Dodaj do ulubionych

Komisja Wenecka ma poważne problemy z logiką!!!!:)

09.12.17, 15:05
Np. w Polsce była łączona funkcja Ministra Sprawiedliwości i Prokuratora Generalnego i było to cacy, ale gdy PIS rządzi to już to wcale cacy już nie jest. :D :D
Ten związek zawodowy sędziów itp. to bardzo porąbane w łepetynach ma i nadzwyczajnie bardzo dobrze, że Polska bardzo dokładnie KW olewa.
Chwała za to Polsce!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: Komisja Wenecka ma poważne problemy z logiką! 09.12.17, 15:23
      jasne ,przedstawiciele 61 państw mają problem z logiką tylko ty nie masz , możesz robić im wykłady z logiki, zarobisz.
      • profumi Nie odpowiadasz na moje przesłanki. 09.12.17, 15:50
        Podpierasz się tylko tzw. autorytetami. Rozumiem. Inaczej przecież nie potrafisz.
        Możliwości są dwie. Albo oni mają coś z głowami albo to jest tylko wielki spisek przeciwko Polsce połączony z hiper "Poprawnością Polityczną". :D :D

Ale i ty nie potrafisz merytorycznie obalić moich przesłanek i wcale się tobie nie dziwię. :D
        • tanebo2.0 Re: Nie odpowiadasz na moje przesłanki. 09.12.17, 15:59
          Ale po co mieli czepiać się o to PO skoro to PO rozdzieliło te funkcje?
        • porannakawa01 Re: Nie odpowiadasz na moje przesłanki. 09.12.17, 16:00
          profumi napisał:

> Podpierasz się tylko tzw. autorytetami. Rozumiem. Inaczej przecież nie potrafis
          > z.
          > Możliwości są dwie. Albo oni mają coś z głowami albo to jest tylko wielki spise
          > k przeciwko Polsce połączony z hiper "Poprawnością Polityczną". :D :D
          >
          > Ale i ty nie potrafisz merytorycznie obalić moich przesłanek i wcale się tobie
          > nie dziwię. :D

Tak, to jest spisek.
          Wszyscy dookoła się na polski rząd uwzięli.
          Jak wtedy - 27:1.
          A Polska ma byż suwerenna, niezależna od nikogo i od umów, traktatów i stowarzyszeń.
          Polska ma być samowystarczalna przemysłowo, rolniczo i finansowo.
          Nikomu nic ale i samemu nie brać.
          A obcych powyrzucać spowrotem na Ukrainę.
          Polscy przedsiębiorcy i tak mogą rozwijać swoje biznesy bez pracowników.
          Niczego nie kupować od obcych - telefony, samochody i komputery zacząc tworzyc w Polsce a rozwijać górnictwo, hutnictwo, przemysł stoczniowy, cukrownie i gorzelnie!
          • profumi A skąd wiesz, że było wtedy 27:1???????? :) 09.12.17, 17:08
            Ja tego nie wiem.
            A może ty wiesz kto się wtedy wstrzymał od głosu lub był za?
            Ja tam np. nie wiem czy ktoś się wtedy wstrzymał lub czy ktoś był wtedy za Tuskiem.
            A może akurat Szydło była przeciw a wszyscy inni się wstrzymali od głosu.
            Tego to ja do dzisiaj naprawdę nie wiem.
            Tak.
            Ale Lewactwo ma swoją własną matematykę a w tym również swoją logikę. :D :D :D

Ale do rzeczy.
            Spróbuj przynajmniej obalić moje przesłanki.
            Widzę, że nawet boisz się tego spróbować. :)
            • yoma Re: A skąd wiesz, że było wtedy 27:1???????? :) 09.12.17, 17:48
              Przesłanek się nie obala, pisior. Jakeś taki logiczny, to se poczytaj coś najpierw o rachunku logicznym.

Co jo godom, co jo godom... poczytaj...
              • profumi Obala się. Obala. 09.12.17, 18:07
                Poczytaj sobie troszeczkę Schopenhauera. Np. Erystykę. :D
                Chodzi tam o to, że możesz podbudować swoje twierdzenie np. trzema przesłankami.
                Jeżeli ktoś udowodni, że dwie twoje przesłanki są błędne a nie potrafi obalić trzeciej to twoje twierdzenie jest prawdziwe, gdyż może być tak, że nieodpowiednie przesłanki dobrałeś tylko a masz obiektywnie rację.

Widzę tutaj, że z logiką to ty nie masz za wiele wspólnego.
                Ale nie załamuj się. U was to bardzo normalne.
                Sama widzisz. Nawet nie próbujesz obalić moich przesłanek.
                Od razu się poddałaś. Ale to normalne u was. Tylko autorytetami potraficie się podpierać, gdyż samodzielne myślenie sprawia wam potworny ból. :D
                • buldog2 Re: Obala się. Obala. 09.12.17, 18:12
                  pisi logiku, jeśli wszystkie trzy przesłanki okażą się fałszywe, to twierdzenie będzie prawdziwe, z dowolną tezą.
                  W tym pis upatruje siły swojej argumentacji.

Ale spróbuj poPISać o ścisłej implikacji, prezes miniłeb kaczy urwie.
                  • profumi No. Znowu bredzisz. 09.12.17, 18:33
                    Nie pisałem o trzech obalonych a o dwóch głupcze.
                    Kurdę jeżeli ty prostych tekstów nie potrafisz ze zrozumieniem przeczytać to za logikę się raczej nie bierz bo już wszystko całkowicie ci się pomiesza.
                    • buldog2 Re: No. Znowu bredzisz. 09.12.17, 18:45
                      PISz co chcesz. Może o sekwencjach Heytinga, myślenie maszynowe w sam raz raz dla botów. Sie przyda.
                      • buldog2 Re: No. Znowu bredzisz. 09.12.17, 18:46
                        : D : D : D : D : D : D : D
                      • profumi Dokładnie akurat to robię. 09.12.17, 18:58
                        Ale cię załatwiłem!!!!!
                        Ale wcale to trudne nie było. :D
                        • buldog2 Re: Dokładnie akurat to robię. 09.12.17, 22:02
                          Tak, leszab. Zaklęcia JARa nie działają na KW. Gnom czuje, że Putin puścil go kantem.
                          • buldog2 Re: Dokładnie akurat to robię. 09.12.17, 22:03
                        • katrina_bush Sluchaj pisowska szumowino ! 11.12.17, 02:08
                          Przestan klamac jak najety ruski trol. Idiotow sobie mozesz szukac w twoim szemranym towarzystwie. Dociera ? Czy jeszcze raz powtorzyc !
                          p. s. Nie rozumiem histerycznej pisowskiej paniki wokol srogiej opinii Rady Europy, skoro Rada Europy moze Polsce rzekomo skoczyc ?! Polska ma obowiazek przestrzegac zasad, do ktorych sie zobowiazala. I nie ma tu miejsca na cwaniaczkowate klamstwa i lgarstwo swiniopasow. Koniec dyskusji.
                      • 141288bs Re: No. Znowu bredzisz. 10.12.17, 09:00
                        Zaraz,zaraz...Hauberiger brak korelacji pomiedzy mysleniem a rozumieniem,nazywa mysleniem maszynowym,
                        czyli zaleznym od zasilania.
                • lech1966 Re: Obala się. Obala. 09.12.17, 18:24
                  profumi napisał:

> Poczytaj sobie troszeczkę Schopenhauera. Np. Erystykę. :D
                  > Chodzi tam o to, że możesz podbudować swoje twierdzenie np. trzema przesłankami
                  > .
                  > Jeżeli ktoś udowodni, że dwie twoje przesłanki są błędne a nie potrafi obalić t
                  > rzeciej to twoje twierdzenie jest prawdziwe, gdyż może być tak, że nieodpowiedn
                  > ie przesłanki dobrałeś tylko a masz obiektywnie rację.
                  >
                  > Widzę tutaj, że z logiką to ty nie masz za wiele wspólnego.
                  > Ale nie załamuj się. U was to bardzo normalne.
                  > Sama widzisz. Nawet nie próbujesz obalić moich przesłanek.
                  > Od razu się poddałaś. Ale to normalne u was. Tylko autorytetami potraficie się
                  > podpierać, gdyż samodzielne myślenie sprawia wam potworny ból. :D

Lemingi cię nie zrozumieją, będą mówić ( może to pominę co). Pisz tak jak to u nich przyjęte...Nie pisz "ból" bo to nieznane słowo dla leminga, pisz tak jak jest dla nich zrozumiale czyli BUL lub odmieniając bulu
                  To jest "poprawna leminża forma".
                  • profumi Dobra rada. Dzięki. :) 09.12.17, 19:00
                    Żont Tuska.
                    • lech1966 Re: Dobra rada. Dzięki. :) 09.12.17, 19:02
                      Nieżont Tuska
                      • x2468 Re: Dobra rada. Dzięki. :) 11.12.17, 02:03
                        co ty jadłeś dzisiaj na obiat? Zupkę z szaleju?
                        • lech1966 Re: Dobra rada. Dzięki. :) 11.12.17, 20:10
                          Dziś jadłem pieczeń w sosie porowym. Zupę pominę, do drugiego dania poprosiłem winko Wino Château Durfort-Vivens. Deseru nie jadłem. A ty co jadłeś iksie? Znów ruski kawior??
            • religijnych.uczuc.obraza Re: A skąd wiesz, że było wtedy 27:1???????? :) 09.12.17, 18:23
              Nikt się wtedy nie wstrzymał od głosu i wszyscy byli za poza tą co ją ostatnio wypieprzyli.
              • profumi A gdzież ty to znalazłeś. 09.12.17, 18:38
                Jakiś link mi podaj, gdzie będzie wykazane kto był za lub kto się wstrzymał.
                Mogę się założyć nawet, że takiego linku mi nie podasz, gdyż takiego nie ma.
                :D :D :D :D
                Ale ci mózg zlasowano!!!!!
                Nie spodziewałem się tego po tobie.
                Gdyby to kto inny tak gadał to nie byłbym wcale zdziwiony.
                Ale ty!!!!!!
                • religijnych.uczuc.obraza Re: A gdzież ty to znalazłeś. 09.12.17, 20:15
                  Tutaj tak piszą, kalafior:
                  www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/1737129,Donald-Tusk-zostal-ponownie-wybrany-na-przewodniczacego-Rady-Europejskiej
                  • profumi Ale przecież w tekście nie podają 10.12.17, 08:39
                    Ilu się wstrzymało w wyborach na prezydenta UE i kto był za.
                    • religijnych.uczuc.obraza Re: Ale przecież w tekście nie podają 11.12.17, 09:13
                      Przecież napisali że wszyscy byli za. Poza tą którą ostatnio wypieprzyli ze stolca.
                • 141288bs Re: A gdzież ty to znalazłeś. 10.12.17, 09:04
                  Obraza jest modelowym egzemplarzem uposledzenia intelektualnego.
                  • religijnych.uczuc.obraza Re: A gdzież ty to znalazłeś. 11.12.17, 10:33
                    Masz tam już w Supraślu polską czcionkę, śmieszna pałko?
            • ukos Idiotyczne wynurzenia źle poinformowanego 09.12.17, 21:44
              profumi napisał:

> A skąd wiesz, że było wtedy 27:1???????? :)
              > Ja tego nie wiem.
              > A może ty wiesz kto się wtedy wstrzymał od głosu lub był za?

Kompletne bzdury. 2,5-letnia kadencja przewodniczącego RE może być jednorazowo odnowiona na kolejne 2,5 roku. Wybory przewodniczącego zarządza się tylko po ewentualnym nieodnowieniu jego kadencji albo po upływie drugiej. Ponieważ większość 27:1 była za odnowieniem kadencji, to żadnych wyborów nie było, a Saryusz wygłupił się zgłaszając swoją kandydaturę, mimo że wyborów nie ma.
              • profumi Ale ilu się wstrzymało od podjęcia decyzji? 10.12.17, 08:42
                Może 27 się wstrzymało od podjęcia decyzji w sprawie przedłużenia kadencji Tuskowi.
                :D
                • religijnych.uczuc.obraza Re: Ale ilu się wstrzymało od podjęcia decyzji? 11.12.17, 10:34
                  Przecież 27 było za.
          • lech1966 Re: Nie odpowiadasz na moje przesłanki. 09.12.17, 18:18
            porannakawa01 napisała:

> Jak wtedy - 27:1.

Te 27/1 świadczy jedynie o tym że Tusk jest przedstawicielem Niemiec a nie Polski. Tyle mam do powiedzenia..
            • religijnych.uczuc.obraza Re: Nie odpowiadasz na moje przesłanki. 09.12.17, 18:20
              Raczej że jest przedstawicielem UE i że Polska jest poza UE.
              • lech1966 Re: Nie odpowiadasz na moje przesłanki. 09.12.17, 18:27
                Miał być to przedstawiciel Polski w PE, ale cóż,,Niemcy mają jednego więcej niż planowali.
                • religijnych.uczuc.obraza Re: Nie odpowiadasz na moje przesłanki. 09.12.17, 18:32
                  Nie, to nie miał być przedstawiciel Polski w UE.
                  • lech1966 Re: Nie odpowiadasz na moje przesłanki. 09.12.17, 19:04
                    To po co były obiecanki że Polak obejmie stanowisko w PE??? Można było napisać że sympatyk Niemieckiego rządu obejmie stanowisko.. Było by i prościej i bardziej zrozumiale. Bez owijania g w bawełnę.
                    • tanebo2.0 Re: Nie odpowiadasz na moje przesłanki. 09.12.17, 19:07
                      A ktoś obiecać że ruski agent wpływu je obejmie?
                      • lech1966 Re: Nie odpowiadasz na moje przesłanki. 09.12.17, 19:12
                        Mówisz o Pawlaku? o tym który kupił najdroższy gaz od ruskich?? Kogo masz na myśli? Tak bez owijania g w bawełne
                    • religijnych.uczuc.obraza Re: Nie odpowiadasz na moje przesłanki. 09.12.17, 20:16
                      Gdyby tak napisano to skłamano by. A to przecież miło że Polak pełni ważną funkcję.
                      • lech1966 Re: Nie odpowiadasz na moje przesłanki. 09.12.17, 20:20
                        religijnych.uczuc.obraza napisał:

> Gdyby tak napisano to skłamano by. A to przecież miło że Polak pełni ważną funk
                        > cję.

Może i tak obraza...nie rozumiem tylko dlaczego zachowuje się jak rodowity Niemiec??
                        • religijnych.uczuc.obraza Re: Nie odpowiadasz na moje przesłanki. 09.12.17, 20:46
                          Przecież się nie zachowuje.
                          • lech1966 Re: Nie odpowiadasz na moje przesłanki. 09.12.17, 21:12
                            Weź na siebie obowiązek udowodnienia że zachowuje się jak Polak. Bo ja cały czas widzę że nadal płynie w szambie głównego nurtu. Nawet nie zauważył że Merkel już nie ma z nim..
                            • religijnych.uczuc.obraza Re: Nie odpowiadasz na moje przesłanki. 09.12.17, 21:50
                              A to gdzieś przywali antypolskiemu rzadowi w Warszawie... to wraz jego patriotyzmu i troski o Ojczyznę-Polskę.
              • profumi Ale jak uważasz? 09.12.17, 19:03
                Komisja Wenecka ma problemy z podstawami logiki czy nie????? :D
                Te pytanie nas bardzo tutaj nurtuje.
                • religijnych.uczuc.obraza Re: Ale jak uważasz? 09.12.17, 20:18
                  Ależ oczywiście że nie ma. Logiczne jest że pis to zło i to zło powinno się ograniczać.
                  • profumi Ale ilu się wstrzymało od podjęcia decyzji? 10.12.17, 08:44
                    No powiedz w końcu.
                    • religijnych.uczuc.obraza Re: Ale ilu się wstrzymało od podjęcia decyzji? 11.12.17, 10:34
                      Nikt. 27 było za przedłużeniem kadencji.
                  • profumi Ale ilu się wstrzymało od podjęcia decyzji? 10.12.17, 08:49
                    To mnie interesuje.
                    Gdy się głosuje to zawsze przecież padają pytania.
                    Kto jest za?
                    Kto jest przeciw?
                    Kto się wstrzymał?
                    Więc chcę usłyszeć odpowiedzi na te pytania.
                    • tanebo2.0 Re: Ale ilu się wstrzymało od podjęcia decyzji? 10.12.17, 08:53
                      Nikt się nie wstrzymał. I co ty na to?
                    • religijnych.uczuc.obraza Re: Ale ilu się wstrzymało od podjęcia decyzji? 11.12.17, 10:35
                      No więc nikt się nie wstrzymał.
                • pogromca_bzdury Re: Ale jak uważasz? 09.12.17, 20:46
                  profumi napisał:

> Komisja Wenecka ma problemy z podstawami logiki czy nie?????

Nie, Nie ma. Wszystkie opinie Komisji Weneckiej sa w pełni logiczne.

• lech1966 Re: Ale jak uważasz? 09.12.17, 21:57
                    pogromca_bzdury napisał:

> profumi napisał:
                    >
                    > > Komisja Wenecka ma problemy z podstawami logiki czy nie?????
                    >
                    > Nie, Nie ma. Wszystkie opinie Komisji Weneckiej sa w pełni logiczne.
                    >
                    Problem zeniu w tym że twoja ligika szwankuje już od jakiegoś czasu..
                  • profumi No to powiedz ilu się wstrzymało od podjęcia decyz 10.12.17, 08:45
                    No to powiedz ilu się wstrzymało od podjęcia decyzji.
                    • religijnych.uczuc.obraza Re: No to powiedz ilu się wstrzymało od podjęcia 11.12.17, 10:35
                      Nikt się nie wstrzymał.
            • porannakawa01 Re: Nie odpowiadasz na moje przesłanki. 09.12.17, 21:31
              lech1966 napisał:

> porannakawa01 napisała:
              >
              > > Jak wtedy - 27:1.
              >
              >
              > Te 27/1 świadczy jedynie o tym że Tusk jest przedstawicielem Niemiec a nie Pols
              > ki. Tyle mam do powiedzenia..
              W innej sytuacji wpisałbyś, ze Luksemburga, w jeszcze innej, że Portugalii?
              Co ci tak rozum mąci?
              Prześmieszny jesteś.
              O Kaczyńskim napisz i jego przodkach ze stepów krymskich.
              Hłe, hłe!
              • lech1966 Re: Nie odpowiadasz na moje przesłanki. 09.12.17, 21:56
                porannakawa01 napisała:

> lech1966 napisał:
                >
                > > porannakawa01 napisała:
                > >
                > > > Jak wtedy - 27:1.
                > >
                > >
                > > Te 27/1 świadczy jedynie o tym że Tusk jest przedstawicielem Niemiec a ni
                > e Pols
                > > ki. Tyle mam do powiedzenia..
                > W innej sytuacji wpisałbyś, ze Luksemburga, w jeszcze innej, że Portugalii?

Nic mi rozumu nie mąci..Jestem Polakiem i jestem z tego dumny. Byłem za granicą, wiem jak tam jest. Co prawda nie zaliczyłem zmywaka w GB, ani w Szwajcarii, ani w Niemczech, ani w Austrii ani we Włoszech ale i tam mam większą wiedzę o tym niż ty "sieroto PRL". .Jest,,,a tak naprawdę było tam takie samo g,,,,,,,o jak w Polsce. Dopiero teraz czuję się Polakiem. Bo mój kraj wreszcie interesuje się moim życiem, a mój rząd interesuje się moimi problemami a nie zaszłościami PRL>
                Nikt mi dziś nie wciska ciemnoty że mam płynąc w szambie razem z Merkel mimo tego że nie uzgadniała z nami że zaprasza emigrantów do mojego kraju. Malo tego,,,,Merkel jakby nie ma na scenie politycznej, a cień Tuska dalej jej liże r..........
        • pogromca_bzdury Re: Nie odpowiadasz na moje przesłanki. 09.12.17, 20:43
          Ani jedno ani drugie. Jest to trafne i w pełni logoczne stanowisko.
    • religijnych.uczuc.obraza Re: Komisja Wenecka ma poważne problemy z logiką! 09.12.17, 18:00
      Dokładnie, leszab. Tacy ludzie jak Ziobro nie powinni sprawować takich funkcji.
      • cossa.nostra Dziurawa gondola 09.12.17, 18:07
        Wkrótce zatonie.
        • religijnych.uczuc.obraza Re: Dziurawa gondola 09.12.17, 18:17
          Moźe spadnie w ruskie błoto jak Leszek Kaczyński.
          • yoma Re: Dziurawa gondola 09.12.17, 18:57
            Od dwóch lat im tak tonie i coś zatonąć nie może.
            • lech1966 Re: Dziurawa gondola 09.12.17, 19:14
              yoma napisała:

> Od dwóch lat im tak tonie i coś zatonąć nie może.

Dokładnie tak jak PO i PSL,,,coś nie mogą zatonąć. Ale to pewnie wina gazów trawiennych
              • religijnych.uczuc.obraza Re: Dziurawa gondola 09.12.17, 20:17
                A przecież takie przestępstwa popełnili! Audyt ministerstw to wykazał bezsprzecznie.
      • profumi A gdzie tam. 09.12.17, 18:09
        To Ziobro powinien Premierem zostać.
        Wtedy to wszyscy złodzieje od razu by się z Polski wynieśli.
        • religijnych.uczuc.obraza Re: A gdzie tam. 09.12.17, 18:12
          Niby jakim cudem skoro jego prokuratura nie radzi sobie z prostym wypadkiem w Oświęcimiu?
          • profumi No właśnie!!!! 09.12.17, 18:20
            To tylko dlatego, że Ziobro nie jest Premierem.
            • religijnych.uczuc.obraza Re: No właśnie!!!! 09.12.17, 18:22
              Wtedy by się nie przesłuchał w sprawie niedopełnienia obowiązków bo byłby świętą krową i przestępcą. A więc sam musiałby uciekać.
              • profumi Logiki to u ciebie wcale nie widać. 09.12.17, 18:28
                Premierzy nie uciekają przecież.
                No ale gdy przestają być nagle premierami to uciekają np. na Prezydenta UE. :D
                • religijnych.uczuc.obraza Re: Logiki to u ciebie wcale nie widać. 09.12.17, 18:33
                  Albo na dyrektora w Eboir jak ten pisowski premier na 4 lata.
                • yoma Re: Logiki to u ciebie wcale nie widać. 09.12.17, 18:57
                  Albo wracają kandydować na sołtysa Brzeszcz.
                  • yoma Re: Logiki to u ciebie wcale nie widać. 09.12.17, 22:38
                    O, jak się cyngle uciszyły.
        • buldog2 Re: A gdzie tam. 09.12.17, 18:14
          Mówisz, leszab, że Ziobro wyprowadzi pisowców z Polski do Egiptu, jak obiecywał prezes, na 40 lat urlopu? A potem na Magadaskar.
          • cossa.nostra Kaczyński to geniusz polityczny 09.12.17, 18:23
            Zatopi gondolę.
            • religijnych.uczuc.obraza Re: Kaczyński to geniusz polityczny 09.12.17, 18:24
              Jak braciszka.
            • x2468 Re: Kaczyński to geniusz polityczny 11.12.17, 02:10
              rzuci na gondolę kozę z nosa.
          • profumi E tam. 09.12.17, 18:24
            Za rok to 85% Polaków PISowcami będzie.
            :)
            Ale od tematu wątku całkowicie odeszłaś.
            Myślisz, że na "ogon słonia" dam się nabrać???? :D
            • buldog2 Re: E tam. 09.12.17, 18:50
              Za późno i po ptokach. Lekarze wyjechali i zabraknie chirurgów, żeby tyle lobotomii zrobić naraz. Nawet jak najmiecie rzeźników i oprawców skór, Szydło się nie wyrobi.
              • buldog2 Re: E tam. 09.12.17, 18:50
        • porannakawa01 Re: A gdzie tam. 09.12.17, 18:28
          profumi 09.12.17, 18:09
          To Ziobro powinien Premierem zostać.
          Wtedy to wszyscy złodzieje od razu by się z Polski wynieśli.

Bierecki do Luksemburga ze Skokami?
          Duda na Karaiby z dietami Nowy Tomyśl?
          Kaczyński na Białoruś ze Srebrną?
    • x2468 Re: Komisja Wenecka ma poważne problemy z logiką! 09.12.17, 19:08
      Komisja ma problemy , ty natomiast nie, szczególnie z rozumem. Żadnych problemów niczym rozwielitka.
    • qqazz Niekoniecznie 09.12.17, 19:22
      Dla KW punktem wyjścia jest punkt w którym podjęła czynności.

pozdrawiam
    • znak-wodny Bredzisz! 09.12.17, 20:13
      Stołki ministra sprawiedliwości i prokuratora generalnego były osobno do czasu kiedy Kaczyński doszedł na dwa lata do władzy. Wtedy to stołki te zostały połączone, a na taborecie posadził Kaczyński niejakiego Ziobro, zwanego też zerem. Po odejściu z hukiem PiSgłupoty PO rozdzieliło ponownie te dwa taborety. Osiem lat spokoju i znowu PiSgłupota u władzy i stołki ponownie połączone, a Ziobro powraca.
    • ferdynand_007 Re: Komisja Wenecka ma poważne problemy z logiką! 10.12.17, 19:43
      Nie Polska olewa Komisję Wenecką tylko rząd pisowski. A to jest duża różnica. Więc nie mieszaj pojęć. Polska to nie PIS.
      • 141288bs Re: Komisja Wenecka ma poważne problemy z logiką! 10.12.17, 23:41
        Meneli z KOD-u i ubywateli ruchu palikota, uwazasz za Polakow? - nie chodz PO ciemku,bo ci glowa guzowata sie robi.
        • x2468 Re: Komisja Wenecka ma poważne problemy z logiką! 11.12.17, 02:13
          19% uważam za idiotów.
    • leorr Re: Komisja Wenecka ma poważne problemy z logiką! 11.12.17, 06:44
      Co ta Komisja Wenecka to ja nie wiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka