lumpior 03.05.19, 14:47 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/14,166794,24748205.html#s=BoxOpMT // Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no-popis Re: Tusk przemawia na UW. 03.05.19, 14:53 lumpior napisał: > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/14,166794,24748205.html#s=BoxOpMT // Odpowiedz Link Zgłoś
kod1501 Re: Tusk przemawia na UW. 03.05.19, 14:54 Tusk przestrzegał konstytucyjne prawo własności, dokonują grabieży środków zgromadzonych w OFE. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Tusk przemawia na UW. 03.05.19, 15:09 Auć! Te patriota, kup sobie podręcznik gramatyki, co? Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Tusk przemawia na UW. 03.05.19, 15:34 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,24748222,donald-tusk-na-uniwersytecie-warszawskim.html#a=66&c=159&t=5&g=x&s=BoxNewsImg1 Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Tusk przemawia na UW. 03.05.19, 20:54 yoma napisała: > Auć! Te patriota, kup sobie podręcznik gramatyki, co? Wy macie problem z tematem. Bo jak nie ma tematu to tematem jest gramatyka lub stylistyka. To takie niskie, że nie chce mi się schylać aby cokolwiek więcej napisać. Już pogrzebaliscie Broniarza choć stylistycznie bladzil a gramatycznie nie umiał się wyslowic. Kolejna totalna wpadka, bo nawet nie macie o czym mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
kod1501 Re: Tusk przemawia na UW. 03.05.19, 21:02 Wy macie problem z tematem. Bo jak nie ma tematu to tematem jest gramatyka lub stylistyka. To takie niskie, że nie chce mi się schylać aby cokolwiek więcej napisać. Już pogrzebaliscie Broniarza choć stylistycznie bladzil a gramatycznie nie umiał się wyslowic. Kolejna totalna wpadka, bo nawet nie macie o czym mówić. lech1966 To było zdanie oznajmujące a nie pytające. Jaką inną konstrukcję gramatyczną, miałem zastosować? Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Tusk przemawia na UW. 03.05.19, 21:05 Jaką inną konstrukcję gramatyczną, miałem zastosować? wystarczyło milczeć. Odpowiedz Link Zgłoś
kod1501 Re: Tusk przemawia na UW. 03.05.19, 21:10 m.c.hrabia napisał: > > Jaką inną konstrukcję gramatyczną, miałem zastosować? > > wystarczyło milczeć. > > demotywatory.pl/4208175/Fuck-you Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Tusk przemawia na UW. 04.05.19, 08:20 Jeszcze trochę i pogrzebię w Internecie i wywlokę twoje wpisy na temat moich "błędów". Jak to nie miałeś do powiedzenia nic i próbowałeś się popisać umiejętnością wykrycia jednego błędu spośród kilku popełnionych we wpisie prześmiewczym. Jesteś skończonym Soliarnościowym PISo-durniem. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Tusk przemawia na UW. 05.05.19, 10:17 kod1501 napisał: To było zdanie oznajmujące a nie pytające. Jaką inną konstrukcję gramatyczną, miałem zastosować? Ręko pańsko, aleś ty niegramotny! I nawet z przecinkiem sobie nie poradziłeś..... P.s. Nie odnoszę się do merytorycznej strony twojej pisaniny, bo po prostu nie ma do czego. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Tusk przemawia na UW. 03.05.19, 21:35 yoma napisała: > Auć! Te patriota, kup sobie podręcznik gramatyki, co? > - a merytorycznie o co ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Tusk przemawia na UW. 05.05.19, 10:13 kod1501 napisał: Tusk przestrzegał konstytucyjne prawo własności, dokonują grabieży środków zgromadzonych w OFE. Przed czym misiu je przestrzegał? Bo jeśli przed rządami pisiorów to miał rację. I co ono (to prawo) na to? Naucz się wielonickowcu polskiej gramatyki (widać źle was uczyli na Łubiance - jacyś marni lektorzy?), a potem próbuj coś pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis trzeba nie mieć honoru aby dawać się tak POniżać 03.05.19, 20:00 youtu.be/z07yLYwmv6s Stać i nie móc nic zrobić. Przedkładać kasę nad honor. Być takim tchórzem Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Tusk przemawia na UW. 03.05.19, 20:06 noo coż Bolek na uniwersytetach przemawiał,to dlaczego wnuk Wehrmatowca miałby nieprzemawiać? Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Tusk przemawia na UW. 03.05.19, 20:15 Tusk wspomniał dowcipnie o prymitywnych propagandzistach i Wehrmachcie. No i proszę - mamy zaraz xystosa. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Tusk przemawia na UW. 03.05.19, 20:31 Co robił Tusk, kiedy lżono Polskę oszczerstwami o zamach? Kombinował, że mu się to opłaci. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Tusk przemawia na UW. 03.05.19, 21:09 buldog2 napisał: > Co robił Tusk, kiedy lżono Polskę oszczerstwami o zamach? > Kombinował, że mu się to opłaci. Kombinował co się mu opłaci. Tak mu kazano to tak robił. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: dobre ,bardzo dobre,świetne 03.05.19, 20:48 i w świetnym czasie Krzysztof Śmiszek @K_Smiszek Nie ta charyzma, nie ta energia... ale kilka bon motów wejdzie do debaty publicznej na kilka dni. 06:22 - 3 maj 2019 z: Olszanka, Polska Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: dobre ,bardzo dobre,świetne 04.05.19, 03:06 No tak. Ten ze swoją żoną może ich charyzmą wypełnić pod sufit wszystkie gejowskie knajpy Europy. I nie tylko Europy, są jeszcze inne kontynenty. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Czy mogę prosić jakiegoś leminga 04.05.19, 06:14 ..o wyłożenie tutaj programowej siły wykładu Tuska co za wyjątkiem leminżych trolli , którzy z obowiązku tu się POjawili aby bronić niePOkalanego POczęcia , czy pisowskich opluwaczy ze zlecenia PR PiS, wiele z tego wątku nie wynika....POkażcie siłę intelektualnoprogramową tego wykładu.....czy jej po prostu nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
kod1501 Re: Czy mogę prosić jakiegoś leminga 04.05.19, 07:39 no-popis napisała: > ..o wyłożenie tutaj programowej siły wykładu Tuska co za wyjątkiem leminżych tr > olli , którzy z obowiązku tu się POjawili aby bronić niePOkalanegoz POczęcia , c > zy pisowskich opluwaczy ze zlecenia PR PiS, wiele z tego wątku nie wynika....PO > każcie siłę intelektualnoprogramową tego wykładu.....czy jej po prostu nie był > o. Nie było, był Tusk z poprzednich lat. Tusk zarzucający nieprzestrzeganie Konstytucji - mówi to człowiek, który dokonał rabunku funduszy z OFE (konstytucyjne prawo własności) mówi to były premier rządu, który nie wykonał kilkunastu orzeczeń TK - słowem cały Tusk hipokryta. Nie warto się silić na żaden komentarz, gdyż nożyce cenzorskie tną szybciej niż prędkość dźwięku. Jeżeli nie tnie cenzor, to można się spodziewać epitetów typy, pisowski tro..ll (to twój epitet) lub prymitywek,debil etc. To forum to kloaka, cloaca maxima. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Tusk nie wyPOwiedział się na UW nt afer 04.05.19, 07:54 ...pewnie nie pamięta już : Afera taśmowa, która pokazała, że „państwo polskie istnieje tylko teoretycznie” a interes narodowy wyparty został interesem prywatnym biznesowo-politycznych elit. Afera Amber Gold Afera stoczniowa – czyli doprowadzenie polskich stoczni do dewacjacji majątku stoczniowego. Afera hazardowa Prowokacja służb specjalnych podległych Tuskowi z podpaleniem budki strażnika przy ambasadzie rozyjskiej. Próba doprowadzenia LOT do upadłości Afera autostradowa, która doprowadziła polskie firmy do upadłości Afera stadionowa Afera wyciągowa Skok na OFE i ograbienie Polaków z połowy oszczędności emerytalnych zgromadzonych w funduszach (153 mld zł) Afera z KGHM Afera z Elewarrem Afera stanowiskowa - Platforma wzięła 140 tysięcy stanowisk, PSL - 60 tysięcy! Skandal z budową gazoportu w Świnoujściu i dostawami gazu z Kataru Afera atomowa – Sam wybór lokalizacji trwał kilka lat, projekt budowy elektrowni atomowych pochłaniał ogromne pieniądze, które przeznaczano na tajemnicze cele. Jednym z nich jest przekazania 11 mln zł dla klubu sportowego Podwyższenie podatku VAT do 23 proc. Na artykuły dziecięce wzrósł drastycznie z 8 do 23 proc. Gigantyczne zadłużenie kraju - z 530 mld zł do blisko 1 bln zł Podwyższenie o 1/3 składki rentowej (ZUS) dla przedsiębiorców Podniesienie akcyzy na paliwo Wprowadzenie nowego podatku paliwowego - tzw. opłaty zapasowej Likwidacja ulg podatkowych (budowlana, internetowa) Zmniejszenie o 1/3 zasiłku pogrzebowego Nałożenie na Lasy Państwowe gigantycznego haraczu - podatek od przychodu, a nie dochodu, co miało wzbogacić budżet państwa o 800 mln zł Opóżnienie wdrżenia ustawy OZE i wywyłanie bankructw i kryzysu w branży. Podjęcie prac nad wprowadzeniem podatku smartfonowego i tabletowego Przyjęcie ustawy o ograniczeniu dostępu obywateli do informacji publicznej Przyjęcie ustawy o ograniczeniu wolności zgromadzeń Próba nocnej zmiany Konstytucji RP, która umożliwiłaby sprzedaż Lasów Państwowych Podpisanie z Rosją fatalnej umowy gazowej, na mocy której mieliśmy najdroższy gaz w Europie Zatajenie raportu obnażającego nieprawidłowości ZUS Wyprzedaż majątku narodowego za prawie 60 mld zł – pozbywanie się spółek strategicznych takich jak Azoty Tarnów. Ustąpienie w stosunku do obietnic wobec kościoła katolickiego i finansowanie go z funduszy państwa. Przyjęcie ustawy o „bratniej pomocy” - tzw. ustawa 1066, pozwalająca na obecność w Polsce zagranicznych służb i funkcjonariuszy Zgoda na wprowadzenie do Polski GMO Masowa inwigilacja obywateli Wydłużenie obowiązku pracy o 7 lat u kobiet i 2 lata u mężczyzn, pomimo protestów i wniosku o referendum ws. wieku emerytalnego Wprowadzenie obowiązku szkolnego dla 6-latków, pomimo sprzeciwu społecznego Mimo wszystko zagłosowałbym na Tuska gdyby był konkurentem dla Dudy na zasadzie wyboru mniejszego i znanego zła. Odpowiedz Link Zgłoś
kod1501 Re: Tusk nie wyPOwiedział się na UW nt afer 04.05.19, 07:59 Mimo wszystko zagłosowałbym na Tuska gdyby był konkurentem dla Dudy na zasadzie wyboru mniejszego i znanego zła. Nie zaskarbisz sobie tym stwierdzeniem sympatii od platfusów z tego forum. Ja, w przypadku gdybym miał wybierać z tandemu Duda-Tusk nie dałbym głosu żadnemu. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Tusk nie wyPOwiedział się na UW nt afer 04.05.19, 11:20 kod1501 napisał: > Mimo wszystko zagłosowałbym na Tuska gdyby był konkurentem dla Dudy na zasadzie > wyboru mniejszego i znanego zła. > > Nie zaskarbisz sobie tym stwierdzeniem sympatii od platfusów z tego forum. Nie bądż bezczelny. Sądzisz, że chcę zdobyć sympatię tej PeOwskiej kamaryli? Po prostu byłby lepszym i bardziej przydatnym Polsce prezydentem niż patetyczny i pusty Duda. > Ja, w przypadku gdybym miał wybierać z tandemu Duda-Tusk nie dałbym głosu żadne > mu. Odpowiedz Link Zgłoś
kod1501 Re: Tusk nie wyPOwiedział się na UW nt afer 04.05.19, 14:31 no-popis napisała: > kod1501 napisał: > > > Mimo wszystko zagłosowałbym na Tuska gdyby był konkurentem dla Dudy na za > sadzie > > wyboru mniejszego i znanego zła. > > > > Nie zaskarbisz sobie tym stwierdzeniem sympatii od platfusów z tego forum > . > Nie bądż bezczelny. Sądzisz, że chcę zdobyć sympatię tej PeOwskiej kamaryli? > Po prostu byłby lepszym i bardziej przydatnym Polsce prezydentem niż patetyczny > i pusty Duda. > > Ja, w przypadku gdybym miał wybierać z tandemu Duda-Tusk nie dałbym głosu > żadne > > mu. To Twoja ocena, masz do niej prawo, mam nadzieję, że pozwolisz mi mieć swoją ocenę, czy zwymyślasz mnie, że mam inna ocenę. Może mnie nazwiesz pisowskim trollem lub głupkiem? Jestem bardziej bezczelny niż, Ty nazywający mnie pisowskim troll..em we wczorajszym poście? Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Tusk nie wyPOwiedział się na UW nt afer 04.05.19, 16:35 kod1501 napisał: > To Twoja ocena, masz do niej prawo, mam nadzieję, że pozwolisz mi mieć swoją oc > enę, czy zwymyślasz mnie, że mam inna ocenę. Może mnie nazwiesz pisowskim troll > em lub głupkiem? > Jestem bardziej bezczelny niż, Ty nazywający mnie pisowskim troll..em we wcz > orajszym poście? > Odpowiedż jest nieskomplikowana. Jeżeli zachowasz się jak tr o ll to nazwę Cię tr o llem a jeżeli zachowasz się jak głupek to nazwę głupkiem a jeśli mnie zapytasz ile jest 2+2 to odpowiem cztery :) Odpowiedz Link Zgłoś
eiran tym razem ludzikow okradł.... 05.05.19, 07:30 .. i tu niespodzianka - red. Marzenę Nykiel z portalu sióstr Karnowskich: wpolityce.pl/polityka/440378-w-jednym-schetyna-ma-racje-milczenie-nie-wymaze-afer Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: tym razem ludzikow okradł.... 05.05.19, 07:46 Ktos jeszcze wierzy w to co opowiada Kamysz - wraz z Zgorzelskim gromkimi brawami nagrodzil wystep Jazdzewskiego, teraz gdy jest po za koalicyjnym towarzystwem wyraza swoje oburzenie. - Perfidny hipokryta, podobnie cala ta ZSL-owska szarancza przemalowana na partie Witosa. Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: tym razem ludzikow okradł.... 05.05.19, 10:08 Cały ludzikow, czerpie garściami z pisiej prymitywnej propagandy i sprzedaje to jako swoją niezależną i obiektywną opinię :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: prezes w Pułtusku 04.05.19, 14:40 różnica dokładnie taka ,jak pomiędzy Legią, a Nadnarwianką Pułtusk . Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: prezes w Pułtusku 04.05.19, 21:26 m.c.hrabia napisał: > różnica dokładnie taka ,jak pomiędzy Legią, a Nadnarwianką Pułtusk . Ale Tusk jest cały, nie może to być połowa Tuska w rodzaju Pułtuska.😊 Odpowiedz Link Zgłoś
jabbaryt Re: Tusk przemawia na UW. 04.05.19, 15:28 Nie słuchałem przemówienia i znam je ko z komentarzy prasowych. Z tego co widzę to tusk przestaje być groźnym przeciwnikiem dla PiS-u. Tematyka która podnosił, koncentrowała się głównie na dopieszczaniu kodziarzy, biedroniowców i utrzymaniu tzw. żelaznego elektoratu. Ostra antykościelna retoryka Jazdzewskiego, który zaprosił Tuska i przemawiał tuż przed nim pokazuje, że Tusk przegrywa walkę o wyborce centrum i stacza się w kierunku lewackiego marginesu. I chwała Bogu niech tam sobie spoczywa w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Tusk przemawia na UW. 04.05.19, 16:43 Snajper. Będę pisał a ty kasuj. Mam to gdzieś. Sam Tusk co innego mówił a co innego robił. To klasyka u was. ACTA zostało uchwalone w PE przy pomocy głosów posłów POKO. To u was klasyka, co innego mówicie a robicie zawsze na odwrót. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Tusk przemawia na UW. 04.05.19, 21:04 lech1966 napisał: > Snajper. Będę pisał a ty kasuj. Trzeba przyznać, że jest to klasuka co do standardów Gazety Wyborczej. Moderator i dyskutant jednocześnie ;) To tak jakby sędzią piłkarskim był jeden z zawodników. POdłe i typowe standardy z w zasadzie ich brak dla tego nurtu politycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Tusk przemawia na UW. 04.05.19, 21:05 lech1966 napisał: > Snajper. Będę pisał a ty kasuj. Takie standardy czy raczej ich brak. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Tusk przemawia na UW. 04.05.19, 16:45 jabbaryt napisał: > Z tego co widzę > to tusk przestaje być groźnym przeciwnikiem dla PiS-u. Tematyka która podnosił > , koncentrowała się głównie na dopieszczaniu kodziarzy, biedroniowców i utrzyma > niu tzw. żelaznego elektoratu. Ostra antykościelna retoryka Jazdzewskiego, któr > y zaprosił Tuska i przemawiał tuż przed nim pokazuje, że Tusk przegrywa walkę > o wyborce centrum i stacza się w kierunku lewackiego marginesu. Musiało to być słabe bo Kurski non stop puszcza w TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Tusk przemawia na UW. 04.05.19, 16:50 Jak wszystko nich, wszystko jest totalne. To też było wydarzenie totalne. Szkoda że to była totalna,,,,,,, klapa. Odpowiedz Link Zgłoś
jabbaryt Re: Tusk przemawia na UW. 04.05.19, 20:42 www.youtube.com/watch?v=75blQClrqEI&t=520s tu jest link do przemówienia Tuska na Onecie. Warto poczytać komentarze. Mało jest pochlebnych. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Tusk przemawia na UW. 04.05.19, 20:54 Niemcy kazali i nauczyli to ten wydukał. To co powiedział o Węgrzech dyskwalifikuje go jako europejskiego polityka. Co to ma być? Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Tusk przemawia na UW. 04.05.19, 21:33 Wykład pokazał klasę Tuska. Pisiewicze sięgają mu mniej więcej do górnej krawędzi podeszwy. Jak to przyjemnie usłyszeć polityka, który nie mówi o husarii i odsieczy wiedeńskiej ale o tym co dzieje się teraz i co będzie za 50 lat. Który przypomina o tym, że polityk, któremu powierzono władze musi akceptować nie tylko tych, którzy go popierają, ale musi służyć także tym, którzy maja inne poglądy. Że w starciu z wyznaniami dzisiejszego i jutrzejszego świata państwa narodowe są zbyt słabe, aby im sprostać. Itp. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Tusk przemawia na UW. 04.05.19, 21:41 To tłumaczenie wypowiedzi Tuska dostałeś od razu po wiecu czy zostało spreparowane w momencie jak się klakierzy zorientowali że znów strzelili sobie w kolano?. Ja się z częścią twojej wypowiedzi zgadzam, ale nie zgadzam się z wypowiedzią Tuska na temat np. Węgier. To ma być polityk europejski?????? Czy jakiś gówniarz z pod budki z piwem????. Sorki ale niewybredny żart nie powinien być tolerowany przez poważnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdawaszaboli Re: Tusk przemawia na UW. 04.05.19, 22:56 > Wykład pokazał klasę Tuska. Rzeczywiście pokazał swoją klasę... 1. Metafora o "świniach w błocie" , a potem nawoływanie do pojednania narodowego... 2. Obraźliwa aluzja wobec Węgier. Unijny urzędnik obraża jeden z krajów Unii... -- www.youtube.com/watch?v=0otsyP7weo0 Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Tusk przemawia na UW. 04.05.19, 23:12 prawdawaszaboli napisał: > > Wykład pokazał klasę Tuska. > > Rzeczywiście pokazał swoją klasę... > > 1. Metafora o "świniach w błocie" , a potem nawoływanie do pojednania narodoweg > o... > > 2. Obraźliwa aluzja wobec Węgier. Unijny urzędnik obraża jeden z krajów Unii. To był przykład braku klasy. O czym tu mówić? POtwierdzil w całej rozciągłości moją opinię o nim samym. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Tusk przemawia na UW. 04.05.19, 23:18 > 1. Metafora o "świniach w błocie" Pomieszałeś przekazy dnia z Wydziału Propagandy KC PiS. To nie Tusk ale Jażdżewski porównywał spieranie się z Kościołem polskim do szamotania się ze świniami w błocie. > 2. Obraźliwa aluzja wobec Węgier. Nie, mój drogi. To jest delikatne wyszydzenie propagandowego hasła, że "Polska jest sercem UE". Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Tusk przemawia na UW. 04.05.19, 23:35 man_sapiens napisał: > > 1. Metafora o "świniach w błocie" > Pomieszałeś przekazy dnia z Wydziału Propagandy KC PiS. To nie Tusk ale Jażdżew > ski porównywał spieranie się z Kościołem polskim do szamotania się ze świniami > w błocie. > > > 2. Obraźliwa aluzja wobec Węgier. > > Nie, mój drogi. To jest delikatne wyszydzenie propagandowego hasła, że "Polska > jest sercem UE". I tym sposobem wyszydził i Węgrów i znienawidzonych Polaków. No tak. Ciebie to cieszy, wygląda na to że nie jesteś Polakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Tusk przemawia na UW. 05.05.19, 06:33 man_sapiens napisał: > Nie, mój drogi. To jest delikatne wyszydzenie propagandowego hasła, że "Polska > jest sercem UE". A co to wyszydzenie wnosi ? Po co było ? To jest ta klasa męża stanu ? Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Tusk przemawia na UW. 05.05.19, 09:58 no-popis napisała: > man_sapiens napisał: > > Nie, mój drogi. To jest delikatne wyszydzenie propagandowego hasła, że "P > olska > > jest sercem UE". > A co to wyszydzenie wnosi ? Po co było ? To jest ta klasa męża stanu ? Gdyby zadrwił z siebie, pokazałby klasę i dystans do siebie. Ale postąpił jak zwyczajny szkolny jełop. Drwił że słabszych. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Tusk przemawia na UW. 05.05.19, 14:06 Wolno ci pisać, że PiSowska machina propagandowa jest słaba wobec intelektu Tuska? Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Tusk przemawia na UW. 05.05.19, 14:09 Niemcy są gospodarczo i finansowo mocniejsi od Węgier i Polski. Więc jako przedstawiciel Niemiec mógł sobie na to pozwolić. ( Za zgodą odpowiednich osób) Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Tusk przemawia na UW. 05.05.19, 17:22 Nie będzie nic o Żydach i masonach? Rozczarowujesz mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Tusk przemawia na UW. 05.05.19, 19:16 man_sapiens napisał: > Nie będzie nic o Żydach i masonach? Rozczarowujesz mnie. Nie muszę tego udowadniać bo to wiedza nawet dzieci w przedszkolu Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Tusk przemawia na UW. 06.05.19, 15:38 To proszę dodaj jeszcze coś ze swoich seksualnych obsesji - jacyś LGBT, chociaż feministki. Będzie komplet. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Tusk przemawia w Poznaniu. 07.05.19, 16:01 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,24760402,donald-tusk-w-poznaniu-szef-re-skomentowal-sprawe-teczowej.html#s=BoxOpMT Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Oszust na UW 04.05.19, 23:45 - Tusk jest zawodowym oszustem i manipulatorem od poczatku kiedy znalazl sie w polityce. - Kto tego nie widzi jest glupi, albo powielaczem tego oszusta. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Oszust na UW 05.05.19, 06:36 141288bs napisał: > - Tusk jest zawodowym oszustem i manipulatorem od poczatku kiedy znalazl sie w > polityce. > - Kto tego nie widzi jest glupi, albo powielaczem tego oszusta. Nie ustępuje mu miejsca, a nawet ostatnio wręcz prześciga w tej dziedzinie, Jarosław Kaczyński ze swoim Kurskim, który twierdzi, że "ciemna masa wszystko kupi". Mogę rozwinąć dalej pisząc o tematach służących tylko okłamywaniu elektoratu jak : odszkodowania od Niemiec, katastrofa smoleńska i wiele innych. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Oszust na UW 05.05.19, 07:26 Pisze to oszczerca ludzikow, który całkiem niedawno, choć pod poprzednim nickiem, twierdził że Tusk został namaszczony przez Merkel w zamian za rezygnację z odszkodowań. A obecnie odczuł chwilową potrzebę zabłyśnięcia symetryzmem. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Oszust na UW 05.05.19, 10:01 eiran napisał: > Pisze to oszczerca ludzikow, który całkiem niedawno, choć pod poprzednim nickie > m, twierdził że Tusk został namaszczony przez Merkel w zamian za rezygnację z o > dszkodowań. A obecnie odczuł chwilową potrzebę zabłyśnięcia symetryzmem. Niestety nie mylił się ani wcześniej, ani teraz. To tobie ayranku radzę zdjąć różowe okulary Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Oszust na UW 05.05.19, 11:08 lech1966 napisał: > eiran napisał: > > > Pisze to oszczerca ludzikow, który całkiem niedawno, choć pod poprzednim > nickie > > m, twierdził że Tusk został namaszczony przez Merkel w zamian za rezygnac > ję z o > > dszkodowań. A obecnie odczuł chwilową potrzebę zabłyśnięcia symetryzmem. > > Niestety nie mylił się ani wcześniej, ani teraz. To tobie ayranku radzę zdjąć r > óżowe okulary > > Jakie to różowe?Ślepe jak Cimoszewicz.Niedługo trzeba będzie udzielać pomocy przy zmianie pampersa . > Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Tusk przemawia na UW. 05.05.19, 07:19 > Wykład pokazał klasę Tuska. Pisiewicze sięgają mu mniej więcej do górnej krawęd > zi podeszwy. > Jak to przyjemnie usłyszeć polityka, który nie mówi o husarii i odsieczy wiedeń > skiej ale o tym co dzieje się teraz i co będzie za 50 lat. Który przypomina o t > ym, że polityk, któremu powierzono władze musi akceptować nie tylko tych, którz > y go popierają, ale musi służyć także tym, którzy maja inne poglądy. Że w starc > iu z wyznaniami dzisiejszego i jutrzejszego świata państwa narodowe są zbyt sła > be, aby im sprostać. Itp. itd. Bez sensu jest rzucanie pereł przed wieprze. Z tego wykładu nic nie poniali, albo takich udają. Co na jedno wychodzi. Sporo było u Tuska o takim fikcyjnym społeczeństwie, skąpanym w błogostanie kretyństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kod1501 Re: Tusk przemawia na UW. 05.05.19, 13:08 haen2010 napisał: > > > Wykład pokazał klasę Tuska. Pisiewicze sięgają mu mniej więcej do górn > ej krawęd > > zi podeszwy. > > Jak to przyjemnie usłyszeć polityka, który nie mówi o husarii i odsieczy > wiedeń > > skiej ale o tym co dzieje się teraz i co będzie za 50 lat. Który przypomi > na o t > > ym, że polityk, któremu powierzono władze musi akceptować nie tylko tych, > którz > > y go popierają, ale musi służyć także tym, którzy maja inne poglądy. Że w > starc > > iu z wyznaniami dzisiejszego i jutrzejszego świata państwa narodowe są zb > yt sła > > be, aby im sprostać. Itp. itd. > > Bez sensu jest rzucanie pereł przed wieprze. Z tego wykładu nic nie poniali, al > bo takich udają. Co na jedno wychodzi. Sporo było u Tuska o takim fikcyjnym spo > łeczeństwie, skąpanym w błogostanie kretyństwa. Z ciepłą wodą w kranie? To społeczeństwo było równie kretyńskie za rządów "wielkiego Donalda". Tuskowi kibice nawet śpiewali - "Donald matole, twój rząd obalą kibole". Donuś się wściekł i dał sygnał do wszczęcia akcji "widelec". Ten człowiek sepleni o poszanowaniu Konstytucji. O tempora, o mores ! Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Tusk przemawia na UW. 05.05.19, 17:19 No cóż, prawda kibola któremu nie pozwolono na demolkę miasta też jest głosem demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Tusk przemawia na UW. 05.05.19, 14:04 .. publika słucha POsłusznie jak Świnie grzmotu. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis to był historyczny wykład jak ten z 2015 roku 05.05.19, 19:38 Tak samo historyczny jak wywiad z Michnikiem w 2015 roku gdzie stwierdził, że prędzej pijany Komorowski wsiądzie w auto i przejedzie zakonnicę na przejściu dla pieszych niż Duda wygra z Komorowskim. Teraz po tym historycznym wykładzie obserwujecie sondaże partyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Mich$nik już ocenił ten wiecyk nienawiści 07.05.19, 05:33 Ocenił i lewackie tro lle na rozkaz zamilkły. Tusk stracił szansę na interesującą debatę w ramach kampani wyborczej do parlamentu UE. Odpowiedz Link Zgłoś