erka-4 09.03.18, 06:30 A to dobre! Feministki organizują manifę w Warszawie z instrumentami perkusyjnymi, czyli... wyjście z garnkami na ulicę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obrotowy moje warszawskie mieszkanie dawno wynajalem 09.03.18, 06:35 (w centrum miasta, gdyz nie da sie tam zyc) - ale zawsze chetnie wpadam, gdy szykuje sie jakas zadyma. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Garnek ma być symbolem feministek w naszym Kr 09.03.18, 06:36 Uważaj, bo jak baba założy ci szlaban na michę to będziesz inaczej piał, albo jeszcze lepiej szlaban na dupę. Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 Re: Garnek ma być symbolem feministek w naszym Kr 09.03.18, 06:57 Bez obawy,moja nie jest feministką,jest normalną kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Garnek ma być symbolem feministek w naszym Kr 09.03.18, 06:59 Aha. Normalna katoliczka, niewolnica. Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 Matka jest kobietą... 09.03.18, 07:07 ...normalną. Najpierw sobie popatrz jak są traktowane Żydówki przez swoich męskich współwyznawców,o muzułmanach to nawet nie ma sensu wspominać. Tylko chrześcijanie wierzą,że Bóg miał Matkę. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Matka jest kobietą... 09.03.18, 07:12 a w Ameryce Murzynki bijOM. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k jusz nie 09.03.18, 07:14 psa_na_czarnych napisało: > a w Ameryce Murzynki bijOM. jusz nie. teraz bija w Afryce. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Matka jest kobietą... 09.03.18, 07:13 erka-4 napisał: Tylko chrześcijanie wierzą, że Bóg miał Matkę. chrześcijanie wierzą, ze Jezus mial matke, synu. ale Jezus nie byl Bogiem. - byl synem Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 a to jest kwestią wiary... 09.03.18, 07:21 j-k napisał: > erka-4 napisał: > Tylko chrześcijanie wierzą, że Bóg miał Matkę. > > > chrześcijanie wierzą, ze Jezus mial matke, synu. > ale Jezus nie byl Bogiem. > - byl synem Boga. ... i dlatego na jedno wychodzi. A wiara na tym polega,że każdy ma rację. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: a to jest kwestią wiary... 09.03.18, 07:34 A co jest pisim symbolem? Płotki na Krakowskim? Drabinka wuca, trumna czy policyjny taser? Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 Re: a to jest kwestią wiary... 09.03.18, 07:45 Wróćmy do tematu feministek i ich garnków,bo o tym jest mój wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: a to jest kwestią wiary... 09.03.18, 08:14 Nikt tobie wątku nie odbiera, jednak porównania do symboli "przewodniej siły" jest jak najbardziej na miejscu żołnierzu radziecki. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Matka jest kobietą... 09.03.18, 08:26 j-k napisał: > erka-4 napisał: > Tylko chrześcijanie wierzą, że Bóg miał Matkę. > > > chrześcijanie wierzą, ze Jezus mial matke, synu. > ale Jezus nie byl Bogiem. > - byl synem Boga. Jezus jest Bogiem bo jest synem Boga.Sam odpowiedziałeś .Kościół katolicki rozróżnia Ducha Świętego.Dlatego wierzymy że Bóg jest w trzech osobach.Ojcu ,Synu i Duchu Świętym.Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Matka jest kobietą... 09.03.18, 08:33 Takich bogów w greckiej mitologii było tysiące, byli to półbogowie. Jak wiemy bogowie lubią zabawiać się z Ziemiankami. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Matka jest kobietą... 09.03.18, 08:03 Jaki symbol ma ta twoja „Matka”? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Matka jest kobietą... 09.03.18, 20:40 U muzułmanów i Żydów w domu rządzi matka lub babka. Reszta musi słuchać. Tak jest w domach które znam. A ty żołnierzyku Breżniewa po za swoim gumnem znasz jakiś? Odpowiedz Link Zgłoś
zdradziecka.morda Re: Garnek ma być symbolem feministek w naszym Kr 09.03.18, 08:30 pies_na_czarnych napisała: > Uważaj, bo jak baba założy ci szlaban na michę to będziesz inaczej piał, albo j > eszcze lepiej szlaban na dupę. > On ma w rezerwie dupę Misiewicza, PiSiory wolą chłopców. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Garnek ma być symbolem feministek w naszym Kr 09.03.18, 21:17 pies_na_czarnych napisała: > Uważaj, bo jak baba założy ci szlaban na michę to będziesz inaczej piał, albo j > eszcze lepiej szlaban na dupę. > ==================== On ma żarcie u czubków,a koledzy z sali mu niczego nie odmawiają :-) Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Wczoraj padłem z wrażenia 09.03.18, 08:16 Nasze jsjniki-Wasze klęczniki .Życie ciągle dostarcza wrażeń. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Wczoraj padłem z wrażenia 09.03.18, 08:21 na klęczniku też możesz walić gruchę, ministranci nie posiadają jajników. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Wczoraj padłem z wrażenia 09.03.18, 08:39 m.c.hrabia napisał: > na klęczniku też możesz walić gruchę, ministranci nie posiadają jajników. Że ty trzepiesz i spuszczasz się publicznie na tym forum to nie nowina.Spadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Wczoraj padłem z wrażenia 09.03.18, 08:41 co najwyrzej na twoją facjatę. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Wczoraj padłem z wrażenia 09.03.18, 08:36 > Nasze jsjniki Kurcza, nawet w Wielkim Słowniku Języka Rosyjskiego”” nie ma tego słówka :( Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Chłopy jeść nie dają? 09.03.18, 08:16 erka-4 napisał: > > A to dobre! > > Feministki organizują manifę w Warszawie z instrumentami perkusyjn > ymi, czyli... wyjście z garnkami na ulicę. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Był też symbol Polki walczącej 09.03.18, 08:36 I okrzyki o dłużnikach alimentacyjnych .Kijowskiego nie było.Schował się w ciemnej dziurze. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom A tym czasem gdzieś w Polsce 09.03.18, 19:23 demotywatory.pl/4837530/Jakos-nie-slyszalem-o-akcji-feministek-aby-wspomoc-zbiorke-dla Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: A tym czasem gdzieś w Polsce 09.03.18, 19:27 kościółek katolicki pomógł. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: A tym czasem gdzieś w Polsce 09.03.18, 19:50 Feministka kobiecie wilkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: A tym czasem gdzieś w Polsce 09.03.18, 19:56 wystarczy biskup baranek. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: A tym czasem gdzieś w Polsce 09.03.18, 22:03 m.c.hrabia napisał: > wystarczy biskup baranek. Biskup jest facetem, jasno się spytałem, dlaczego feministki nie lubią kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: A tym czasem gdzieś w Polsce 09.03.18, 22:38 inocom napisał: > m.c.hrabia napisał: > > > wystarczy biskup baranek. > > Biskup jest facetem, jasno się spytałem, dlaczego feministki nie lubią kobiet. > > Nie jestem pewien, iż zauważyłeś: Feministki to KOBIETA. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Doprawdy nie słyszałeś o gender? 09.03.18, 23:30 storima napisał: > inocom napisał: > > > m.c.hrabia napisał: > > > > > wystarczy biskup baranek. > > > > Biskup jest facetem, jasno się spytałem, dlaczego feministki nie lubią ko > biet. > > > > > > Nie jestem pewien, iż zauważyłeś: > Feministki to KOBIETA. > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Doprawdy nie słyszałeś o gender? 09.03.18, 23:35 inocom napisał: Re: Doprawdy nie słyszałeś o gender? Przyznam. Nigdy nie spotkałem feministki, która nie jest KOBIETĄ. A ty imputujesz jakiś "gender". Feministki to KOBIETA. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Doprawdy nie słyszałeś o gender? 09.03.18, 23:41 storima napisał: > inocom napisał: > > Re: Doprawdy nie słyszałeś o gender? > > Przyznam. > Nigdy nie spotkałem feministki, która nie jest KOBIETĄ. > A ty imputujesz jakiś "gender". > > Feministki to KOBIETA. Doprawdy? Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Doprawdy nie słyszałeś o gender? 09.03.18, 23:47 inocom napisał: > Doprawdy? > > Nie dojdziesz. Do prawdy. Możesz się przybliżyć . Znając języki ci OBCE: en.wikipedia.org/wiki/Feminism I wówczas nie będziesz "gender". Staniesz się ponownie: CZŁOWIEKIEM. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Doprawdy nie słyszałeś o gender? 09.03.18, 23:53 storima napisał: Feministka nigdy nie była kobitą. To jakiś babochłop. To, że narządy rodne mają zbliżone do kobiecych nie oznacza, iż są to kobiety. Kobieta nie będzie szkodziła innej kobiecie, zwłaszcza samotnej matce. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Doprawdy nie słyszałeś o gender? 10.03.18, 00:00 inocom napisał: > storima napisał: > > Feministka nigdy nie była kobitą. To jakiś babochłop. To, że narządy rodne mają > zbliżone do kobiecych nie oznacza, iż są to kobiety. > Kobieta nie będzie szkodziła innej kobiecie, zwłaszcza samotnej matce. > Jasne stary. Ty spędzasz noce w necie. FACET. A kto rano wstanie? Opieluszy? W Gary ruszy? W czasie gdy ty w pieluszach będziesz śnił nie o niej, nie o rodzinie, lecz tych wpisach tu na forum gdzie ci czas pomiędzy Twą KOBIETĄ przepływa, tak BEZMYŚLNIE płynie ? Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Doprawdy nie słyszałeś o gender? 10.03.18, 00:21 storima napisał: > inocom napisał: > > > storima napisał: > > > > Feministka nigdy nie była kobitą. To jakiś babochłop. To, że narządy rodn > e mają > > zbliżone do kobiecych nie oznacza, iż są to kobiety. > > Kobieta nie będzie szkodziła innej kobiecie, zwłaszcza samotnej matce. > > > > Jasne stary. > Ty spędzasz noce w necie. > FACET. > > A kto rano wstanie? > Opieluszy? > W Gary ruszy? > W czasie gdy ty w pieluszach będziesz śnił nie o niej, nie o rodzinie, > lecz tych wpisach tu na forum > gdzie ci czas pomiędzy Twą KOBIETĄ > przepływa, > tak BEZMYŚLNIE płynie ? Kuchnią zajmuję się przeważnie ja. Zaopatrzeniem również. Z praniem, każdy pierze swoje. Może to ty pierzesz bieliznę innej osoby. Albo wchodzisz pod przyrznic za nią. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Doprawdy nie słyszałeś o gender? 10.03.18, 00:29 Kuchnią zajmuję się przeważnie ja. Zaopatrzeniem również. --- Tak jak przystało na rodzine: islamską żydowską chrześcijańską buddyską Gratuluję !!! Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Obejrzyj sobie filmik 10.03.18, 01:00 storima napisał: > Kuchnią zajmuję się przeważnie ja. > Zaopatrzeniem również. > > --- > > Tak jak przystało na rodzine: > > islamską > żydowską > chrześcijańską > buddyską > > Gratuluję !!! A co ma mi żona ciężary nosić? Postulujesz za modelem afrykańskim? :) demotywatory.pl/4837844/Ku-chwale-ojczyzny-jest-jeden-dzien-kobiet-i-caly-rok-mezczyzny Feministka nie wstydziła się swej kobiecości. bi.gazeta.pl/im/d0/51/12/z19206608O,Parada-sufrazystek-w-Nowym-Jorku-maj-1912-rok-fot.jpg Nie wstydziły się dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: A tym czasem gdzieś w Polsce 09.03.18, 22:48 A ty i autor demotu ile zebraliście na dom samotnej matki? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: A tym czasem gdzieś w Polsce 09.03.18, 22:48 W cywilizowanych krajach takie domy opłacają gminy. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: A tym czasem gdzieś w Polsce 09.03.18, 23:18 Również Caritas i biskupstwa utrzymują domy dla matek z dziećmi. Ten jest utrzymywany przez gminę Lichtenrade i daje schronienie 79 matkom z dziećmi: www.lichtenrade-berlin.de/Foto/christinenhof_lichtenrade_mutter_kind_erweiterung2016_1.jpg pbs.twimg.com/media/DXr4-7eX0AE-gPE.jpg Tutaj są adresy domów dla matek z dziećmi szukających schronienia przed "tatusiami" itp www.frauenraum.de/links.html Odpowiedz Link Zgłoś
met_ol Re: Garnek ma być symbolem feministek w naszym Kr 09.03.18, 22:55 Gdyby nie ten garnek - to do tej pory jadłbyś podpłomyki pieczone na rozgrzanym kamieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Garnek ma być symbolem feministek w naszym Kr 09.03.18, 23:22 :D Odpowiedz Link Zgłoś