Dodaj do ulubionych

Frankowicze

28.10.19, 12:48
Zakładam wątek dotyczący Frankowiczów. Piszcie tutaj o swoich kredytach jak sobie z nimi radzicie..........
Obserwuj wątek
    • norbiii122 Re: Frankowicze 28.10.19, 13:23
      Ale podobno mnóstwo ludzi już wygrało proces w sądzie dotyczący kredytu we frankach także wydaje mi się że warto próbować.
    • marek.jakubs Re: Frankowicze 29.10.19, 10:58
      Banki powinny być instytucjami zaufania, ponieważ tam też odkładamy oszczędności a tu proszę tak naciągać klientów i nie chce mi się jakoś wierzyć że nic o tym wcześniej nie wiedziały
    • celinkajol43 Re: Frankowicze 29.10.19, 11:04
      No właśnie jak to jest dużo ludzi wygrało, czy to dopiero się zaczyna. Ja właśnie słyszałem że wcześniej ciężko było cokolwiek wywalczyć, ale że to ma się teraz zmienić i oby!
    • miron14 Re: Frankowicze 10.09.21, 09:57
      polecam kancelarie gdzie zleciłem mój pozew frankowy - www.blach-kancelaria.pl/oferta/uniewaznienie-kredytow-frankowych/
      • solanka90 Re: Frankowicze 23.11.22, 19:47
        Nam w walce z bankiem pomogła adwokat Agata Morawska z Gdańska. Pani mecenas jest niezastąpiona i ma duże doświadczenie w sprawach kredytów frankowych. Więc jeśli miałabym kogoś polecać to właśnie ją.
    • flyght Re: Frankowicze 22.02.23, 13:10
      Jakub Pitera we Wrocławiu zajmuje się walką z bankami detalicznymi, chociażby z Millenium i Santander. Jak masz tam kredyt to się skontaktuj i zapytaj o to, co robić dalej. Na pewno będziesz musiał przygotować dokumentację. Kancelaria Pana Jakuba od 2015 roku nie przegrała żadnej sprawy frankowej, więc to chyba mówi samo za siebie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka