Dodaj do ulubionych

Zandberg o słowach Błaszczaka

18.07.16, 06:22
Ci, którzy przy okazji zamachów wykorzystują sytuację, by rozkręcać nienawiść, nie mówią jednego: jakie mają rozwiązanie? Rozumiem, że dla ministra Błaszczaka idealnym rozwiązaniem jest homogeniczna etnicznie Polska, w której wszyscy są białymi katolikami - mówił Zandberg.

- Moje pytanie brzmi: jak minister Błaszczak, albo minister Jaki, chcieliby do tego doprowadzić? Czy chcieliby tych, którzy są inni, wyznają inna religie, mają ciemniejszy kolor skóry, zapędzić jak przed kilkudziesięciu laty do stodoły? - pytał.
ma facet kochones. Nie lubię go bo podczas rozmowy mlaszcze ale tym razem pokazał że nie palcem go robiono...
Obserwuj wątek
    • j-k Ty, ale ja jestem bialym evangelikiem 18.07.16, 07:16
      i nigdy nie bylem przez to przesladowany
      i co zrobisz ?
    • erka-4 takie są nasze poglądy... 18.07.16, 07:39
      ...z grubsza biorąc.

bylypisior

Zandberg, zjedz snickersa, bo gwiazdorzysz.
      Rozumiem parcie na szkło, ale warto zabierać głos z sensem.
      Każdy rozsądny człowiek zgadza się ze słowami Błaszczaka (no może z wyjątkiem tego wyskoku, że kolory kredek oznaczają LGBT). Nie będziemy analizować, czy Francja ma czyste multi-kulti, czy mieszane, czy może pół multi-kulti.
      Jak chcesz muslimskich zamachowców, to wyjedź do Francji, albo Niemiec i sobie ich zapraszaj do domu, do łóżka, czy gdzie tam chcesz.
      My, Polacy, zagłosowaliśmy w wyborach PRZECIWKO przyjmowaniu potencjalnych terrorystów i płacz Zandberga, ani Wrońskiego czy innego Czuchnącego tolerasty nic tu nie zmieni...sorry.

@bylypisior
      Zgadzasz się ze słowami Błaszczaka że chrześcijaństwo przyciągnie muzułmanów jak magnes? Ja też jestem przeciw przyjmowaniu terrorystów. Za to uchodźcy - to inna sprawa prawda? Popatrz juz rozumiesz...

A mój jest taki dodatkowo,nic nie mam przeciw uchodźcom,lecz mają to być tacy,a nie jakieś kwoty,którym musielibyśmy wybudować jakiś obóz,być może koncentracyjny.
      Zatem po co nam te kwoty ? przecież nie jesteśmy faszystami ! czy już rozumiecie o co chodzi ?
      • m.c.hrabia Re: takie są nasze poglądy... 18.07.16, 07:44
        przecież nie jesteśmy faszystami

to tylko twoje zdanie , podobne wypowiadali niemieccy obywatele w 1939
        • j-k niewiedza... 18.07.16, 07:48
          m.c.hrabia napisał:
          > przecież nie jesteśmy faszystami
          > to tylko twoje zdanie , podobne wypowiadali (sie?) niemieccy obywatele w 1939

niewiedza.
          tak niemieccy obywatele mogli mowic w latach 1932/1933 przed dojsciem Hitlera do wladzy

w 1939 nie mieli juz nic do gadania.

Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K.
          • m.c.hrabia Re: niewiedza... 18.07.16, 08:00
            w 1939 nie mieli juz nic do gadania.

no i ?
      • 141288bs Re: takie są nasze poglądy... 18.07.16, 09:24
        Zendberg,Kijowski to jedno i to samo - gwiazdorza dla kasy.Teraz ten Lenin w wydaniu polskim,placze
        nad losem muzulmanow w Europie i terroryzm przypisuje europejskiemu "szkoleniu"muzulmanow.
        - Kiedys cos tam belkotal o dyktatorach i rodzacym sie terroryzmie.Teraz kiedy niby wspolczuje narodom atakowanym przez terorystow,nie raczy zauwazyc,ze wszedzie tam gdzie zlikwidowano
        dyktature rodzi sie terroryzm. Nie zauwaza,a moze nie chce,ze nalezaloby dac spokoj Assadowi
        to on sam by zlikwidowal panstwo islamskie.
    • czekam.na.lewice a lider opozycji ma inne zdanie 18.07.16, 07:50
      Zdaniem Ryszarda Petru zamach we Francji to konsekwencja Brexitu.
      • j-k nie wykluczam. 18.07.16, 07:53
        te wredne Angole chcieli skasowac zwolennikow UE :)
      • 141288bs Re: a lider opozycji ma inne zdanie 18.07.16, 17:26
        Czy jeszcze ktos oprocz ciebie slucha opowiesci balwana? -
        odpowiesz oczekujacy na lewice?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka