zzapijaczony_ryj 07.03.19, 19:51 czyli Zmorawiecki u Anity Werner! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witek.bis Re: Idiot 07.03.19, 19:59 Niejaki Paweł Lewandowski mistrzem Europy w skoku o tyczce! Bez pomocy premiera Osóbki-Morawieckiego to byłoby nie do załatwienia! Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Idiot 07.03.19, 20:04 Ale to oczywiście drobiazg, bo o wiele poważniejszy jest kolejny napad ostrej mitomanii, polegający na trzykrotnym powtórzeniu łgarstwa, że Glapa odziedziczył siatkę płac po Belce. No, chyba że Belka potwierdzi, że dyrektorowi departamentu promocji płacił 49 0000, to wtedy sorki-pisiorki. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Idiot 07.03.19, 20:15 Niestety, pani Anita nie wyznaje się w tych wszystkich tyczkach i łyknęła Pawła Lewandowskiego, jak gęś kluski. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Idiot 07.03.19, 20:24 Widziałem najwyżej 5 minut tego wywiadu, a w tym czasie łykała właściwie wszystko. To chyba nie był jej dzień. Za to Osóbka-Morawiecki jak zwykle w wysokiej formie - łże tak, że aż dym mu z uszu wali. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Idiot 07.03.19, 21:33 witek.bis napisał: > Widziałem najwyżej 5 minut tego wywiadu, a w tym czasie łykała właściwie wszyst > ko. To chyba nie był jej dzień. Za to Osóbka-Morawiecki jak zwykle w wysokiej f > ormie - łże tak, że aż dym mu z uszu wali. Ja tam dymu nie widziałem. Wygląda że tylko tobie zaparowały okulary. Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: Idiot 07.03.19, 23:15 Czyli łgał jak zwykle, ale bez dymienia z uszu. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Idiot 07.03.19, 23:25 wsk175 napisał: > Czyli łgał jak zwykle, ale bez dymienia z uszu. Teraz mi pasuje, jednak wg. mnie wcale nie bardziej od Tuska na tym samym stanowisku. Klasyka w 3RP. Odpowiedz Link Zgłoś
zzapijaczony_ryj Porównujesz marionetkę do prawdziwego premiera 08.03.19, 08:43 lech1966 napisał: > wsk175 napisał: > > > Czyli łgał jak zwykle, ale bez dymienia z uszu. > > Teraz mi pasuje, jednak wg. mnie wcale nie bardziej od Tuska na tym samym stano > wisku. Klasyka w 3RP. > > jakim był Tusk, a tak się nie godzi. Tusk był decydentem, a ten tylko wykonuje polecenia Kaczora i w kazdej chwili moze dostać kopa w zwieracze tak jak dostała Kloconoga. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Porównujesz marionetkę do prawdziwego premier 09.03.19, 18:21 zzapijaczony_ryj napisał: > lech1966 napisał: > > > wsk175 napisał: > > > > > Czyli łgał jak zwykle, ale bez dymienia z uszu. > > > > Teraz mi pasuje, jednak wg. mnie wcale nie bardziej od Tuska na tym samym > stano > > wisku. Klasyka w 3RP. > > > > > jakim był Tusk, a tak się nie godzi. Tusk był decydentem, a ten tylko wykonuje > polecenia Kaczora i w kazdej chwili moze dostać kopa w zwieracze tak jak dostał > a Kloconoga. Przecież Lubnauer nie ma nic wspólnego z tym rządem????? Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Idiot 09.03.19, 07:58 wsk175 napisał: > Czyli łgał jak zwykle, ale bez dymienia z uszu. ty potrafisz napisać cos na temat inny niż Morawiecki, Kaczyński itp? Odpowiedz Link Zgłoś
zzapijaczony_ryj Re: Idiot 09.03.19, 10:47 wsk175 napisał: > Mogę jeszcze o zbokach w sutannach... Lizorowy bronią zboków jak Częstochowy. Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Idiot 08.03.19, 00:00 "Za to Osóbka-Morawiecki jak zwykle w wysokiej formie - łże tak, że aż dym mu z uszu wali" on nie lże,on politykę uprawia. Odpowiedz Link Zgłoś
zzapijaczony_ryj Kłamstwo za kłamstwem i kłamstwem poganiane 08.03.19, 08:28 Takiego słowotoku bredni, kłamstw i wazeliny względem prezespana., to już dawno nie słyszałem, jak by mógł to by mu publicznie rów wylizał.I on to wszystko mówił z pełnym przekonaniem patrząc się w obiektyw kamery, czyli nam telewidzom prosto w oczy. A na dodatek tak przy tym gestykulował jak by był na wiecu partyjnym wśród swoich zwolenników mohero-katolskich i rydzykowo-qrwskich przygłupów. To żenujące, ze wykształcony w końcu człowiek może robić z siebie takiego wała. Odpowiedz Link Zgłoś
zzapijaczony_ryj I już wie, że minister z kluskami w gębie 08.03.19, 08:50 będzie przez PiSią prokuraturę uniewinniony. Odpowiedz Link Zgłoś
zzapijaczony_ryj Re: I już wie, że minister z kluskami w gębie 08.03.19, 08:51 zzapijaczony_ryj napisał: > > będzie przez PiSią prokuraturę uniewinniony. www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/mateusz-morawiecki-o-adamie-andruszkiewiczu-wierzy-w-jego-niewinnosc,916315.html Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Idiot 09.03.19, 07:45 witek.bis napisał: > Niejaki Paweł Lewandowski mistrzem Europy w skoku o tyczce! Bez pomocy premiera > Osóbki-Morawieckiego to byłoby nie do załatwienia! Pasujecie do siebie z Zapijaczonym. Ten sam poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Idiot 09.03.19, 10:17 Toaszysz freelancer pasuje do toaszysza Szmaciaka, to rzuca sie w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś