Dodaj do ulubionych

Szydło oczekuje

18.01.17, 13:11
Oczekuję, że marszałek Marek Kuchciński doprowadzi do tego, że posłowie będą zdyscyplinowani, bo Sejm został sprowadzony do "żałosnego poziomu raczyła była powiedzieć Beata Szydło.

Najpierw się żachnęłam, powinna przecież wiedzieć o trójpodziale władzy, o tym, że władza ustawodawcza jest niezależna od władzy ustawodawczej i że swe oczekiwania może sobie w dudę wsadzić. Ale głupia baba! - pomyślałam.
A potem się zastanowiłam i dostrzegłam, że głupia to ja jestem. Szydło po prostu odniosła się nie do tego, jak być powinno, a do tego jak jest. A jest tak, że Szydło oczekuje rzeczywiście, bo Prezes jej oczekiwać nakazał. Powiedziała, co powiedziała, bo po prostu jest szczera.
Obserwuj wątek
    • religijnych.uczuc.obraza Re: Szydło oczekuje 18.01.17, 13:12
      Może Kuchciński ma posłów batożyć?
    • pies_na_czarnych Re: Szydło oczekuje 18.01.17, 13:37
      Juz dawno nad tym sie zastanawiam czy ona jest szczera, naiwna czy po prostu głupia. Jedyny wniosek do jakiego udało mi sie dojść to: naiwna głupota.
      • szwampuch58 Re: Szydło oczekuje 18.01.17, 13:40
        Bingo :zdecydowanie trzecia opcja
    • j-k Znowu PeOvieczki machaja bezsilnie nuszkami 18.01.17, 13:43
      To chyba oczywiscie, ze Prezes jej ustami upomina marszalka Kuchcinskiego - ze sie ociagal z zaprowadzeniem porzadku w Sejmie - gdyz sam tego nie chce zrobic - bo mu niewypada.

- jakies odkrycie Ameryki ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka