czekam.na.lewice 28.09.16, 07:30 No, no, no ?! www.rmf24.pl/fakty/polska/news-kod-uhonorowany-nagroda-obywatelska-parlamentu-europejskiego,nId,2281683 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
141288bs Re: Wielki,wprost historyczny sukces KOD i Kijows 28.09.16, 10:48 Wreszcie moze ureguluje alimenty? Rozyczka zadbala o pasozyta. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Wielki,wprost historyczny sukces KOD i Kijows 28.09.16, 10:54 141288bs napisał: > Wreszcie moze ureguluje alimenty? Widzę, że doskonale się orientujesz w sprawach alimentowych. Nie wiesz, jak to aktualnie u pasożyta Kurskiego wygląda sprawa z alimentami i leśniczówką? Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Wielki,wprost historyczny sukces KOD i Kijows 28.09.16, 10:59 jureek napisał: > 141288bs napisał: > > > Wreszcie moze ureguluje alimenty? > > Widzę, że doskonale się orientujesz w sprawach alimentowych. Nie wiesz, jak to > aktualnie u pasożyta Kurskiego wygląda sprawa z alimentami i leśniczówką? A jak to wygląda u pasożyta Kurskiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Wielki,wprost historyczny sukces KOD i Kijows 28.09.16, 11:07 czekam.na.lewice napisał: > A jak to wygląda u pasożyta Kurskiego ? Mnie pytasz? Przecież to ja sam pytam tego, który pisał o alimentach Kijowskiego. Nie jestem specjalistą od spraw alimentacyjnych innych ludzi, więc jego pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Wielki,wprost historyczny sukces KOD i Kijows 28.09.16, 14:09 jureek napisał: > czekam.na.lewice napisał: > > > A jak to wygląda u pasożyta Kurskiego ? > > Mnie pytasz? Przecież to ja sam pytam tego, który pisał o alimentach Kijowskieg > o. Nie jestem specjalistą od spraw alimentacyjnych innych ludzi, więc jego pyta > m. Nie wiem. Nie mogę Ci pomóc. O zaległościach alimentacyjnych Kijowskiego wiem z prasy i jego oświadczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Wielki,wprost historyczny sukces KOD i Kijows 28.09.16, 10:59 kwaczesz gupoty, ani wielki ani historyczny...typowa akcja propagandowa a co nie wolno pani Rozy? Odpowiedz Link Zgłoś
podskakiwacz No to teraz czas aby KOD uhonorował nagrodą PE. 28.09.16, 11:16 No to teraz czas aby KOD uhonorował nagrodą PE. Ale nie podają jak ta nagroda dla KODu fizycznie wygląda. Może to jest kasa na walkę z PISem, gdyż ci co zainwestowali w KOD jakoś zwrotu kosztów przynajmniej nie mogą się jakoś doczekać i już za niedługo nóżkami przed Kijowskim zaczną potupywać. A poza tym mówiąc ta KE to totalne ku...two ale tylko do najbliższych wyborów w UE. Prawica tam wszystko bardzo dokładnie odrobaczy i pozamiata. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: No to teraz czas aby KOD uhonorował nagrodą P 28.09.16, 14:11 podskakiwacz napisał: > No to teraz czas aby KOD uhonorował nagrodą PE. > Ale nie podają jak ta nagroda dla KODu fizycznie wygląda. Jeżeli KOD uratuje Rzeplińskiego przed aresztowaniem lub morderstwem politycznym to mogą liczyć na pokojowego Nobla :) Odpowiedz Link Zgłoś
podskakiwacz E tam. KOD to kolos na glinianych nogach. 28.09.16, 14:32 Nic KOD dzisiaj nie może. KOD tylko utwardza PIS w działaniach. PIS to ludzie z jajami i nic go nie przestraszy ani nie złamie. Totalna już wszystkie narzędzia uruchomiła a tu ni ch.ja, nic na PIS nie działa. Notowania PISu stabilne i to przy takich atakach na PIS. PIS tylko może przegrać wybory i wynik wyborów tylko na PIS może zadziałać a do wyborów jeszcze bardzo, bardzo daleko i do tego czasu lemingi bardzo dokładnie się wypalą. Tak więc porzućcie wszelkie nadzieje lemingi. Zachowajcie trochę swojej energii na przyszłe wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: E tam. KOD to kolos na glinianych nogach. 28.09.16, 14:35 "PIS to ludzie z jajami i nic go nie przestraszy ani nie złamie" Tego się właśnie należy obawiać. W pogoni do władzy nie złamie ich nawet spodziewany kryzys finansów publicznych. A wszystko dzięki pelikanom, nie dzięki KOD. Odpowiedz Link Zgłoś
podskakiwacz Pełna zgoda. 28.09.16, 14:42 Ale przecież w OFE mamy jeszcze sporo kasy. A jeżeli Rząd potrzebuje kasy to może stamtąd czerpać. Tak zagadał onegdaj Nasz Bardzo Ukochany Trybunał Konstytucyjny. A więc głowa do góry nie nie martw się tyle na zapas. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 No, no. 28.09.16, 11:35 europejska lewica pogłaskała po główce swoich ideowych kumpli z Polski - faktycznie sukces przeogromny. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: No, no. 28.09.16, 11:43 Lewica powiadacie? Poczytajcie może trochę, kto wchodzi w skład poszczególnych frakcji w PE. Nie sądzę, by wam to wiele pomogło w rozumieniu istoty przedmiotu, ale przynajmniej będziecie to mieli za sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: No, no. 28.09.16, 11:51 Ano tak, gdzie ja mam głowę - każdy przecież wie, że w PE większość ma nie lewica, tylko prawica! Najmocniej przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: No, no. 28.09.16, 11:54 A według trolla indyka kto ma większość w PE? I każdy przecież wie od trolla indyka, że wyrok polskiego TK może być zaskarżony do Strasbourga. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: No, no. 28.09.16, 12:24 Zatem pragniesz mnie przekonać że Róża Maria Barbara Gräfin von Thun und Hohenstein (która była inicjatorką tej hucpy) jest osobą o skrajnie konserwatywnych poglądach? Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: No, no. 28.09.16, 12:26 Moim zdaniem wymieniona przez ciebie osoba jest z prawicy ale nie ma skrajnie konserwatywnych poglądów. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: No, no. 28.09.16, 12:46 No to mamy rozbieżność opinii. mamprawowiedziec.pl/strona/polityk/30758_roza_gr%C3%A4fin-von-thun-und-hohenstein/poglady Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: No, no. 28.09.16, 12:51 Czyli miałem rację, typowa prawicowa polska polityczka. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: No, no. 28.09.16, 14:13 Do takich doszedłeś wniosków? Czyli już możemy zacząć Ci współczuć, bo tego chyba od nas oczekujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: No, no. 28.09.16, 14:16 A ty doszedłeś do odmiennych? To z powodu braków intelektualnych? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: No, no. 28.09.16, 12:34 Oczywiście! Nie mam co do tego żadnych, nawet najmniejszych wątpliwości. "RÓŻA THUN (PO): LGBT TO WYRAZ CHRZEŚCIJAŃSKICH WARTOŚCI" Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: No, no. 28.09.16, 13:07 Zdaje się, że z niej taka konserwatystka (albo liberałka) jak z Michnika... Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: No, no. 28.09.16, 13:21 PS. Po wylogowaniu wpadły mi w oko wypociny wyszarzonych trolli - zaraz się okaże, że J. Kaczyński to lewica, bo zagłosował za projektem Komitetu "Ratujmy Kobiety". Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: No, no. 28.09.16, 13:26 Jak wiadomo to niewyszarzony troll indyk decyduje kto jest lewica a kto jest prawica. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: No, no. 28.09.16, 14:19 indeed4 napisał: > PS. Po wylogowaniu wpadły mi w oko wypociny wyszarzonych trolli - zaraz się oka > że, że J. Kaczyński to lewica, bo zagłosował za projektem Komitetu "Ratujmy Kob > iety". Kaczyński to lewica ponieważ jest zwolennikiem komunistycznej tezy o wyższości państwowego nad prywatnym, jest zwolennikiem programów socjalnych typu 500+ dających ryby zamiast wędki no i stara się zrealizować zasadę każdemu według potrzeb (Misiewicze mają duuuże potrzeby). S. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: No, no. 28.09.16, 13:32 Konfidentka -tak. Konserwatystka - nie. Taką mam opinię w kwestii litery "k". Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: No, no. 28.09.16, 14:27 Jeżeli inicjator jest lewakiem, to popierający go konserwatysta staje się lewakiem z automatu? Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: No, no. 28.09.16, 14:30 Chciałbym zwrócić delikatnie uwagę, że choć nagroda PE, to nie PE ją przyznaje. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: No, no. 28.09.16, 14:40 Pragnę zwrócić Twoją uwagę na tytuł w Wyborczej: "Prestiżowa nagroda dla KOD od europarlamentu" Oraz na zdjęcie "Chrystusa demokracji" w koszulce "I love Bolek" bi.gazeta.pl/im/12/a0/13/z20579602Q,Mateusz-Kijowski.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
podskakiwacz Dobre. 28.09.16, 14:45 Kijowski miłośnik byłych TW Bezpieki. Ale jakoś wcale mnie to nie zaskakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: No, no. 28.09.16, 14:48 Dziękuję za zwrócenie mi uwagi, niemniej tytuły Wyborczej nie tworzą jeszcze rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: No, no. 28.09.16, 14:56 Ależ tworzą. Rzeczywistość równoległą przeznaczoną dla szczególnej grupy fanów, którym w głowie zamieszano jak łyżeczką w kisielu. Przeczytaj post ertego ( poniżej), on najlepiej oddaje to, co mam na myśli. Co dziwne on pewnie nawet wierzy w to co pisz,e a pisze na podstawie ścinków z GW, które w uroczy sposób sterczą mu z obu małżowin usznych. Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruvi Re: Wielki,wprost historyczny sukces KOD i Kijows 28.09.16, 12:01 A kto sie tym podnieca poza czekajacym na lewizne ? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Słyszałem, że KOD ma się spotkać 28.09.16, 12:26 z innym nagrodzonym tzn. "Funduszem Lokalnym Masywu Śnieżnika" - mają razem świętować historyczne, wielkie zwycięstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Słyszałem, że KOD ma się spotkać 28.09.16, 12:30 Mają się spotkać z Polską Federacją Ruchów na Rzecz Obrony Życia, czy jakoś tak. Czyli innym nagrodzonym przez europejską lewicę. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Wszyscy laureaci edycji 2016: 28.09.16, 12:06 pl.wikipedia.org/wiki/Europejska_Nagroda_Obywatelska#2016.5B8.5D Rany koguta, ależ "elitarne" wyróżnienie... Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Wszyscy laureaci edycji 2016: 28.09.16, 12:11 Zgadzam się, jest tam np. coś tak śmiesznego jak Polska Federacja Ruchów Obrony Życia. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Kapituła 28.09.16, 12:14 Członków Kapituły Europejskiej Nagrody Obywatelskiej mianuje Prezydium Parlamentu Europejskiego. Kanclerz – Przewodniczący Parlamentu Europejskiego czterej wiceprzewodniczący Parlamentu Europejskiego dwaj byli przewodniczący Parlamentu Europejskiego dwie powszechnie znane osobistości. Normalnie sama prawica, hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Kapituła 28.09.16, 12:17 A kto tam jest z lewicy, trollu indyk? Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Kapituła 28.09.16, 12:20 Sama lewica europejska, zwłaszcza Richard Czarnetzky. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Wszyscy laureaci edycji 2016: 28.09.16, 12:50 Opera per la Gioventù „Giorgio La Pira”...:))) Oraz KOD. Czyli docenili balecik w wykonaniu Giertycha. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Wszyscy laureaci edycji 2016: 28.09.16, 12:52 A wcześniej Polska Federacja Ruchów na Rzecz Obrony Życia. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Wszyscy laureaci edycji 2016: 28.09.16, 13:39 Chodzi Tobie o to zjawiskowe stowarzyszenie? "Federação de Associações de Juventude dos Açores" Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Wszyscy laureaci edycji 2016: 28.09.16, 14:18 Nie, w 2012 r. europejskie lewactwo dało nagrodę pl.wikipedia.org/wiki/Polska_Federacja_Ruch%C3%B3w_Obrony_%C5%BBycia W linku trola i kapusty indyka to było. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Wszyscy laureaci edycji 2016: 28.09.16, 14:43 Coś kłamiesz nieumyślnie lub umyślnie palisz głupa. A Trzeba Ci wiedzieć, że palenia głupa może spotkać się z doniesieniem do prokuratury jeżeli będziesz czynił to we Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Wszyscy laureaci edycji 2016: 28.09.16, 14:54 Podaj konkretnie gdzie kłamię. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Wszyscy laureaci edycji 2016: 28.09.16, 14:57 Tu! A teraz zapytaj kiedy... Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Wszyscy laureaci edycji 2016: 28.09.16, 15:01 Tam nie. Więc musi być gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Wszyscy laureaci edycji 2016: 28.09.16, 13:04 Też to czytam i mam ubaw ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Wszyscy laureaci edycji 2016: 28.09.16, 13:41 W Wyborczej wprost puchną z dumy: "Prestiżowa nagroda dla KOD od europarlamentu. Uzasadnienie może napawać dumą protestujących" Uzasadnienie napisała: Rossa von... Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Wszyscy laureaci edycji 2016: 28.09.16, 13:45 Lemingi nie łykną? ;-) Łykną, łącznie z tymi od Zandberga... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Wszyscy laureaci edycji 2016: 28.09.16, 14:15 Łykną i to bez popijania. Tak jest siłą autorytetu GW. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Wszyscy laureaci edycji 2016: 28.09.16, 14:20 Tu też puchli z dumy z tego powodu: www.opactwo.eu/index.php/zwiedzanie/19-sanktuarium-matki-boej-askawej/pro-life/274-polska-federacja-ruchow-obrony-ycia-wyroniona Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Wszyscy laureaci edycji 2016: 28.09.16, 14:47 Nooooo, cały Krzeszów w diecezji legnickiej... Wyróżniona ich za: "Polskich obrońców życia doceniono za promowanie w swojej działalności zasad zawartych w traktatach europejskich: szacunku i ochrony godności ludzkiej, prawa do życia, prawa do zawarcia małżeństwa i założenia rodziny, ochrony prawnej, ekonomicznej i społecznej rodziny." A to nie są wartości europejskie. Przynajmniej w 2016 już nie są. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Wszyscy laureaci edycji 2016: 28.09.16, 14:53 To są w dalszym ciągu wartości europejskie. I może KOD dostał tę nagrodę za to samo. Nie znam niestety uzasadnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Wszyscy laureaci edycji 2016: 28.09.16, 15:01 Nie! Wartości europejskie to: 1) Donoszenie na własną ojczyznę. 2) Używanie sobie na samicach bez ponoszenia konsekwencji (kłusownictwo seksualne). 3) Niepłacenie alimentów 4) Podskakiwanie na ulicy w rytm anty pedalskiej przyśpiewki. 5) Prowokowanie patriotów. I inne bezeceństwa których w tej chwili nie mam czasu wymieniać. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Wszyscy laureaci edycji 2016: 28.09.16, 15:07 Nie, wartości europejskie to to co było w moim linku. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Wszyscy laureaci edycji 2016: 28.09.16, 15:09 Poza tym też nie popieram prowokowania patriotów przez onrowców i inne krótko obstrzyżone bydło w pedalskich glanach, uprawiające kłusownictwo seksualne na samicach. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Wszyscy laureaci edycji 2016: 28.09.16, 14:44 Ostrożnie, bo z rozpędu dostaną Nagrodę Sacharowa. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Do przodu Polsko 28.09.16, 12:57 Ktoś policzył już kodowców ? 5mln maszerowało ,czy 2 tysiące? W poniedziałek maszerują wku...one baby.Samo zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
soviethombre To KOD zbuduje Ci panstwo duńsko-szwedzkie u nas? 28.09.16, 12:58 Brawo i odwagi miglańsie! Nie potrafiłeś wymienić podstawowych cech "lewicy na którą czekasz" a teraz rozpropagowujesz polityczny kontekst KOD-u czyli ruchu, któremu przewodzą Michniki i inni przeciwnicy nurtu "Niepodległowościowego" w KOR-ze ? Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Wielki,wprost historyczny sukces KOD i Kijows 28.09.16, 14:12 mamy rozumieć że KOD zaplacił zaległe alimenty Pana Kijowskiego? dobrzy ludzie są wśod nas Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Wielki,wprost historyczny sukces KOD i Kijows 28.09.16, 14:37 czekam.na.lewice żuczku, mam swoje lata, ale pamięć mi jeszcze dopisuje.I doskonale pamiętam początki opozycji demokratycznej w PRL-u - ROPCiO, KPN, Ruch Młodej Polski, WZZ no i oczywiście KOR. I równie doskonale pamiętam zmasowane ataki z różnych stron zarówno na te organizacje, jaki i personalne na poszczególnych ludzi. Przysłowiowe juz "48", "nieznani sprawcy", głuche telefony, kłamstwa i paszkwile w prasie, radio i telewizji. I oczywiście głównymi "adresatami" tych ataków byli KOR-owcy, a przede wszystkim Kuroń* i Michnik. A z drugiej strony atmosferę ogólnej wobec nich życzliwości, ale też powszechne głosy "to nie ma szans", "walka z wiatrakami", "komuna jest za silna" itd. Dzisiaj mamy podobnie - zmasowany atak bolszewików na KOD, Kijowskiego, Rzeplińskiego a nawet Halinę Mikołajską naszych czasów czyli Krystynę Jandę (oraz, oczywiście stały punkt programu zarówno tamtych jak i dzisiejszych ziemkiewiczów czyli nienawiść do Adama Michnika) - na razie jeszcze bez przemocy i terroru, ale wszystko przed nami, A retoryka i "poetyka" opluwaczy jako żywo przypomina mi tę sprzed lat. A więc nihil novi; czasem mam wrażenie deja vu. Ale pomimo tego całego "to się nie uda" - udało się! I głęboko wierzę że tym razem uda się też. *Pamiętam nawet absolutne kuriozum kiedy to (w latach '80!) Kuroniowi wytykano.... przynależność do PZPR! Odpowiedz Link Zgłoś
podskakiwacz To już zaczynacie się napie...ć miedzy sobą???? 28.09.16, 14:49 "Dzisiaj mamy podobnie - zmasowany atak bolszewików na KOD, Kijowskiego, Rzeplińskiego a nawet Halinę Mikołajską naszych czasów czyli Krystynę Jandę (oraz, oczywiście stały punkt programu zarówno tamtych jak i dzisiejszych ziemkiewiczów czyli nienawiść do Adama Michnika)" Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: To już zaczynacie się napie...ć miedzy sobą?? 28.09.16, 15:02 podskakiwacz Nie zrozumiałeś żuczku (zreszta trudni się dziwić) więc bez niedomówień i aluzji tylko łopatologicznie: zarówno ty, jak i cały pis (na czele z najważniejszym waszym kurduplem) macie komuszą, bolszewicką mentalność i komusze, bolszewickie metody działania. Jesteście przesiąknięci komuną i bolszewizmem do szpiku kości i jest to nieuleczalne. Jdynym wyjściem jest wyrwanie was jak agresywne chwasty z grządki, wyplenienie do ostatniego korzonka i nasienia. A gdyby mimo wszystko coś się próbowało odrodzić to zawsze w odwodzie pozostaje Randap. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Wielki,wprost historyczny sukces KOD i Kijows 28.09.16, 15:35 erte2 napisał: > czekam.na.lewice > żuczku, mam swoje lata, ale pamięć mi jeszcze dopisuje.I doskonale pamiętam poc > zątki opozycji demokratycznej w PRL-u - ROPCiO, KPN, Ruch Młodej Polski, WZZ no > i oczywiście KOR. > I równie doskonale pamiętam zmasowane ataki z różnych stron zarówno na te organ > izacje, jaki i personalne na poszczególnych ludzi. Przysłowiowe juz "48", "niez > nani sprawcy", głuche telefony, kłamstwa i paszkwile w prasie, radio i telewizj > i. I oczywiście głównymi "adresatami" tych ataków byli KOR-owcy, a przede wszys > tkim Kuroń* i Michnik. > A z drugiej strony atmosferę ogólnej wobec nich życzliwości, ale też powszechne > głosy "to nie ma szans", "walka z wiatrakami", "komuna jest za silna" itd. > Dzisiaj mamy podobnie - zmasowany atak bolszewików na KOD, Kijowskiego, Rzepliń > skiego A retoryka i "poetyka" opluwaczy jako żywo przypomina m > i tę sprzed lat. A więc nihil novi; czasem mam wrażenie deja vu. Ja też pamiętam. Spróbuj jednak w jednym dwóch zdaniach napisać co chciałeś przekazać publiczności ? Jak podtrzymuję, że KOR bronił pokrzywdzonych i bezbronnych a KOd tlustych i wypasionych aparatczyków. Gdyby oceniać podobieństwo KOR do KOD ( bzdura! ) , że są zniesławiani i kłamliwie oskarżani to PiS też jest podobny do KOR :)..a retoryka zwolennikow KOD na tym forum jako żywo przypomina tamte UBeckie prowokacje i plotki zniesławiające ;) Możesz wiele pamiętać z tamtych czasów ale mieć pusty łeb ( żuczku) i niewiele rozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Wielki,wprost historyczny sukces KOD i Kijows 28.09.16, 15:38 "a KOd tlustych i wypasionych aparatczyków" Na razie broni tłustych i wypasionych aparatczyków. Gdy narzędzia dostanie szaleniec, może zacząć je wykorzystywać przeciw innym. Wtedy będzie można zająć się narzędziami, czy może jednak warto zawczasu zadbać o to? Odpowiedz Link Zgłoś