08.05.16, 20:52
Bardzo pouczające. Pozwala wiele zrozumieć...

niniwa22.cba.pl/my_toranska_kaczynski_1994.htm
Obserwuj wątek
    • erte2 Re: wywiad 08.05.16, 20:53
      Zapomniałem dodać że dla cierpliwych i umiejących czytać między wierszami.
      • uu1 Re: wywiad 08.05.16, 21:05
        Jest takie pojęcie - link.
        --------------
        • erte2 Re: wywiad 08.05.16, 22:15
          uu1 napisała:

Jest takie pojęcie - link.
          Jest takie urządzenie - mysz. Więc najedź kursorem w odpowiednie miejsce i kliknij lewym przyciskiem. Spróbuj, to nie boli.
          • uu1 Re: wywiad 08.05.16, 22:46
            erte2 napisał:

> uu1 napisała:
            >
            > Jest takie pojęcie - link.
            > Jest takie urządzenie - mysz.
            Jest takie pojęcie - grzeczność.
            > Więc najedź kursorem w odpowiednie miejsce i kliknij lewym przyciskiem. Spróbuj, to nie boli.
            Więc przyjmij do wiadomości, że jesteś najmilszym z rozmówców.

----------------
      • freies_man Re: wywiad 08.05.16, 21:14
        erte2 napisał:

> Zapomniałem dodać że dla cierpliwych i umiejących czytać między wierszami.

Nie krępuj się, napisz jak zwykle....dla żuczków.
        Bo widzisz, już w powieści Prusa "Placówka-"chłop, Ślimak mówi ...."kużden przecie ma swój smak".
        • erte2 Re: wywiad 08.05.16, 22:11
          freies_man napisał:
          Nie żuczku, to nie jest dla żuczków. Żuczki mają bowiem Bardzo Małe Rozumki i nie są w stanie ogarnąć przytoczonego tekstu, a tym bardziej znaleźć coś miedzy wierszami. Dlatego dobrze ci radzę - odpuść, bo się tylko namęczysz, sfrustrujesz, a i tak niczego nie pojmiesz.
          • freies_man Re: wywiad 08.05.16, 22:17
            erte2 napisał:

> freies_man napisał:
            > Nie żuczku, to nie jest dla żuczków. Żuczki mają bowiem Bardzo Małe Rozumki i n
            > ie są w stanie ogarnąć przytoczonego tekstu, a tym bardziej znaleźć coś miedzy
            > wierszami. Dlatego dobrze ci radzę - odpuść, bo się tylko namęczysz, sfrustruje
            > sz, a i tak niczego nie pojmiesz.

Twoje słowa Kubusiu Puchatku, są dla mnie "drogowskazem".
            Jak byś mi jeszcze szepnął, co miś o tak małym rozumku zrozumiał z wywiadu T.Torańskiej?

• erte2 Re: wywiad 09.05.16, 10:09
              freies_man
              żuczku, ani nie szepnę, ani nawet nie krzyknę, bo i tak tego nie ogarniesz.
              "Ja ma czasu za mało, ty masz mózgu za mało, a poza tym są inne sekrety"
              (cytat z "Wyprawy na żmirłacza" Lewisa Carrolla; pasuje jak ulał.)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka