ukos 16.05.17, 10:52 Za cień okrzesania TVPiS należy się cień abonamentu - taki wpis gdzieś przeczytałem. Myślę, że nie tylko za to, że znacie znacznie więcej zasług i że je niezawodnie wskażecie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
3kaczyjar Re: Za cień informacji n/t 16.05.17, 13:45 Czy mogę z przekazanie moich danych osobowych zerwać umowę z dostawcą telewizji kablowej. Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Re: Cień abonamentu 16.05.17, 16:09 to Tusk abonamentu nie zlikwidowal?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przeciez obiecal Odpowiedz Link Zgłoś
andvhs Re: Cień abonamentu 16.05.17, 16:44 rccc napisał: > to Tusk abonamentu nie zlikwidowal?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > przeciez obiecal - Ryży kłamał i oszukiwał ludzi żeby nie płacić abonamentu ... a przysłał mi komornika OSZUST . Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Cień abonamentu 17.05.17, 08:28 Zawsze twierdziłeś że oszukiwał cię i wtedy jeden jedyny raz go posłuchałeś? To masz pecha Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Cień abonamentu 17.05.17, 08:47 Kiedy cię tak oszukał? Odpowiedz Link Zgłoś