Dodaj do ulubionych

Debata Warszawska.

12.10.18, 22:56
Absolutne zwycięstwo R. Trzaskowskiego. Kompetencja, spokój, kultura, widać że duże już doświadczenie, bardzo jasne i konkretne pomysły dla Warszawy w kontekście UE a nie obietnice z kija!!! Generalnie człowiek inteligentny i kulturalny, proeuropejski, otwarty na świat, może zapewnić takiemu miastu jak Warszawa rozwój a nie jakiś ograniczony, nacjonalista czy wręcz faszysta, który swoimi działaniami może Warszawę sprowadzić do roli do jakiej sprowadził PIS Polskę w UE, czyli zerowej!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • tanebo2.0 Re: Debata Warszawska. 12.10.18, 22:59
      natemat.pl/251719,krystyna-krzekotowska-swiatowy-kongres-polakow-wstala-z-kolan-na-debacie byle tylko nie wybrali jej...
      • taniarada Re: Debata Warszawska. 12.10.18, 23:33
        tanebo2.0 napisał:

> natemat.pl/251719,krystyna-krzekotowska-swiatowy-kongres-polakow-wstala-z-kolan-na-debacie byle tylko nie wybrali jej...
        >
        Nie rzucaj synu sloganami Lisa.
    • qqazz Re: Debata Warszawska. 12.10.18, 23:00
      Sądzisz że kogoś to zainteresowało?

pozdrawiam
    • taniarada Następny agitatorek 12.10.18, 23:12
      A idź ty w piguły i nie wracaj.Zabierz po drodze Czaskowskiego i nie dozobaczyska.
    • 141288bs Re: Debata Warszawska. 12.10.18, 23:23
      Ogladnij jeszcze raz Czaskowskiego w debacie, moze zrozumiesz,ze personalny atak i atak na konkurencyjna partie to program tego platfusiego gniota.
      PO co w Warszawie lotnisko,jak wkrotce ukoncza budowe w Berlinie? - jest to jasny j konkretny pomysl,a ile w tym inteligencji
      przed wyborami...,prawda czizus?
      • alistair_p Re: Debata Warszawska. 12.10.18, 23:50
        "PO co w Warszawie lotnisko,jak wkrotce ukoncza budowe w Berlinie?"(pisownia oryginalna)
        Powtarzasz debilizmy wymyślone przez jakiegoś wrednego pisdaka.
        • 141288bs Re: Debata Warszawska. 13.10.18, 09:21
          Tak wypowiedzial sie kandydat na prezydenta Warszawy, Trzaskowski. - Trzaskowski jest z PO i to sa jego debilizmy, ale
          nie ma czemu sie dziwic,on byl i jest taki.
    • j-k PO wygra 12.10.18, 23:23
      ale niewiele.

a PiS pootrzasnie zarozumialym PO

J.K.
      warszawiak
      zwolelnnk Lewicy
    • borrka Marnie Patryś wypadł 13.10.18, 01:45
      Już sie publice znudził i nie miał czym szokować.
      Normalka - metro do Krakowa, mosty, których nikt nie chce, parkingi podwodne.
      Wycykał się:)
      • borrka Wróć! 13.10.18, 01:46
        Metro raczej do Opola!
        • 141288bs Re: Wróć! 13.10.18, 09:25
          Trzaskowski mowil o dwoch nowych liniach metra - dokad one beda?
          • yoma Re: Wróć! 13.10.18, 09:37
            Na Księżyc, do wywożenia matołów.
            • jabbaryt Re: Wróć! 13.10.18, 09:45
              Warszawa to miasto korposzczurów, urzedasów i lumpenproletariatu. To ludzie w wiekszość o mentalności kolonialnych mulatów starajacych przez całe zycie wybielic sobie skóre. Myżle ze przez wiele lat będzie to nadal peowski rezerwat. Trudno, trzeba sie z tym pogodzić. Ja sie z Warszawy wyprowadziłem i to była jedna z najlepszych decyzji w moim życiu.
              • aniechto.only Re: Wróć! 13.10.18, 09:54
                Ja się z Warszawy wyprowadziłem i to była jedna
                > z najlepszych decyzji w moim życiu.

W życiu twoich warszawskich sąsiadów pewnie też, obecnym wyrazy współczucia.
    • haen2010 Sorry, nie oglądałem. 13.10.18, 11:26
      Ponad moją percepcję taki masowy bełkot. Skończy się prawdopodobnie drugą turą i wygraną Trzaskowskiego. Warszawa nie zidiocieje jak Polska AD 2015.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka