znak-wodny 30.11.16, 21:54 i doktorat, ponieważ studia ukończył w systemie totalitarnym, a i doktorat obronił w PRL. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
znak-wodny Szydło do roboty! 30.11.16, 21:57 Zabierz sobie dyplom ukończenia studiów również, bo zdobywałaś go w systemie totalitarnym. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Szydło do roboty! 30.11.16, 22:12 Policjantom zabierają emerytury bo zaczynali w systemie totalitarnym to dlaczego nie I Sekretarzowi pis który przesiąkł bolszewizmem do szpiku kości? Odpowiedz Link Zgłoś
znak-wodny Re: Szydło do roboty! 30.11.16, 22:21 Zabierają nie tylko policjantom, też strażakom i innym związanym z MSW ale i MON. Zabiorą też i innym. Muszą zrealizować obietnice dane przed wyborami Episkopatowi. Katecheci otrzymują podwyżki a trzeba też zrealizować paranoidalne pomysły aby dopieścić nierobów, nieudaczników, obiboków, kiboli i inny patologiczny element. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Szydło do roboty! 30.11.16, 23:30 Zgadza się również wopistom czyli strażnikom którzy służyli bo musieli. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Szydło do roboty! 30.11.16, 23:50 A niech zabierają, im więcej wrogów sobie zrobią tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Zabrać Kaczyńskiemu dyplom ukończenia studiów 30.11.16, 21:57 Doktorat zrobił z pomocą Lenina ten miłośnik bolszewizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: Zabrać Kaczyńskiemu dyplom ukończenia studiów 30.11.16, 21:59 Oficer prowadzący mu go załatwił. Odpowiedz Link Zgłoś
znak-wodny Każdemu PiSdakowi, który ukończył studia w PRL 30.11.16, 22:00 zabrać dyplom i pozbawić tytułów naukowych. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Każdemu PiSdakowi, który ukończył studia w PR 30.11.16, 22:14 Gdyby mieli choć deczko honoru to sami by oddali. Odpowiedz Link Zgłoś
znak-wodny Re: Każdemu PiSdakowi, który ukończył studia w PR 30.11.16, 22:18 Nie licz na to. Ich trzeba wykopać. Im szybciej, tym lepiej - będą mniejsze straty dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Każdemu PiSdakowi, który ukończył studia w PR 01.12.16, 12:47 Gdyby mieli choć deczko honoru, to zara by go sprzedali u konika, cinkciarza albo na bazarze. -- Sztandar PiS dumnie powiewa - xyz_xyz1 Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Zabrać Kaczyńskiemu dyplom ukończenia studiów 30.11.16, 22:36 > Doktorat zrobił z pomocą Lenina ten miłośnik bolszewizmu. Myślę, że ci co robili doktorat powołując się na dzieła Lenina nie zasłużyli na nic więcej, niż minimalna emerytura. Bez możliwości dorabiania na lewo. Odpowiedz Link Zgłoś
znak-wodny Re: Zabrać Kaczyńskiemu dyplom ukończenia studiów 30.11.16, 22:48 Minimalna emerytura dla owego, to stanowczo za wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Zabrać Kaczyńskiemu dyplom ukończenia studiów 30.11.16, 23:18 Kot nie jest winien. Dodatek na Kota, w bonach. -- Sztandar PiS dumnie powiewa - xyz_xyz1 Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Zabrać Kaczyńskiemu dyplom ukończenia studiów 30.11.16, 23:32 Lecz wyłącznie do pewexu. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Zabrać Kaczyńskiemu dyplom ukończenia studiów 30.11.16, 23:28 Do tego "Socjalistyczne prawo pracy"(zgodnie z naukami Marksa, Engelsa i Lenina) a dzisiaj mienią go profesorem a on nie protestuje. To są kpiny z Polek i Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Zabrać Kaczyńskiemu dyplom ukończenia studiów 30.11.16, 23:32 Znaczku tobie nic nie zabiorą .Bo matury nawet nie zrobiłeś.Ale jesteś gorliwym aktywistą PO i w nagrodę będziesz robił za portiera w gabinecie cieni.Lol. Odpowiedz Link Zgłoś
znak-wodny Re: Zabrać Kaczyńskiemu dyplom ukończenia studiów 01.12.16, 00:05 Tak nawiasem, jak skończysz co najmniej dwa fakultety na jakiejś porządnej uczelni, i zaczniesz pisać poprawnie po polsku, wtedy może z tobą podyskutuję. Teraz wybacz, ale nie marnuję czasu na bzdety. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Zabrać Kaczyńskiemu dyplom ukończenia studiów 01.12.16, 00:29 znak-wodny napisał(a): > Tak nawiasem, jak skończysz co najmniej dwa fakultety na jakiejś porządnej ucze > lni, > i zaczniesz pisać poprawnie po polsku, wtedy może z tobą podyskutuję. > Teraz wybacz, ale nie marnuję czasu na bzdety. > > Trochę więcej skończyłem niż dwa.Ale smutno mi jak patrzę gimbazję . Mam częsty kontakt z młodymi ludźmi w wieku 18-30 lat... Gdzie te czasy, kiedy Gazeta Wyborcza była jedyną wyrocznią poprawnych i światłych poglądów oraz osądów. Gdzie te czasy, kiedy TVN była jedyną telewizją informującą poprawnych i światłych obywateli o wszystkim, co dzieje się w świecie i w Polsce. Gdzie te czasy, kiedy lewicowe i demoliberalne idee były wyznacznikiem intelektualizmu, wykształcenia, inteligencji i nowoczesności. Gdzie? Minęły bezpowrotnie ;))) Dziś zobaczyłem młodego człowieka kupującego w moim kiosku Gazetę Wyborczą. Ja akurat zaraz po nim nabyłem papierosy (niestety) i ostatni numer wSieci. Uśmiechnąłem się do tegoż młodzieńca, on odwzajemnił mój uśmiech i... lekko zaczerwieniony szybko umieścił tabloid w swojej torbie. Źródło: niepoprawni.pl/blog/krzysztofjaw/ale-obciach-sa-tacy-ktorzy-zagladaja-jeszcze-do-gw-i-tvn Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Zabrać Kaczyńskiemu dyplom ukończenia studiów 01.12.16, 09:54 Nakład twojej ukochanej gadzinówki "z śmieci" wynosi 70000 i spadł w stosunku do ubiegłego roku o 14%. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Zabrać Kaczyńskiemu dyplom ukończenia studiów 01.12.16, 10:25 Oczywiście wliczając w to zakupy przez władzę. Tydzień temu dałem zarobić pisuarowi. Z samego rana chciałem kupić ,,Politykę" Idę do jednego kiosku, nie ma, drugiego to samo. Dopiero w trzecim znalazłem. Mówię do gościa jak to jest że nigdzie nie ma jej a u niego jest. On na to że tego gówna nikt nie sprzedaje(inna sprawa że Polityka ma najwyższą sprzedaż wśród tygodników opinii) i zaczął mi wyjaśniać. Stwierdzam że nie mogę słuchać bo śpieszę się na autobus. Za to wczoraj specjalnie zaszedł do tego kiosku aby podyskutować a tu jakiś inny człowiek. Oczywiście nie kupiłem wtedy, kupiłem później w ,,swoim" kiosku Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Zabrać Kaczyńskiemu dyplom ukończenia studiów 01.12.16, 10:34 Również się z tym spotkałem. około godziny 11 w 5 kioskach od Międzywodzia do Wisełki pytałem o GW. W Międzywodziu patriotycznie odziany kioskarz stwierdził że już nie ma bo nikt nie czyta tego g.. Logika wyborcy pisu. Wyprzedane bo nikt nie kupuje. Facet zrobi karierę w 4rp. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Poszedł na studia bez matury? 01.12.16, 10:27 Żadna szkoła się do niego nie przyznaje. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Poszedł na studia bez matury? 01.12.16, 10:36 Najpewniej świadectwo lub przyjęcie bez niego załatwił dobry wujaszek Wilhelm. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Poszedł na studia bez matury? 01.12.16, 11:11 www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/szok-kaczynski-nie-zdal-z-klasy-do-klasy-kto-uznal-mu-mature/mh Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Poszedł na studia bez matury? 01.12.16, 11:14 SAm się do tego przyznaje: www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/szok-kaczynski-nie-zdal-z-klasy-do-klasy-kto-uznal-mu-mature/mhx8d0n Odpowiedz Link Zgłoś