pies_na_czarnych 30.06.16, 18:13 Bloger Matka Kurka przegrał proces z Owsiakiem. Musi przeprosić i zapłacić zadośćuczynienie wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,20330533,bloger-przegral-proces-z-owsiakiem-ma-nie-tylko-przeprosic.html#BoxNewsImg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trollletni Re: Matka Kurwka :)))))) 30.06.16, 18:21 Czy wiadomo już coś kim byli rodzice i dziadkowie sędziego? Czekam niecierpliwie na wpisy "bezstronnych" wPiSywaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Matka Kurwka :)))))) 30.06.16, 18:29 Ten to jest jeszcze z czasow predudowych. Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 swieckiemu swietemu J.O. wolno nazwac 30.06.16, 20:16 przeciwnika procesowego ?wariatem ze Złotoryi" i okreslic jego porownac je "do ?zapachu komór Auschwitz?, Katynia, zbrodni ubeckich i stalinowskich. Sąd I i II instancji uznał, że wszystkie te wypowiedzi nie naruszają czci, godności i dobrego imienia Piotra Wielguckiego, ponieważ są dopuszczalną w debacie publicznej formą krytyki." O ile sobie dobrze przypominam to Orban obnizyl sedziom wiek emerytalny. Moze trzeba takze u nas sporobowac, zeby sie pozbyc czesci tego towarzystwa wzajemnej adoracji. kontrowersje.net/pie...si_b_dziesz_mia_w_dup_tym_jerzy_o_uj_s_d_apelacyjny_i_zarobi_10_tys_z Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: swieckiemu swietemu J.O. wolno nazwac 01.07.16, 06:45 mara571 napisała: > przeciwnika procesowego ?wariatem ze Złotoryi" i okreslic jego porownac je "do > ?zapachu komór Auschwitz?, Katynia, zbrodni ubeckich i stalinowskich. Sąd I i I > I instancji uznał, że wszystkie te wypowiedzi nie naruszają czci, godności i do > brego imienia Piotra Wielguckiego, ponieważ są dopuszczalną w debacie publiczne > j formą krytyki." Sąd uniewinnił Wielguckiego (zgodził się na podawanie danych osobowych) z zarzutów dotyczących tekstów Jerzy Owsiak - król żebraków i łgarzy, złoty melon sekty WOŚP, Guru Owsiak w 11 lat wyjął 46 Złotych Melonów. Duda będzie wiedział, którego z sędziów nominować? Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: swieckiemu swietemu J.O. wolno nazwac 01.07.16, 08:56 To nie wariat ze Złotoryi,ja uważam,że to pospolita szuja.Podobnie jak ci wszyscy co tego chorego grafomana bronia. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Matka Kurwka :)))))) 30.06.16, 20:20 To sędzia może sie pożegnać z awansem. Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: Matka Kurwka :)))))) 30.06.16, 21:37 Nie udało się pisiej trzodzie uwalić Sz.P. Owsiaka przed Woodstokiem. Pech to pech. Muszą coś nowego wymyślić. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Matka Kurwka :)))))) 30.06.16, 21:50 W Gdańsku zamknęli szturmowca Macierewicza. Na chwilę. www.tvn24.pl/gdansk-grozil-bronia-bo-zwrocila-mu-uwage,657455,s.html Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: Matka Kurwka :)))))) 01.07.16, 08:59 To murowany kandydat do obrony terytorialnej Macierewicza.Przed wojną to sie nazywało u sąsiadów SA. Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: Matka Kurwka :)))))) 01.07.16, 08:52 Cieszy mnie to niezmiernie.Szkoda,że tylko 10 tysiecy.Ja bym chetnie puścil go w skarpetkach(bez gaci). Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Matka Kurwka :)))))) 01.07.16, 10:38 No patrz panie czarnuch a ja na swoją rodzicielke mowie "mama" Odpowiedz Link Zgłoś