Dodaj do ulubionych

TO jest szopka!

17.12.18, 09:38
Gliński strzelił focha i obraził się na Kraków, bo, Wpis szopki krakowskiej na Reprezentatywną Listę Niematerialnego Dziedzictwa Kulturowego UNESCO poróżnił Kraków i Ministerstwo Kultury. Chodzi o pierwszeństwo ogłoszenia sukcesu
Gliński, a jednak twój brat ma rację, ja rozumiem, że musisz wykazać się pracowitością i służalczością wobec gnoma, ale żeby takie szopki odwalać, jako wicepremier, niedoszły premier z tabletu, mam radę dla ciebie i twoich mózgowców, podpalcie im te szopki, i niech mają.
I to jest członek "rządu", jaki rząd, tacy członkowie.

krakow.onet.pl/konflikt-miedzy-krakowem-a-ministerstwem-kultury-poszlo-o-pierwszenstwo-w/76vtrx6?utm_source=wiadomosci_viasg&utm_medium=nitro&utm_campaign=allonet_nitro_new&srcc=ucs&utm_v=2
Obserwuj wątek
    • j-k Znowu szalejesz ? 17.12.18, 09:47
      by tylko dokopac Rzadowi ?

Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K.
      warszawiak.
      absolvent Universytetu Jagiellonskiego w Krakowie.
      • czandra1 Re: Znowu szalejesz ? 17.12.18, 09:57
        Prosit!
    • annakarenina Żona mu kazała 17.12.18, 10:07
      czandra1 napisał:

> Gliński strzelił focha i obraził się na Kraków, bo, Wpis szopki krakowskiej
      > na Reprezentatywną Listę Niematerialnego Dziedzictwa Kulturowego UNESCO poróżni
      > ł Kraków i Ministerstwo Kultury. Chodzi o pierwszeństwo ogłoszenia sukcesu

> Gliński, a jednak twój brat ma rację, ja rozumiem, że musisz wykazać się pracow
      > itością i służalczością wobec gnoma, ale żeby takie szopki odwalać, jako wicepr
      > emier, niedoszły premier z tabletu, mam radę dla ciebie i twoich mózgowców, pod
      > palcie im te szopki, i niech mają.
      > I to jest członek "rządu", jaki rząd, tacy członkowie.
      >
      > krakow.onet.pl/konflikt-miedzy-krakowem-a-ministerstwem-kultury-poszlo-o-pierwszenstwo-w/76vtrx6?utm_source=wiadomosci_viasg&utm_medium=nitro&utm_campaign=allonet_nitro_new&srcc=ucs&utm_v=2
      >
    • klodawa1952 z litości podbiję wątek 18.12.18, 07:09
      czandra1 napisał:

> Gliński strzelił focha i obraził się na Kraków, bo, Wpis szopki krakowskiej
      > na Reprezentatywną Listę Niematerialnego Dziedzictwa Kulturowego UNESCO poróżni
      > ł Kraków i Ministerstwo Kultury. Chodzi o pierwszeństwo ogłoszenia sukcesu

> Gliński, a jednak twój brat ma rację, ja rozumiem, że musisz wykazać się pracow
      > itością i służalczością wobec gnoma, ale żeby takie szopki odwalać, jako wicepr
      > emier, niedoszły premier z tabletu, mam radę dla ciebie i twoich mózgowców, pod
      > palcie im te szopki, i niech mają.
      > I to jest członek "rządu", jaki rząd, tacy członkowie.
      >
      > krakow.onet.pl/konflikt-miedzy-krakowem-a-ministerstwem-kultury-poszlo-o-pierwszenstwo-w/76vtrx6?utm_source=wiadomosci_viasg&utm_medium=nitro&utm_campaign=allonet_nitro_new&srcc=ucs&utm_v=2
      twoje głębokie i analityczne refleksje wobec pisiej szarańczy są tak charakterystyczne dla nadbudowy intelektualnej ruchu antypisowskiego pod wodzą leadera Schetyny, że ten niedoceniony, krótki ale jakże trafny twój post, uznałem za konieczne, podbić do góry.
      • czandra1 Re: z litości podbiję wątek 18.12.18, 07:16
        Tak.
        • klodawa1952 Re: z litości podbiję wątek 18.12.18, 16:57
          czandra1 napisał:

> Tak.
          Nie straszcie wyborcy Schetyną jako premierem a GAsiuk Pihowicz jako ministrem finansów bo , podobnie jak to było w pojedynku Duda-Komorowski, PiS wystawiając Pawłowicz na premiera wygra wybory :)
    • wagonetka Re: TO jest szopka! 18.12.18, 17:44
      Przykre, ale Gliński to najgłupszy minister kultury jakiego mieliśmy. No i to jego EGO!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka