witek.bis Re: sułtan Jarosław 24.07.16, 10:02 No, nie do końca. W Turcji sułtan i eunuch, to jednak dwie różne osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
gelati Kaczyński to geniusz polityczny! 24.07.16, 10:19 Zrobi to co chce:) Skoczcie mu na pukiel. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Kaczyński to geniusz polityczny! 24.07.16, 10:27 Wszystko się zgadza. Historia zna wielu politycznie utalentowanych eunuchów, którzy robili, co chcieli. A tego, że zwykle byli grubawi, podstępni, wyrachowani i mściwi, też nie musisz przypominać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gelati Re: Kaczyński to geniusz polityczny! 24.07.16, 11:10 witek.bis napisał: > Wszystko się zgadza. Historia zna wielu politycznie utalentowanych...< Miło mi, że zgadzasz się ze mną. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Kaczyński to geniusz polityczny! 24.07.16, 11:15 gelati napisał(a): > > Zrobi to co chce:) Skoczcie mu na pukiel. Z tobą też. Odpowiedz Link Zgłoś
gelati Kaczyński to geniusz polityczny! 24.07.16, 11:20 ave.duce napisała: > Z tobą też.< Ja lepiej mieć nie mogę:) Chyba, że w drugiej kadencji PiSu:))). Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Kaczyński to geniusz polityczny! 24.07.16, 11:25 A w trzeciej, to ho, ho! Odpowiedz Link Zgłoś
gelati Re: Kaczyński to geniusz polityczny! 24.07.16, 13:26 Trzecia niewykluczona ale mnie już wystarczy:))). Nie jestem z zachłannego PO. Odpowiedz Link Zgłoś
gelati Kaczyński to geniusz polityczny! 24.07.16, 11:19 Właściwie to cesarz. Klękajcie lemingi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: sułtan Jarosław 24.07.16, 11:23 co mówi historii Turcji ? mieli jakiegoś sułtana-pedała? Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: sułtan Jarosław 24.07.16, 11:23 Sułtan to jednak spora przesada... Najwyżej aba gej... tfu... aga bej, oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: sułtan Jarosław 24.07.16, 11:31 rirei napisał(a): robi z Polski Turcję _________________ nie,Blogoslawiony Jaroslaw jest dzieckiem Bozym starajacy sie przeksztalcic Polske w kraj ludzi Boga kochajacy. Odpowiedz Link Zgłoś
m.marle Erdogan zamknął 1000 szkół, Jaro - 7000 gimnazjów 24.07.16, 18:12 dzięki tej "dobrej zmianie", stanowiącej część odwetu za 8 lat odsunięcia PiS od władzy, 100 000 nauczycieli straci miejsce pracy. Ale farbowana brunetka, która od czasu do czasu opowiada w telewizji o zamiarach tutejszego sułtana wobec oświaty, jak na razie, nie wspomina o planowanych przez kaczystowski reżim aresztowaniach w środowiskach oświatowych. Nieoficjalnie zapowiadane są represje wobec środowisk prawniczych i dotkliwe ograniczenia niewygodnych dla władzy kierunków kształcenia wyższego. Przypuszczam, że ekipa nadwiślańskiego dyktatora uważnie będzie się przyglądać rozwojowi sytuacji nad Bosforem i reakcjom międzynarodowym na radykalizację i religijną fundamentalizację tamtejszego reżimu. Bo teraz w Turcji określane są na nowo granice tolerancji tzw "demokracji zachodnich". Odpowiedz Link Zgłoś