yolant0912 28.10.19, 12:48 Zakładam wątek dotyczący Frankowiczów. Piszcie tutaj o swoich kredytach jak sobie z nimi radzicie.......... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
norbiii122 Re: Frankowicze 28.10.19, 13:23 Ale podobno mnóstwo ludzi już wygrało proces w sądzie dotyczący kredytu we frankach także wydaje mi się że warto próbować. Odpowiedz Link
marek.jakubs Re: Frankowicze 29.10.19, 10:58 Banki powinny być instytucjami zaufania, ponieważ tam też odkładamy oszczędności a tu proszę tak naciągać klientów i nie chce mi się jakoś wierzyć że nic o tym wcześniej nie wiedziały Odpowiedz Link
celinkajol43 Re: Frankowicze 29.10.19, 11:04 No właśnie jak to jest dużo ludzi wygrało, czy to dopiero się zaczyna. Ja właśnie słyszałem że wcześniej ciężko było cokolwiek wywalczyć, ale że to ma się teraz zmienić i oby! Odpowiedz Link
miron14 Re: Frankowicze 10.09.21, 09:57 polecam kancelarie gdzie zleciłem mój pozew frankowy - www.blach-kancelaria.pl/oferta/uniewaznienie-kredytow-frankowych/ Odpowiedz Link
solanka90 Re: Frankowicze 23.11.22, 19:47 Nam w walce z bankiem pomogła adwokat Agata Morawska z Gdańska. Pani mecenas jest niezastąpiona i ma duże doświadczenie w sprawach kredytów frankowych. Więc jeśli miałabym kogoś polecać to właśnie ją. Odpowiedz Link
flyght Re: Frankowicze 22.02.23, 13:10 Jakub Pitera we Wrocławiu zajmuje się walką z bankami detalicznymi, chociażby z Millenium i Santander. Jak masz tam kredyt to się skontaktuj i zapytaj o to, co robić dalej. Na pewno będziesz musiał przygotować dokumentację. Kancelaria Pana Jakuba od 2015 roku nie przegrała żadnej sprawy frankowej, więc to chyba mówi samo za siebie. Odpowiedz Link