Dodaj do ulubionych

Lud pracujący miast i wsi

23.12.16, 18:06
nie chce powrotu Donalda Tuska by po powrocie do Polski na stałe by zaangażował się w Polską politykę, 63 % jest przeciw.

www.tvn24.pl/sondaz-powrot-tuska-do-krajowej-polityki,702080,s.html

Koniec świata, koniec świata....taka niewdzięczność.
Obserwuj wątek
    • pies_na_czarnych Re: Lud pracujący miast i wsi 23.12.16, 18:26
      Wszyscy zakochali sie w Kaczynskim. Nawet po jego smierci beda go uwazac za swego Wodza, ktory prowadzi Polske ku swietlanej przyszlosci.
      • moralny_karzel Re: Lud pracujący miast i wsi 23.12.16, 18:31
        pies_na_czarnych napisała:

> Wszyscy zakochali sie w Kaczynskim. Nawet po jego smierci beda go uwazac za swe
        > go Wodza, ktory prowadzi Polske ku swietlanej przyszlosci.
        >

Przecież napisałem, że lud jest niewdzięczny. Przecież Donald był premierem Tysiąclecia.
        Ciekawe czy Angela go jeszcze chce, chociaż ją też wykopią Niemcy w najbliższych wyborach.
        • pies_na_czarnych Re: Lud pracujący miast i wsi 23.12.16, 19:56
          Ludzie wola nowe i nie ma tu nic innego.
    • mariner4 Mam więc proste pytanie. 23.12.16, 19:05
      Nie neguję faktu, że ludzie mogą sądzić o Tusku co chcą.
      Wyobraźmy sobie jednak kampanię wyborczą.
      Kandyduje arcy uczciwy kandydat, Kompetentny, mający dobro wspólne za swój priorytet. Jednym słowem człowiek kryształ.
      W czasie kampanii mówi tylko prawdę. Nie kłamie, nie obiecuje niczego bez pokrycia i tak dalej.
      Jakie ma szanse wyborcze?
      Moim zdaniem żadne.
      M.
      • buldog2 Re: Mam więc proste pytanie. 23.12.16, 19:28
        Zgoda. Dlatego PiS przy pomocy entuzjastów takich jak założyciel wątku, prowadzi nas na obrzeża Unii, a wcale niewykluczone, że z niej wyprowadzi. Polski PiS w Unii nie chcą.

Oczywiście, Rosja nie jest taka, jaką się rysuje w naszej czarnej propagandzie, inaczej mówiąc, jest b. zróżnicowana. Ale nie jest wzorem rozwoju dla Polski. Była takim niezwykłym państwem w końcówce caratu, ale reformy zastąpiła rewolucja.
        PiS pcha nas na wschód. Jeśli Europa nas odpuści, to będzie ruch wstecz na pokolenia. Więcej, niż na pół wieku, na pewno.

--
        Sztandar PiS dumnie powiewa - xyz_xyz1
        Opozytura to bardzo ładne słowo, bo zawiera i działanie PiS w charakterze ekspozytury - Magdolot
        • moralny_karzel Re: Mam więc proste pytanie. 23.12.16, 19:30
          Już ci kiedyś powiedziałem buldogu, że bierzesz za mocne prochy.
    • wsk175 Re: Lud pracujący miast i wsi 23.12.16, 19:24
      możesz sobie durniu nie chciec.Pisia trzoda o tym nie decyduje.
      • moralny_karzel Re: Lud pracujący miast i wsi 23.12.16, 19:28
        wsk175 napisał:

> możesz sobie durniu nie chciec.Pisia trzoda o tym nie decyduje.

Co ja mogę sobie durniu nie chcieć?
        Co zrozumiałeś jełopie z mojego postu?
        • wsk175 Re: Lud pracujący miast i wsi 23.12.16, 19:49
          "63 proc. Polaków nie oczekuje, że Donald Tusk wróci do Polski na stałe i zaangażuje się w polską politykę - wynika z sondażu przeprowadzonego dla "Faktów" TVN i TVN24 przez Millward Brown. (www.tvn24.pl)"
          Czy 'nie oczekuje" to to samo co "nie chce" pisi płatny idioto?
          Ja np chcę by jutro było lato ale tego nie oczekuję, bo wiem że to nie nastąpi.
          Nius z dupy a trzoda sie jara.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka