Dodaj do ulubionych

To jakaś epidemia?

14.06.17, 15:36
W Frasyniuk miał szczęście że go nie zabrali na komisariat, bo by pewnie nie wrócił żyw, teraz epidemia zabiera się za obcokrajowców, ale Błaszczak stwierdzi że denat urodził się za panowanie komunistów w Polsce, i jego, taaa, jego, resort nie odpowiada za ten incydent.
W życie za panowanie tej bandy nie podejdę do stójkowego, bo jeszcze mnie zaraza dopadnie.

natemat.pl/210353,wyszla-na-jaw-kolejna-smierc-na-komisariacie-w-czestochowie-pod-okiem-policjantow-zmarl-obywatel-austrii
Obserwuj wątek
    • w11mil Obywatel Austrii zmęczył się biciem ochroniarza? 14.06.17, 16:05
      czan-dra napisał:
      >wyszla-na-jaw-kolejna-smierc-na-komisariacie-w-czestochowie-pod-okiem-policjantow-zmarl-obywatel-austrii</a>
      >

Ochroniarz miał powiedzieć funkcjonariuszom, że został zaatakowany przez 63-letniego Austriaka. "Pokrzywdzony został uderzony w twarz i w związku z tym złożył zawiadomienie o naruszeniu swojej nietykalności cielesnej" -
      • czan-dra Re: Obywatel Austrii zmęczył się biciem ochroniar 14.06.17, 16:32
        Rozumiem, awanturnik, ale żeby uspokajać na amen, to trochę przesada, czyli winien Austriak, że po chamsku odszedł z tego świata, oczywiście bez powodu, z czystej złośliwości.
        • pies_na_czarnych Re: Obywatel Austrii zmęczył się biciem ochroniar 14.06.17, 16:37
          Mial bliskie powiazania z totalna opozycja. Agent obcego panstwa.
          • porannakawa01 Re: Obywatel Austrii zmęczył się biciem ochroniar 14.06.17, 17:42
            pies_na_czarnych napisała:

> Mial bliskie powiazania z totalna opozycja. Agent obcego panstwa.
            >
            On był księdzem, agentem Watykanu?
      • sverir Re: Obywatel Austrii zmęczył się biciem ochroniar 14.06.17, 18:10
        "Zatrzymanie miało przebieg nagły. Według słów Marii Heiderer, żony zmarłego, w pewnej chwili podszedł do niej ochroniarz i zażądał pokazania zawartości torebki. Jako że ochroniarz był natarczywy, spotkał się z wyraźną odmową ze strony interweniującego męża. Po chwili na Austriaka rzucili się inni ochroniarze i skuli go kajdankami"

Jeśli to prawda, to w papę powinni dostać ochroniarze. Austriak bronił honoru i godności swojej żony.
        • w11mil Ci państwo byli pierwszy raz na koncercie? 14.06.17, 18:29
          "Według słów Marii Heiderer, żony zmarłego, w pewnej chwili podszedł do niej ochroniarz i zażądał pokazania zawartości torebki."
          • sverir Re: Ci państwo byli pierwszy raz na koncercie? 18.06.17, 19:19
            "Jako że ochroniarz był natarczywy, spotkał się z wyraźną odmową ze strony interweniującego męża"

Z całą pewnością zasłużył sobie na to,żeby umrzeć.
            • inocom Re: Ci państwo byli pierwszy raz na koncercie? 18.06.17, 19:32
              sverir napisał:

> "Jako że ochroniarz był natarczywy, spotkał się z wyraźną odmową ze strony inte
              > rweniującego męża"
              >
              > Z całą pewnością zasłużył sobie na to,żeby umrzeć.

Znów odpowiadasz sobie :) ??
              • sverir Re: Ci państwo byli pierwszy raz na koncercie? 19.06.17, 08:31
                Zwyczaj każe rozmawiać z najmądrzejszą osobą w towarzystwie. Muszę jakoś sobie poradzić z tym problemem, no nie?
        • danillko Re: Obywatel Austrii zmęczył się biciem ochroniar 17.06.17, 22:16
          sverir napisał:

Po chwili na Austriaka rzucili się inni ochroniarze i sku
          > li go kajdankami"

> Jeśli to prawda, to w papę powinni dostać ochroniarze.

Nie w "papę" tylko zarzuty z KK o naruszenie nietykalności. Nie jestem prawnikiem, ale zdaje mi się, że ochronie nie przysługuje prawo do skuwania kogokolwiek kajdankami.
          • sverir Re: Obywatel Austrii zmęczył się biciem ochroniar 18.06.17, 19:23
            "Nie jestem prawnikiem, ale zdaje mi się, że ochronie nie przysługuje prawo do skuwania kogokolwiek kajdankami"

Przysługuje w określonych sytuacjach. Ale jakoś nie widzi mi się, żeby tutaj taka sytuacja naprawdę zaistniała.
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Obywatel Austrii zmęczył się biciem ochroniar 19.06.17, 08:43
        Wymyślają mu jakieś fejkowe zarzuty jak Staruchowi.
    • szwampuch58 Re: To jakaś epidemia? 17.06.17, 16:10
      lublin.wyborcza.pl/lublin/7,48724,21971900,skutego-w-radiowozie-obywatela-francji-policjant-razil-paralizatorem.html?disableRedirects=true#MT
      • danillko Re: To jakaś epidemia? 17.06.17, 22:18
        Raczej braki w wykształceniu policjantów. Prawie nikt z nich nie zna jakiegokolwiek języka obcego.

szwampuch58 napisał:
        • szwampuch58 Re: To jakaś epidemia? 17.06.17, 22:27
          Teza pewno prawdziwa ale mam mnostwo pytan bo podobno w szkolnictwie od "obalenia" komunizmu ( w cudzyslowiu bo znowu wraca)u nas z jezykami obcymi to ho-ho-ho-ho a moze i lepiej... taki aktualny niby prezydent przykladowo to wlada czteroma.
          • danillko Re: To jakaś epidemia? 17.06.17, 22:49
            szwampuch58 napisał:

> Teza pewno prawdziwa ale mam mnostwo pytan bo podobno w szkolnictwie od "oba
            > lenia" komunizmu ( w cudzyslowiu bo znowu wraca)u nas z jezykami obcymi to ho-h
            > o-ho-ho a moze i lepiej...
            Najwyraźniej ci co w szkole byli z językami "ho-ho-ho-ho a moze i lepiej" nie zgłosili się do pracy w policji...
            • szwampuch58 Re: To jakaś epidemia? 17.06.17, 22:58
              To uruchamia automatycznie moje pytania:To jakie sa kryteria naboru do policji....znajomi "szwagrow" za flaszke maja nadal fory?
              • danillko Re: To jakaś epidemia? 17.06.17, 23:02
                szwampuch58 napisał:

> To uruchamia automatycznie moje pytania:To jakie sa kryteria naboru do policji

Bardzo proste-kandydat ma być:
                1. Duży
                2. Silny
                3. Nie znać się na zegarku...
    • inocom Frasyniuk zakłada partię motorniczych. 19.06.17, 09:22
      Re: To jakaś epidemia?
      czan-dra napisał:

> W Frasyniuk miał szczęście że go nie zabrali na komisariat,

wpolityce.pl/polityka/344779-skandaliczne-slowa-frasyniuka-o-jaroslawie-kaczynskim-jestem-przekonany-ze-w-ktoryms-momencie-uslyszymy-ze-nie-tylko-brata-ale-i-matke-mu-zabilismy
      • szwampuch58 Re: Frasyniuk zakłada partię motorniczych. 19.06.17, 09:49
        Przepraszam bardzo ale mozna wiedziec gdzie ty z siostrzyczkami Karnowskimi widzicie skandaliczne slowa u pana Frasyniuka???....dla normalnie myslacych ludzi bez opetania "kaczyzmem" choroba psychiczna Kaczynskiego postepuje i niczego idiotycznego ze strony tego "pacjenta" nie mozna wykluczyc
    • adalberto3 Ochroniarze mają zbyt wiele uprawnień. 19.06.17, 09:51
      Jeżeli mają do kogoś jakieś zastrzeżenia, powinni mieć obowiązek wezwania za każdym razem policji. Bez samodzielnych rewizji czy zakładania kajdanek. Policjant musi zdawać sobie sprawę, że w każdym takim przypadku może być świadkiem przed sądem, a tam trzeba mówić prawdę.
      Poza tym przegląd procedur policyjnych. Założenie kajdanek powinno oznaczać - jesteś pod ochroną państwa. Błaszczak do roboty !
      • szwampuch58 Re: Ochroniarze mają zbyt wiele uprawnień. 19.06.17, 10:20
        Wyjasnij co jest skandalicznego w slowach pana Frasyniuka,przeciez po tym "pacjencie" mozna sie takich rzeczy spodziewac...tym bardziej ze jego choroba siEm rozwija
        • adalberto3 Re: Ochroniarze mają zbyt wiele uprawnień. 19.06.17, 11:11
          Gdyby jeszcze Frasyniuk działał z własnej wewnętrznej potrzeby. Ale to jeszcze jeden odgrzany kartofel. Za parę miesięcy trzeba odkurzyć Palikota, tylko że ten ma dość pieniędzy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka