Dodaj do ulubionych

Uciekinierzy "dobrej zmiany",

12.09.18, 09:22
Kuchciński spieprza do Brukseli, również robi to Szydło, pewnie i Brudziński jest już spakowany, o zombim Terleckim nie wspominając, a co z konowałem Karczewskim już stoi w blokach startowych?
Wielgus czy już spełniają te szuje twoje kryteria by ich nazwać zdrajcami?

wiadomosci.wp.pl/marek-kuchcinski-ma-zmienic-posade-w-pis-szukaja-nowego-marszalka-sejmu-6294084095834241a
Obserwuj wątek
    • borrka Wszystko prawda, ale ... 12.09.18, 09:37
      Głównym poszkodowanym będzie pan prezydent.
      Nikt palcem nie kiwnie, by mu pomóc, a "zaangażowany" ewidentnie.
      Jarek do brata się schroni, pisi drobiazg wyprze, a pan prezydent, może na pomoc Kościoła liczy?
      Przednio hostie łapie.
      Azyl w Watykanie:)
      • yoma Re: Wszystko prawda, ale ... 12.09.18, 10:27
        Prezydent, idź do klasztoru!

Tylko do którego? Dominikanie go nie przyjmą, bo głupi, franciszkanie nie, bo pazerny...
        • czandra1 Re: Wszystko prawda, ale ... 12.09.18, 10:29
          On namaszczony "świętym łojem" o niego będą się zakony biły, który zakon może pochwalić się członkiem namaszczonym?
        • eiran Re: Wszystko prawda, ale ... 12.09.18, 20:55
          Wykapany kapucyn.
    • absoluti Kuchciński bardzo dużo się napracował dla Polski. 12.09.18, 10:10
      Kuchciński bardzo dużo się napracował dla Polski.
      Jesteśmy mu za to wszyscy bardzo, bardzo wdzięczni.
      Może więc już odpocząć w PE.
      Właściwie to już wszystko mamy w Polsce porobione.
      Gdy sądy już będą bardzo sprawiedliwe ostatecznie a to przecież jedna chwila tylko, to PIS z robieniem porządków w Polsce nie będzie już miał przecież żadniutkich problemów.
      To samo dotyczy przecież Szydło. Ona przecież jak wszyscy już bezdyskusyjnie wiemy bardzo, bardzo się całej Polsce pozytywnie przysłużyła i bezdyskusyjnie przecież może już sobie odpocząć w PE.
      • czandra1 Re: Kuchciński bardzo dużo się napracował dla Pol 12.09.18, 10:13
        Zaczęło się, debil zwąchał okazję.
        • absoluti Tak. 12.09.18, 11:01
          Zwąchałem okazję i juz nie odpuszczę.
          Po drugie:
          Jeżeli założymy tylko, że ja jestem debilem to kim ty musiałbyś być????!!!!!! :D
          Przecież to nawet niewyobrażalne jest. :D
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Kuchciński bardzo dużo się napracował dla Pol 12.09.18, 10:24
        To, Anka, podobnie jak Tusk. Bardzo bardzo dużo Tusk napracował się dla Polski, za co jesteśmy mu wszyscy wdzięczni, i poszedł odpocząć do UE.
        • yoma Re: Kuchciński bardzo dużo się napracował dla Pol 12.09.18, 10:29
          To się nazywa: odzywka zamykająca :)
        • absoluti Nie. Nie!!!!!! 12.09.18, 11:03
          Tusk dostał przecież tylko nagrodę za obciąganie odpowiednim tam a nie został tam skierowany jako przedstawiciel Narodu.
          • religijnych.uczuc.obraza Re: Nie. Nie!!!!!! 12.09.18, 11:08
            Kuchciński dostanie miejsce na liście w nagrodę za obciąganie Kaczyńskiemu i za działalnosć na szkodę Polski. Szydło dostanie to samo ale tylko za szkodzenie Polsce bo prezesowi kobiety, nawet najpaskudniejsze, obciągać nie mogą. Dlatego też Anka rozumiem dlaczego nagle stałaś się kobietą-nie mogłaś już znieść tego swojego ciągłego obciągania Kaczyńskiemu.
    • 141288bs Re: Uciekinierzy "dobrej zmiany", 12.09.18, 16:44
      czandra1 napisał:

> Kuchciński spieprza do Brukseli, również robi to Szydło, pewnie i Brudziński je
      > st już spakowany, o zombim Terleckim nie wspominając, a co z konowałem Karczews
      > kim już stoi w blokach startowych?
      > Wielgus czy już spełniają te szuje twoje kryteria by ich nazwać zdrajcami?
      >
      > wiadomosci.wp.pl/marek-kuchcinski-ma-zmienic-posade-w-pis-szukaja-nowego-marszalka-sejmu-6294084095834241a
      - no to teraz Europa bedzie nasza, zawladniemy Ja w bezkrwawym boju
      • czandra1 Re: Uciekinierzy "dobrej zmiany", 12.09.18, 17:08
        Jak Szydło, 27:1, zaiste zawładniecie, tak jak Czarnecki wygrał, jak Saryusz- Wolski. Naprawdę coraz głupsi tu piszą.
        • buldog2 Re: Uciekinierzy "dobrej zmiany", 12.09.18, 20:48
          Liczą na to, że jak przyjdą z Putinem, to Europa podda się bez ani jednego wystrzału.
      • makaronis Boni czyli Znak już wcześniej to zrobił. 12.09.18, 17:21

• weteran-czasu Przed sprawiedliwością nie uciekną! 12.09.18, 16:57
      Trybunał Stanu i tak ich dopadnie.
      UE poda ich na tacy.
      • 141288bs Re: Przed sprawiedliwością nie uciekną! 12.09.18, 17:10
        weteran-czasu napisał:

> Trybunał Stanu i tak ich dopadnie.
        > UE poda ich na tacy.
        - UE bedzie nasze, a wtedy TS zajmie sie bylymi srulami ewropy,timmermaxami, junkerami
        i gujami ... bedzie placz i zgrzytanie zebow...sztucznych i biologicznych
        • pies_na_czarnych Re: Przed sprawiedliwością nie uciekną! 12.09.18, 17:16
          Nikt nie zezwoli na faszyzm w EU. Nie podniecaj sie.
          • makaronis Jak to??????? 12.09.18, 17:23
            A Acta 2?
            Za chwilę to ci KomunoFaszyści książki na stosach zaczną palić!!!!!!!!!
            • religijnych.uczuc.obraza Re: Jak to??????? 12.09.18, 20:20
              Jak ci sie Anka nie podoba europejska wolność w internecie to wynieś się na Bialoruś albo do Korei Płn. i zamiast Kaczyńskiemu obciągaj tamtejszym satrapom. I przestan świnsko kwiczeć odrywana od koryta.
            • buldog2 A tak!!!! 12.09.18, 20:46
              ,,Polsce potrzebna jest koncepcja kontroli państwowej, która obejmuje wszystkie dziedziny życia publicznego, nie pozostawiając sfer niczyich" - Pan PISowców, władca much, pająków, prezes J.Kaczyński

O tym, żeby PISowscy komunofaszyści wzięli się do palenia książek, jeszcze nie słyszałem. Choć robiliście to już nie raz. To i teraz też, chcecie się zabrać za to. Acta to dla was za mało, ja was znam...
              "Dobry obywatel to niepoinformowany obywatel" – prezes Kaczyński
    • buldog2 Re: Uciekinierzy "dobrej zmiany", 12.09.18, 20:37
      Szujami wystarczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka