Dodaj do ulubionych

Frankowicze też wybzykani

04.07.19, 10:38
Co tu komentować,PiS działa jak zwykle.
next.gazeta.pl/next/7,151003,24962256,nocny-zwrot-w-ustawie-o-frankowiczach-poslowie-usuneli-kluczowy.html#s=BoxOpMT
Obserwuj wątek
    • pies.na.czarnych Re: Frankowicze też wybzykani 04.07.19, 10:48
      Raz naiwni, zawsze naiwni.
    • inocom Dlaczego mam się zrzucać 2 mld rocznie? 04.07.19, 10:52
      alistair_p napisał:

> Co tu komentować,PiS działa jak zwykle.
      > next.gazeta.pl/next/7,151003,24962256,nocny-zwrot-w-ustawie-o-frankowiczach-poslowie-usuneli-kluczowy.html#s=BoxOpMT

Jako obywatel na Frankowiczów? Banki przerzuciłyby koszty na niefrankowiczów.
      Ile jest gadania o tym, jak to podatek handlowy wpłynie na cenę buraków :)
      • pies.na.czarnych Re: Dlaczego mam się zrzucać 2 mld rocznie? 04.07.19, 11:14
        Dlatego, że twój prezydent obiecał :)
        • inocom [...] 04.07.19, 11:32
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • pies.na.czarnych Re: Dlaczego mam się zrzucać 2 mld rocznie? 04.07.19, 12:02
            Ja nie pisi, ja Polak mały:)
      • alistair_p Re: Dlaczego mam się zrzucać 2 mld rocznie? 04.07.19, 13:23
        Nie chodzi mi tutaj o kasę.Niektórzy frankowicze mają nadal do przodu niż wzieliby wcześniej kredyt w złotych.Chodzi mi o metody i sposób jak PiS wciela je w życie.
        • wsk175 Re: Dlaczego mam się zrzucać 2 mld rocznie? 04.07.19, 13:26
          Pis dyma naiwniaków ile wlezie.
      • ukos Re: Dlaczego mam się zrzucać 2 mld rocznie? 04.07.19, 14:21
        inocom napisał:

> Jako obywatel na Frankowiczów? Banki przerzuciłyby koszty na niefrankowiczów.

Mowa nie o słuszności takiego czy innego rozwiązania, tylko o naiwności frankowiczów szukających poparcia PiSu.
        • inocom [...] 04.07.19, 14:46
          • alistair_p Re: Dlaczego mam się zrzucać 2 mld rocznie? 04.07.19, 18:22
            Jeszcze raz :Nie chodzi mi tutaj o kasę.Niektórzy frankowicze mają nadal do przodu niż wzieliby wcześniej kredyt w złotych.Chodzi mi o metody i sposób jak PiS wciela je w życie.
            • inocom Re: Dlaczego mam się zrzucać 2 mld rocznie? 04.07.19, 20:14
              alistair_p napisał:

Chodzi mi o metody i sposób jak
              > PiS wciela je w życie.

Czyni to skutecznie.
              Ilu jest frankowiczów w Polsce? Garstka w porównaniu do niefrankowiczów.
              Lepiej mieć gros głosów niefrankowiczów, niż paru idiotów co słuchają Petru.

PiS jest bardzo praktyczny.
              • no-popis Re: Dlaczego mam się zrzucać 2 mld rocznie? 04.07.19, 20:18
                inocom napisał:
                > Czyni to skutecznie.
                > Ilu jest frankowiczów w Polsce? Garstka w porównaniu do niefrankowiczów.
                > Lepiej mieć gros głosów niefrankowiczów, niż paru idiotów co słuchają Petru.
                >
                > PiS jest bardzo praktyczny.
                >
                około 900 000 frankowiczów plus najbliższe środowisko dotknięte tym wirysem, wierzyciele itp.
                Mało ?
                • inocom Re: Dlaczego mam się zrzucać 2 mld rocznie? 04.07.19, 20:36
                  no-popis napisała:

> inocom napisał:
                  > > Czyni to skutecznie.
                  > > Ilu jest frankowiczów w Polsce? Garstka w porównaniu do niefrankowiczów.
                  > > Lepiej mieć gros głosów niefrankowiczów, niż paru idiotów co słuchają Pet
                  > ru.
                  > >
                  > > PiS jest bardzo praktyczny.
                  > >
                  > około 900 000 frankowiczów plus najbliższe środowisko dotknięte tym wirysem, wi
                  > erzyciele itp.

Mało - Polaków jest 40 000 000. Frankowicze nie mają przeważnie dzieci, ani rodziny. No dobra niech będzie dotkniętych 2 mln. Co to jest wobec reszty narodu?
          • pies.na.czarnych Re: Dlaczego mam się zrzucać 2 mld rocznie? 04.07.19, 20:12
            W 2008 to oni słuchali prawdomównemu Matołusza.
    • no-popis czy już tylko motłoch wspiera PO ? 04.07.19, 20:08
      Pozwoliłem sobie tak napisać ponieważ na tym forum widać, że zwolennicy oPOzycji to dzisiaj prości i wulgarni ludzie piszący tu "wydymani" "wybzykani", "nastawia d%$y" itd itp.
      Europejjskiej gazecie to nie przeszkadza bo jak widać moderator to akceptuje.
      Spróbuj jednak napisać np "wilcze oczy Tuska" i ....już Cię nie ma :))
      • pies.na.czarnych Re: czy już tylko motłoch wspiera PO ? 04.07.19, 20:13
        No paczpan. Napisałeś i nic.
      • alistair_p Re: czy już tylko motłoch wspiera PO ? 04.07.19, 20:24
        Staram się,żeby pisdackie bydło zrozumiało o co chodzi,ale to beznadziejne.
        • no-popis [...] 04.07.19, 20:41
          • alistair_p Re: czy już tylko motłoch wspiera PO ? 04.07.19, 20:46
            Ha ha ha ha ha ha
            • no-popis [...] 04.07.19, 20:56
              • alistair_p Re: czy już tylko motłoch wspiera PO ? 04.07.19, 21:03
                Borowinka jest super,nie zapraszam,nie wzmoże twoich możliwości :-)
    • taniarada Przeczytaj jeszcze raz ten artykuł 04.07.19, 20:38
      I przestań pieprzyć głodne kawałki.Jak się nie doczytasz .To wejdź na bankier pl.Ludzie to jednak ciemne są.
      • pies.na.czarnych Re: Przeczytaj jeszcze raz ten artykuł 04.07.19, 20:47
        Czytam i czytam i jedyny link jaki mi przychodzi do głowy to worldsex.com :D
    • ceppisowski Re: Frankowicze też wybzykani 04.07.19, 21:23
      Frankowicze - musicie glosowac na PIS!!!!
      Po wyborach, jak naglosujecie, to co wy jestescie winni bankowi to bank bedzie winien wam
      Ale to jak PIS wygra!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka