alistair_p 04.07.19, 10:38 Co tu komentować,PiS działa jak zwykle. next.gazeta.pl/next/7,151003,24962256,nocny-zwrot-w-ustawie-o-frankowiczach-poslowie-usuneli-kluczowy.html#s=BoxOpMT Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies.na.czarnych Re: Frankowicze też wybzykani 04.07.19, 10:48 Raz naiwni, zawsze naiwni. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Dlaczego mam się zrzucać 2 mld rocznie? 04.07.19, 10:52 alistair_p napisał: > Co tu komentować,PiS działa jak zwykle. > next.gazeta.pl/next/7,151003,24962256,nocny-zwrot-w-ustawie-o-frankowiczach-poslowie-usuneli-kluczowy.html#s=BoxOpMT Jako obywatel na Frankowiczów? Banki przerzuciłyby koszty na niefrankowiczów. Ile jest gadania o tym, jak to podatek handlowy wpłynie na cenę buraków :) Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Dlaczego mam się zrzucać 2 mld rocznie? 04.07.19, 11:14 Dlatego, że twój prezydent obiecał :) Odpowiedz Link Zgłoś
inocom [...] 04.07.19, 11:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Dlaczego mam się zrzucać 2 mld rocznie? 04.07.19, 12:02 Ja nie pisi, ja Polak mały:) Odpowiedz Link Zgłoś
alistair_p Re: Dlaczego mam się zrzucać 2 mld rocznie? 04.07.19, 13:23 Nie chodzi mi tutaj o kasę.Niektórzy frankowicze mają nadal do przodu niż wzieliby wcześniej kredyt w złotych.Chodzi mi o metody i sposób jak PiS wciela je w życie. Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: Dlaczego mam się zrzucać 2 mld rocznie? 04.07.19, 13:26 Pis dyma naiwniaków ile wlezie. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Re: Dlaczego mam się zrzucać 2 mld rocznie? 04.07.19, 14:21 inocom napisał: > Jako obywatel na Frankowiczów? Banki przerzuciłyby koszty na niefrankowiczów. Mowa nie o słuszności takiego czy innego rozwiązania, tylko o naiwności frankowiczów szukających poparcia PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom [...] 04.07.19, 14:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair_p Re: Dlaczego mam się zrzucać 2 mld rocznie? 04.07.19, 18:22 Jeszcze raz :Nie chodzi mi tutaj o kasę.Niektórzy frankowicze mają nadal do przodu niż wzieliby wcześniej kredyt w złotych.Chodzi mi o metody i sposób jak PiS wciela je w życie. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Dlaczego mam się zrzucać 2 mld rocznie? 04.07.19, 20:14 alistair_p napisał: Chodzi mi o metody i sposób jak > PiS wciela je w życie. Czyni to skutecznie. Ilu jest frankowiczów w Polsce? Garstka w porównaniu do niefrankowiczów. Lepiej mieć gros głosów niefrankowiczów, niż paru idiotów co słuchają Petru. PiS jest bardzo praktyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Dlaczego mam się zrzucać 2 mld rocznie? 04.07.19, 20:18 inocom napisał: > Czyni to skutecznie. > Ilu jest frankowiczów w Polsce? Garstka w porównaniu do niefrankowiczów. > Lepiej mieć gros głosów niefrankowiczów, niż paru idiotów co słuchają Petru. > > PiS jest bardzo praktyczny. > około 900 000 frankowiczów plus najbliższe środowisko dotknięte tym wirysem, wierzyciele itp. Mało ? Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Dlaczego mam się zrzucać 2 mld rocznie? 04.07.19, 20:36 no-popis napisała: > inocom napisał: > > Czyni to skutecznie. > > Ilu jest frankowiczów w Polsce? Garstka w porównaniu do niefrankowiczów. > > Lepiej mieć gros głosów niefrankowiczów, niż paru idiotów co słuchają Pet > ru. > > > > PiS jest bardzo praktyczny. > > > około 900 000 frankowiczów plus najbliższe środowisko dotknięte tym wirysem, wi > erzyciele itp. Mało - Polaków jest 40 000 000. Frankowicze nie mają przeważnie dzieci, ani rodziny. No dobra niech będzie dotkniętych 2 mln. Co to jest wobec reszty narodu? Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Dlaczego mam się zrzucać 2 mld rocznie? 04.07.19, 20:12 W 2008 to oni słuchali prawdomównemu Matołusza. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis czy już tylko motłoch wspiera PO ? 04.07.19, 20:08 Pozwoliłem sobie tak napisać ponieważ na tym forum widać, że zwolennicy oPOzycji to dzisiaj prości i wulgarni ludzie piszący tu "wydymani" "wybzykani", "nastawia d%$y" itd itp. Europejjskiej gazecie to nie przeszkadza bo jak widać moderator to akceptuje. Spróbuj jednak napisać np "wilcze oczy Tuska" i ....już Cię nie ma :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: czy już tylko motłoch wspiera PO ? 04.07.19, 20:13 No paczpan. Napisałeś i nic. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair_p Re: czy już tylko motłoch wspiera PO ? 04.07.19, 20:24 Staram się,żeby pisdackie bydło zrozumiało o co chodzi,ale to beznadziejne. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis [...] 04.07.19, 20:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair_p Re: czy już tylko motłoch wspiera PO ? 04.07.19, 20:46 Ha ha ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis [...] 04.07.19, 20:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair_p Re: czy już tylko motłoch wspiera PO ? 04.07.19, 21:03 Borowinka jest super,nie zapraszam,nie wzmoże twoich możliwości :-) Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Przeczytaj jeszcze raz ten artykuł 04.07.19, 20:38 I przestań pieprzyć głodne kawałki.Jak się nie doczytasz .To wejdź na bankier pl.Ludzie to jednak ciemne są. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Przeczytaj jeszcze raz ten artykuł 04.07.19, 20:47 Czytam i czytam i jedyny link jaki mi przychodzi do głowy to worldsex.com :D Odpowiedz Link Zgłoś
ceppisowski Re: Frankowicze też wybzykani 04.07.19, 21:23 Frankowicze - musicie glosowac na PIS!!!! Po wyborach, jak naglosujecie, to co wy jestescie winni bankowi to bank bedzie winien wam Ale to jak PIS wygra!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś