Dodaj do ulubionych

Cimoszewicz o PIS

28.03.19, 09:34
Blisko cztery lata bezprawia,pogardy dla milionów ludzi,ich praw i wolności,dla demokracji i zwykłej ludzkiej przyzwoitości. cztery lata łapczywych nepotów, niekompetentnych karierowiczów i koleśów.
Obserwuj wątek
    • wsk175 Re: Cimoszewicz o PIS 28.03.19, 17:40
      Cała prawda o pisiej trzodzie.
      • no-popis Re: Cimoszewicz o PIS 28.03.19, 18:50
        wsk175 napisał:

> Cała prawda o pisiej trzodzie.
        Cimoszewicz , ty i Putin jesteście jednomyślni.
        • wsk175 Re: Cimoszewicz o PIS 28.03.19, 19:00
          A już się bałem, że staniesz w obronie pisiej trzody....
    • prawdawaszaboli Re: Cimoszewicz zdewastował leśniczówkę... 28.03.19, 20:24
      na zakończenie umowy najmu...
      • pies.na.czarnych Re: Cimoszewicz zdewastował leśniczówkę... 28.03.19, 22:10
        To ta leśniczówka, którą Kurw.ski kupił za złotówkę?
    • biologiczny_zegar Dlatego Pis zgarnia wyrok za wyrokiem ! 28.03.19, 20:36
      Dlatego Pis zgarnia wyrok za wyrokiem a proces goni proces !
      Taka jest przyszłość pisowców...do grobowej deski !
      • lech1966 Bzdura za bzdura. 28.03.19, 20:47
        ISbiologiczny_zegar napisał:

> Taka jest przyszłość pisowców...do grobowej deski ![/b]

PiS czeka druga kadencja a zostaną wybrani w demokratycznych wyborach a nie przy pomocy ulicy i zagranicy. Jeśli wygrają to wyłącznie dzięki głosom obywateli RP.

Wiem że to smutne dla leminzej jeloperii, ale takie są fakty.
        • szwampuch58 Re: Bzdura za bzdura. 28.03.19, 20:57
          wybrani korupcyjnymi metodami na sierotach krajowych po PRL-u,ten kraj to banda prymitywow z cwanymi debilami przy korycie,wiem pisowski ciulu ze to cie nie rusza ale pomysl chwile(jezeli masz czym) ale o to chodzilo gdy byla nadzieja stac sie normalnym europejskim panstwem?
          • lech1966 Re: Bzdura za bzdura. 28.03.19, 21:00
            Wszystkie sieroty PO PRL przygarnęła oPOzycja więc to normalne że PiS także stara się o ich głosy. :-)))))))🤘🤘🤘
            • szwampuch58 Re: Bzdura za bzdura. 28.03.19, 21:16
              Sorry,nie masz czym myslec...nawet mi przykro z tego powodu bo rodak to rodak ,nawet idiota
              • lech1966 Re: Bzdura za bzdura. 28.03.19, 21:20
                szwampuch58 napisał:

> Sorry,nie masz czym myslec...nawet mi przykro z tego powodu bo rodak to rodak
                > ,nawet idiota

Nie wiem kto tu ma problemy z myśleniem i utrwalaniem faktów. Do dziś nie wiesz dlaczego leminza jeloperia przegrała demokratyczne wybory. Ja wiem dlaczego, a ty szwampuch dalej myśl....

wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/511531,donald-tusk-przeciek-rzad-cba-slawomir-nowak-prokuratura-sledztwo-umorzenie.html
                • pies.na.czarnych Re: Bzdura za bzdura. 28.03.19, 22:15
                  Kaczyński zaczął od wyłudzenia trzystu złotych. Niedawno wyłudził już pięćdziesiąt tysięcy. Do jakiej sumy dojdzie jeżeli dożyje drugiej kadencji obiecanej mu przez lesia?
                  • lech1966 Re: Bzdura za bzdura. 28.03.19, 22:20
                    A Gawłowski i Adamowicz poprawili zeznania podatkowe?. Nie chce mi się na ten temat z tobą gadać kundelku
                    • pies.na.czarnych Re: Bzdura za bzdura. 28.03.19, 22:24
                      Szyszko poprawił i jest klawo jak cholera, lesiu.
                    • adam.eu Re: Bzdura za bzdura. 28.03.19, 22:39
                      lech1966 napisał:

> A Gawłowski i Adamowicz poprawili zeznania podatkowe?. Nie chce mi się na ten t
                      > emat z tobą .......................

I tak nie gadasz, tylko piszesz o ..............
                      A swoją drogą, to jeżeli PO Ci się podoba, to czy uważasz, że PIS nie powinien mieć żadnej opozycji?
                      Nie obawiasz się też, że Putinowi podobnie jak i Tobie bardziej odpowiadają rządy PISu w Polsce niż innych sił politycznych?
                      • lech1966 Re: Bzdura za bzdura. 28.03.19, 22:50
                        Gdyby oPOzycja miała program to byłoby w czym wybierać, ale dla mnie programem nie jest "walka o stołki z PiS". Z dwojga złego już wolę PiS niz PO.
                        • adam.eu Re: Bzdura za bzdura. 28.03.19, 23:02
                          No cóż, istotny program stołki plus. Program gospodarczy bliski Gierkowskiemu.
                          • lech1966 Re: Bzdura za bzdura. 28.03.19, 23:09
                            adam.eu napisał:

> No cóż, istotny program stołki plus. Program gospodarczy bliski Gierkowskiemu.

Dzięki sloikom takie miasta jak Warszawa się rozwija. Bo elity z Pragi czy Pruszkowa nie koniecznie grają do naszej wspólnej bramki
                            • adam.eu Re: Bzdura za bzdura. 29.03.19, 13:46
                              lech1966 napisał:

> adam.eu napisał:
                              >
                              > > No cóż, istotny program stołki plus. Program gospodarczy bliski Gierkowsk
                              > iemu.

> Dzięki sloikom takie miasta jak Warszawa się rozwija. Bo elity z Pragi czy Prus
                              > zkowa nie koniecznie grają do naszej wspólnej bramki
                              >

Stołki plus, takie do siedzenia, a nie słoiki.
        • adam.eu Re: Bzdura za bzdura. 28.03.19, 22:30
          lech1966 napisał:

> PiS czeka druga kadencja a zostaną wybrani w demokratycznych wyborach a nie prz
          > y pomocy ulicy i zagranicy. Jeśli wygrają to wyłącznie dzięki głosom obywateli
          > RP.
          .........................................

Nie wstyd Ci takiego Twojego pisania? A jeżeli teraz nie, to co będzie w przyszłości? Czy to co dzieje teraz nie jest aby na rękę naszego sąsiada ze wschodu? No tak, chyba wiesz o tym i robisz to celowo :(.
          • lech1966 Re: Bzdura za bzdura. 28.03.19, 22:32
            No kurde Adamie???? Czy już ci się demokracja nie podoba? Znasz zasady demokracji???
            • adam.eu Re: Bzdura za bzdura. 28.03.19, 22:58
              Trudno mi łączyć PIS z demokracją, z prawdziwym dążeniem do prawa i sprawiedliwości.
              Ty też o tym nie piszesz
              • lech1966 Re: Bzdura za bzdura. 28.03.19, 23:11
                adam.eu napisał:

> Trudno mi łączyć PIS z demokracją, z prawdziwym dążeniem do prawa i sprawiedliw
                > ości.
                > Ty też o tym nie piszesz

PiS to nie demokracja, ale PO też nie jest demokracją. Demokracja nie ma koloru partyjnego. Polecam lekturę definicji w Wiki, bo chyba zupełnie nie kumasz o co chodzi w demokracji
                • adam.eu Re: Bzdura za bzdura. 29.03.19, 09:54
                  Jeżeli popierasz demokrację PISu, to przeczytaj i porównaj. Dal PIS to.............. dyktatura ............ populizmu?, podobnie, jak kiedyś była dyktatura proletariatu. Władza w rękach................... . Inni to wrogowie ........, popierani przez ...............
                  • lech1966 Re: Bzdura za bzdura. 29.03.19, 12:19
                    Ja ich nie traktuje jak wrogów. To raczej oni mnie tak traktują. Zobacz kto pierwszy atakuje inwektywami? Jak nie ma argumentów to pozostaje hejt aby bronić swoich też Adamie
                    • adam.eu Re: Bzdura za bzdura. 29.03.19, 13:44
                      lech1966 napisał:

> Ja ich nie traktuje jak wrogów. To raczej oni mnie tak traktują. Zobacz kto pie
                      > rwszy atakuje inwektywami? Jak nie ma argumentów to pozostaje hejt aby bronić s
                      > woich też Adamie

Nie o Tobie piszę, twierdzę że PIS to dyktatura bardzo zbliżona do dyktatury proletariatu w PRL.
                      • lech1966 Re: Bzdura za bzdura. 29.03.19, 18:17
                        adam.eu napisał:

> lech1966 napisał:
                        >
                        > > Ja ich nie traktuje jak wrogów. To raczej oni mnie tak traktują. Zobacz k
                        > to pie
                        > > rwszy atakuje inwektywami? Jak nie ma argumentów to pozostaje hejt aby br
                        > onić s
                        > > woich też Adamie
                        >
                        > Nie o Tobie piszę, twierdzę że PIS to dyktatura bardzo zbliżona do dyktatury pr
                        > oletariatu w PRL.

Qrde. Trudno się nie zgodzić, ale to parcie na szkło opozycji powoduje że PiS broni się jak może. Pomyśl ile dobrych rzeczy można byłoby zrobić gdyby nie wojna polsko-polska. Nie lepiej zamiast toczyć wojnę rozpocząć dyskusję na argumenty?
                        Chyba że opozycja nie ma nic do zaoferowania pt. wyborcy poza walka z PiS?
                        Przykro mi ale tak to właśnie wygląda.
                        • adam.eu Re: Bzdura za bzdura. 29.03.19, 20:04
                          Tak, broni się dokładnie rozwalając trójpodział władzy, przejmując wszystko jak w PRL. Do tego jeszcze rozdaje przed wyborami na kredyt. Faktycznie się broni, trzyma się koryta.
                          • lech1966 Re: Bzdura za bzdura. 29.03.19, 20:31
                            Mnie te zmiany pasują. Uważam że skoro sejm RP jest najwyższym organem władzy państwowej to wszystkie inne władze jemu podlegają. W Konstytucji jest niekonsekwencja nie dająca się rozstrzygnąć. Mam nadzieję że PiS w drugiej kadencji ja zmieni, a pozniej niech sobie rządzą lemingi.
                            • adam.eu Re: Bzdura za bzdura. 30.03.19, 19:38
                              To zerknij na słowa Cimoszewicza, na moje i innych. Nie podobają Ci się? Do tego dołączę nakręcenie spirali oczekiwań społeczeństwa, a to wszystko dzięki bezpardonowej walce o prymitywnego wyborcę, też Ci się podoba? Zmiany są po myśli Rosji, to chyba Ci się podoba. Bo Putin też rządzi Rosją zgodnie z ich powiedzmy, prawem. Każdą dyktaturę ktoś świadomie bądź nieświadomie popiera.
                              • taniarada Re: Bzdura za bzdura. 30.03.19, 19:45
                                adam.eu napisał:

> To zerknij na słowa Cimoszewicza, na moje i innych. Nie podobają Ci się? Do teg
                                > o dołączę nakręcenie spirali oczekiwań społeczeństwa, a to wszystko dzięki bezp
                                > ardonowej walce o prymitywnego wyborcę, też Ci się podoba? Zmiany są po myśli R
                                > osji, to chyba Ci się podoba. Bo Putin też rządzi Rosją zgodnie z ich powiedzmy
                                > , prawem. Każdą dyktaturę ktoś świadomie bądź nieświadomie popiera.
                                >
                                Nie powołuj się na to czerwone ścierwo.Wybacz mój język.
                                • adam.eu Re: Bzdura za bzdura. 30.03.19, 19:56
                                  taniarada napisał(a):

> Nie powołuj się na to czerwone ścierwo.Wybacz mój język.

Sam widzisz, jak rosną podziały w społeczeństwie. Moim zdaniem Cimoszewicz niestety zbyt często nie potrafi użyć dyplomatycznego języka. Ale poza tym to go szanuję.
                                  • adam.eu Re: Bzdura za bzdura. 30.03.19, 20:01
                                    A jeżeli wierzysz w inteligencję Jarosława K. to właśnie jemy zależy na takim skłóceniu Polaków, a już na pewno wie, że jego działania do tego prowadzą.
        • biologiczny_zegar Wyrok za Wyrokiem.Oto przyszłość pisu 28.03.19, 22:35
          Wyrok za Wyrokiem. Oto przyszłość pisu. Dociera ?
    • inocom I pomyśleć, że totalni upupili Cimka na faksymilę 29.03.19, 00:12
      derff napisał:

> Blisko cztery lata bezprawia,pogardy dla milionów ludzi,ich praw i wolności,dla
      > demokracji i zwykłej ludzkiej przyzwoitości. cztery lata łapczywych nepotów, n
      > iekompetentnych karierowiczów i koleśów.

Nienawiść odbiera rozum. Użyteczny błazen.
    • mazala2 Cimoszewicz ostro za dwupartyjnym system, jak PiS 29.03.19, 13:47
      Jako polityk beznadziejny a jako gadający "intelektualista" niesie przesłanie wałęsowskie.
      • adam.eu Re: Cimoszewicz ostro za dwupartyjnym system, jak 29.03.19, 13:51
        Zerknij no jeszcze na pierwszy post. A swoją drogą to spodziewałem czegoś o Michniku.
        • mazala2 Re: Cimoszewicz ostro za dwupartyjnym system, jak 29.03.19, 13:59
          I słusznie albowiem Michnik stał się symbolem wroga polskiej suwerenności.
          • adam.eu Re: Cimoszewicz ostro za dwupartyjnym system, jak 29.03.19, 20:00
            To nawijaj :-)
    • taniarada Re: Cimoszewicz o PIS 30.03.19, 19:49
      Czerwoni towarzysze są niereformowalni .Zwłaszcza tacy starzy politycznie związani z PZPR.
    • qqazz Każdy sądzi wedle siebie i swojego otoczenia. 30.03.19, 19:51
      Gwoli przypomnienia
      P. Cimoszewicz zaczynał swoją polityczną karierę w organizacji która przez 41 lat uprawiała bezprawie, pogardę dla milionów ludzi, ich praw i wolności, zwalczała wszelkie przejawy demokracji i zwykłej ludzkiej przyzwoitości. 41 lat agentów, łapczywych nepotów, niekompetentnych karierowiczów i kolesiów rządzących krajem pod dyktando Kremla.
      Organizacja wyprowadziła sztandar ale kolesiostwo dalej się trzyma razem.

pozdrawiam
      • derff Re: Każdy sądzi wedle siebie i swojego otoczenia. 30.03.19, 21:45
        Jak już to za komuny było więcej przyzwoitości nawet opozycja wiedziała na co może liczyć. A większym szują był sędzia Kryże albo prokurator Piotrowicz wtedy jak skazywali czy teraz jak rżna głupa?
        • adria231 Re: Każdy sądzi wedle siebie i swojego otoczenia. 31.03.19, 08:15
          " zaczynał swoją polityczną karierę w organizacji która przez 15 lat uprawiała bezprawie, pogardę dla milionów ludzi, ich praw i wolności, zwalczała wszelkie przejawy demokracji i zwykłej ludzkiej przyzwoitości. 4 lat agentów, łapczywych nepotów, niekompetentnych karierowiczów i kolesiów rządzących krajem pod dyktando Torunia"
          Pozwoliłam sobie na nieudolne trochę przerobienie ww tekstu. Zgadnijcie, o kim ten tekst?
          Pisia demokracja przypomina rajską demokrację: Pan Bóg przedstawił Adamowi Ewę i powiedział : wybierz sobie żonę.
          W pisiarni demokraja jest kultem jednostki, sprawiedliwość niesprawiedliwością, prawo bezprawiem....
          • derff Re: Każdy sądzi wedle siebie i swojego otoczenia. 31.03.19, 09:57
            Mierny bierny ale wierny tak było i jest. Największy głupek jest na piedestale byleby bił pokłony. To obraża przyzwoitych ludzi.
      • prawdawaszaboli Re: Każdy sądzi wedle siebie i swojego otoczenia. 31.03.19, 15:22
        >Cimoszewicz zaczynał swoją polityczną karierę w organizacji która przez 41 lat uprawiała bezprawie, pogardę dla milionów ludzi, ich praw i wolności, zwalczała wszelkie przejawy demokracji i

W nagrodę wyjechał na stypendium Fulbrighta...

Jednak sowieckie geny zostały (dewastacja leśniczówki)...
    • xystos Re: Cimoszewicz o PIS 31.03.19, 10:31
      Komu zależy na tym co mówi Tocimosiek?,jego pobratymcy
      plemienni.
    • ghuj_ferchofsztad1 Re: Cimoszewicz o PIS 31.03.19, 15:56
      derff napisał:

> Blisko cztery lata bezprawia,pogardy dla milionów ludzi,ich praw i wolności,dla
      > demokracji i zwykłej ludzkiej przyzwoitości. cztery lata łapczywych nepotów, n
      > iekompetentnych karierowiczów i koleśów.

Tylko cztery lata pogardy dla ludzi i rządów bezprawia w porównaniu do "kompetencji" i przestrzegania prawa i wolności przez rządy PZPR i SLD.
      Ten komuszek nie ma litości dla siebie samego.
      • taniarada Re: Cimoszewicz o PIS 31.03.19, 18:17
        ghuj_ferchofsztad1 napisał:

> derff napisał:
        >
        > > Blisko cztery lata bezprawia,pogardy dla milionów ludzi,ich praw i wolnoś
        > ci,dla
        > > demokracji i zwykłej ludzkiej przyzwoitości. cztery lata łapczywych nepo
        > tów, n
        > > iekompetentnych karierowiczów i koleśów.
        >
        >
        > Tylko cztery lata pogardy dla ludzi i rządów bezprawia w porównaniu do "kompet
        > encji" i przestrzegania prawa i wolności przez rządy PZPR i SLD.
        > Ten komuszek nie ma litości dla siebie samego.
        To ruska ,bolszewicka swołocz.Która wszystkiego co dotknie ,zostawia w ruinie.Amen.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka