Dodaj do ulubionych

Ale to rozbijanie Totalnej oPOzycji w sądach PIS:

30.11.17, 13:33
Ale to rozbijanie Totalnej oPOzycji w sądach PISowi bardzo dobrze idzie.
Ale w tym wszystkim to Totalna oPOzycja najbardziej jest przerażona Izbą Dyscyplinarną w SN.
Ale za niedługo to Totalnej oPOzycji w sądach już nie będzie i sędziowie już nie będą się bać żadnych izb dyscyplinarnych.
Obserwuj wątek
    • wsk175 Re: Ale to rozbijanie Totalnej oPOzycji w sądach 30.11.17, 13:37
      mundury ss już pisia trzoda sobie zamówiła?
      • klapisto Rozumiem, że wy już macie zamówione. 30.11.17, 13:43
        Nie.
        My nie będziemy zamawiać.
    • religijnych.uczuc.obraza Re: Ale to rozbijanie Totalnej oPOzycji w sądach 30.11.17, 13:53
      W sądach jest jakaś opozycja, kalafior?
      • klapisto A jakże. 30.11.17, 13:56
        Widziałem jak ze świeczkami biegają.
        A zresztą rodzinnie jestem bardzo związany z pracownikami sądów to wiem.
        • religijnych.uczuc.obraza Re: A jakże. 30.11.17, 13:59
          Ze świeczkami to ja widziałem jak wielu 1 listopada biegało. Widać to była Totalna Opozycja.
        • religijnych.uczuc.obraza Re: A jakże. 30.11.17, 14:03
          A ci pracownicy sądów z rodziny to ta firma sprzątająca co wyprowadzała kasę z sądu w Krakowie?
          • klapisto Za dużo byś chciał wiedzieć. 30.11.17, 14:13
            :D
            • religijnych.uczuc.obraza Re: Za dużo byś chciał wiedzieć. 30.11.17, 14:14
              Ja dużo wiem.
          • klapisto Nie zauważyłem aby sprzątających CBA prowadzała. 30.11.17, 14:25
            To właśnie CBA w sądach sprząta.
            A podejrzewam, że do sprzątania jest w sądach jeszcze, bardzo, bardzo dużo.
            • religijnych.uczuc.obraza Re: Nie zauważyłem aby sprzątających CBA prowadza 30.11.17, 14:34
              Naprawdę nie zauważyłeś? Ty w ogóle mało co zauważasz, kalafior.
        • sverir Re: A jakże. 30.11.17, 14:10
          Po co wam właściwie sądy, skoro już macie prokuraturę, która po koleżeńsku umarza postępowanie bez przesłuchania osoby bezpośrednio zainteresowanej?
          • klapisto Chcemy mieć wszystko. 30.11.17, 14:14
            • sverir Re: Chcemy mieć wszystko. 30.11.17, 15:18
              Hehe, właśnie, właśnie... Wy chcecie, a wszystko na Prezes i Minister:)))) Wy nawet nie widzicie, kiedy was wydymają :))
    • religijnych.uczuc.obraza Re: Ale to rozbijanie Totalnej oPOzycji w sądach 30.11.17, 13:57
      Ale w sumie leszab to masz rację. Przecież to po to będzie ta izba dyscyplinarna, by niezależni sędziowie wylecieli, a pisowscy sędziowie nie odpowiadali za swe błędy, zaniechania i skandaliczne wyroki, które będą wydawali.
      • cossa.nostra Niknąca oPOzycja 30.11.17, 14:11
        Do wiosny nie będzie żadnej:))) Hosanna i alleluja!
        • religijnych.uczuc.obraza Re: Niknąca oPOzycja 30.11.17, 14:15
          Leszka Kaczyńskiego już prawie osiem lat nie ma. W ruskim błocie się rozwalił.
      • klapisto No właśnie. 30.11.17, 14:11
        Ale ci się dowcip wyostrzył.
        Dobre to było.
        Sędziowie bez poglądów politycznych. :D
        Kto takiego widział? :)
        Próbujesz oszukać samego siebie. :D
        Ale sędziów niezależnych od PISu to może być bardzo dużo.
        Aby być niezawisłym sędzią to należy mieć charakter i podejmować decyzje nawet wbrew własnemu środowisku.
        Tam gdy ktoś nierozważnie się przyzna, że ma proPISowskie poglądy jest skończony.
        • yoma Re: No właśnie. 30.11.17, 14:15
          No. Krycha się dzisiaj wykazała szaleńczą odwagą :)
        • religijnych.uczuc.obraza Re: No właśnie. 30.11.17, 14:18
          Ktoś mówił że sędzia nie ma poglądów politycznych? chyba tylko ty, kalafior.
          Tam, gdy ktoś przyzna że ma propisowskie poglądy, to nie jest skończony. Może zostać uznany za głupka, ale nie jest skończony.
          Szkoda tylko, że nie martwi cię, leszab, że pisowscy sędziowie będą bezkarni gdy będą wydawali skandaliczne (ulubione słowo kasty dziennikarzy) wyroki w sprawach prostych ludzi.
          • klapisto U wróżki byłeś? 30.11.17, 14:27
            :D :D
            • religijnych.uczuc.obraza Re: U wróżki byłeś? 30.11.17, 14:36
              Pisowcy chyba tam chodzą, skoro twierdzą że Izba Dyscyplinarna da jakieś pozytywne efekty.
          • klapisto Z logiką to masz bardzo wielkie problemy. 30.11.17, 14:34
            Gdy głupek kogoś nazwie głupkiem to przecież nie ma żadnego znaczenia.
            Z drugiej zaś strony to jeżeli ktoś tam kogoś uzna za głupka to nie może głupka dopuścić do wyrokowania.
            Wynika z tego, że żaden sędzia wyrokujący nie ma poglądów PISowskich, chyba, że je ukrywa aby nie narazić się na bojkot środowiskowy.
            Tak więc nikt nawet nie wie, że jest głupkiem.

• religijnych.uczuc.obraza Re: Z logiką to masz bardzo wielkie problemy. 30.11.17, 14:40
              Nie kumasz leszab o co chodzi ale to też nie jest dziwne. Jak to mawiał Forrest Gump: głupi ten, co głupio robi. Ktoś może być głupi bo ma pisowskie poglądy (chociaż nie wiadomo co to takiego, chyba tylko przywiązanie do słupków w sondażach) ale być dobrym sędzią. Wtedy jest taki ktoś niegłupi bo nie robi głupio.
        • religijnych.uczuc.obraza Re: No właśnie. 30.11.17, 14:19
          Zresztą co tpo są propisowskie poglądy? Pis to partia bezideowa, oni nie mają poglądów.
          • klapisto Jak to???? 30.11.17, 14:42
            • religijnych.uczuc.obraza Re: Jak to???? 30.11.17, 14:47
              Normalnie. To partia słupków sondażowych.
    • yoma Re: Ale to rozbijanie Totalnej oPOzycji w sądach 30.11.17, 14:36
      Pisiaczki, a powiedzcie wy uczciwie, czego wy się tak strasznie boicie? Przecież skoro macie rację i działacie zgodnie z prawem, to żaden sąd was nie skaże, nie lękajcie się.
      • klapisto My się nie lękamy sądów. 30.11.17, 14:42
        To przecież widać jak się sądom teraz narażamy.
        Nie będą sądy nas przecież za to lubić.
        :D :D :D
        A niezawiśli od PIS sędziowie dalej nas przecież będą sądzić.
        Przecież z sądów oni się nie wyprowadzą.
        :D :D :D :D :D
        • yoma Re: My się nie lękamy sądów. 30.11.17, 15:04
          Nie odpowiedziałeś mi. Czego się tak boicie?

Miałeś wystarczająco dużo czasu, żeby polecieć po pomoc do prowadzącego, więc słucham.
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Ale to rozbijanie Totalnej oPOzycji w sądach 30.11.17, 14:42
        W ordynacji mieszają mimo że mają ponad 40% w sondażach. Przecież są tacy wspaniali że wygrają wszędzie bez problemu.
        • klapisto Tak. To prawda. 30.11.17, 14:45
          Ale chodzi nam o to tylko aby PO i .N nie przekroczyły progu wyborczego a to przecież jak widać może się udać. :)
          • religijnych.uczuc.obraza Re: Tak. To prawda. 30.11.17, 14:48
            A dlaczego mają nie przekraczać? Pisowi nie podoba się wola suwerena?
    • ukos Re: Ale to rozbijanie Totalnej oPOzycji w sądach 30.11.17, 15:12
      klapisto napisał:

> Ale to rozbijanie Totalnej oPOzycji w sądach PISowi bardzo dobrze idzie.

Jak się doczekacie, PiSi debilni szeregowcy, procesów z ważniejszymi PiSiorami (choćby jakiegoś sporu majątkowego) i okaże się, że "sędzia" prawie i sprawiedliwie posuuusznie i jedynie suuusznie suuuży ważniejszemu PiSiorowi, to się wam odechce szczekać na cześć PrezesPana, durne Pi(e)Ski.
      • cossa.nostra Kaczyński to geniusz polityczny 01.12.17, 20:06
        Skopie d.upę oPOzycji. Jak amen w pacierzu:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka