04.04.16, 13:26
www.dziennikwschodni.pl/leczna/bezrobotny-nauczyciel-z-lecznej-przed-sadem-mial-zniewazyc-prezydenta-w-internecie,n,1000178525.html
Ziobro zapowiedział zniesienia karania za znieważenie prezydenta i takie piękne wyroki szlag trafi :)))))
Obserwuj wątek
    • religijnych.uczuc.obraza Re: To ja 04.04.16, 13:33
      Inocom by napisał że nikt normalny nie wypisuje w necie takich rzeczy.
      • dziurlas11 Re: To ja 04.04.16, 13:47
        Pod filmikami na you tube o B. Komorowskim są setki takich wpisów, nawet jeszcze gorszych, bo nie ma tam cenzury. O Dudzie też już takie widywałem. Może policja nie lubi grubasów?
        • religijnych.uczuc.obraza Re: To ja 04.04.16, 13:56
          W przypadku gdy takie wpisy są o B. Komorowskim to jest to wolność słowa, gdy są takie wpisy o A. Dudzie to jest to przemysł pogardy.
          • dziurlas11 Re: To ja 04.04.16, 14:08
            Jeden z zarzutów miałem za to, że skopiowałem kilka wpisów o prezydencie Kaczyńskim z tego forum i wstawiłem nazwisko "Komorowski" w miejscie "Kaczyński". Tak powstała obraza majestatu, która kosztowała mnie dodatkowe 3 miesiące w wyroku. Więc nie kłam, czerwony kłamczuszku, bo już mnie denerwujesz, a jak się zdenerwuję, to zaraz kogoś obrażę.
            • ayran Re: To ja 04.04.16, 14:19
              Gołym okiem widać, ze łżesz. Gdybyś wkleił te rzekomo dotyczące Kaczyńskiego wpisy, które przerobiłeś na wpisy dotyczące Komorowskiego, to można by się nad tym pochylić. Ale nie zrobisz tego, boś łgarz i konfabulant.
            • p.a.d.a.l.c.o.w.a bo już mnie denerwujesz, a jak się zdenerwuję, to 04.04.16, 14:22
              ...to zaraz kogoś obrażę.

No to ja mam nadzieję, że zdenerwuję cię;
              zapytam więc : nadal działasz jako nauczyciel bezrobotny ? Oby ! inaczej biedni ci twoi uczniowie.
            • religijnych.uczuc.obraza Re: To ja 04.04.16, 14:25
              Skąd przekopiowałeś, naziolku, określenie L. Kaczyńskiego jako niewolnika WSI?
              • dziurlas11 Re: To ja 04.04.16, 14:53
                Nie jestem żaden naziolek, tylko najwyżej jedzący, a zwłaszcza pijący inaczej. A Dudę też już "scharakteryzowałem" kiedyś po pijaku, tylko nikt nie zgłosił :)
        • az43 Re: To ja 04.04.16, 17:09
          Nie bierzesz pod uwagę tego,że nikt nie lubi chamów i prostaków?
          nie dziwię się,że ten nieszczesny grafoman jest bezrobotny.
      • uu1 Re: To ja 04.04.16, 14:40
        religijnych.uczuc.obraza napisał:

> Inocom by napisał że nikt normalny nie wypisuje w necie takich rzeczy.
        I miałby rację.

----------------
        • buldog2 Re: To ja 04.04.16, 15:15
          Każdy kto by to zrobił, dowiódłby braku instynktu samozachowawczego?
          • uu1 Re: To ja 04.04.16, 17:01
            buldog2 napisał:

> Każdy kto by to zrobił, dowiódłby braku instynktu samozachowawczego?
            Nie. Elementarnej kultury.

-----------
    • czekam.na.lewice Re: To ja 04.04.16, 14:56
      Ta sytuacja pokazuje bezmiar obłudy i zafałszowania lemingów.
      Jak Kaczora Duda jest D&^% pa czy jeszcze gorzej to afera i represje, jak Komorowski to " o co chodzi, szacunek musi być".
      • yoma Re: To ja 04.04.16, 16:59
        Wyście byli pierwsi, więc nie jęczeć teraz.
      • az43 Re: To ja 04.04.16, 17:11
        Czekając na rozum,niestety bezskutecznie,nie jesteś w stanie dojrzeć różnicy pomiędzy dupą a obrzydliwym bełkotem tego menela?
        • dziurlas11 Re: To ja 04.04.16, 19:43
          Masz rację. Z tym, że homoseksualny, to jednak przesadziłem. Jednak byłem tak pijany, że samego momentu wpisywania tamtego komentarza nie pamiętam. Oczywiście, że nie homoseksualny, tylko heteroseksualny. Przepraszam za ten karygodny błąd merytoryczny. He he :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka