alistair_p 18.05.19, 21:18 Może i Macierewicz się załapał na jakiś ochłap? next.gazeta.pl/next/7,151003,24797544,niejasne-powiazania-finansowe-brexit-party-farage-byl-na-utrzymaniu.html#s=BoxOpMT Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wsk175 Re: Kolega Kaczyńskiego z GB,w tle Putin. 18.05.19, 21:40 kogoś to jeszcze dziwi? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Kolega Kaczyńskiego z GB,w tle Putin. 18.05.19, 21:44 Tyle fajnych rzeczy się dzieje.Sport ,filmy ,turystyka.Siedzą takie ciecie i smędzą na tym nędznym forum.A kysz. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair_p Re: Kolega Kaczyńskiego z GB,w tle Putin. 18.05.19, 21:58 Gdzie nie spojrzysz,taniarada,uważaj bo można w to wdepnąć.Potem się cuchnie jak pisior na salonach. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Kolega Kaczyńskiego z GB,w tle Putin. 18.05.19, 22:43 Mnie tam ciekawi, skąd konkretnie wzięło się to: forum.gazeta.pl/forum/w,28,168120114,168120114,Polski_Kontrwywiad_proteza_Mossadu.html Z jakiego kierunku przyszła inspiracja, to raczej nie ulega wątpliwości. Znaczy przełożeni przygotowują się do końca ery JARa. Projekt preemnik Pinokio tez już nie przejdzie. Pozostaje wiedzieć, z którego ośrodka wyszła decyzja o tworzeniu alternatywy dla JARa. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair_p Re: Kolega Kaczyńskiego z GB,w tle Putin. 18.05.19, 23:56 Nie wiem skąd się wzięło,ale to dzieło jakiegoś czuba i to solidnie walniętego. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Kolega Kaczyńskiego z GB,w tle Putin. 19.05.19, 01:03 Solidnie walnięty czub to co najwyżej wykonawca pomysłu, ale jest strona, szerszy zamysł. Jest publika (target) licząca sobie ok. co najmniej kilka % populacji, a w momencie desperacji nawet więcej. Narodową swołocz, wszystkie tam młodzieże wszechpolskie, winnickich i im podobnych, hodują i szczują ros. służby. To nie wydaje się być dziełem samego czuba. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Kolega Kaczyńskiego z GB,w tle Putin. 19.05.19, 06:31 buldog2 napisał: > Mnie tam ciekawi, skąd konkretnie wzięło się to: > forum.gazeta.pl/forum/w,28,168120114,168120114,Polski_Kontrwywiad_proteza_Mossadu.html > > Z jakiego kierunku przyszła inspiracja, to raczej nie ulega wątpliwości. Znaczy > przełożeni przygotowują się do końca ery JARa. Projekt preemnik Pinokio tez ju > ż nie przejdzie. > Pozostaje wiedzieć, z którego ośrodka wyszła decyzja o tworzeniu alternatywy dl > a JARa. Dokładnie z twojego kierunku, z kierunku putinowskoubeckich prowokacji i rozgrywek. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Kolega Kaczyńskiego z GB,w tle Putin. 18.05.19, 22:59 Prawicowa swolocz wszedzie kuma sie z Ruskimi. www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/austria-kanclerz-kurz-zapowiada-przedterminowe-wybory,936827.html Wolnościowa Partia Austrii (niem. Freiheitliche Partei Österreichs, FPÖ; FPOe) – austriacka nacjonalistyczno-konserwatywna, eurosceptyczna partia polityczna założona w 1955 roku. Partia wywodzi się z neofaszystowskiego ugrupowania Związku Niezależnych (utworzonego w 1949) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Kurz i Strach/e... 19.05.19, 01:43 Nazwiska jak z polskiego kabaretu, ale sprawa śmieszna nie jest:-( Austria ma dziwne powiązania z Moskalami. Jako jedyny kraj członkowski UE była przeciwna sankcjom dla Rosji po aneksji Krymu. W 1999 w Austrii powstał bardzo dziwny rząd, który jako pierwszy naraził państwo członkowskie UE na sankcje ze strony UE. pl.wikipedia.org/wiki/Wybory_parlamentarne_w_Austrii_w_1999_roku W Austrii znajdowali azyl polscy gangsterzy powiązani z rosyjską mafią, którzy potem starali się w kraju o status świadka koronnego, np. niejaki Jeremiasz Barański - Baranina. pl.wikipedia.org/wiki/Jeremiasz_Barański p.s. najciekawsze w tej notce są linki z bibliografii Odpowiedz Link Zgłoś
alistair_p Re: Kurz i Strach/e... 19.05.19, 08:51 Austriacy to dziwna nacja,nie chcę pisać że wredna,ale tak mi się to jawi.Do tego ponad 60% nazistowskich zbrodniarzy to byli Austriacy,z Adolfem na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Kurz i Strach/e... 19.05.19, 11:07 W Rosji Austria uważana jest za "lepszy wariant" Niemiec, "Niemcy ze znakiem jakości". Mówi tak nawet skrajnie antyputinowska opozycja. Charakterystyczne, w ubiegłym roku Putin był na ślubie austriackiej minister spraw zagranicznych Karin Kneissl: ru.wikipedia.org/wiki/Кнайсль,_Карин#/media/File:Vladimir_Putin_at_the_wedding_of_Karin_Kneissl_(2018-08-18)_07.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Kolega Kaczyńskiego z GB,w tle Putin. 19.05.19, 11:23 Tez koleś Kaczyńskiego. Miłośnik Władimira Władimirowicza www.tvn24.pl/wegry-wiceszef-ke-timmermans-orban-i-fidesz-to-zagrozenie-dla-wegier-i-europy,936850,s.html Odpowiedz Link Zgłoś