Dodaj do ulubionych

Nowoczesna jest partia idiotow

16.12.17, 22:16
"Nowoczesna nie jest partią samobójców".
www.tvn24.pl/petru-w-faktach-po-faktach-o-wspolpracy-z-po-i-zjednoczonej-opozycji,799207,s.html
Nowoczesna jest partia idiotow nie potrafiacych zjednoczyc sie w trudnych chwilach. Jezeli nie pojdziecie na propozycje Sztachety to Kaczynski pozre was bez popitki.
Panie Petru! Nigdy nie uwazalem pana za wysoko latajacego orla. Teraz widze, ze nie tylko intelektu panu brak, ale rowniez brak panu instynktu samozachowawczego. Nie patrz pan na koryto bo i tak sie do niego nie dopchasz. Najwazniejsze w tej chwili sa sprawy Polski.
Obserwuj wątek
    • yoma Re: Nowoczesna jest partia idiotow 16.12.17, 22:32
      Pozwolę sobie się z tobą nie zgodzić.
      • qqazz Ja również, to partia idiotek. 17.12.17, 00:12
        Z idiotów jest tam tylko Rysiek a to było nie było liczba pojedyncza.

pozdrawiam
    • 141288bs Re: Nowoczesna jest partia idiotow 16.12.17, 23:56
      ty tez poziomem intelektualnym,nie odbiegasz od Petru nawolujac go do dzialania w interesie Polski...Rysiek ma wazniejsza troske,dobro wlasnej kieszeni
      • x2468 Re: Nowoczesna jest partia idiotow 17.12.17, 00:53
        Zebrał więcej od bankstera/ Biednego Marcinka Sierotki? To nie możliwe, Rysiek nie jest z mafii pis.
    • buldog2 Re: Nowoczesna jest partia idiotow 17.12.17, 00:09
      Petru publicznie się wypowiada, ale, szczęśliwie, już nie rządzi.
      • pies_na_czarnych Re: Nowoczesna jest partia idiotow 17.12.17, 01:17
        Lubnauer o propozycji wypowiadala sie rowniez z rezerwa.

"Propozycja Schetyny jest propozycją bez konsultacji" - jakby w tej chwili mialo to duze znaczenie.
        www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/katarzyna-lubnauer-grzegorz-schetyna-wspolne-prezydium-po-i-n,799114.html
        • pies_na_czarnych Re: Nowoczesna jest partia idiotow 17.12.17, 08:18
          W co gra Katarzyna Lubnuer?
          crowdmedia.pl/nowoczesna-odrzuca-propozycje-pierwszego-etapu-zjednoczenia-opozycji-w-co-gra-katarzyna-lubnuer/
          • adam.eu Re: Nowoczesna jest partia idiotow 18.12.17, 19:16
            Brałem pod uwagę oddanie głosu na Nowoczesną w ostatnich wyborach. Nie wiem co zrobię w przyszłych. Trudno mi jednak byłoby głosować na twór PO+Nowoczesna.
            Przy czym wcale nie wiem, czy na samodzielną Nowoczesną zagłosuję.
    • haen2010 Re: Nowoczesna jest partia idiotek 17.12.17, 05:46
      Konferencja. Dwie cwane damulki, podstępne i przebiegłe, wyraźnie nie chciały dopuścić Rysia do głosu. Bo miał całkowicie odmienne zdanie na temat współpracy opozycji przed wyborami. Pozytywne.

Te damulki... Mają poważny kłopot z podporządkowaniem sobie partyjki Petru. Nie wystarczy kogoś podstępnie wykopać, trzeba jeszcze ten sukces zagospodarować. Samo pyszczenie nie wystarczy. Potrzebny pomyślunek.
      • 141288bs Re: Nowoczesna jest partia idiotek 17.12.17, 08:17
        Pomalu,ale zagospodarowuja. Zaczely od ustawienia szeregu waznosci w partii i wyraznie to bylo widoczne podczas konferencji prasowej.- Zembaczynski i Szurnieta-Wielgus znalezli sie w cieniu ostatniego szeregu.To nagroda za oddanie glosu na Ryska.
        • x2468 Re: Nowoczesna jest partia idiotek 17.12.17, 13:10
          Idioci w Nowoczesnej? To nieprawdopodobne, wszyscy zebrali się w pis.
          • 141288bs Re: Nowoczesna jest partia idiotek 17.12.17, 13:21
            Twoje prawo miec inne zdanie,ale rzeczywistosci nie zmienisz nawet gdybys uparl sie jak osiol.
        • haen2010 Damulki źle obliczyły Rysia 17.12.17, 20:52
          Planowały - jak go wykopiemy to się obrazi, zabierze zabawki i zostawi nam partyjkę. Resztę załatwimy swoim pyszczeniem w mediach. Nagle - dupa! Rysiu się nie poddał. Na dodatek ma większość w nowym zarządzie, który jego uchwałę o współpracy zaakceptował. Wbrew damulkom. Ta ważniejsza już na nowy rok przełożyła wybory swoich vicków ze strachu. Stąd głupawka z ich mimiką.
          Zobaczymy kto zostanie szefem klubu N. Jak dla mnie - facet od Rysia. A wiosną, kiedy w kasie zostaną tylko długi i poparcie spadnie pod próg rozlegnie się błaganie - Rychu wracaj, mamy dosyć tych idiotek.
    • pies_na_czarnych Przemyślała 18.12.17, 16:39
      Przemyślała. Kobiety zawsze musza dlugo myslec nad nowymi projektami. Musza przemyslec, porozmawiac z kolezankami po fachu aby dojsc do wniosku, ze nie beda tego robic. :( Miejmy nadzieje, ze ona tym razem na powaznie
      www.facebook.com/KLubnauer/videos/1977237699262568/
    • polski_demokrata Re: Nowoczesna jest partia idiotow 18.12.17, 19:18
      Nowoczesnych idiotów!
    • taniarada To twoja partia czarny 18.12.17, 21:04
      Skąd takie rozgoryczenie?😄
      • pies_na_czarnych Re: To twoja partia czarny 18.12.17, 23:58
        Nie mam swojej partii.
    • pies_na_czarnych Re: Nowoczesna jest partia idiotow 19.12.17, 00:35
      Kompletny brak instynktu samozachowawczego :(
      www.polsatnews.pl/wiadomosc/2017-12-18/lubnauer-emocje-w-nowoczesnej-sa-glownie-po-stronie-mezczyzn-skonczyly-sie-czasy-kobiet-paprotek/?ref=slider
      • haen2010 Re: Nowoczesna jest partia idiotek 19.12.17, 06:43
        Chyba ma męża kompletnego niedojdę. Albo ją leje.
        Pomyliłem się, szybciej skończy niż zaczęła. Nie wiem, czy po tych głupiutkich gąskach będzie jeszcze co zbierać z Nowoczesnej. Tych "nie paprotek" w zarządzie ledwie co trzecia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka