kosel_maruvi 18.05.17, 13:37 "To ja jestem organem".... Jesteś błaźnie, jesteś. Nawet wiem jakim organem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buldog2 Re: Organ dał głos 18.05.17, 13:47 W podręcznikach historii złotymi zgłoskami będzie napisane "tamto wszystko to bujda dla ciemnego luda. Ale że wyprowadziłem Polskę z NATO, to najprawdziwsza prawda". Tak będzie naPISane. Cyrylicą. -- Opozytura to bardzo ładne słowo, bo zawiera i działanie PiS w charakterze ekspozytury - Magdolot Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruvi Re: Organ dał głos 18.05.17, 14:50 Lubię takich jak jaki. Jak już coś powie to powie. Organ jeden Odpowiedz Link Zgłoś
zebrikins Tak. Schetyna myśli, że już jest organem najważnie 18.05.17, 15:04 Tak. Schetyna myśli, że już jest organem najważniejszym opozycji. Ale zobaczycie, że to Petru nim jest. .N teraz bardzo się odbije, bo PO populistycznie podwiesza się teraz pod programy PIS. Na to liberałowie w Polsce nigdy się nie zgodzą i odrzucą PO. To Petru jest teraz najważniejszym organem opozycji a tylko o tym jeszcze nie wiecie. Odpowiedz Link Zgłoś