zoro_wieczorowo_poro 10.12.17, 20:54 słucham Jarkacza z drbinki i nie wierze. Odj3bało mu na całego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoro_wieczorowo_poro Re: Oszalał 10.12.17, 21:31 na TVN24 , często powtarzać będą Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Oszalał 11.12.17, 09:34 Ja wczoraj na żywo trochę słuchałem, po drugiej stronie szpaleru policji. Ale trzeba przyznać że ilość policji przerażała, chyba nigdy w życiu tylu nie widziałem w jednym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Oszalał 11.12.17, 15:32 A czy PIS przypadkiem nie chciał, żeby ludzie w niedzielę nie pracowali? Żeby to był dzień dla rodziny, czy coś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Oszalał 12.12.17, 10:10 Możeby ogłosić że i policja poza normalnymi patrolami ma nic nie robić w niedzielę. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce E, całkiem trafnie ocenia siebie i rodzinę Pi$rano 10.12.17, 23:04 "W naszym życiu pojawiło się bardzo, bardzo wiele zła. Bardzo wiele zła, coraz bardziej bezczelnego, coraz bardziej agresywnego, coraz bardziej mającego poczucie bezkarności". ... lustereczko, powiedz przecie ... i.iplsc.com/jaroslaw-kaczynski/0006UXSF93QDQMUF-C122-F4.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: E, całkiem trafnie ocenia siebie i rodzinę Pi 11.12.17, 08:22 Może to składanie samokrytyki? Byłoby jak najbardziej na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Już nie opozycja, nie przeciwnicy, ale WRÓG 11.12.17, 10:42 mam obawy, że to się naprawdę krwawo skończy Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Już nie opozycja, nie przeciwnicy, ale WRÓG 11.12.17, 12:30 To klasyczna bolszewicka retoryka - szermowanie słowem "wróg" w odniesieniu do współobywateli. Soso Dżugaszwili byłby zachwycony, widząc takiego naśladowcę. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Już nie opozycja, nie przeciwnicy, ale WRÓG 11.12.17, 12:37 Zgadza sie. Kaczor nic nowego nie wymyślił. Te metody stosowano juz w starożytności. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Już nie opozycja, nie przeciwnicy, ale WRÓG 11.12.17, 15:35 zoro_wieczorowo_poro napisał: > mam obawy, że to się naprawdę krwawo skończy A jak się kończą dyktatury? Wyborami? S. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Oszalał 11.12.17, 15:34 Dość miesięcznic w niedzielę! Niedziela ma być dla rodziny. To skandal, żeby pracownicy policji musieli w ten święty dzień stać wiele godzin narażani na zimno i działanie substancji toksycznych! Gdzie jest Solidarność? Odpowiedz Link Zgłoś
bardzolysapala Re: Oszalał 11.12.17, 16:42 To juz ostatnie miesiączki tej cioty. Nie począł i skończy jako onanista dziewica na zawsze. A jak sie zroluje z trzech schodków na pysk LIVE to będzie show . Nikt nie zapłacze. Pewnie normalni ludzie ogloszą nowe świeto narodowe. Odpowiedz Link Zgłoś