czekam.na.lewice 17.10.16, 13:11 Kto się zakłada ? :) www.rmf24.pl/fakty/polska/news-andrzej-rzeplinski-o-swoim-ostatnim-dniu-w-tk-mam-nadzieje-z,nId,2291737 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
religijnych.uczuc.obraza Re: Rzepliński będzie kandydatem na prezydenta RP 17.10.16, 13:15 Tak, możliwe że ktoś go gdzieś zgłosi a wtedy powiesz romuś że wygrałeś zakład. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Rzepliński będzie kandydatem na prezydenta RP 17.10.16, 13:19 religijnych.uczuc.obraza napisał: > Tak, możliwe że ktoś go gdzieś zgłosi a wtedy powiesz romuś że wygrałeś zakład. ....aby był kandydatem to jeszcze musi wyrazić zgodę. normalny człowiek czytając , że " będzie kandydatem na prezydenta" wciągnąłby normalny wniosek, że aby być kandydatem musi wyrazić zgodę. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Rzepliński będzie kandydatem na prezydenta RP 17.10.16, 13:23 Normalny człowiek wie, że takim jak ty romuś wystarczy, że jak ktoś gdzieś w jakimś internecie chlapnie że Rzepliński byłby dobrym kandydatem na prezydenta, to dla ciebie będzie to oznaczać że Rzepliński będzie kandydatem na prezydenta. już nie takie ekwilibrystyki tu wyczyniałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Rzepliński będzie kandydatem na prezydenta RP 17.10.16, 13:31 religijnych.uczuc.obraza napisał: > Normalny człowiek wie, No właśnie nie wie, że aby być kandydatem to musi wyrazić zgodę. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Rzepliński będzie kandydatem na prezydenta RP 17.10.16, 13:33 Normalny tak, ale nie ty. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Rzepliński będzie kandydatem na prezydenta RP 17.10.16, 13:43 religijnych.uczuc.obraza napisał: > Normalny tak, ale nie ty. Ale ja o tym wiem, że kandydat to osoba, która wyraziła zgodę. to ty o tym nie wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Rzepliński będzie kandydatem na prezydenta RP 17.10.16, 18:10 czekam.na.lewice 17.10.16, 13:43 religijnych.uczuc.obraza napisał: > Normalny tak, ale nie ty. Ale ja o tym wiem, że kandydat to osoba, która wyraziła zgodę. To już oficjalnie zgłaszają kandydatów do wyborów prezydenckich? Patrz - a Dupy nie zgłosili! Nie jest nawet kandydatem! Odpowiedz Link Zgłoś
mn7 Re: Rzepliński będzie kandydatem na prezydenta RP 17.10.16, 13:17 Zakładaj się. Pójdziesz z torbami. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Rzepliński będzie kandydatem na prezydenta RP 17.10.16, 13:20 mn7 napisała: > Zakładaj się. Pójdziesz z torbami. A Ty jak uważasz , że nie będzie kandydatem ? Zakładamy się ? Pójdziesz z torbami. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran [...] 17.10.16, 13:22 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Rzepliński będzie kandydatem na prezydenta RP 17.10.16, 13:28 ayran napisał: > ludzikow w życiu nie odważy się na zakład. Jeśli mu to zaproponujesz (z konkret > ami w rodzaju kwota, termin, sposób rozstrzygnięcia), co najwyżej ci naubliża, > bełkocząc cos o braku zdolności honorowej. To śmierdzący tchórz jest. > Nie oceniaj innych według własnych cech. Ty się zakładasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Rzepliński będzie kandydatem na prezydenta RP 17.10.16, 13:30 jak najbardziej - określ kwotę (poniżej pięciu cyfr nie wchodzę, kryterium oceny - dla mnie wystarczy zgłoszenie komitetu wyborczego i sposób rozliczenia). Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Rzepliński będzie kandydatem na prezydenta RP 17.10.16, 13:31 Miej litość. U romka na biurku ciągle leży sądowy tytuł wykonawczy. Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 Re: Rzepliński będzie kandydatem na prezydenta RP 17.10.16, 13:35 cytat też stamtąd: Zaznaczył, że "Polska stoi na samorządzie". Wskazał, że samorząd jest olbrzymim sukcesem, zarówno prawnym, jak i organizacyjnym. Oddanie władzy nad istotnymi sprawami i gospodarczymi, i społecznymi naszych obywateli w ręce samorządów było jednym z postulatów robotników i tu, w Gdańsku, mieście wolności i w Szczecinie. W Szczecinie, pamiętajmy, robotnicy domagali się jeszcze bardzo istotnej sprawy - niezależnych sądów - powiedział Rzepliński. Ma rację pan prezes Rzepliński,najlepiej widać efekty tej samorządowej władzy w Warszawie. I to,że robotnicy chcieli tego o czym on mówi to też prawda,ale nie chcieli,żeby sądziła ich jakaś KASTA. Robotnik i inny normalny prosty Polak chce być sądzony przez sędziego niezależnego jedynie,jeśli zajdzie tego ewentualna potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Rzepliński będzie kandydatem na prezydenta RP 17.10.16, 13:39 Toteż nie sądzi ich żadna kasta tylko niezależni sędziowie, katrina. Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 nie ja... 19.10.16, 07:15 religijnych.uczuc.obraza napisał: Toteż nie sądzi ich żadna kasta tylko niezależni sędziowie, katrina. ...a oni sami tytuł KASTY sobie nadali. Zatem o co pretensje ? Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Rzepliński będzie kandydatem na prezydenta RP 19.10.16, 07:31 Czyli propagujesz zarządzanie odgórnie przez Prezesa? Nie widzisz związku między takim stylem a PRL? Stawiam na poprawę zarządzania samorządami, niż poprawę PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Rzepliński będzie kandydatem na prezydenta RP 17.10.16, 13:44 Oho, ludzikowo już doniosło do moderatora by moderator ukrył że ludzikowo nie miało zdolności honorowej do przyjęcia zakładu. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Rzepliński będzie kandydatem na prezydenta RP 17.10.16, 13:59 Chyba żartujesz. To ja to zrobiłem (jako moderator) żeby ukryć swoją kompromitację. Dla niepoznaki, podstępnie pozostawiłem całą odpowiedź ludzikowa, zawierającą mój skasowany wpis. Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 cytat też stamtąd... 17.10.16, 13:57 ...Adamowicz dodał, że samorząd gdański zaprosił Trybunał na jubileusz, a gdańszczanie – jak przekonywał - są dumni i zaszczyceni że mogą gościć Trybunał Konstytucyjny. Odnosząc się do kosztów organizacji tego wydarzenia wyliczał, że organizacja Światowych Dni Młodzieży latem kosztowała budżet miasta 400 tys. zł. Jestem dumny że wsparliśmy to ważne chrześcijańskie wydarzenie, choć podatnicy są różnych wyznań - stwierdził. Dodał, że uroczystości związane z Żołnierzami Wyklętymi wyniosły wiosną ponad 50 tys. -POglądy POkomucha czuć aż nad wyraz wydatnie,tak na dzień dobry musiał te uroczystości do tej trybunalskiej POrównać ? Nie musiał,ale widać tak mu najbardziej pasowało. Przecież sporo innych miał pan Adamowicz wydatków i od tych przywołanych o wiele większych. Odpowiedz Link Zgłoś
mn7 Re: cytat też stamtąd... 17.10.16, 14:02 Uważasz, że tamte uroczystości nie zasługują na porównywanie z obchodami jubileuszu jednej z ważniejszych instytucji Wolnej i Demokratycznej Polski? My Polacy uważamy inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 ty mów za siebie... 17.10.16, 14:31 mn7 napisała: > Uważasz, że tamte uroczystości nie zasługują na porównywanie z obchodami jubile > uszu jednej z ważniejszych instytucji Wolnej i Demokratycznej Polski? My Polacy > uważamy inaczej. ...bo nas Polaków jest więcej,którzy mają prawo oceniać POstawę pana Adamowicza. Trybunał Konstytucyjny to jedna z trzech najważniejszych państwowych Instytucji i tego rodzaju Święto winna obchodzić na miarę własnej pozycji. Jak widać pan prezes Trybunału do poziomu stosownego nie dorósł skoro nie potrafił właściwej "imprezy" we własnym "domu" i za własne trybunalskie pieniądze zorganizować. Kaszana z tą KASTĄ. Śmiesznie będzie jak wyjdzie,że "impreza" w Gdańsku odbyła się za kradzione pieniądze,lub pożyczone od jakiegoś agenta. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: cytat też stamtąd... 19.10.16, 07:36 erka-4 napisał: ....................... > -POglądy POkomucha czuć aż nad wyraz wydatnie,tak na dzień dobry musiał te uroc > zystości do tej trybunalskiej POrównać ? > Nie musiał,ale widać tak mu najbardziej pasowało. ......................... Bez względu na Twoje czy innych odczucia, w demokratycznym państwie powinien funkcjonować trójpodział władzy. Masz inne zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Rzepliński będzie kandydatem na prezydenta RP 17.10.16, 16:48 ..noo,ale bez żartów co trzeba zrobić jeśli okaże sie że Pan Rz. ma końskie zdrowie I niezechce wźiąść przykladu z Pana L. ? Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Rzepliński będzie kandydatem na prezydenta RP 17.10.16, 18:14 Wziąść? Tyś spisu? One, tetamfpisie totakmajom. Po wolskie napierdzielajom. Z językiem polskim mają kłopoty. Kaczyński ma dodatkowo kłopoty ze znajomością słów naszego, polskiego hymnu. Ale one, tetamfpisie totakmajom. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Rzepliński będzie kandydatem na prezydenta RP 17.10.16, 22:08 czekam.na.lewice napisał: Rzepliński będzie kandydatem na prezydenta RP... No dobrze ciapku, ale nawet jeśli to co byłoby w tym złego? Jest obywatelem Polski? Jest. Ma skończone 35. lat? Ma. Był karany? Nie. Jest pozbawiony praw publicznych? Nie. Więc gdzie problem? Swego czasu w wyborach prezydenckich całkiem poważnie była rozważana kandydatura prof. Andrzeja Zolla (nota bene na pewno na niego bym głosował) - niestety, nie zgodził się. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: Rzepliński będzie kandydatem na prezydenta RP 18.10.16, 06:10 erte2 napisał: > czekam.na.lewice napisał: > Rzepliński będzie kandydatem na prezydenta RP... > No dobrze ciapku, ale nawet jeśli to co byłoby w tym złego? Jest obywatelem Pol > ski? Jest. Ma skończone 35. lat? Ma. Był karany? Nie. Jest pozbawiony praw publ > icznych? Nie. Więc gdzie problem? Ciapek jesteś Ty. Dlaczego ? Ano dlatego, że nigdzie nie napisałem, że nie powinien kandydować czy, że byłby to jakiś skandal etc. Jak zwykle rozmawiasz sam ze swoimi urojeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 jesli naprawde chce kandydowac, to dlaczego 18.10.16, 05:27 bierze pieniadze od CDU? Organizacje rocznicy TK wsparla miedzy innymi Fundacja Konrada Adenauera, finansowana ze srodkow budzetowych Bundu i Landow. "Organizację imprezy wsparli sponsorzy, w tym niemiecka Fundacja Konrada Adenauera, która dołożyła ponad 20 tysięcy złotych." Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 V Kolumna w Konstytucyjnym Trybunale RP działa... 18.10.16, 06:45 ...czegoś takiego bym się w najgorszym śnie nie spodziewał. mara571 napisała: > bierze pieniadze od CDU? > "Organizację imprezy wsparli sponsorzy, w tym niemiecka Fundacja Konrada Ade > nauera, która dołożyła ponad 20 tysięcy złotych." - no cóż,ciekawy jestem czy wszyscy trybunalscy sędziowie obżerali się tą niemiecką kiełbasą wystawioną na POlskim stole. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: V Kolumna w Konstytucyjnym Trybunale RP dział 18.10.16, 10:01 erka-4 napisał: > - no cóż,ciekawy jestem czy wszyscy trybunalscy sędziowie obżerali się tą niemi > ecką kiełbasą wystawioną na POlskim stole. Zakładając, że wszystko jest prawdą, to ta kiełbasa mogła być kupiona z podatków Mary. I jeszcze uchodźcy też są finansowani z jej podatków. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: jesli naprawde chce kandydowac, to dlaczego 18.10.16, 08:53 Długie lata kościół katolicki w Polsce brał wszelką pomoc od kościoła niemieckiego, Rydzyk zbudował swój majątek dzięki niemieckim pieniądzom a pomimo to uważasz go za polskiego patriotę. Może jednak zaprotestujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: jesli naprawde chce kandydowac, to dlaczego 18.10.16, 10:09 Nie zaprotestuje. Rydzyk brał pieniądze uczciwie! Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: jesli naprawde chce kandydowac, to dlaczego 18.10.16, 10:14 sverir napisał: > Nie zaprotestuje. Rydzyk brał pieniądze uczciwie! A już na pewno "na słuszne cele". Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: jesli naprawde chce kandydowac, to dlaczego 18.10.16, 22:07 V kolumna związana z pis zawsze bierze uczciwie. Putin nie ma zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 Pan Rzepliński jawnie złamał Konstytucję RP... 18.10.16, 13:32 ...za wczorajszy POstępek winien stanąć przed Trybunałem Stanu. x2468 napisał: > Długie lata kościół katolicki w Polsce brał wszelką pomoc od kościoła niemiecki > ego, Rydzyk zbudował swój majątek dzięki niemieckim pieniądzom a pomimo to uważ > asz go za polskiego patriotę. Może jednak zaprotestujesz? - brał czy nie brał jest to bez znaczenia,Kościół jest jeden czy polski,czy też niemiecki,jednego mają SZEFA w Niebie. A szefem Trybunału na czele z p.Rzeplińskim jest polski Suweren i jego on ma słuchać,i z jego jeść ma jedynie. Jeśli żre z cudzej to jest ewidentna zdrada suwerennych zasad. Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 errata 18.10.16, 13:34 jest: z jego jeść ma jedynie. winno być: z jego jeść ma jedynie reki. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Pan Rzepliński jawnie złamał Konstytucję RP.. 18.10.16, 14:01 "- brał czy nie brał jest to bez znaczenia,Kościół jest jeden czy polski,czy też niemiecki(...)" Ja to wiem, Ty to wiesz, ale księża o tym nie wiedzą i chętnie wspierają narodowo-patriotyczno-nacjonalistyczne szopki, wspierające jawnie interesy narodowe. Jeśli sami funkcjonariusze instytucji odcinają się od ponadnarodowego charakteru, to co my, biedne żuczki, możemy z tym zrobić? " Jeśli żre z cudzej to jest ewidentna zdrada suwerennych zasad" Rządy polskie żrą z cudzej nieustannie, ten też nie jest od tego wolny. A jednak nie zarzucisz mu zdrady suwerennych zasad. Pomijając wybiórczość w stosowaniu takich kategorycznych twierdzeń, masz jakieś merytoryczne uzasadnienie? Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 Re: Pan Rzepliński jawnie złamał Konstytucję RP.. 18.10.16, 16:59 sverir napisał: > Ja to wiem, Ty to wiesz, ale księża o tym nie wiedzą i chętnie wspierają narodo > wo-patriotyczno-nacjonalistyczne szopki, wspierające jawnie interesy narodowe. > Jeśli sami funkcjonariusze instytucji odcinają się od ponadnarodowego charakter > u, to co my, biedne żuczki, możemy z tym zrobić? - masz własny rozum,jeśli zauważysz,że ksiądz zidiociał nie musisz go słuchać,ale tak dla zasady ci powiem,że trudno od księdza wymagać,żeby do polskiego wiernego po niemiecku gadał. > Rządy polskie żrą z cudzej nieustannie, ten też nie jest od tego wolny. A jedna > k nie zarzucisz mu zdrady suwerennych zasad. Pomijając wybiórczość w stosowaniu > takich kategorycznych twierdzeń, masz jakieś merytoryczne uzasadnienie? - rządy rządzą i współpracują pomiędzy sobą,bo jeśli nie to wojują i chyba nie muszę ci tłumaczyć co znaczy współpraca i wymiana poglądów,natomiast korupcji nie rząd podlega a rządu członkowie i oni odpowiedzą za swoje. Dlatego wyraźnie pytałem,czy na tym wczorajszym żarciu byli wszyscy tego Trybunału członkowie,bo zdrady nie On się dopuścił a jego "niezależni" sędziowie,i ich Suweren będzie sądził. Trybunał Konstytucyjny jest i nim pozostanie w przyszłości,bez względu na to,że jego członek zdrady się dopuścił. Jak widzisz,wyraźny z POwyższego wniosek wypływa taki,że sędzia,każdy bez wyjątku,jest niezawisły i wolny w swoich osądach,ale musi podlegać ścisłej kontroli Suwerena,bo indywidualnie sędzia to tylko człowiek,może zidiocieć,a nawet zdrajcą zostać,tak jak to się wczoraj stało. W normalnym Państwie,taki sędzia jak pan Rzepliński i jego współtowarzysze,którzy żarli cudzą kiełbasę, powinni dostać POtężnego kopa. Od Suwerena. Nadzieję mam,choć wiem,że ona jest matką głupich,iż w końcu tak się stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Pan Rzepliński jawnie złamał Konstytucję RP.. 18.10.16, 17:03 "ale tak dla zasady ci powiem,że trudno od księdza wymagać,żeby do polskiego wiernego po niemiecku gadał" Oczywiście masz rację. Nie po to nasi przodkowie w wierze zabijali hugenotów za msze po francusku, żebyśmy my teraz śpiewali psalmy po łacinie. Nikt nie oczekuje, żeby ksiądz w Polsce po niemiecku mówił, szczególnie, że językiem liturgii z dawien dawna była łacina. W sumie można byłoby to przywrócić, nie bez przyczyny przez lata Kościół upierał się, że maluczcy nie zrozumieją Słowa Bożego, a od tlumaczenia niuansów jest ksiądz. w każdym razie nie o język na mszy chodziło, tylko o księży, którzy nieustannie wspierają interesy narodowe, a takich jest bez liku. Msze w intencji ojczyzny chociażby, sprzeczne z ideą powszechnego Kościoła, otwartego na wszystkich ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 Re: Pan Rzepliński jawnie złamał Konstytucję RP.. 18.10.16, 18:27 sverir napisał: > w każdym razie nie o język na mszy chodziło, tylko o księży, którzy nieustannie > wspierają interesy narodowe, a takich jest bez liku. Msze w intencji ojczyzny > chociażby, sprzeczne z ideą powszechnego Kościoła, otwartego na wszystkich ludz > i. - no tak są tacy,ale ty masz swój rozum,a w kościele masz sie modlić i polityki nie słuchać,choć w każdym Kraju to normalka. No ale,tobie się coś POfyrtało dokumentnie w tym wątku,wszak o panu prezesie Rzeplińskim jest onże,a nie o Kościele,a tym bardziej jakimkolwiek księdzu. A zatem pogadajmy o tym zdrajcy. p.s. staram się być w kościele co niedzielę i jak do tej pory,nic nie słyszałem o polskiej polityce,co prawda pan prezes Rzepliński zdrady się dopuścił w ubiegłą niedzielę,więc być może ksiądz proboszcz coś powie o tej zdradzie w nadchodzącą. Wiele można o zdradzie wątków zaczerpnąć z Biblii i wcale nie musi paść słowo:RZEPLIŃSKI. Każdy Polak wierzący będzie wiedział kogo ksiądz proboszcz lub wikary,albo nawet biskup któryś,może mieć na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Pan Rzepliński jawnie złamał Konstytucję RP.. 19.10.16, 07:34 "- no tak są tacy,ale ty masz swój rozum,a w kościele masz sie modlić i polityki nie słuchać" Uczestnictwo w mszy to nie tylko modlitwa, ale także słuchanie tego, co mówi ksiądz. Nie bez powodu ksiądz ma swoje 5 minut w trakcie kazania. A w trakcie kazań, jak ksiądz politykuje, moge albo słuchać, albo wyjść. Nie ma innej drogi. "No ale,tobie się coś POfyrtało dokumentnie w tym wątku,wszak o panu prezesie Rzeplińskim jest onże,a nie o Kościele,a tym bardziej jakimkolwiek księdzu" Nasza rozmowa jak najbardziej dotyczy pana Rzeplińskiego. Jeżeli Rydzyk mógł od Niemców brać kasę na DZIAŁALNOŚĆ i nie zdradzić interesów narodowych, to tym bardziej bez zdrady stanu kasę mógł wziąć TK na jednorazową uroczystość. Nie mówimy przecież o kasie od gangstera, obcego rządu, od tajemniczej korporacji realizującej interesy gospodarcze w kraju. tylko o sponsorze imprezy. "staram się być w kościele co niedzielę i jak do tej pory,nic nie słyszałem o polskiej polityce" Jak sam widzisz - starasz się być w kościele. Zacznij starać się uczestniczyć w mszy świętej, posłuchać, co księża mówią. Najlepiej ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Pan Rzepliński jawnie złamał Konstytucję RP.. 18.10.16, 22:11 Jako chłop polski również żre z cudzej ręki. Prawdziwy Polaczek choć pluje to nie rezygnuje z unijnych dotacji. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Pan Rzepliński jawnie złamał Konstytucję RP.. 18.10.16, 22:15 Oczywista oczywistość erka numer 4. Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 chłop się wyżywi bez dotacji ! 19.10.16, 07:11 x2468 napisał: > Jako chłop polski również żre z cudzej ręki. Prawdziwy Polaczek choć pluje to n > ie rezygnuje z unijnych dotacji. - chłop polski nie musi być głupi,skoro mu dają to bierze co mu się słusznie należy. A może,cwaniaku,chłop polski ma wprowadzić wolny rynek i ceny własne ustanowić,no zobaczymy wtedy kto i ile będzie żarł z chłopskiej ręki. Sędziowie w niedziele żarli obce bo też na to zasłużyli,ciekawi mnie tylko co oni takiego uprawiali,aby otrzymać tę "dotację" ??? Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Rzepliński będzie kandydatem na prezydenta RP 18.10.16, 07:20 ..jak Narutowicz ? Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Ja się założę, że............ 18.10.16, 09:17 nie że dalej nie będziesz pisał o lewicy w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Ja się założę, że............ 18.10.16, 09:30 Sądzę, że celem Twojego wątku było wzbudzenie niechęci do TK, a to jest celem PISu. Potrafisz spróbować wyjaśnić, że inaczej myślałeś? Będziesz siedział albo cicho, albo............... Odpowiedz Link Zgłoś
inocom To Polacy będą mieli wybór 18.10.16, 09:42 czekam.na.lewice napisał: > Kto się zakłada ? :) > www.rmf24.pl/fakty/polska/news-andrzej-rzeplinski-o-swoim-ostatnim-dniu-w-tk-mam-nadzieje-z,nId,2291737 Koko Dżambo alimenciarz, albo człowiek o minie srającego kota. Zapowiadają się wybory nie mniej pasjonujące niż obecne w SZA. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: To Polacy będą mieli wybór 18.10.16, 09:48 inocom napisał: > Koko Dżambo alimenciarz, albo człowiek o minie srającego kota. > Zapowiadają się wybory nie mniej pasjonujące niż obecne w SZA. To jest język chrześcijańskiego PISu? A jeżeli nie, to dlaczego chrześcijanie nie klikają przynajmniej na kosz? Tym razem na kosz nie kliknąłem. Może się opamiętacie sami, przynajmniej niektórzy z Was. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: To Polacy będą mieli wybór 18.10.16, 09:49 Romuś wiosenka będzie zachwycony tym wpisem. Odpowiedz Link Zgłoś