Dodaj do ulubionych

POra skończyć z ogłupianiem Polaków

02.10.17, 06:43
O co walczycie? By nie było w Polsce standardów demokratycznych, silnych i suwerennych państw?

cytat:
Demokratyczna władza chce więc naprawić polskie państwo w tym kluczowym segmencie. I oto Niemcy oraz ich brukselscy urzędnicy upominają Polskę za to, że po ponad siedemdziesięciu latach narzuconej przez totalitarnych sąsiadów patologii chce zastosować ten sam mechanizm, który obowiązuje w wolnych, demokratycznych Niemczech i innych wolnych, demokratycznych krajach. Mamy więc prawo sądzić, że chcą Polski słabej, podległej naciskom, rządzonej przez ludzi podatnych na korupcję i zorientowanych na brukselsko-berlińskie centrale, a nie na dobro Polaków i Polski.
O to walczą ci, którzy z Polski urządzili sobie żerowisko, którym łatwo manipulować, szczując Polaków przeciw sobie niezwykle merytorycznymi argumentami, że „atmosfera jest duszna”, a „Kaczor jest dyktatorem”. Zestaw jest długi. Że myśliciele w rodzaju Frasyniuka czy Wałęsy nie są w stanie ogarnąć poziomu tych argumentów – nic dziwnego. Że funkcjonariusze systemu trzymania polski w statusie podbitej kolonii w rodzaju Tuska czy Petru robią swoje – nic dziwnego. Ale, że młodzi ludzie poddają się narracji systemowych leśnych dziadków, którzy zafundowali im pracę na zmywaku – to wymaga znacznie większej skuteczności komunikacji.

Toteż twierdziłem i twierdzę,że nie jest problemem iż pan sędzia ukradł batonik jakiś a nalezy wyraźnie i głośno POwiedzieć,że ci i ci sędziowie to są Polaków zdrajcy.
Mają gdzieś Polaków interes,myślą jedynie,aby im było oraz obcym dobrze w naszym Kraju.
I tych sędziów PO imieniu musi się nazwać,nie owijać kota w bawełnę.
Batonik mało kogo przekona,najwyżej rozśmieszy.
No bo jakże nie śmiać się z żałosnego pajaca ?
Obserwuj wątek
    • 99venus Re: POra skończyć z ogłupianiem Polaków 02.10.17, 07:42
      No bo jakże nie śmiać się z żałosnego pajaca ?
      - to już teraz wiesz dlaczego ludzie się z ciebie śmieją.
      • erka-4 no problem... 02.10.17, 10:03
        99venus napisał:

> No bo jakże nie śmiać się z żałosnego pajaca ?
        > - to już teraz wiesz dlaczego ludzie się z ciebie śmieją.
        >

...nie jestem sędzią.
        • erte2 Re: no problem... 02.10.17, 11:32
          erka-4 napisał:
          ...nie jestem sędzią.
          Ale pajacem to już tak. Żałosnym....
        • 99venus Re: no problem... 02.10.17, 13:09
          Nikt cię o to nie podejrzewa.To nie jest zawód dla prostaczków.
    • religijnych.uczuc.obraza Re: POra skończyć z ogłupianiem Polaków 02.10.17, 10:08
      Zgadzam się z tobą katrina. Pora by takie coś jak Pawlicki przestało ogłupiać Polaków. Niech lepiej zajmie się spłacaniem swego kredytu frankowego.
      • erka-4 Re: POra skończyć z ogłupianiem Polaków 02.10.17, 10:17
        Co się czepiasz Pawlickiego ?
        Przecież gra także w niemieckim tefałenie.
        • religijnych.uczuc.obraza Re: POra skończyć z ogłupianiem Polaków 02.10.17, 10:18
          To lodziarz który swoją kredytową wtopę próbuje sfinansować za pomocą takich przewałów jak film "Smoleńsk".
          • erka-4 każdy orze jak może... 02.10.17, 10:31
            ...a Katyń też był kiedyś zmyśloną bajką.
            Dobrze pamiętam czego mnie uczyli w szkole na jego temat,lecz od sąsiada,który przyjechał z za Buga znałem prawdziwą o Katyniu prawdę,ale musiałem siedzieć z ta prawdą cicho,bo gdybym coś wspomniał w szkole to sąsiad na UB-eckim wylądowałby urzędzie a ja być może w poprawczaku.
            Takie to były czasy.
            Kiedyś z prawdą trzeba było się mocno ukrywać,a dziś możesz pieprzyć co ślina na język przyniesie i pluć na Smoleńsk.
            • religijnych.uczuc.obraza Re: każdy orze jak może... 02.10.17, 10:36
              Katyń nigdy nie był zmyśloną bajką. A dziś Pawlicki pieprzy co mu ślina na język przyniesie i potem mamy z tego ogłupianie Polaków.
            • erte2 Re: każdy orze jak może... 02.10.17, 11:37
              erka-4 napisał:
              ...a Katyń też był kiedyś zmyśloną bajką.

Nie wycieraj sobie gęby Katyniem w którym zamordowano tysiące Polaków, i nie porównuj wielkiej zbrodni do katastrofy komunikacyjnej będącej sumą błędów, indolencji, chorych ambicji i głupoty.
              • erka-4 to kwestia czasu jedynie... 03.10.17, 06:03
                [i]erte2 napisał:

...no cóż,nie mogę już pisać prawdy.
                • erka-4 Re: to kwestia czasu jedynie... 03.10.17, 06:04
                  ale spróbują raz jeszcze:

erte2 napisał:

> erka-4 napisał:
                  > ...a Katyń też był kiedyś zmyśloną bajką.
                  >
                  > Nie wycieraj sobie gęby Katyniem w którym zamordowano tysiące Polaków, i nie po
                  > równuj wielkiej zbrodni do katastrofy komunikacyjnej będącej sumą błędów, indol
                  > encji, chorych ambicji i głupoty.

- kłamstwo wielkie lub małe kłamstwem pozostanie.
                  Ale jak to mówią ludzie w końcu szydło z worka wychodzi i kłamstwo staje się prawdą.
                  A zatem pana expremiera nic nie uratuje wora go w końcu zapakują.
                  • erka-4 nooo... 03.10.17, 06:05
                    ...puścili.
            • 99venus Re: każdy orze jak może... 02.10.17, 13:11
              Medal za to bohaterstwo już dostałeś?
    • zapijaczony_ryj Najwyższy czas skończyć z zakłamaniem! 02.10.17, 10:21
      Że Brocha est premierem i i czymkolwiek decyduje! Przecież ona nie została przez Kaczyńskiego dopuszczona do tworzenia rządu nawet w roli obserwatora!
    • sverir Re: POra skończyć z ogłupianiem Polaków 02.10.17, 10:40
      "By nie było w Polsce standardów demokratycznych, silnych i suwerennych państw?"

Prawdę mówiąc nie spodziewałem się po Pawlickim, żeby on chciał, aby w Polsce były silne i suwerenne państwa. Chyba że chodzi o państwa Ziobro, Duda, itd., to wtedy tak. Ale jeżeli chodzi o kilka państw, to choć popieram federację, wolę jedno państwo.
    • m.c.hrabia Re: POra skończyć z ogłupianiem Polaków 02.10.17, 12:20
      pytanie aktualne

czy każdy chłop to debil?
    • xyz_xyz1 Re: POra skończyć z ogłupianiem Polaków 03.10.17, 07:07
      Polska przestanie być kolonią jak wyjdzie z Eurosojuza inaczej zawsze będzie quasi kolonią bo się na taki status zgodziła tam wchodząc. A wyjść trzeba choćby z tego powodu aby nie dokładać do interesu. Mogą Brytyjczycy - mogą i Polacy. My sobie bez UE poradzimy. UE bez Polski nie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka