mietek.grodecki 04.11.18, 21:26 Tyle chodziłem po Wieluniu, rozmawiałem z każdym, pszekonywałem że trzeba głosować na Piotrka Rychlika, a tempaki zagłosowali znowu na Okrasę. Polacy to jednak są gupi. A potem jak bieda to każdy płacze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buldog2 Re: Szkoda 04.11.18, 21:34 Moim nieśmiałym zdaniem potrzebna jest tu wielka elegia o życiu i Polegnięciu Idei. Chorongwie w duł! cześć dróga. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Spoko Mietek 04.11.18, 22:19 Piękni i młodzi jak Wassermann i Płażyński przeżyją starców ,pijaków i narkomanów .Będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Spoko Mietek 04.11.18, 23:06 taniarada napisał(a): > Piękni i młodzi jak Wassermann i Płażyński przeżyją starców ,pijaków i narkoma > nów .Będzie dobrze. Tego narkomana przeżyją na pewno. bi.gazeta.pl/im/3a/1e/15/z22146874V,Wicemarszalek-Ryszard-Terlecki.jpg S. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Spoko Mietek 05.11.18, 09:42 taniarada napisało: Piękni i młodzi jak Wassermann i Płażyński przeżyją starców ,pijaków i narkomanów .Będzie dobrze. Dobry człowieku, a czy ktoś zabrania im żyć? Czy ktoś może wyrzuca ich z kraju? Albo czy odbiera im pracę, mieszkanie, cokolwiek? Niech sobie żyją..... Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Szkoda 04.11.18, 23:02 W Przemyślu sam Członek tłumaczył że jedyne co jest potrzebne temu miastu do szczęścia to burmistrz z pis, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Szkoda 05.11.18, 11:15 Uważam, że zrobił dobry uczynek i ostatecznie przechylił czarę zwycięstfa... czarę gorczycy... goryczy... szalę... szafę... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Szkoda 05.11.18, 07:16 Tych kilkanascie procent zmanipulowanych przez pis. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz1 Re: Szkoda 05.11.18, 07:39 Jak to pisał Kochanowski - Polak przez szkodą i po szkodzie głupi. A Bismarck mawiał że jak dać Polakom wolność to sami sobie zrobią szur aby się na nim powiesić. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Szkoda 05.11.18, 08:18 PIS wyciągnął już słuszne wnioski, za chwilę [wyciągnie] konsekwencje. Poradzi sobie z przypadkowym zdemoralizowanym społeczeństwem. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Szkoda 05.11.18, 08:34 buldog2 napisał: > PIS wyciągnął już słuszne wnioski, za chwilę [wyciągnie] konsekwencje. > Poradzi sobie z przypadkowym zdemoralizowanym społeczeństwem. > Musisz ciągle klepać te swoje frazesy? A nie pomyślisz że zmiany by się przydały .By rozbić układy.A tak to ciągle toczysz wojnę polsko-polską.I nic z tego nie wynika. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Szkoda 05.11.18, 08:39 > Musisz ciągle klepać te swoje frazesy? A nie pomyślisz że zmiany by się przydały Wszystko tylko nie „dobra zmiana”. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Szkoda 05.11.18, 09:17 Jej! Skarbie! Przypadkowe społeczeństwo i zdemoralizowane społeczeństwo to nie mój pomysł. To panna profesor nienajedzona (zdemoralizowane społeczeństwo) i ktoś sprzed dekady, bodajże Nowina-Konopka (przypadkowe społeczeństwo). Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Szkoda 05.11.18, 09:52 taniarada napisał(a): Musisz ciągle klepać te swoje frazesy? A nie pomyślisz że zmiany by się przydały .By rozbić układy.A tak to ciągle toczysz wojnę polsko-polską.I nic z tego nie wynika. Dobry człowieku, on tylko cytuje waszych "prominentów". Więc jeśli uważasz że to są frazesy..... A zmiany rzeczywiście są potrzebne, i to jak najszybciej. Bo jeśli czym prędzej ich nie przeprowadzimy to pisia mafia zniszczy Polskę, zniszczy do końca praworządność, zdławi demokrację, wyprowadzi nas z Unii a na koniec rozkradnie do reszty to czego nie uda im się zepsuć. A więc masz rację, to jest ostatni dzwonek żeby wywalić "dobrą zmianę" na zbity pysk; pogrzebać dziesięć metrów pod ziemią a przedtem przebić kołkiem osinowym żeby już nigdy nie wylazła. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Szkoda 05.11.18, 07:47 Sądząc po tym,że PiS wygrał ostatnie wybory prezydenckie i parlamentarne to rzeczywiście można podejrzewać,że nie niektorzy Polacy cierpią na deficyt rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Nie przenosić mi stolicy do Krakowa 05.11.18, 08:11 Bo tam to samo.A teraz ci co głosowali na nepotyzm ,kolesiostwo i układzik .Niech zwracają 500 +.Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
met_ol Re: Nie przenosić mi stolicy do Krakowa 05.11.18, 08:28 Zapomniałaś ???? "taniarada 31.10.18, 06:02 Te henek odwal się od Małgosi.4 listopada druga tura wyborów.Małgosia wygrywa je w cuglach.Amen." taniarada napisał(a): No to A'MEN Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Nie przenosić mi stolicy do Krakowa 05.11.18, 08:32 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,24128175,eksperyment-kaczynskiego-nie-wypalil-ii-tura-wyborow-bezlitosna.html#s=BoxMMtImg3 Odpowiedz Link Zgłoś
met_ol Re: Szkoda 05.11.18, 09:54 Mieciu - żondamy (to z wolskiego) jakiegoś epopeja albo i epitafiuma. "Wieszczu" - nie zostawisz chyba narodu w potrzebie... Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Szkoda 05.11.18, 11:53 Jaki do paki (napis na przystanku komunikacji miejskiej). Odpowiedz Link Zgłoś