erte2 08.05.16, 20:52 Bardzo pouczające. Pozwala wiele zrozumieć... niniwa22.cba.pl/my_toranska_kaczynski_1994.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
erte2 Re: wywiad 08.05.16, 20:53 Zapomniałem dodać że dla cierpliwych i umiejących czytać między wierszami. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: wywiad 08.05.16, 22:15 uu1 napisała: Jest takie pojęcie - link. Jest takie urządzenie - mysz. Więc najedź kursorem w odpowiednie miejsce i kliknij lewym przyciskiem. Spróbuj, to nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: wywiad 08.05.16, 22:46 erte2 napisał: > uu1 napisała: > > Jest takie pojęcie - link. > Jest takie urządzenie - mysz. Jest takie pojęcie - grzeczność. > Więc najedź kursorem w odpowiednie miejsce i kliknij lewym przyciskiem. Spróbuj, to nie boli. Więc przyjmij do wiadomości, że jesteś najmilszym z rozmówców. ---------------- Odpowiedz Link Zgłoś
freies_man Re: wywiad 08.05.16, 21:14 erte2 napisał: > Zapomniałem dodać że dla cierpliwych i umiejących czytać między wierszami. Nie krępuj się, napisz jak zwykle....dla żuczków. Bo widzisz, już w powieści Prusa "Placówka-"chłop, Ślimak mówi ...."kużden przecie ma swój smak". Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: wywiad 08.05.16, 22:11 freies_man napisał: Nie żuczku, to nie jest dla żuczków. Żuczki mają bowiem Bardzo Małe Rozumki i nie są w stanie ogarnąć przytoczonego tekstu, a tym bardziej znaleźć coś miedzy wierszami. Dlatego dobrze ci radzę - odpuść, bo się tylko namęczysz, sfrustrujesz, a i tak niczego nie pojmiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
freies_man Re: wywiad 08.05.16, 22:17 erte2 napisał: > freies_man napisał: > Nie żuczku, to nie jest dla żuczków. Żuczki mają bowiem Bardzo Małe Rozumki i n > ie są w stanie ogarnąć przytoczonego tekstu, a tym bardziej znaleźć coś miedzy > wierszami. Dlatego dobrze ci radzę - odpuść, bo się tylko namęczysz, sfrustruje > sz, a i tak niczego nie pojmiesz. Twoje słowa Kubusiu Puchatku, są dla mnie "drogowskazem". Jak byś mi jeszcze szepnął, co miś o tak małym rozumku zrozumiał z wywiadu T.Torańskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: wywiad 09.05.16, 10:09 freies_man żuczku, ani nie szepnę, ani nawet nie krzyknę, bo i tak tego nie ogarniesz. "Ja ma czasu za mało, ty masz mózgu za mało, a poza tym są inne sekrety" (cytat z "Wyprawy na żmirłacza" Lewisa Carrolla; pasuje jak ulał.) Odpowiedz Link Zgłoś