Dodaj do ulubionych

Tako rzecze Kaz

19.10.18, 20:07
Kaz, czyli premier Marcinkiewicz, niestety zrobił się nudnawy od czasu, gdy już nie gra jednej z głównych ról w serialu Love story z Izabel.
Ale dzis powiedziął mądrą rzecz, którą zacytuję na podsumowanie kampanii i przed ciszą wyborczą.
"Nawet gdy zagłosujesz na najporządniejszego człowieka z PiS, takiego, co znasz go d kołyski, zagłosowałeś na Jarosława Kaczyńskiego."

Pamiętajcie o tym i parafrazując Starozakonnych - do spotkania za rok w wolnym Kraju!
Obserwuj wątek
    • j-k hiba w wolnym raju ? 19.10.18, 20:12
      bo nie watpie, ze po zwyciestwie PO bylby to wolny raj - wolny od biedakow i KK ?
    • gefreiter Re: Tako rzecze Kaz 19.10.18, 20:14
      borrka napisał:

> Kaz, czyli premier Marcinkiewicz, niestety zrobił się nudnawy od czasu, gdy już
      > nie gra jednej z głównych ról w serialu Love story z Izabel.
      > Ale dzis powiedziął mądrą rzecz, którą zacytuję na podsumowanie kampanii i prze
      > d ciszą wyborczą.
      > "Nawet gdy zagłosujesz na najporządniejszego człowieka z PiS, takiego, co zn
      > asz go d kołyski, zagłosowałeś na Jarosława Kaczyńskiego."

>
      > Pamiętajcie o tym i parafrazując Starozakonnych - do spotkania za rok w wolnym
      > Kraju!

Tak powiedział Kaz? no cóż ja pamiętam jak o PO mówił cieniasy.
      • aniechto.only Re: Tako rzecze Kaz 19.10.18, 20:22
        > borrka napisał:
        > > Ale dzis powiedziął mądrą rzecz, którą zacytuję na podsumowanie kampanii
        > i prze
        > > d ciszą wyborczą.
        > > "Nawet gdy zagłosujesz na najporządniejszego człowieka z PiS, takiego,
        > co zn
        > > asz go d kołyski, zagłosowałeś na Jarosława Kaczyńskiego."

> gefreiter napisał:
        > Tak powiedział Kaz? no cóż ja pamiętam jak o PO mówił cieniasy.

Czyli powinieneś być nim zachwycony i posłuchać jego rady.
        • gefreiter Re: Tako rzecze Kaz 19.10.18, 20:28
          aniechto.only napisała:

> > borrka napisał:
          > > > Ale dzis powiedziął mądrą rzecz, którą zacytuję na podsumowanie kam
          > panii
          > > i prze
          > > > d ciszą wyborczą.
          > > > "Nawet gdy zagłosujesz na najporządniejszego człowieka z PiS, ta
          > kiego,
          > > co zn
          > > > asz go d kołyski, zagłosowałeś na Jarosława Kaczyńskiego."

>
          > > gefreiter napisał:
          > > Tak powiedział Kaz? no cóż ja pamiętam jak o PO mówił cieniasy.
          >
          > Czyli powinieneś być nim zachwycony i posłuchać jego rady.

Po raz drugi w krótkim czasie wyciągasz idiotyczne wnioski odpowiadając na moje posty.
          Jeżeli nie rozumiesz co ja przez to napisałem, to wsadź sobie głowę pod prysznic z zimną wodą to może otrzeźwiejesz.
          • pies_na_czarnych Re: Tako rzecze Kaz 19.10.18, 21:31
            Jak to idiota.
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Tako rzecze Kaz 19.10.18, 20:36
        Ja z kolei pamiętam jak prezes mianował Kaza premierem na 4 lata.
    • szwampuch58 Re: Tako rzecze Kaz 19.10.18, 20:35
      ten kasper wyciagniety z kapelusza prezesa na premiera ...... potem wykopany z PiS-u, nie rzecze nic nowego,powolywac sie na zdanie tej miernoty pisowskiej nie jest dobrym posunieciem bo:
      Raz pisior zawsze pisior!!!
      • yoma Re: Tako rzecze Kaz 19.10.18, 20:49
        No! właśnie miałam to napisać.
      • teen69 Re: Tako rzecze Kaz 19.10.18, 20:57
        przygłup z ZChN głeboki po gumę w majtkach katolilk zdradził żonę i wianuszek dzieci bo zaczął dymać nimfomankę, Niedorozwój. A Jarosław Ka mianował go premierem. Czyli głupek grający w lakierkach w piłkę Marcinkiewicz. O dziwo też ma krzywy pysk. .
        Co ta menda robi w mediach ? Kolejny klient to ogolony na glacę Kamiński? Zdaje się , ze wice szef kiedyś ZChN .wyjazdy do Singapuru po garnitury szyte na miarę czy koszule.? Wygląda, że ma raka i życzę rakowi rozwoju
      • gefreiter Re: Tako rzecze Kaz 19.10.18, 20:59
        szwampuch58 napisał:

> ten kasper wyciagniety z kapelusza prezesa na premiera ...... potem wykopany z
        > PiS-u, nie rzecze nic nowego,powolywac sie na zdanie tej miernoty pisowskiej ni
        > e jest dobrym posunieciem bo:
        > Raz pisior zawsze pisior!!!
        >

Przynajmniej raz mogę się z tobą zgodzić.
    • borrka Kaz jest inteligentny specyficznie 19.10.18, 21:05
      Podobnie, jak paru innych ex-adoratorów PiS i Jarka.
      W rodzaju Jadzi od Staniszkisów.

Toteż uważałem go i uważam za element humorystyczny w PiS.
      Ale bądzmy sprawiedliwi - tym razem ma rację.
      • horpyna4 Re: Kaz jest inteligentny specyficznie 19.10.18, 21:19
        Wiesz, jak ktoś plecie różne dyrdymały, to od czasu do czasu powie coś słusznego, przypadkowo oczywiście. Tak działa statystyka.
      • teen69 Re: Kaz jest inteligentny specyficznie 19.10.18, 21:24
        najbardziej podoba mi się ta katolicka trójka Klasowa. Marek Jurek, Michał Kamiński i Tomasz Wołek/nieustannie się oblizujący? Wszyscy trzej bez przymusu i nacisków , czyli z własnych przekonań i wrodzonej głupoty pojechali do szpitala w Londynie gdzie Anglicy leczyli swojego sojusznika , zbrodniarza wojennego, faszystę Pinocheta. Bylego dyktatora Chile. Namaszczali go ryngrafem Matki Boskiej Czyli to był ich idol.
        Jakim cudem te trzy małpy nie pracują w kryminałach dając pod prysznicem frajdy za pochwałę ludobójstwa i faszyzmu tylko widuję je w mediach.
        • gefreiter Re: Kaz jest inteligentny specyficznie 19.10.18, 21:31
          teen69 napisał:

> najbardziej podoba mi się ta katolicka trójka Klasowa. Marek Jurek, Michał Kam
          > iński i Tomasz Wołek/nieustannie się oblizujący? Wszyscy trzej bez przymusu i
          > nacisków , czyli z własnych przekonań i wrodzonej głupoty pojechali do szpital
          > a w Londynie gdzie Anglicy leczyli swojego sojusznika , zbrodniarza wojennego,
          > faszystę Pinocheta. Bylego dyktatora Chile. Namaszczali go ryngrafem Matki Bos
          > kiej Czyli to był ich idol.
          > Jakim cudem te trzy małpy nie pracują w kryminałach dając pod prysznicem fraj
          > dy za pochwałę ludobójstwa i faszyzmu tylko widuję je w mediach.

2:1
          Misiek i Wołek - to przeciwnicy PiS
          Marek Jurek - pozostał wierny PiS.
        • teen69 Re: Kaz jest inteligentny specyficznie 19.10.18, 21:32
          Hitler też mógł w 1945 zmienić poglądy. Niestety jego szlag trafił i nie zdążył a wykładowcy WUML są szeregowymi posłami. W demokracji każdy poseł ma siłę Ale nie znam posła czy wykładowcy WuML , dożyjącego 1000 lat.
          • teen69 Re: Kaz jest inteligentny specyficznie 19.10.18, 21:38
            Gefreiter... zwróciłeś uwage ,że wszystkie pojeby to jakby jeden koszyk karierowiczów. Po wyjśćiu z dyskoteki każdy ma stempelek PIS na mózgu.
            • horpyna4 Re: Kaz jest inteligentny specyficznie 19.10.18, 21:55
              Z tego, co wiem, to Misiek podobno dojrzał; z niejakim opóźnieniem zresztą. On zawsze był na serio, taki pilny uczeń w szkole. Jak teraz porówna się jego durne wypowiedzi z początku działalności politycznej z tymi dzisiejszymi, to sprawia wrażenie innego człowieka. Wyrobił się na stare lata, ale lepiej późno, niż wcale.
        • don.kichote Dobre pytanie. Też się zastanawiam... 19.10.18, 21:44
          teen69 napisał:

> Jakim cudem te trzy małpy nie pracują w kryminałach dając pod prysznicem fraj
          > dy za pochwałę ludobójstwa i faszyzmu tylko widuję je w mediach.

gdzie za antyPiSie wyrocznie robią.

Z drugiej strony, gdyby np. Putin, tak z dnia na dzień zaczął głośno ujadać na PiS, to i on w antyPiSich mediach za hołubioną gwiazdę by robił mimo, że obecnie na wroga nr 1 demokracji przez te media jest kreowany...
          • religijnych.uczuc.obraza Re: Dobre pytanie. Też się zastanawiam... 19.10.18, 22:04
            Cóż, gdy Putin teierdzi że 2+2=4 to nie można mówić że się myli, bo to Putin.
            • teen69 Re: Dobre pytanie. Też się zastanawiam... 19.10.18, 22:17
              Misiek już spedalał. Szaliczki , fularki i nie wspomina o wypadach do dalekiej Azji bo tam miał swojego krawca a przymiarki co tydzień... Pierdolona gnida. Nie wiem komu obciagał , na pewno nie mi. Ale tak jako.ś wygląda, że na tym u prezesa zrobił nazwisko ale starych prezes juz nie trawi. Ziobro z tym też ma problem z tych związków. Zestarzał się. Chciał mieć gadającego po angielsku= prezes-. Ciekawe upodobanie. Niektóre lubią jak im pieprza po fracuzku. Well.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka