstw. Skutecznie można to zrobić tylko w przyszłym parlamencie" -
      podkreślił Ziobro.

Zdaniem posła PiS, przyjęcie przez Sejm raportu kończy epokę "bezkarności elit
      politycznych w Polsce". "Przez 15 lat politycy uczestniczyli w aferach,
      mataczyli i nie ponosili za to odpowiedzialności. Dzisiejszą decyzją Sejm
      spowodował, że będzie inaczej" - podkreślił.

"Uważam, że należy podjąć działania efektywne, a takie może podjąć już przyszły
      parlament, zobligowany tym dokumentem i stanowiskiem" - dodał.

Według Ziobry, przyszły parlament będzie mógł skutecznie postawić przed TS
      urzędującego prezydenta Aleksandra Kwaśniewskiego. "W jego przypadku oczywiście
      nie za udział w tzw. grupie trzymającej władzę, bo takich dowodów nie mieliśmy,
      ale za niezawiadomienie prokuratury mimo posiadania wiarygodnej informacji o
      przestępstwie i ukrywania ważnego dowodu przed komisją i organami ścigania" -
      podkreślił."
      Onet
      • Gość: londoner Re: Dzis´ w Sejmie: wygra Ziobro, czy B?ochowiak? IP: *.lexispr.co.uk 24.09.04, 15:38
        Pamietacie Uprowadzenie Agaty i dyskusje ministra (Rewinski) z poslem (Stuhr) o glosowaniu
        nad wygasnieciem mandatu jakiegos zamrlego parlamentarzysty?
        Stuhr: - Dzisiaj glosujemy wygasnieniecie mandatu X.... 30 jest przeciw...
        Rewinski: - Uwazaj, oni mogliby przeglosowac, ze nie zyjesz!
        To samo teraz. Glosowanie nad prawda Ziobrowa i prawda Blochowiakowa. Nie wiem, ktora
        prawda jest mniej prawdziwa, a ktora bardziej... Samo glosowanie nad tym, ktory raport jest
        prawdziwszy (do czego wlasciwie ta cala procedura sie sprowadza) jest tak samo absurdalne jak
        dialog powyzszy.
        Oj bananowa republika... Kartoflana raczej...
        • Gość: ws Racja! IP: *.dip.t-dialin.net 24.09.04, 16:03
          Sejm nie jest od glosowania co jest prawda a co nie. Sejm jest od stanowienia
          prawa.
          Do poszukiwania prawdy byla komisja sejmowa a nie sejm jako calosc.
          Sejm mogl tylko oficjalne sprawozdanie komisji przyjac do wiadomosci a nie
          rozstrzygac, ktore ze sprawozdan czlonkow komisji odpowiada prawdzie.
          Jak tak dalej pojdzie, to sejm jeszcze kiedys (na wniosek LPRu) uchwali, ze
          Ziemia jest plaska i ze Slonce krazy wokol Ziemii.
          • doro6 Re: Racja, ale tylko taka, jak moja ! 24.09.04, 16:20
            Jasne, zeby sie wszystk krecilo jak trzeba, to potrzebne jest orzeczenie
            Komisji, a nie uchwaBa Sejmu.Komisja jest bezstronna, apolityczna i zlozona z
            najmadrzejszych ludzi, bo wybranych z wybranych. No i najwazniejsze: potrzeba,
            zeby to orzeczenie mi sie podobalo. A wtedy... moze to byc nawet i uchwala.
            Gratuluje rozumowania i ciesze sie, ze znalazlem wreszcie bratnia dusze (tfu...
            emanacje bialka)
            Pozdr.
            R.
          • Gość: zib Re: Racja! IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 16:39
            TAAAK.Tak wygląda czerwona prawda,jesli przegłosowano by w komisji tezę
            anitki,że ziemia jest centrum wszechświata to była by to prawda obiektywna,bo
            ustalona przez miłośników prawdy-delegatów KC SLD,tak(?) towarzyszu wiesławie.
            • Gość: ws zrozum, IP: *.dip.t-dialin.net 24.09.04, 16:47
              "> TAAAK.Tak wygląda czerwona prawda,jesli przegłosowano by w komisji tezę
              > anitki,że ziemia jest centrum wszechświata to była by to prawda obiektywna,bo
              > ustalona przez miłośników prawdy-delegatów KC SLD,tak(?) towarzyszu wiesławie."

To nie bylaby zadna prawda objektywna, to bylaby tylko opinia upowaznionego organu.
              Sejm moze sobie z tym robic co chce, wyciagnac konsekwencje prawne lub podetrzes
              sobie dupe ale nie orzekac, czy to prawda, czy nie.

Przstan mi insynuowac, ze jestem czerwony.
              Nie jestem.
              • Gość: papa Smerf Re: zrozum, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.09.04, 17:39
                > Przstan mi insynuowac, ze jestem czerwony.
                > Nie jestem.
                A guzik prawda, jak ws napisał, że jesteś czerwony, to jesteś i już!
                Tak samo jak sprawozdanie Ziobry jest obowiązującym od dzisiaj prawem i już!

Zresztą jestem przekonany, że wszyscy głosujący za nim posłowie przestudiowali
                go dokładnie a nawet nauczyli się go na pamięć.
                • Gość: ws korekta IP: *.dip.t-dialin.net 24.09.04, 17:49
                  "> A guzik prawda, jak ws napisał, że jesteś czerwony, to jesteś i już!
                  "
                  To nie ws (czyli ja) napisal, ze jestem (ws) czerwony a zib.
                  • Gość: papa Smerf Re: korekta IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.09.04, 17:52
                    > To nie ws (czyli ja) napisal, ze jestem (ws) czerwony a zib.

Oj przepraszam Cię bardzo. Stara ze mnie pierdoła i do tego ślepa.
              • Gość: zib Re: zrozum, IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 17:55
                Zadnych przepisów nie mozna stosowac w oderwaniu od rzeczywistości,należy
                pamietac że przyjęcie raportu anitki bylo skutkiem zagrywek proceduralnych,oraz
                kupienia głosów czlonkow komisji,podobne zabawy proceduralne zastosowały
                pózniej obie strony,jedna chciala przyjąć cokolwiek tylko nie raport
                anitki,druga zagrała Vabank popierając raport najbardziej radykalny,aby utrącic
                te bardziej wstrzemięzliwe w ferowaniu wyroków,czerwoni jednak się przeliczyli
                i nie pomógł nawet "jędruś pomóż".Sejm miał prawo(jako zleceniodawca)
                wypowiedzieć się,która wersja prawdy z zaproponowanych mu jest jego zdaniem
                najbardziej bliska prawdy obiektywnej.Poniewaz jednak,w wyniku matactw SLD,do
                wyboru zostały tylko dwie "prawdy" ziobry i anitki stupor,stało sie bardzo
                dobrze że nie wybrano tej drugiej"prawdy".Co do "insynuacji" to nie ja
                wymyśliłem zdania o wzajemnym wpływie bytu i świadomości.
    • Gość: Marcin Kalejdoskop! %-) IP: *.sympatico.ca 24.09.04, 15:45
      Wczoraj w nocy przeczytalem jeszcze, ze wygral raport tej "od Playboya". Dzis
      rano wstaje - wygral Ziobro. Dziekuje Ci polski rzadzie, tyle materialow do
      satyry nie dostalem nigdy w zyciu! :-))
    • Gość: brawo! Re: Dziś w Sejmie: wygra Ziobro, czy Błochowiak? IP: 5.5R2D* / *.pg.com 24.09.04, 15:52
      brawo!!!
    • Gość: sky_surfer Jest dobrze! IP: *.citicorp.com 24.09.04, 15:54
      Co by nie powiedzieć złego o raporcie Ziobry to jest on i tak lepszy niż raport
      WCKaczki Pomywaczki SLDowskiej Anity-"Pocałujcie nas w dupę"-Błochowiak. Zwykle
      tak się nie wyrażam na forum ale nie potrafię tu utrzymać języka bo byłoby
      kpiną dla polskiej polityki wew. gdyby przeszedł ten drugi raport. Cieszę się
      więc i to bardzo. I jak słusznie ktoś na forum zauważył, raport p. Ziobry to
      piwerwsza odpalona laska dynamitu wciśnięta w tłusta dupę SLD. Panie Zbyszku -
      dobra robota i moje gratulacje! Pozdrawiam
    • Gość: zniesmaczony Prawda jako wynik głosowania IP: *.chello.pl 24.09.04, 16:25
      Prawda jako wynik głosowania to naprawde niezwykle.
      • doro6 Glosowanie jako stanowisko wobec prawdy 24.09.04, 16:41
        W trybunale(sadzie) tez sie to stosuje, nie tylko w amerykanskim.
        A tak powaznie, to prawda jest to, co widzales i Twoja sprawa, co uznales za
        prawde. Ale sens glosowania jest taki, ze zapamieta sobie czlowiek, kto
        glosowal zgodnie z jego(czlowieka) prawda, i temu "da kreske" (czy krzyzyk)
        przy nastepnych wyborach
        Pozdr.
        R.
      • Gość: dawid olek i leszek przed trybunal! IP: *.CHEM.CWRU.Edu 24.09.04, 16:47
        to dla wiekszosci bylo chyba oczywiste. zniesmaczony jestem tym, ze przez ten
        eseldowski chlam trzeba bylo nad tym glosowac.
    • Gość: Jacenty PZPR do pierdla, parami marsz !!! IP: *.petrus.com.pl 24.09.04, 16:46
      Czyżby w końcu światełko w mrocznym polskim tunelu rozbłysło ?!
      Panie Zbyszku gratulacje ! Dzisiaj z Panem cieszy się cała normalna i zdrowa psychicznie część polskiego społeczeństwa.
    • Gość: leo osobiście nie bardzo wierzę w "grupę" IP: *.kosnet.pl / 195.136.50.* 24.09.04, 17:01
      ale cieszę się że komuchom się dostanie,w końcu mają tyle przekrętów na
      sumieniu, że nie istotne że pójdą siedzieć za coś czego nie zrobili,
      w końcu AlCapone też poszedl siedzieć za podatki
      • Gość: BW Re: osobiście nie bardzo wierzę w "grupę" IP: *.nestle.pl 24.09.04, 17:22
        Ktoś napisał "Jak za komuny".
        Prawda: nie ten winny komu udowodni się winę, lecz ten kogo nie lubimy i chcemy
        mu dopieprzyć. A Ziobro w tamtym systemie świetnie by się sprawdził.
        • Gość: qwerty Tak wychowała go PRL. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.04, 20:26
      • Gość: ws Re: osobiście nie bardzo wierzę w "grupę" IP: *.dip.t-dialin.net 25.09.04, 11:04
        w końcu mają tyle przekrętów na
        > sumieniu, że nie istotne że pójdą siedzieć za coś czego nie zrobili,
        > w końcu AlCapone też poszedl siedzieć za podatki"

O ile wiem, to nie za podatki a za nielegalne posiadanie broni.
        On ta bron rzeczywiscie posiadal. Tak ze nie poszedl siedziec za cos czego nie
        zrobil.

Mam nadzieje,ze z Polska tak zle jeszcze nie jest, ze sie z premedytacja sadza
        ludzi za cos, czego nie zrobili.
        • Gość: ubu He,he,he, he,..............................he,he h IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.04, 20:28
    • Gość: Roman Re: Dziś w Sejmie: wygra Ziobro, czy Błochowiak? IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.09.04, 17:35
      Ciekawe co jutro napisze Michnik. On przeciez wiedział pierwszy i nie
      poinformował prokuratury. Od niego powinien zacząć prokurator.
      • Gość: BW Re: Dziś w Sejmie: wygra Ziobro, czy Błochowiak? IP: *.nestle.pl 24.09.04, 17:45
        Jeżeli by Michnik nie ogłosił propozycji Rywina, to kto ? Rywin ?
        Ale po tej nagonce kretynów już nikt drugi taki odważny nie bedzie.
      • Gość: ubu Michnik, nic nie napisze, przynajmniej na ten tema IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.04, 20:30
    • Gość: obywatel to smiec no nareszcie, wygrala normalnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 17:46
      no nareszcie, wygrala normalnosc
    • nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: Dziś w Sejmie: wygra Ziobro, czy Błochowiak? 24.09.04, 17:53
      z tego co słyszałem w radiu Maryja wygrał raport Ziobry...
    • Gość: Mzast Rywina: w Sejmie wygrał raport Zbigniewa Ziobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 17:54
      Choć raz Sejm stanął na wysokości zadanie. Nie. Bardzo przepraszam, po raz
      drugi. Wreszcie trzeba prawdzie spojrzeć w oczy. Wiadome jest wszystkim
      myślącym ludziom, że przy takim rządzeniu jak w Polsce są układy i układziki.
      Nie biorę pod uwagę poglądów, czy to pana Ziobro czy pana Rokity. Wiem tylko
      jedno, że raport pana Ziobro nie mija się z celem i trafnie ocenia sytuację.
      Afera Rywina jest dla mnie bardzo mało znaczącą sprawą. Może nawet bajką. Ważne
      jest cośmy się przy tym dowiedzieli. Cieszę się bardzo, na rezultaty pracy
      Komisji Śledczej w sprawie ORLENu. Tu dopiero powinny wyjść sprawki i
      powiązania. Co jest mi bardzo dobrze wiadome to, że nikt nikomu nic nie da
      bezinteresownie, na dobre oczy. Wszyscy darczyńcy, na różnego rodzaju fundacje,
      mają w tym swój cel i interes. Z jednej strony wchodzą sprawy podatkowe, z
      drugiej pranie pieniędzy, a z trzeciej pomoc konkretnego polityka w załatwieniu
      kokosowego interesu, może nawet za odpowiedni procent do kieszeni własnej
      delikwenta. I tak interes się kręci. Osobiście wstyd mi się przyznać, że byłem
      członkiem SLD do 2001 roku. Wtedy to kierownictwo SLD odeszło od swojego
      programu. Obecnie chce go reaktywować. Trudno, jest przysłowie: „tonący brzytwy
      się chwyta”. Wydaje mi się, że to nie pomoże i w najbliższym czasie trzeba
      będzie „sztandar SLD wyprowadzić”. Działalność posłów w obecnym wydaniu napawa
      mnie otuchą.
      • Gość: faszerowany palec wyspecjalizowane organy Anity Błochowiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 18:04
        własnie jakiś czas temu usłyszałem w tvn24 tekst Anity Błochowiak, że "sprawą
        powinny zająć się wyspecjalizowane ORGANY".
        nie wiem za bardzo o jakie organy jej chodziło. wątrobę, dwunastnicę, czy może
        jeszcze coś innego (może takie organy, na których można grać muzykę). niestety
        nie wyjasniła dokładnie podczas tej rozmowy w tv.
      • Gość: antybydle Re: Rywina: w Sejmie wygrał raport Zbigniewa Ziob IP: *.lublin.mm.pl 24.09.04, 18:15
        I co prawicowi porabańcy? MYślicie że skok na kasę sie udał? Ślinicie sie i
        zapluwacie z radochy, dzielicie stołeczki.Nastepny krok to prywatyzacja TV
        publicznej tak?Bo tam jest kasa prawda.Juz teraz TVP to prawie "Trwam". A ta
        wasza pieprzona dwulicowość. Na co dzień opluwacie Michnika ale jak trzeba dać
        monopol Angorze to ok?Ale już jutro Michnik to Żyd ktory szkaluje wielebnych.
        Spoko, jeszcze was Ziobro i Rokita złapie za jaja. Ech wy platformersi, pisuary
        i ligusy. Jesteście takimi samymi szmaciarzami jak LSD. Hasełka górnolotne a
        cel ten sam - pieniąchy!!!!. Nie ma uczciwych w tej biednej Polsce.
        • Gość: TadeO Re: Rywina: w Sejmie wygrał raport Zbigniewa Ziob IP: 212.160.135.* 24.09.04, 18:34
          Oprócz ciebie?
          • Gość: antybydle Re: Rywina: w Sejmie wygrał raport Zbigniewa Ziob IP: *.lublin.mm.pl 24.09.04, 18:45
            Nie piszę o osobach prywatnych tylko politykach. A ja ? uważam że jestem
            uczciwy.
        • Gość: do antybydle Re: Rywina: w Sejmie wygrał raport Zbigniewa Ziob IP: *.crowley.pl 26.09.04, 11:31
          Wiedziałem ze po wejściu do naszego kraju wyzwolicielki jakas cześć smierszu
          która zgubiła kuchnie polowa - pozostała w Lublinie na stałe!!, Czytając post
          bydlęcia - upewniłem sie o tym.
      • Gość: wery Jak widać są tacy co przejrzeli, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.04, 20:34
        czyli mozna miec nadzieję.
    • Gość: zzz To forum to prawdziwy sabat idiotów i frustratów. IP: *.magma / *.magma-net.pl 24.09.04, 18:24
      Cieszą się, że Sejm jako prawdę przegłosował konfabulacje Ziobry i polityczną
      hucpę obecnej opozycji. I na jej podstawie postawi przed Trybunałem Stanu
      osoby, które z afera Rywina praktycznie nie miały nic wspólnego. Sejmowa
      Komisja nie przedstawiła żadnych materialnych ani formalnych dowodów
      uzasadniających raport Ziobry, bo gdyby były - niczego nie trzebaby głosować.
      Tylko głupcy nie rozumieją, że ten tryumf opozycji, na drodze machinacji
      sejmową maszynką, jest kijem o dwóch końcach. Ten drugi koniec uderza w słabą
      polską demokrację i przyczyni się do podważenia autorytetu autorów tej
      kompromitacji, jeżeli przed niezależnym sądem czy trybunałem okaże się, że byli
      zwyczajnymi prowokatorami i kłamcami. A jest to prawie pewne.
      • Gość: ZZZ_topojeb ZZZ niech ci pielegniarka zmieni pieluche... IP: *.union01.nj.comcast.net 24.09.04, 20:14
        zrobi lewatywke, przyniesie kawe Inke i poczyta Trybune Ludu (wydanie z 1982
        roku) przed snem, zebys spokojnie zasnal. Twoje czerwone wsciekle karly,ten
        cham z Lodzi i kurdupel z kolobrzega - zlota mlodziez lat 70-tych, przejda do
        historii ze smrodem u dupy. Nic nie pomoze wsciekly jek towarzyszy! Wyj sobie
        do ksiezyca! Towarzysze czujcie sie zwolnieni!
        • Gość: ws Twoj post jest najlepszym dowodem IP: *.dip.t-dialin.net 24.09.04, 20:22
          na to, ze zzz ma racje, ze To forum to prawdziwy sabat idiotów i frustratów.
          • Gość: bu...... Chyba jednak nie,bo 90 % dyskutantów jest za IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.04, 20:42
            raportem Ziobry.Wg psychologii etykietki "frustrat" przypina innym ktos ko sam
            jest tą cecha obciązony.
      • Gość: K. Re: To prawda! IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.09.04, 21:32
      • Gość: K. Re: Zgadzam się IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.09.04, 21:34

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka