pies_na_czarnych 12.05.18, 12:56 Marsz Wolności :) www.facebook.com/PlatformaObywatelska/videos/10155770478293740/ Tu jest Polska! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zapijaczonyryj Najciekawsze będą różnice w ocenie frekwencji. 12.05.18, 13:17 Jeśli ratusz oceni ilość protestujących na 20 tys, to Jojowa policja na 2 tysiące, a zakłamana Gadzinówka PiS zwana dla jaj TVP INFO w ogóle manifestacji nie zauważy. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Najciekawsze będą różnice w ocenie frekwencji 12.05.18, 18:40 Masz najświeższe: ratusz 50 tys., organizatorzy 80 tys., policja 1500. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Najciekawsze będą różnice w ocenie frekwencji 12.05.18, 23:09 1500 jełopów?? To i tak sporo.. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Towarzysz Schetyna odśpiewał międzynarodówkę 12.05.18, 13:48 Wszyscy krzyczą niech żyje.Towarzysze aktorzy w euforii.Towarzysz Rzepliński ze wzruszenia się zasapał . Niech żyje pierwszy maja.Marsz ,marsz ,marsz.Reszcie Polski to zwisa.Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Re: Towarzysz Schetyna odśpiewał międzynarodówkę 12.05.18, 13:58 Maszerują w słońcu z uśmiechem na ustach i z nadzieją. Porównaj to z tzw miesięcznicami: w mroku, za murami barierek i ramion funkcjonariuszy zwiezionych z całej Polski, z nienawiścią i gniewem. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Towarzysz Schetyna odśpiewał międzynarodówkę 12.05.18, 14:09 Wypowiedz pewnej starszej pani pokazuje dokladnie jaki jest kaczyzm. Przypomniala, ze za komuny nigdy nie zdarzylo jej sie byc legitymowana na ulicy przez milicje. W dzisiejszych czasach milicja legitymowala ja juz kilka razy. :( W zwiazku z jej wypowiedzia przypomnialem sobie swoje czasy w komunie. Bylem legitymowany na przestrzeni 33 lat dwa, albo trzy razy. Pierwszy raz w 1970 po rozruchach na wybrzezu. Jako dlugowlosy nastolatek spisano mnie na ulicy. Nastepne dwa razy to spisano mnie tylko dlatego, ze bylem obecny podczas jakiejs rozruby, nawet nie pamietam o co chodzilo :) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Tu jest Polska! 12.05.18, 13:52 Obywatele drugiego sortu, zdradzieckie mordy! Łączmy się! Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Tu jest Polska! 12.05.18, 14:04 pies_na_czarnych napisała: > Obywatele drugiego sortu, zdradzieckie mordy! Łączmy się! > O to to.Wszystkie mordy w jednym miejscu i drugi sort.Nie ma tam jakiegoś Taliba .Ile to by problemów rozwiązało.😀😁😂🤣😃😄😅😆😉😊☺🤗😎 Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Tu jest Polska! 12.05.18, 14:11 Kibole pisowscy ze strachu pochowali sie. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Tu jest Polska! 12.05.18, 23:11 pies_na_czarnych napisała: > Kibole pisowscy ze strachu pochowali sie. Chyba kpisz brukselski kundelku........... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Tu jest Polska! 12.05.18, 14:45 Nie ma barierek, a na twarzach milicjantów nie widzę wstydu :) Odpowiedz Link Zgłoś
matigrypl Re: Tu jest Polska! 12.05.18, 15:03 Ciekawe co ty jeszcze wymyślisz czarny? Za peło spacerowałem z psem około czwartej nad ranem i byłem spisywany kilka razy bo jak mi oświadczono; taki był prikaz! Po kilku miesiącach to ustało bo machaliśmy sobie rękami. Tak byłem znany. Ministrowi chodziło o jedno; w razie czego był u nas notowany! To wszystko było robione wramach pokazówki jaką mamy złotą wolność pod rządami dyktatora rudego. Mam przegląd na tą szopkę i widzę cały czas plakaty z nazwami miast a tam gdzie było trudniej o użytecznych idiotów z nazwami województw. A te wiwaty na cześć pełowskich idoli to jakoś marnie wyglądają. Miny demagogów jakieś nietęgie a na trybunie nastrój iście pogrzebowy! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Tu jest Polska! 12.05.18, 15:12 Ladnie opisales miesiecznice smolenska. Partia ci to wynagrodzi:D Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Tu jest Polska! 12.05.18, 15:42 matigrypl napisał(a): > Ciekawe co ty jeszcze wymyślisz czarny? Za peło spacerowałem z psem około czwa > rtej nad ranem i byłem spisywany kilka razy bo jak mi oświadczono; > taki był prikaz! Po kilku miesiącach to ustało bo machaliśmy sobie rękami. Tak > byłem znany. Ministrowi chodziło o jedno; w razie czego był u nas notowany! To > wszystko było robione wramach pokazówki jaką mamy złotą wolność pod rządami dy > ktatora rudego. > > Mam przegląd na tą szopkę i widzę cały czas plakaty z nazwami miast a tam gdzi > e było trudniej o użytecznych idiotów z nazwami województw. A te wiwaty na cześ > ć pełowskich idoli to jakoś marnie wyglądają. Miny demagogów jakieś nietęgie a > na trybunie nastrój iście pogrzebowy! > Nie odbieraj mu nadziei.Przecież to matka głupich.Ciągle o tym mówią.😀😁😂🤣😃😄😅😆😉😊🤗☺😎😍 Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Tu jest Polska! 12.05.18, 23:12 pies_na_czarnych napisała: > Nie ma barierek, a na twarzach milicjantów nie widzę wstydu :) I nikomu się policyjny but na twarz nie rzucił? To całkowicie nie po leminżemu,,jak tak można???? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Tu jest Polska! 12.05.18, 15:46 "Dzisiaj politycy PiS patrzą na nas przerażeni" www.tvn24.pl/marsz-wolnosci-w-warszawie-politycy-pis-patrza-na-nas-przerazeni,836559,s.html Odpowiedz Link Zgłoś
j-k A Tu jest Flandria - a nie Belgia ! : 12.05.18, 16:29 en.wikipedia.org/wiki/Nationalistische_Studentenvereniging#/media/File:Betoging_NSV.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Wlasnie wrocilem 12.05.18, 17:25 Dlaczego wielebni z kosciola Sw. Krzyza pozwalaja na awaturnicze wrzaski i transparenty bojowce (5 osob) ONR przy wejsciu do kosciola? To na trasie marszu i wymyslanie demonstrantom od zdrajcow jest jawna prowokacja. Skrajna bezczelnosc kleru - jestem katolikiem, ale nie zamierzam tolerowac takich numerow.. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Wlasnie wrocilem 12.05.18, 17:27 a już miałem nadzieje, że wszyscy faszole pochowali się ze strachu. Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Stali na progu kosciola 12.05.18, 17:37 Wiec nic im nie grozilo - taka juz nasza tradycja. Ale i tak strzegla ich policja. Gdybym sam nie widzial, nie uwierzylbym. Bylo wiecej policjantow, niz ONR. Odpowiedz Link Zgłoś
matigrypl Re: Stali na progu kosciola 12.05.18, 17:40 Dyzio Marzyciel Położył się Dyzio na łące, Przygląda się niebu błękitnemu I marzy: "Jaka szkoda, że te obłoczki płynące Nie są z waniliowego kremu... A te różowe - Że to nie lody malinowe... A te złociste, pierzaste - Że to nie stosy ciastek... I szkoda, że całe niebo Nie jest z tortu czekoladowego... Jaki piękny byłby wtedy świat! Leżałbym sobie, jak leżę, Na tej murawie świeżej, Wyciągnąłbym tylko rękę I jadł... i jadł... i jadł... Szkoda że tych pełnych mądrości wierszy dla dzieci nie znacie! Wiele tracicie choć z drugiej strony nie było by tak wesoło! Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Stali na progu kosciola 12.05.18, 18:38 Dzisiaj było 5, to i tak sukces. W zeszłym roku pod Sejmem był 1, słownie jeden, pilnie strzeżony przez kordon 6 policjantów :) Jakby było czego strzec. Ludzie go lubią. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k no tfoi faszole sie nie pochowali: 12.05.18, 18:45 tak, ze nie walnujsa. en.wikipedia.org/wiki/Nationalistische_Studentenvereniging#/media/File:Betoging_NSV.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Wlasnie wrocilem 12.05.18, 18:02 borrka napisał: > Dlaczego wielebni z kosciola Sw. Krzyza pozwalaja na awaturnicze wrzaski i tr > ansparenty bojowce (5 osob) ONR przy wejsciu do kosciola? > To na trasie marszu i wymyslanie demonstrantom od zdrajcow jest jawna prowokacj > a. > Skrajna bezczelnosc kleru - jestem katolikiem, ale nie zamierzam tolerowac taki > ch numerow.. > Towarzyszu borrka .Zaraz żużel na Narodowym .Nie stresujcie się kościołem . Ten jest ponad czasowy. Amen towarzyszu. I Bóg z wami. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Wlasnie wrocilem 13.05.18, 15:27 borrka napisał: > Dlaczego wielebni z kosciola Sw. Krzyza pozwalaja na awaturnicze wrzaski i tr > ansparenty bojowce (5 osob) ONR przy wejsciu do kosciola? > To na trasie marszu i wymyslanie demonstrantom od zdrajcow jest jawna prowokacj > a. > Skrajna bezczelnosc kleru - jestem katolikiem, ale nie zamierzam tolerowac taki > ch numerow.. > > Zdjecie www.facebook.com/photo.php?fbid=179896069396901&set=a.175332853186556.1073741827.100021295267959&type=3&theater Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Tu jest Polska! 12.05.18, 18:39 Hej, pisięta, to ile nas dzisiaj było powiadacie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Tu jest Polska! 12.05.18, 20:21 yoma napisała: > Hej, pisięta, to ile nas dzisiaj było powiadacie? :) > 5+ czyli 5 tysięcy .Tak podały niezależne media.TVN mówił milion.Ale to były "Milionerzy Urbańskiego.Hosanna. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Dla porównania marsz świetego Rydzyka :) 12.05.18, 18:43 Dla porównania marsz świetego Rydzyka :D tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,marsz-swietego-huberta-z-okazji-rocznicy-odzyskania-niepodleglosci,260021.html Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Re: Dla porównania marsz świetego Rydzyka :) 12.05.18, 19:10 Miało być 40 autokarów. Chyba nie wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Dla porównania marsz świetego Rydzyka :) 12.05.18, 19:35 PiS nie zapłacił za paliwo. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Dla porównania marsz świetego Rydzyka :) 12.05.18, 19:47 Więcej milicjantów niż uczestników marszu :) wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/51,114883,23389787.html?i=1 Odpowiedz Link Zgłoś
mazala1 Tu jest Polska gdzie są fani "oszusta" z GW! 12.05.18, 19:15 Widać to doskonale po treści ich wpisów na fk. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Tu jest Polska gdzie są fani "oszusta" z GW! 12.05.18, 20:27 mazala1 napisał: > Widać to doskonale po treści ich wpisów na fk. Co się dziwisz?Na każdym portalu są niepełnosprawni umysłowo.Czujesz się rozgoryczny?Świata nie zbawisz .Tego portalu nie nawrócisz .Zmień pisanie .Świat i to forum nie jest taki i takie złe.Odblokowali na dzisiaj Canal+.Zobacz co się dzieje na Narodowym .Życie jest piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Tu jest Polska gdzie są fani "oszusta" z GW! 12.05.18, 20:54 Fajne te pisie. Canal+ dzisiaj darmo, to będzie oglądał, aż mu oczy plecami wyjdą :) Odpowiedz Link Zgłoś