Dodaj do ulubionych

Macierewicz to rosyjski agent - kolejne poszlaki:

03.12.17, 02:23
www.tvn24.pl/magazyn-tvn24/lowczyni-szpiegow-odchodzi-z-wojska,128,2297

Kiedyś już pisałem o tej kobiecie, gdy wylatywała z wojska i dostawała degradację od rosyjskiej jaczejki w MONie. Teraz sprawa jest prosta i oczywista. Myślę, że kiedyś tego gnoja Bączka można będzie wymienić z Rosją za naszych agentów.
Obserwuj wątek
    • mariner4 Re: Macierewicz to rosyjski agent - kolejne poszl 03.12.17, 04:53
      Największą winę ponosi jednak kurdupel. To on mianował tego psychopatę.
      M.
      • man_sapiens Re: Macierewicz to rosyjski agent - kolejne poszl 03.12.17, 11:19
        Rosyjskie służby (tak samo jak wywiady wszelkich krajów) nie rekrutuje psychopatów.
    • x2468 Re: Macierewicz to rosyjski agent - kolejne poszl 03.12.17, 12:36
      Musiała wylecieć ponieważ sprawdzała przyjaciółkę Macierewicza, słynną tłumaczkę najprawdopodobniej agentkę rosyjskiego wywiadu która dzięki ministrowi pis mogła swobodnie się poruszać po gmachu WSI.
    • strikemaster Re: Macierewicz to rosyjski agent - kolejne poszl 03.12.17, 12:40
      Co do tego nie ma żadnych wątpliwości. Kaczyński stał się w 1983 roku niewidzialny dla SB, Macierewicz w 1984 uciekł SB z więzienia, Rydzyk nadawanie rozpoczął z terenu radzieckiej bazy wojskowej w NRD. Pytanie tylko, jakie mają w GRU stopnie?
      • strikemaster Re: Macierewicz to rosyjski agent - kolejne poszl 03.12.17, 12:45
        Pytanie jest o to, na ile wtajemniczeni są modsi, jak Ziobro, Błaszczak, Kamiński. Chodzi o to, jak długą ławę trzeba zrobić dla oskarżonych.
      • piq Macierewicz dostał dodatkowo od bezpieki... 03.12.17, 12:51
        ...glejt na nieściganie, jak wyniknęło z dokumentów. Kaczyński był "zabezpieczony" przez Biuro Studiów SB MSW, czyli na 88% rosyjskie służby. "Zabezpieczenie" oznaczało wg IPN dla innych służb mniej więcej "odpieprzyć się od niego, my go prowadzimy".
      • piq GRU to Macierewicz i Rydzyk,... 03.12.17, 12:54
        ...Kaczyński był prowadzony przez KGB, rosyjska "wojna siłowików" manifestowała się zresztą podważaniem (czasowym) pozycji Rydzyka przez Kaczyńskiego w latach 1990tych. Po rozwiązaniu KGB pewnie przeszedł na nowy pasek, czyli FSB.
        • strikemaster Re: GRU to Macierewicz i Rydzyk,... 03.12.17, 14:50
          Czytałem opinie wykluczające KGB. Większość jest zgodna, że Kaczyński pracuje dla GRU. Z Rydzykiem i Macierewiczem sprawa jest oczywista.
          • buldog2 Re: GRU to Macierewicz i Rydzyk,... 03.12.17, 14:56
            Oleg Greczeniewski też podawał GRU.
    • j-k Sugerujesz, ze Siemoniak byl ukrainskim agentem ? 03.12.17, 13:02
      (a wczesniej zapewnie Siemieniuk)

gdyz samo nazwisko na to jednoznacznie wskazuje...
      • x2468 Re: Sugerujesz, ze Siemoniak byl ukrainskim agent 03.12.17, 13:06
        Twoje nazwisko jednoznacznie sugeruje żeś dupek. Czuj się doceniony, zadowolony?
        • j-k nadal sugerujesz, Siemoniak byl ukrainskim agentem 03.12.17, 13:12
          x2468 napisał:
          > Twoje nazwisko jednoznacznie sugeruje żeś dupek. Czuj się doceniony, zadowolony

Nie znasz go , hloopcze, wienc nie brzencz.
          mam historyczne polskie nazwisko.
          a inicjaly sa prawdziwe

Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K.

a teraz na temat: - byl Siemoniak ukrainskim agentem - czy nie ?
          • buldog2 Re: nadal sugerujesz, Siemoniak byl ukrainskim ag 03.12.17, 14:58
            Teraz w temacie: czuj się komplementowany. Na więcej nie powinieneś liczyć.
            Coś pomogłem?
            • j-k I nadal rzeczesz,Siemoniak byl ukrainskim agentem? 03.12.17, 15:10
              buldog2 napisał:
              > Coś pomogłem?

Nic.
              jestem tu od ustawiania dzieciarni forumowej do PIONU.
              - nie od komlementow.

Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K.
              dzialacz "S" w Warszawie w 1981.
    • eiran Jarosław Kaczyński o sobie 03.12.17, 13:04
      Z kolei ja w 1989 roku załatwiałem Wałęsie wizytę w Moskwie, bo Wałęsa myślał, że ta wizyta będzie niezbędna, by mógł zostać prezydentem. W tym celu nawiązałem kontakt z jednym z pierwszych sekretarzy ambasady ZSRR, niejakim Łasinem, który oczywiście miał także drugi etat. To był przyjaciel wiceprezydenta ZSRR Giennadija Janajewa.

Nie obawia się pan, że założono panu teczkę w Moskwie?

– Myślę, że teczkę bardziej mógłbym założyć ja na niego niż on na mnie, bo sporo od niego wyciągnąłem. Między innymi dzięki temu wcześniej wiedziałem, że będzie pucz Janajewa.

www.newsweek.pl/polska/jaroslaw-kaczynski--dostalem-czarna-polewke,36577,1,1.html
      Pucz Janajewa był w 1991 roku, czyli dwa lata po tym, kiedy Jarosław "załatwiał" Wałęsie wizytę w Moskwie. Czyli albo kontakty z przyjacielem Janajewa ciągnęły się przez dobre dwa lata, albo też Kaczyński o planowanym puczu dowiedział się z dużym wyprzedzeniem.
      Pamiętam reakcję Wałęsy na wieść o puczu - była ona bliska panicznej i - co tu dużo mówić - nie przyniosła mu chwały. A w sposób zupełnie oczywisty - Wałęsa był puczem zaskoczony.
      Zatem Kaczyński, który w trakcie puczu pełnił funkcję szefa Kancelarii Prezydenta raczej się ze swoim szefem swoją ekskluzywną wiedzą nie zechciał podzielić.
      • wsk175 Re: Jarosław Kaczyński o sobie 03.12.17, 13:16
        Tak więc drogie pisiorki wasze dzieci i wnuki kiedyś wam "podziękują" za wasz udział w wyborach....
      • taniarada Re: Jarosław Kaczyński o sobie 03.12.17, 16:35
        Wałesie przyjaciele z SB wszystko załatwili.Więc nie czaruj aryanku
        • eiran Re: Jarosław Kaczyński o sobie 03.12.17, 16:38
          Co tam niedorozwój? Kiedy chcesz się sprawdzić 1:1, śmierdzący tchórzu?
        • buldog2 Re: Jarosław Kaczyński o sobie 03.12.17, 18:02
          Agent JAR dostał wszystko od Sowietów, swojego ojca i GRU (ojciec był generałem w armii), za pośrednictwem Biura Studiów MSW i sowieckich struktur pokomunistycznych.
    • taniarada Re: Macierewicz to rosyjski agent - kolejne poszl 03.12.17, 16:38
      Znamy to znamy na pamięć towarzyszu pielucha i robaczki.
      • znak-wodny Re: Macierewicz to rosyjski agent - kolejne poszl 03.12.17, 19:05
        Gdzie się nie dotkniesz kontaktów Macierewicza, to wszystkie drogi prowadzą do Moskwy i GRU.
        Gdzie się nie dotkniesz kontaktów Kaczyńskiego, to wszystkie drogi prowadzą na Kreml.
        Gdzie się nie dotkniesz kontaktów Rydzyka, to wszystkie drogi prowadzą do STASI i GRU.
        Jak przeanalizujesz działania tych trzech jednostek to wszystkie są zgodne z przewodnią linią Kremla i przeciwne UE.
        Jak nawet oceniasz na podstawie analiz medialnych preferencje seksualne tych trzech osobników, to też są zgodne.

PS.
        Ty też cuchniesz poradzieckim g[oo]wnem.
    • niegracz kosz 03.12.17, 17:48

zwidy, frustracje, odloty
      to nie to forum
      • buldog2 Re: kosz 03.12.17, 17:58
        тов. неграч, вам не стоит отвечать, здесь не помойка и не ёбанариум. Понял?
        Ile wybuchów było i o której? Jest już SMS od starszyny/podoficera prowadzącego?

--
        Sztandar PiS dumnie powiewa - xyz_xyz1
        Podkablować i Spływać
        Predateli i Swołoczi
      • behemot17-13 Re: kosz 03.12.17, 18:31
        Gandhi - "tylko że mnie doj scie do tego ze MAk konfabuluje zajeló tyl ile potrzeb an przeczytanie ich konfabulaji na temat 100g"
    • pkt4a Re: Macierewicz to rosyjski agent - kolejne poszl 03.12.17, 18:49
      podobno jest pułkownikiem GRU , pośmiertnie dostanie stopień generała lejtnanta GRU
      --
      apostazja.info
      • znak-wodny Re: Macierewicz to rosyjski agent - kolejne poszl 03.12.17, 19:06
        Fakt, że władza j.rosyjskim lepiej niż j.polskim.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka