derff 28.03.19, 09:34 Blisko cztery lata bezprawia,pogardy dla milionów ludzi,ich praw i wolności,dla demokracji i zwykłej ludzkiej przyzwoitości. cztery lata łapczywych nepotów, niekompetentnych karierowiczów i koleśów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no-popis Re: Cimoszewicz o PIS 28.03.19, 18:50 wsk175 napisał: > Cała prawda o pisiej trzodzie. Cimoszewicz , ty i Putin jesteście jednomyślni. Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: Cimoszewicz o PIS 28.03.19, 19:00 A już się bałem, że staniesz w obronie pisiej trzody.... Odpowiedz Link Zgłoś
prawdawaszaboli Re: Cimoszewicz zdewastował leśniczówkę... 28.03.19, 20:24 na zakończenie umowy najmu... Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Cimoszewicz zdewastował leśniczówkę... 28.03.19, 22:10 To ta leśniczówka, którą Kurw.ski kupił za złotówkę? Odpowiedz Link Zgłoś
biologiczny_zegar Dlatego Pis zgarnia wyrok za wyrokiem ! 28.03.19, 20:36 Dlatego Pis zgarnia wyrok za wyrokiem a proces goni proces ! Taka jest przyszłość pisowców...do grobowej deski ! Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Bzdura za bzdura. 28.03.19, 20:47 ISbiologiczny_zegar napisał: > Taka jest przyszłość pisowców...do grobowej deski ![/b] PiS czeka druga kadencja a zostaną wybrani w demokratycznych wyborach a nie przy pomocy ulicy i zagranicy. Jeśli wygrają to wyłącznie dzięki głosom obywateli RP. Wiem że to smutne dla leminzej jeloperii, ale takie są fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Bzdura za bzdura. 28.03.19, 20:57 wybrani korupcyjnymi metodami na sierotach krajowych po PRL-u,ten kraj to banda prymitywow z cwanymi debilami przy korycie,wiem pisowski ciulu ze to cie nie rusza ale pomysl chwile(jezeli masz czym) ale o to chodzilo gdy byla nadzieja stac sie normalnym europejskim panstwem? Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Bzdura za bzdura. 28.03.19, 21:00 Wszystkie sieroty PO PRL przygarnęła oPOzycja więc to normalne że PiS także stara się o ich głosy. :-)))))))🤘🤘🤘 Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Bzdura za bzdura. 28.03.19, 21:16 Sorry,nie masz czym myslec...nawet mi przykro z tego powodu bo rodak to rodak ,nawet idiota Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Bzdura za bzdura. 28.03.19, 21:20 szwampuch58 napisał: > Sorry,nie masz czym myslec...nawet mi przykro z tego powodu bo rodak to rodak > ,nawet idiota Nie wiem kto tu ma problemy z myśleniem i utrwalaniem faktów. Do dziś nie wiesz dlaczego leminza jeloperia przegrała demokratyczne wybory. Ja wiem dlaczego, a ty szwampuch dalej myśl.... wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/511531,donald-tusk-przeciek-rzad-cba-slawomir-nowak-prokuratura-sledztwo-umorzenie.html Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Bzdura za bzdura. 28.03.19, 22:15 Kaczyński zaczął od wyłudzenia trzystu złotych. Niedawno wyłudził już pięćdziesiąt tysięcy. Do jakiej sumy dojdzie jeżeli dożyje drugiej kadencji obiecanej mu przez lesia? Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Bzdura za bzdura. 28.03.19, 22:20 A Gawłowski i Adamowicz poprawili zeznania podatkowe?. Nie chce mi się na ten temat z tobą gadać kundelku Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Bzdura za bzdura. 28.03.19, 22:24 Szyszko poprawił i jest klawo jak cholera, lesiu. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Bzdura za bzdura. 28.03.19, 22:39 lech1966 napisał: > A Gawłowski i Adamowicz poprawili zeznania podatkowe?. Nie chce mi się na ten t > emat z tobą ....................... I tak nie gadasz, tylko piszesz o .............. A swoją drogą, to jeżeli PO Ci się podoba, to czy uważasz, że PIS nie powinien mieć żadnej opozycji? Nie obawiasz się też, że Putinowi podobnie jak i Tobie bardziej odpowiadają rządy PISu w Polsce niż innych sił politycznych? Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Bzdura za bzdura. 28.03.19, 22:50 Gdyby oPOzycja miała program to byłoby w czym wybierać, ale dla mnie programem nie jest "walka o stołki z PiS". Z dwojga złego już wolę PiS niz PO. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Bzdura za bzdura. 28.03.19, 23:02 No cóż, istotny program stołki plus. Program gospodarczy bliski Gierkowskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Bzdura za bzdura. 28.03.19, 23:09 adam.eu napisał: > No cóż, istotny program stołki plus. Program gospodarczy bliski Gierkowskiemu. Dzięki sloikom takie miasta jak Warszawa się rozwija. Bo elity z Pragi czy Pruszkowa nie koniecznie grają do naszej wspólnej bramki Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Bzdura za bzdura. 29.03.19, 13:46 lech1966 napisał: > adam.eu napisał: > > > No cóż, istotny program stołki plus. Program gospodarczy bliski Gierkowsk > iemu. > Dzięki sloikom takie miasta jak Warszawa się rozwija. Bo elity z Pragi czy Prus > zkowa nie koniecznie grają do naszej wspólnej bramki > Stołki plus, takie do siedzenia, a nie słoiki. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Bzdura za bzdura. 28.03.19, 22:30 lech1966 napisał: > PiS czeka druga kadencja a zostaną wybrani w demokratycznych wyborach a nie prz > y pomocy ulicy i zagranicy. Jeśli wygrają to wyłącznie dzięki głosom obywateli > RP. ......................................... Nie wstyd Ci takiego Twojego pisania? A jeżeli teraz nie, to co będzie w przyszłości? Czy to co dzieje teraz nie jest aby na rękę naszego sąsiada ze wschodu? No tak, chyba wiesz o tym i robisz to celowo :(. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Bzdura za bzdura. 28.03.19, 22:32 No kurde Adamie???? Czy już ci się demokracja nie podoba? Znasz zasady demokracji??? Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Bzdura za bzdura. 28.03.19, 22:58 Trudno mi łączyć PIS z demokracją, z prawdziwym dążeniem do prawa i sprawiedliwości. Ty też o tym nie piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Bzdura za bzdura. 28.03.19, 23:11 adam.eu napisał: > Trudno mi łączyć PIS z demokracją, z prawdziwym dążeniem do prawa i sprawiedliw > ości. > Ty też o tym nie piszesz PiS to nie demokracja, ale PO też nie jest demokracją. Demokracja nie ma koloru partyjnego. Polecam lekturę definicji w Wiki, bo chyba zupełnie nie kumasz o co chodzi w demokracji Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Bzdura za bzdura. 29.03.19, 09:54 Jeżeli popierasz demokrację PISu, to przeczytaj i porównaj. Dal PIS to.............. dyktatura ............ populizmu?, podobnie, jak kiedyś była dyktatura proletariatu. Władza w rękach................... . Inni to wrogowie ........, popierani przez ............... Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Bzdura za bzdura. 29.03.19, 12:19 Ja ich nie traktuje jak wrogów. To raczej oni mnie tak traktują. Zobacz kto pierwszy atakuje inwektywami? Jak nie ma argumentów to pozostaje hejt aby bronić swoich też Adamie Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Bzdura za bzdura. 29.03.19, 13:44 lech1966 napisał: > Ja ich nie traktuje jak wrogów. To raczej oni mnie tak traktują. Zobacz kto pie > rwszy atakuje inwektywami? Jak nie ma argumentów to pozostaje hejt aby bronić s > woich też Adamie Nie o Tobie piszę, twierdzę że PIS to dyktatura bardzo zbliżona do dyktatury proletariatu w PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Bzdura za bzdura. 29.03.19, 18:17 adam.eu napisał: > lech1966 napisał: > > > Ja ich nie traktuje jak wrogów. To raczej oni mnie tak traktują. Zobacz k > to pie > > rwszy atakuje inwektywami? Jak nie ma argumentów to pozostaje hejt aby br > onić s > > woich też Adamie > > Nie o Tobie piszę, twierdzę że PIS to dyktatura bardzo zbliżona do dyktatury pr > oletariatu w PRL. Qrde. Trudno się nie zgodzić, ale to parcie na szkło opozycji powoduje że PiS broni się jak może. Pomyśl ile dobrych rzeczy można byłoby zrobić gdyby nie wojna polsko-polska. Nie lepiej zamiast toczyć wojnę rozpocząć dyskusję na argumenty? Chyba że opozycja nie ma nic do zaoferowania pt. wyborcy poza walka z PiS? Przykro mi ale tak to właśnie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Bzdura za bzdura. 29.03.19, 20:04 Tak, broni się dokładnie rozwalając trójpodział władzy, przejmując wszystko jak w PRL. Do tego jeszcze rozdaje przed wyborami na kredyt. Faktycznie się broni, trzyma się koryta. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Bzdura za bzdura. 29.03.19, 20:31 Mnie te zmiany pasują. Uważam że skoro sejm RP jest najwyższym organem władzy państwowej to wszystkie inne władze jemu podlegają. W Konstytucji jest niekonsekwencja nie dająca się rozstrzygnąć. Mam nadzieję że PiS w drugiej kadencji ja zmieni, a pozniej niech sobie rządzą lemingi. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Bzdura za bzdura. 30.03.19, 19:38 To zerknij na słowa Cimoszewicza, na moje i innych. Nie podobają Ci się? Do tego dołączę nakręcenie spirali oczekiwań społeczeństwa, a to wszystko dzięki bezpardonowej walce o prymitywnego wyborcę, też Ci się podoba? Zmiany są po myśli Rosji, to chyba Ci się podoba. Bo Putin też rządzi Rosją zgodnie z ich powiedzmy, prawem. Każdą dyktaturę ktoś świadomie bądź nieświadomie popiera. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Bzdura za bzdura. 30.03.19, 19:45 adam.eu napisał: > To zerknij na słowa Cimoszewicza, na moje i innych. Nie podobają Ci się? Do teg > o dołączę nakręcenie spirali oczekiwań społeczeństwa, a to wszystko dzięki bezp > ardonowej walce o prymitywnego wyborcę, też Ci się podoba? Zmiany są po myśli R > osji, to chyba Ci się podoba. Bo Putin też rządzi Rosją zgodnie z ich powiedzmy > , prawem. Każdą dyktaturę ktoś świadomie bądź nieświadomie popiera. > Nie powołuj się na to czerwone ścierwo.Wybacz mój język. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Bzdura za bzdura. 30.03.19, 19:56 taniarada napisał(a): > Nie powołuj się na to czerwone ścierwo.Wybacz mój język. Sam widzisz, jak rosną podziały w społeczeństwie. Moim zdaniem Cimoszewicz niestety zbyt często nie potrafi użyć dyplomatycznego języka. Ale poza tym to go szanuję. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Bzdura za bzdura. 30.03.19, 20:01 A jeżeli wierzysz w inteligencję Jarosława K. to właśnie jemy zależy na takim skłóceniu Polaków, a już na pewno wie, że jego działania do tego prowadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
biologiczny_zegar Wyrok za Wyrokiem.Oto przyszłość pisu 28.03.19, 22:35 Wyrok za Wyrokiem. Oto przyszłość pisu. Dociera ? Odpowiedz Link Zgłoś
inocom I pomyśleć, że totalni upupili Cimka na faksymilę 29.03.19, 00:12 derff napisał: > Blisko cztery lata bezprawia,pogardy dla milionów ludzi,ich praw i wolności,dla > demokracji i zwykłej ludzkiej przyzwoitości. cztery lata łapczywych nepotów, n > iekompetentnych karierowiczów i koleśów. Nienawiść odbiera rozum. Użyteczny błazen. Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Cimoszewicz ostro za dwupartyjnym system, jak PiS 29.03.19, 13:47 Jako polityk beznadziejny a jako gadający "intelektualista" niesie przesłanie wałęsowskie. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Cimoszewicz ostro za dwupartyjnym system, jak 29.03.19, 13:51 Zerknij no jeszcze na pierwszy post. A swoją drogą to spodziewałem czegoś o Michniku. Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Cimoszewicz ostro za dwupartyjnym system, jak 29.03.19, 13:59 I słusznie albowiem Michnik stał się symbolem wroga polskiej suwerenności. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Cimoszewicz ostro za dwupartyjnym system, jak 29.03.19, 20:00 To nawijaj :-) Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Cimoszewicz o PIS 30.03.19, 19:49 Czerwoni towarzysze są niereformowalni .Zwłaszcza tacy starzy politycznie związani z PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Każdy sądzi wedle siebie i swojego otoczenia. 30.03.19, 19:51 Gwoli przypomnienia P. Cimoszewicz zaczynał swoją polityczną karierę w organizacji która przez 41 lat uprawiała bezprawie, pogardę dla milionów ludzi, ich praw i wolności, zwalczała wszelkie przejawy demokracji i zwykłej ludzkiej przyzwoitości. 41 lat agentów, łapczywych nepotów, niekompetentnych karierowiczów i kolesiów rządzących krajem pod dyktando Kremla. Organizacja wyprowadziła sztandar ale kolesiostwo dalej się trzyma razem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
derff Re: Każdy sądzi wedle siebie i swojego otoczenia. 30.03.19, 21:45 Jak już to za komuny było więcej przyzwoitości nawet opozycja wiedziała na co może liczyć. A większym szują był sędzia Kryże albo prokurator Piotrowicz wtedy jak skazywali czy teraz jak rżna głupa? Odpowiedz Link Zgłoś
adria231 Re: Każdy sądzi wedle siebie i swojego otoczenia. 31.03.19, 08:15 " zaczynał swoją polityczną karierę w organizacji która przez 15 lat uprawiała bezprawie, pogardę dla milionów ludzi, ich praw i wolności, zwalczała wszelkie przejawy demokracji i zwykłej ludzkiej przyzwoitości. 4 lat agentów, łapczywych nepotów, niekompetentnych karierowiczów i kolesiów rządzących krajem pod dyktando Torunia" Pozwoliłam sobie na nieudolne trochę przerobienie ww tekstu. Zgadnijcie, o kim ten tekst? Pisia demokracja przypomina rajską demokrację: Pan Bóg przedstawił Adamowi Ewę i powiedział : wybierz sobie żonę. W pisiarni demokraja jest kultem jednostki, sprawiedliwość niesprawiedliwością, prawo bezprawiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
derff Re: Każdy sądzi wedle siebie i swojego otoczenia. 31.03.19, 09:57 Mierny bierny ale wierny tak było i jest. Największy głupek jest na piedestale byleby bił pokłony. To obraża przyzwoitych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdawaszaboli Re: Każdy sądzi wedle siebie i swojego otoczenia. 31.03.19, 15:22 >Cimoszewicz zaczynał swoją polityczną karierę w organizacji która przez 41 lat uprawiała bezprawie, pogardę dla milionów ludzi, ich praw i wolności, zwalczała wszelkie przejawy demokracji i W nagrodę wyjechał na stypendium Fulbrighta... Jednak sowieckie geny zostały (dewastacja leśniczówki)... Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Cimoszewicz o PIS 31.03.19, 10:31 Komu zależy na tym co mówi Tocimosiek?,jego pobratymcy plemienni. Odpowiedz Link Zgłoś
ghuj_ferchofsztad1 Re: Cimoszewicz o PIS 31.03.19, 15:56 derff napisał: > Blisko cztery lata bezprawia,pogardy dla milionów ludzi,ich praw i wolności,dla > demokracji i zwykłej ludzkiej przyzwoitości. cztery lata łapczywych nepotów, n > iekompetentnych karierowiczów i koleśów. Tylko cztery lata pogardy dla ludzi i rządów bezprawia w porównaniu do "kompetencji" i przestrzegania prawa i wolności przez rządy PZPR i SLD. Ten komuszek nie ma litości dla siebie samego. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Cimoszewicz o PIS 31.03.19, 18:17 ghuj_ferchofsztad1 napisał: > derff napisał: > > > Blisko cztery lata bezprawia,pogardy dla milionów ludzi,ich praw i wolnoś > ci,dla > > demokracji i zwykłej ludzkiej przyzwoitości. cztery lata łapczywych nepo > tów, n > > iekompetentnych karierowiczów i koleśów. > > > Tylko cztery lata pogardy dla ludzi i rządów bezprawia w porównaniu do "kompet > encji" i przestrzegania prawa i wolności przez rządy PZPR i SLD. > Ten komuszek nie ma litości dla siebie samego. To ruska ,bolszewicka swołocz.Która wszystkiego co dotknie ,zostawia w ruinie.Amen. Odpowiedz Link Zgłoś