Dodaj do ulubionych

Zabrać Kaczyńskiemu dyplom ukończenia studiów

30.11.16, 21:54
i doktorat, ponieważ studia ukończył w systemie totalitarnym,
a i doktorat obronił w PRL.

Obserwuj wątek
    • znak-wodny Szydło do roboty! 30.11.16, 21:57
      Zabierz sobie dyplom ukończenia studiów również, bo zdobywałaś go w systemie totalitarnym.
      • x2468 Re: Szydło do roboty! 30.11.16, 22:12
        Policjantom zabierają emerytury bo zaczynali w systemie totalitarnym to dlaczego nie I Sekretarzowi pis który przesiąkł bolszewizmem do szpiku kości?
        • znak-wodny Re: Szydło do roboty! 30.11.16, 22:21
          Zabierają nie tylko policjantom, też strażakom i innym związanym z MSW ale i MON.
          Zabiorą też i innym.
          Muszą zrealizować obietnice dane przed wyborami Episkopatowi.
          Katecheci otrzymują podwyżki a trzeba też zrealizować paranoidalne pomysły aby dopieścić nierobów, nieudaczników, obiboków, kiboli i inny patologiczny element.
          • x2468 Re: Szydło do roboty! 30.11.16, 23:30
            Zgadza się również wopistom czyli strażnikom którzy służyli bo musieli.
          • rzewuski1 Re: Szydło do roboty! 30.11.16, 23:50
            A niech zabierają, im więcej wrogów sobie zrobią tym lepiej.
    • x2468 Re: Zabrać Kaczyńskiemu dyplom ukończenia studiów 30.11.16, 21:57
      Doktorat zrobił z pomocą Lenina ten miłośnik bolszewizmu.
      • wsk175 Re: Zabrać Kaczyńskiemu dyplom ukończenia studiów 30.11.16, 21:59
        Oficer prowadzący mu go załatwił.
      • znak-wodny Każdemu PiSdakowi, który ukończył studia w PRL 30.11.16, 22:00
        zabrać dyplom i pozbawić tytułów naukowych.
        • x2468 Re: Każdemu PiSdakowi, który ukończył studia w PR 30.11.16, 22:14
          Gdyby mieli choć deczko honoru to sami by oddali.
          • znak-wodny Re: Każdemu PiSdakowi, który ukończył studia w PR 30.11.16, 22:18
            Nie licz na to. Ich trzeba wykopać. Im szybciej, tym lepiej - będą mniejsze straty dla Polski.
          • buldog2 Re: Każdemu PiSdakowi, który ukończył studia w PR 01.12.16, 12:47
            Gdyby mieli choć deczko honoru, to zara by go sprzedali u konika, cinkciarza albo na bazarze.

--
            Sztandar PiS dumnie powiewa - xyz_xyz1
      • wariant_b Re: Zabrać Kaczyńskiemu dyplom ukończenia studiów 30.11.16, 22:36
        > Doktorat zrobił z pomocą Lenina ten miłośnik bolszewizmu.

Myślę, że ci co robili doktorat powołując się na dzieła Lenina nie zasłużyli
        na nic więcej, niż minimalna emerytura. Bez możliwości dorabiania na lewo.
        • znak-wodny Re: Zabrać Kaczyńskiemu dyplom ukończenia studiów 30.11.16, 22:48
          Minimalna emerytura dla owego, to stanowczo za wiele.
        • buldog2 Re: Zabrać Kaczyńskiemu dyplom ukończenia studiów 30.11.16, 23:18
          Kot nie jest winien. Dodatek na Kota, w bonach.

--
          Sztandar PiS dumnie powiewa - xyz_xyz1
          • x2468 Re: Zabrać Kaczyńskiemu dyplom ukończenia studiów 30.11.16, 23:32
            Lecz wyłącznie do pewexu.
    • x2468 Re: Zabrać Kaczyńskiemu dyplom ukończenia studiów 30.11.16, 23:28
      Do tego "Socjalistyczne prawo pracy"(zgodnie z naukami Marksa, Engelsa i Lenina) a dzisiaj mienią go profesorem a on nie protestuje. To są kpiny z Polek i Polaków.
    • taniarada Re: Zabrać Kaczyńskiemu dyplom ukończenia studiów 30.11.16, 23:32
      Znaczku tobie nic nie zabiorą .Bo matury nawet nie zrobiłeś.Ale jesteś gorliwym aktywistą PO i w nagrodę będziesz robił za portiera w gabinecie cieni.Lol.
      • znak-wodny Re: Zabrać Kaczyńskiemu dyplom ukończenia studiów 01.12.16, 00:05
        Tak nawiasem, jak skończysz co najmniej dwa fakultety na jakiejś porządnej uczelni,
        i zaczniesz pisać poprawnie po polsku, wtedy może z tobą podyskutuję.
        Teraz wybacz, ale nie marnuję czasu na bzdety.

• taniarada Re: Zabrać Kaczyńskiemu dyplom ukończenia studiów 01.12.16, 00:29
          znak-wodny napisał(a):

> Tak nawiasem, jak skończysz co najmniej dwa fakultety na jakiejś porządnej ucze
          > lni,
          > i zaczniesz pisać poprawnie po polsku, wtedy może z tobą podyskutuję.
          > Teraz wybacz, ale nie marnuję czasu na bzdety.
          >
          > Trochę więcej skończyłem niż dwa.Ale smutno mi jak patrzę gimbazję . Mam częsty kontakt z młodymi ludźmi w wieku 18-30 lat...
          Gdzie te czasy, kiedy Gazeta Wyborcza była jedyną wyrocznią poprawnych i światłych poglądów oraz osądów. Gdzie te czasy, kiedy TVN była jedyną telewizją informującą poprawnych i światłych obywateli o wszystkim, co dzieje się w świecie i w Polsce. Gdzie te czasy, kiedy lewicowe i demoliberalne idee były wyznacznikiem intelektualizmu, wykształcenia, inteligencji i nowoczesności. Gdzie? Minęły bezpowrotnie ;)))
          Dziś zobaczyłem młodego człowieka kupującego w moim kiosku Gazetę Wyborczą. Ja akurat zaraz po nim nabyłem papierosy (niestety) i ostatni numer wSieci. Uśmiechnąłem się do tegoż młodzieńca, on odwzajemnił mój uśmiech i... lekko zaczerwieniony szybko umieścił tabloid w swojej torbie.

Źródło: niepoprawni.pl/blog/krzysztofjaw/ale-obciach-sa-tacy-ktorzy-zagladaja-jeszcze-do-gw-i-tvn

• x2468 Re: Zabrać Kaczyńskiemu dyplom ukończenia studiów 01.12.16, 09:54
            Nakład twojej ukochanej gadzinówki "z śmieci" wynosi 70000 i spadł w stosunku do ubiegłego roku o 14%.
            • stasi1 Re: Zabrać Kaczyńskiemu dyplom ukończenia studiów 01.12.16, 10:25
              Oczywiście wliczając w to zakupy przez władzę.
              Tydzień temu dałem zarobić pisuarowi. Z samego rana chciałem kupić ,,Politykę" Idę do jednego kiosku, nie ma, drugiego to samo. Dopiero w trzecim znalazłem. Mówię do gościa jak to jest że nigdzie nie ma jej a u niego jest. On na to że tego gówna nikt nie sprzedaje(inna sprawa że Polityka ma najwyższą sprzedaż wśród tygodników opinii) i zaczął mi wyjaśniać. Stwierdzam że nie mogę słuchać bo śpieszę się na autobus. Za to wczoraj specjalnie zaszedł do tego kiosku aby podyskutować a tu jakiś inny człowiek. Oczywiście nie kupiłem wtedy, kupiłem później w ,,swoim" kiosku
              • x2468 Re: Zabrać Kaczyńskiemu dyplom ukończenia studiów 01.12.16, 10:34
                Również się z tym spotkałem. około godziny 11 w 5 kioskach od Międzywodzia do Wisełki pytałem o GW. W Międzywodziu patriotycznie odziany kioskarz stwierdził że już nie ma bo nikt nie czyta tego g.. Logika wyborcy pisu. Wyprzedane bo nikt nie kupuje. Facet zrobi karierę w 4rp.
    • zapijaczony_ryj Poszedł na studia bez matury? 01.12.16, 10:27
      Żadna szkoła się do niego nie przyznaje.
      • x2468 Re: Poszedł na studia bez matury? 01.12.16, 10:36
        Najpewniej świadectwo lub przyjęcie bez niego załatwił dobry wujaszek Wilhelm.
        • zapijaczony_ryj Re: Poszedł na studia bez matury? 01.12.16, 11:11
          www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/szok-kaczynski-nie-zdal-z-klasy-do-klasy-kto-uznal-mu-mature/mh
        • zapijaczony_ryj Re: Poszedł na studia bez matury? 01.12.16, 11:14
          SAm się do tego przyznaje:
          www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/szok-kaczynski-nie-zdal-z-klasy-do-klasy-kto-uznal-mu-mature/mhx8d0n

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka