nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: Zabanujcie kretyna. 28.09.04, 21:18 przyłączam sie do tej prośby! tylko się nie pomylcie! zabanijcie tego ktory faktycznie spamuje! (to ten co pisze maryja przez I) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Oszoł, no nie bądź taki skromny! 28.09.04, 21:20 nowy.oszolom.z.radia.maryja napisał: > przyłączam sie do tej prośby! tylko się nie pomylcie! zabanijcie tego ktory fak > tycznie spamuje! (to ten co pisze maryja przez I) Przecież jesteś nie do podrobienia. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Oszoł, no nie bądź taki skromny! 28.09.04, 21:22 Ma przecież znaczek "tm":-) Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: Oszoł, no nie bądź taki skromny! 28.09.04, 21:22 a jednak znalazł się diotota który próbuje to robić..z jakże żałosnym skutkiem.. Giw! czemu jesteś bezczynna i nie usuwasz spamów podszywacza!? Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.radia.maryja spamy usuninęte, mam nadzieję ze spamer też... 28.09.04, 21:24 Odpowiedz Link Zgłoś
humbak E tam usumięte. 28.09.04, 21:26 Zostały jeszcze te wpisy niby powiązanych z ND RM itd. Dno po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Przepraszam. A o co chodzi w tym wontku ? IP: *.multicon.pl 28.09.04, 21:28 Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Ano o to, 28.09.04, 21:29 że jak Giwi to wszystko wywali, to zasłuży na lizaka. Odpowiedz Link Zgłoś
aferal.z.platformy.obywatelsk Re: Ano o to, 28.09.04, 21:33 Giwi zaosczędzilaby sobie pracy gdyby tego chama zabanowała czyli uniemożliwila mu dostęp do portalu gazeta pl..przynajmniej na miesiąc Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz A gdzie to się przy okazji podział mój wątek? 28.09.04, 21:37 O pozwie Olki przeciwko Rokicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uhaha Re: A gdzie to się przy okazji podział mój wątek? IP: *.multicon.pl 28.09.04, 21:40 Takiemu jednemu sie to niepodobało i wylądowało na oślej łące forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=16206788&a=16206788 Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: A gdzie to się przy okazji podział mój wątek? 28.09.04, 21:43 Chyba juz wszystko wróciło. Przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: A gdzie to się przy okazji podział mój wątek? 28.09.04, 21:44 OK, dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
aferal.z.platformy.obywatelsk Re: A gdzie to się przy okazji podział mój wątek? 28.09.04, 21:44 mam nadzieję że nie przywrocisz spamera ktory sie pode mnie podszywa (to ten co Maryja pisze przez i) Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: A gdzie to się przy okazji podział mój wątek? 28.09.04, 21:46 ?????:D Odpowiedz Link Zgłoś
aferal.z.platformy.obywatelsk Re: A gdzie to się przy okazji podział mój wątek? 28.09.04, 21:47 prawy.pl/czytaj.php?id=2278&pocz=0&xx=9&dz=nowosci Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: A gdzie to się przy okazji podział mój wątek? 28.09.04, 21:49 Zna, tą inf. Ale coś tu się komuś login nie zgadza:) Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: A gdzie to się przy okazji podział mój wątek? 28.09.04, 21:50 Nie rozumiem??? Jaka Maryja??? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: A gdzie to się przy okazji podział mój wątek? 28.09.04, 21:50 giwi napisała: > Nie rozumiem??? Jaka Maryja??? He, he, dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: A gdzie to się przy okazji podział mój wątek? 28.09.04, 21:51 Albo coś się popierdzieliło, albo Nowy Oszołom z RM i ten cały aferał to ta sama osoba, tylko że to jest bez sensu:) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: A gdzie to się przy okazji podział mój wątek? 28.09.04, 21:56 zapomniał się biedak przelogować. Ech, podwójne życie nie jest lekkie... Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: A gdzie to się przy okazji podział mój wątek? 28.09.04, 21:58 humbak napisał: > Albo coś się popierdzieliło, albo Nowy Oszołom z RM i ten cały aferał to ta > sama osoba, tylko że to jest bez sensu:) Chłopak się sypnął :) To ta sama osoba. Miałam już wcześniej takie podejrzenia bo się podobnie wypowiadają (w formie, nie w treści). I chyba już nikt nie wierzy, że to jakiś prawdziwy zwolennik RM. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: A gdzie to się przy okazji podział mój wątek? 28.09.04, 22:00 A więc jednak? Ja nie czytałem jakoś wypowiedzi owego Aferała. Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.r.maryia Re: Zabanujcie kretyna. 28.09.04, 21:59 a to tylko dzięki mnie! lewackiej podróbie lalala Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Zabanujcie kretyna. 28.09.04, 22:01 Dobra fajnie. Ale zrób wszystkim tę przyjemność i nie przeprowadzaj więcej tego typu akcji. Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: Zabanujcie kretyna. 28.09.04, 22:14 widać Giwi jest głucha jak pień..zaoszcędzilabys sobie roboty kobieto jak byś chama zabanowała! Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Zabanujcie kretyna. 28.09.04, 22:40 nowy.oszolom.z.radia.maryja napisał: > widać Giwi jest głucha jak pień..zaoszcędzilabys sobie roboty kobieto jak byś c > hama zabanowała! Oszołom vel Aferał, widzę, że Ci nawet nie jest głupio, że się odkryłeś. Jako Oszołom cytujesz Nasz Dziennik, jako Aferał na niego plujesz. Prowokatorek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VlaD Re: Zabanujcie kretyna. IP: *.localdomain / *.kim.pl 28.09.04, 23:01 No proszę. A jednak nawet rozróba podszywkowa może mieć pozytywny efekt;) A swoją drogą, to jak właściwie mam teraz faceta nazywać? "Aferał.z.radia.maryja" czy "Oszołom.z.platformy"??? Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Zabanujcie kretyna. 28.09.04, 23:03 aferom.z.platformy.maryja Tak będzie najwygodniej chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VlaD O! Cuś nam Oszferał dziwnie przycichł;) n/t IP: *.localdomain / *.kim.pl 28.09.04, 23:47 Odpowiedz Link Zgłoś