Dodaj do ulubionych

Pawłowicz bijom

16.03.17, 20:45
Pawłowicz bijom!
www.tvn24.pl/wyszkow-incydent-na-spotkaniu-z-krystyna-pawlowicz,724090,s.html
"Marsz szmat", "Wyklejone ulicznice", "Miałam kredyt we frankach, ale wzięłam pożyczkę z Sejmu i go spłaciłam" - Krystyna Pawłowicz
Obserwuj wątek
    • pkt4a Re: Pawłowicz bijom 19.03.17, 14:36
      nie dziwię się że to było i jest bez chłopa , no i wali temu na globus
      popatrzcie na jej mowę ciała , znerwicowana stara panna
      --
      dniateizmu.pl
      • horpyna4 Re: Pawłowicz bijom 19.03.17, 15:16
        Wiesz, znam niejedną starą pannę, ale są to osoby kulturalne. Nawet jeżeli mają swoje dziwactwa.

A w przypadku tej "damy" mamy do czynienia ze zwykłym chamstwem. Staropanieństwo nie ma z tym nic wspólnego, to chyba pomylenie przyczyny ze skutkiem. Ona nie dlatego tak się zachowuje, że jest starą panną. To raczej ze względu na swoje zachowanie jest omijana szerokim łukiem przez ewentualnych absztyfikantów. Bo o ile jest wygodna dla partyjnych kolegów jako smok, którego można użyć, to przecież nikt (nawet najbardziej niewybredny pisior) nie chciałby mieć czegoś takiego we własnym domu.
        • romullos Re: Pawłowicz bijom 19.03.17, 15:26
          > A w przypadku tej "damy" mamy do czynienia ze zwykłym chamstwem. Staropanieństw
          > o nie ma z tym nic wspólnego, to chyba pomylenie przyczyny ze skutkiem. Ona nie
          > dlatego tak się zachowuje, że jest starą panną.

Otóż to.
          Ta pani to PiS-i bulterier.
          • lumpior Re: Pawłowicz bijom 19.03.17, 15:39
            www.newsweek.pl/polska/krystyna-pawlowicz---pistolet,101032,1,1.html //
        • pkt4a Re: Pawłowicz bijom 19.03.17, 15:33
          pisząc nie chciałem urazić tzw starych panien i tzw starych kawalerów ,
          w jej przypadku staropanieństwo mogło się wziąć z jej chamstwa i to chamstwo u tego kobietona się wyrażnie nasila , faceci omijają toto łukiem
          --
          dniateizmu
        • buldog2 Re: Pawłowicz bijom 19.03.17, 18:19
          Tu:
          forum.gazeta.pl/forum/w,28,163598335,163598335,Joachim_Brudzinski_persona_non_grata.html?p=163598448
          oraz w kolejnych wpisach kwestia ta omawiana jest, no, nie w szczegółach, ale mniej powierzchownie.
    • 99venus Re: Pawłowicz bijom 19.03.17, 15:15
      Jest to obrzydliwa postać.Chamska i prostacka.To dziwne i smutne,że taka kobieta robi karierę.
    • lionold Re: Pawłowicz bijom 19.03.17, 16:38
      Za słabo!
    • zapijaczony_ryj ebać maglarę i czołową chamicę PiS! 19.03.17, 16:45
      W chamstwie przebija samego prezesPana!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka