Dodaj do ulubionych

A potem się dziwią....

29.03.16, 18:51
Obejrzałem dziś w telewizorze naszych dzielnych stróżów prawa prowadzących na przesłuchanie głupka który po pijaku zadzwonił na lotnisko z informacją o bombie.
Niedużego chłopaka zgiętego wpół i z rękami skutymi na plecach prowadziło dwóch wypasionych osiłków jak jakiegoś wielokrotnego mordercę, jak Masę, Kiełbasę i Melasę razem wziętych. A potem się dziwią że nazywa sie ich "psami", że na murach co i rusz widać "CHWDP".

Żeby nie było nieporozumień: nie mam zamiaru bronić bezmózgiego idioty który pozwala sobie na takie "żarty". Powinien zostać sprawiedliwie ukarany żeby raz na zawsze i jemu, i jemu podobnym kretynom odechciało się takich numerów, a także powinien pokryć koszty akcji, straty linii lotniczych i tych poniesionych przez pasażerów
Obserwuj wątek
    • pies_na_czarnych Re: A potem się dziwią.... 29.03.16, 18:59
      Pamietam aresztowanie Cygana, ktory zamordowal chlopaka na dworcu w Brukseli. Helikoptery, antyterrorysci itp. To bylo za czasow Marcinkiewicza. Idzie stare.
      Co do tego aresztowania wszystkich czlonkow libacji wole sie nie wypowiadac.
      • erte2 Re: A potem się dziwią.... 29.03.16, 20:32
        pies_na_czarnych
        To co innego; łapano mordercę. Jeśli wiadomo że mamy do czynienia z gotowym na wszystko bandytą czy psychopatycznym sadystą to użycie plutonu antyterrorystów z długa bronią i tym podobnych armat jest uzasadnione a często wręcz konieczne. Natomiast spektakl z prowadzeniem cherlawego głupka był po prostu żenujący.
    • szwampuch58 Re: A potem się dziwią.... 29.03.16, 19:34
      a jak zwykle gostek w slipach byl?
    • snajper55 Re: A potem się dziwią.... 29.03.16, 20:36
      erte2 napisał:

> Obejrzałem dziś w telewizorze naszych dzielnych stróżów prawa prowadzących na p
      > rzesłuchanie głupka który po pijaku zadzwonił na lotnisko z informacją o bombie
      > .
      > Niedużego chłopaka zgiętego wpół i z rękami skutymi na plecach prowadziło dwóch
      > wypasionych osiłków jak jakiegoś wielokrotnego mordercę, jak Masę, Kiełbasę i
      > Melasę razem wziętych. A potem się dziwią że nazywa sie ich "psami", że na mura
      > ch co i rusz widać "CHWDP".
      >
      > Żeby nie było nieporozumień: nie mam zamiaru bronić bezmózgiego idioty który po
      > zwala sobie na takie "żarty". Powinien zostać sprawiedliwie ukarany żeby raz na
      > zawsze i jemu, i jemu podobnym kretynom odechciało się takich numerów, a także
      > powinien pokryć koszty akcji, straty linii lotniczych i tych poniesionych prze
      > z pasażerów

Taka jest ustalona metoda prowadzenia zatrzymanego. Uważasz, że powinni być oni podzieleni na kategorie i dla każdej kategorii powinna być inna procedura?

S.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka