29.08.19, 08:57
Suski porównuje awarię oczyszczalni ścieków w Warszawie do...katastrofy w Czernobylu.
I co wpadłby ktoś na takie coś?
Obserwuj wątek
    • kolor Re: Geniusz 29.08.19, 09:04
      Zwykły cymbał
      • kadziteusz Nawet GW tez zwróciła na to uwagę 29.08.19, 16:24
        Zamieściła nawet filmik:
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,25134019,suski-o-awarii-oczyszczalni-w-warszawie-to-przypomina-mi-sytuacje.html#a=362&c=159&s=BoxNewsImg1
        • yoma Re: Nawet GW tez zwróciła na to uwagę 29.08.19, 17:46
          Dlaczego "nawet", piąta kolumno?
          • kadziteusz Re: Nawet GW tez zwróciła na to uwagę 30.08.19, 08:02
            yoma napisała:

> Dlaczego "nawet", piąta kolumno?
            >

Bo liczyłem, że ten mój watek jako nabijajacy się z PiSiora wyleci na osła, a wyleciał nie wiedzieć czemu inny , o którym myślałem, ze raczej nie wyleci, a wyleciał:
            forum.gazeta.pl/forum/w,396,168610551,168610551,Macierewicz_najpierw_doil_panstwo_na_podkomisje.html
            I nadal nie rozumiem dlaczego?
    • qinto Re: Geniusz 29.08.19, 09:06
      Daj link do tej wypowiedzi, wtedy skomentuję.
      • kadziteusz Re: Geniusz 29.08.19, 09:24
        qinto napisał:

> Daj link do tej wypowiedzi, wtedy skomentuję.
        Jeszcze nie ma, ogladałem w gadzinówce PiS zwanej dla jaj TVP INFO. Powiedział to niejakiej Ogórek ( to taka nowa gwiazda TVP, która kiedyś kandydowała na prezydenta Polski z poręczenia SLD),. która zresztą mu przytaknęła.
        Nie sądzę, by takie kretyństwo znalazło się na ichniej stronie,
        Ale ja zazwyczaj nie kłamię. Widziałem i słyszałem na własne uszy.
        Mozliwe, ze ktoś to nagrał i na Youtube powiesi, bo naprawdę warto by było, zeby Polacy zobaczyli jacy geniusze są w PiSie ministrami.
        • no-popis Re: Geniusz 29.08.19, 20:12
          kadziteusz napisał:

> qinto napisał:
          >
          > > Daj link do tej wypowiedzi, wtedy skomentuję.
          > Jeszcze nie ma,
          Problem w tym, że istnieje podejrzenie, że ty widzisz inną rzeczywistość niż ta tuja na tej ziemii.
    • m.c.hrabia Re: Geniusz 29.08.19, 09:14

Krystyna Pawłowicz @KrystPawlowicz

CIEKAWA sprawa,TUŻ PRZED wizytą Prez.D.Trumpa i wkrótce przed wyborami nagle,niespodziewanie awarii ulegają DWA,od razu DWA,RÓWNOCZEŚNIE DWA kluczowe - jakby się umówiły - kolektory oczyszczania ścieków...CIEKAWA SPRAWA...
      SABOTAŻ „życzliwych” Polsce...?
      • szwampuch58 Re: Geniusz 29.08.19, 09:21
        a nawet Zamach.....rzekne kuuuutko
        • borrka Starczą 4 litery... 29.08.19, 09:50
          TUSK
      • yoma Re: Geniusz 29.08.19, 10:34
        Krycha przeszła do opozycji :)
    • taniarada Re: Geniusz 29.08.19, 09:54
      Czego jęczysz.Adamowicz spuszczał gówna do zatoki gdańskiej.To cisza na forum .
      • qinto Re: Geniusz 29.08.19, 10:05
        taniarada napisał(a):

> Czego jęczysz.Adamowicz spuszczał gówna do zatoki gdańskiej.To cisza na forum
        > .

Warszawiaków mi nie żal, sami wybrali, ten duet egzotyczny - Trzaskowski-Rabiej + jego partner, ale pół Polski zostanie zalane gównami.
        Tylko koni żal.
        • eiran Re: Geniusz 29.08.19, 10:19
          Oczyszczalnia Czajka, stunikowy rysiu, funkcjonuje od 2012 roku. Zawdzięczamy ją HGW. Wcześniej, w tym przez cała kadencję Lecha Kaczyńskiego i jego delegatów, pół Polski było zalewane gównami w taki sam sposób jak teraz, po awarii Czajki.
          • siemanko Wytłumacz to pisim 29.08.19, 10:24
            eiran napisał:

> Oczyszczalnia Czajka, stunikowy rysiu, funkcjonuje od 2012 roku. Zawdzięczamy j
            > ą HGW. Wcześniej, w tym przez cała kadencję Lecha Kaczyńskiego i jego delegatów
            > , pół Polski było zalewane gównami w taki sam sposób jak teraz, po awarii Czaj
            > ki.
            >
            • eiran Re: Wytłumacz to pisim 29.08.19, 10:29
              To raczej niemożliwe. Awaria Czajki to wymarzona okazja, żeby odwrócić uwagę choćby od pJebiak-Gate.
              • kadziteusz Re: Wytłumacz to pisim 29.08.19, 12:47
                eiran napisał:

> To raczej niemożliwe. Awaria Czajki to wymarzona okazja, żeby odwrócić uwagę ch
                > oćby od pJebiak-Gate.
                >

Ja stawiam na PiSi sabotaż
        • snajper55 Re: Geniusz 29.08.19, 12:36
          qinto napisał:

> Warszawiaków mi nie żal, sami wybrali, ten duet egzotyczny - Trzaskowski-Rabiej
          > + jego partner, ale pół Polski zostanie zalane gównami.

Gdy cztery lata temu cała Polska została zalana pislamskim gównem to nie protestowałeś.

S.
          • eiran Re: Geniusz 29.08.19, 12:47
            Nie można wykluczyć, że protestował, choć raczej nie w sprawie pisiackiego gówna.

Nie da się zweryfikować, co pisał rysio pod setką swoich nicków.
          • qinto Re: Geniusz 29.08.19, 13:06
            snajper55 napisał:

> qinto napisał:
            >
            > > Warszawiaków mi nie żal, sami wybrali, ten duet egzotyczny - Trzaskowski-
            > Rabiej
            > > + jego partner, ale pół Polski zostanie zalane gównami.
            >
            > Gdy cztery lata temu cała Polska została zalana pislamskim gównem to nie protes
            > towałeś.

Strach z tobą rozmawiać, ty wiesz wszystko co ja myślę.
            Nie widzisz, tylko, że twój kolega eiran uprawia tu na forum czysty hejt - nie tylko w stosunku do mnie. Nie widzisz, czy też nie chcesz widzieć jak gówno w wykonaniu twojego kolegi zalewa to forum. Nie tylko jego gówno.
            • snajper55 Re: Geniusz 29.08.19, 13:22
              qinto napisał:

> Strach z tobą rozmawiać, ty wiesz wszystko co ja myślę.
              > Nie widzisz, tylko, że twój kolega eiran uprawia tu na forum czysty hejt - nie
              > tylko w stosunku do mnie. Nie widzisz, czy też nie chcesz widzieć jak gówno w w
              > ykonaniu twojego kolegi zalewa to forum. Nie tylko jego gówno.

Widzę, że bardzo brakuje ci forum skatologicznego. Noże załóż prywatne? Może pod nazwą "Nasze gówna"?

S.
              • qinto Re: Geniusz 29.08.19, 13:32

Widzę, że bardzo brakuje ci forum skatologicznego. Noże załóż prywatne? Może pod nazwą "Nasze gówna"?

Ty mnie w sumie niezmiennie bawisz.
                Nie powiem ci dlaczego, bo zaraz to usuniesz.
                Bawię się jednak dobrze, z tobą, ayrankiem i resztą oszołomów z tego forum.
                Cenię tu na FK akurat twoich i ayranka przeciwników politycznych - dlaczego? - bo mają coś do powiedzenia.
            • taniarada Re: Geniusz 29.08.19, 13:32
              qinto napisał:

> snajper55 napisał:
              >
              > > qinto napisał:
              > >
              > > > Warszawiaków mi nie żal, sami wybrali, ten duet egzotyczny - Trzask
              > owski-
              > > Rabiej
              > > > + jego partner, ale pół Polski zostanie zalane gównami.
              > >
              > > Gdy cztery lata temu cała Polska została zalana pislamskim gównem to nie
              > protes
              > > towałeś.
              >
              >
              > Strach z tobą rozmawiać, ty wiesz wszystko co ja myślę.
              > Nie widzisz, tylko, że twój kolega eiran uprawia tu na forum czysty hejt - nie
              > tylko w stosunku do mnie. Nie widzisz, czy też nie chcesz widzieć jak gówno w w
              > ykonaniu twojego kolegi zalewa to forum. Nie tylko jego gówno.
              To dwónikowiec religijna obraża uczuć.Wszystkich atakuje personalnie
        • kadziteusz KAczor spuszczał do samego końca 29.08.19, 12:46
          qinto napisał:

> taniarada napisał(a):
          >
          > > Czego jęczysz.Adamowicz spuszczał gówna do zatoki gdańskiej.To cisza na
          > forum
          > > .
          >

Bo miał w dudzie Polaków , interesowało go tylko muzeum powstania warszawskiego
      • kadziteusz Re: Geniusz 30.08.19, 08:03
        taniarada napisał(a):

> Czego jęczysz.Adamowicz spuszczał gówna do zatoki gdańskiej.To cisza na forum
        > .

To załóż wątek o Adamowiczu.
    • yoma Re: Geniusz 29.08.19, 10:33
      To ja polecę Krychą

ciekawa sprawa, tuż po ogłoszeniu przez "premiera" red alertu awarii ulegają dwa potężne kolektory w rządzonej przez KO Warszawie...
    • qinto Re: Geniusz 29.08.19, 10:46
      kadziteusz napisał:

> Suski porównuje awarię oczyszczalni ścieków w Warszawie do...katastrofy w Czern
      > obylu.
      > I co wpadłby ktoś na takie coś?

Słuchałem tę wypowiedź - nie porównał tej katastrofy do katastrofy w Czernobylu.
      Powiedział, że w kwestii poinformowania społeczeństwa (powiadomiono po 24 przeszło godzinach) przypomina to poinformowanie społeczeństwa o katastrofie w Czernobylu.

Tak więc albo świadomie kłamiesz, albo nie potrafisz zrozumieć co powiedział Suski.
      • eiran Re: Geniusz 29.08.19, 10:56
        Innymi słowy, stunikowy rysiu, dokonał porównania postępowania władz Warszawy w sytuacji awarii oczyszczalni, z postępowaniem władz ZSRR po wybuchu w Czarnobylu?

www.rp.pl/Warszawa/190829235-Suski-Awaria-w-Czajce-To-przypomina-mi-sytuacje-katastrofy-w-Czarnobylu.html

Ja rozumiem, że dla funkcjonalnego analfabety rysia, Marek Suski może być autorytetem i będzie bronił nawet najgłupszych wypowiedzi tegoż, ale nie każdy odbiorca wiadomości jest tak dysfunkcjonalny jak stunikowy rysio.
      • kadziteusz Znaczy nie użył słow Katastrofy w Czarnobylu? 29.08.19, 13:26
        qinto napisał:

> kadziteusz napisał:
        >
        > > Suski porównuje awarię oczyszczalni ścieków w Warszawie do...katastrofy w
        > Czern
        > > obylu.
        > > I co wpadłby ktoś na takie coś?
        >
        >
        > Słuchałem tę wypowiedź - nie porównał tej katastrofy do katastrofy w Czernobylu
        > .
        > Powiedział, że w kwestii poinformowania społeczeństwa (powiadomiono po 24 przes
        > zło godzinach) przypomina to poinformowanie społeczeństwa o katastrofie w Cz
        > ernobylu.
        >

> Tak więc albo świadomie kłamiesz, albo nie potrafisz zrozumieć co powiedział Su
        > ski.

Więc jeśli użył to przyrównał, bo jeśli chodzi o czas poinformowania, to też kłamał.
        Użył kilka wrednych manipulacji, po pierwsze awarii nie mozna porównać do katastrofy i to jednej z najtragiczniejszych na świecie.
        Po drugie w WArszawioe mieszkańcy zostali poinformowani o awarii następnego dnia, a po katastrofie w Czernobylu powiadomili kilka dni po wybuchu Szwedzi, bo tak ruskie by się w ogóle nie przyznali. NIe powiadomili nawet naszych towarzyszy z KC.
        Więc nie PiS-dol, ze Suski jest inny niż napisałem.
    • aniechto.only Re: Geniusz 29.08.19, 11:40
      Suski:
      "Tam, gdzie jeszcze ta fala ścieków warszawskiej Platformy nie dopłynęła, żeby ludzie nałapali sobie wody na zapas. "

Prymitywny hejcik prymitywnego pisiora. Suskiemu nie przeszkadzała fala ścieków L.Kaczyńskiego, która za jego rządów płynęła 24 godziny na dobę przez okrągły rok
      • qinto Re: Geniusz 29.08.19, 11:48

Prymitywny hejcik prymitywnego pisiora

Tylko wystarczy żebyś sama przeczytała to, co napisałaś. Na refleksję nawet nie liczę.
        Hejterzy są mocni - kupą czy parami?
      • yoma Re: Geniusz 29.08.19, 11:49
        Ech, wymarzona okazja, żeby pisi spłynęli...
        • kadziteusz No i wszystko jasne 29.08.19, 14:28
          to wina LGBT:

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,25132637,lider-bayer-full-pokazal-czym-jest-sciek-powiazal-awarie-oczyszczalni.html#s=BoxOpImg3
    • aniechto.only Re: Geniusz 29.08.19, 16:11
      Kolejny geniusz, szef Kancelarii Premiera Michał Dworczyk :

Szef KPRM przy okazji chciał podkreślić, jakie zagrożenie stwarza awaria w oczyszczalni Czajka. Użył przy tym słowa katastrofa. – To nie dotyczy tylko mieszkańców Warszawy, ale też innych miejscowości na południe od Warszawy – stwierdził w rozmowie z dziennikarzami.]Szef KPRM przy okazji chciał podkreślić, jakie zagrożenie stwarza awaria w oczyszczalni Czajka. Użył przy tym słowa katastrofa. – To nie dotyczy tylko mieszkańców Warszawy, ale też innych miejscowości na południe od Warszawy – stwierdził w rozmowie z dziennikarzami

PiS zawraca kijem Wisłę.
      • kadziteusz Może jak MAcierewicz widział wybuch, a wybuch to 29.08.19, 16:22
        aniechto.only napisała:

> Kolejny geniusz, szef Kancelarii Premiera Michał Dworczyk :
        >
        > Szef KPRM przy okazji chciał podkreślić, jakie zagrożenie stwarza awari
        > a w oczyszczalni Czajka. Użył przy tym słowa katastrofa. – To nie dotyczy t
        > ylko mieszkańców Warszawy, ale też innych miejscowości na południe od Warszawy
        > – stwierdził w rozmowie z dziennikarzami.]Szef KPRM przy okazji chciał podkreśl
        > ić, jakie zagrożenie stwarza awaria w oczyszczalni Czajka. Użył przy tym słow
        > a katastrofa. – To nie dotyczy tylko mieszkańców Warszawy, ale też innych mie
        > jscowości na południe od Warszawy – stwierdził w rozmowie z dziennikarzami

> ]
        >
        > PiS zawraca kijem Wisłę.

raczej katastrofa.
    • aniechto.only Re: Geniusz 29.08.19, 16:17
      I kolejny a raczej kolejna, geniałna inaczej Krystyna Pawłowicz wykryła spisek:

Ciekawa sprawa. Tuż przed wizytą prezydenta Donalda Trumpa i wkrótce przed wyborami nagle niespodziewanie awarii ulegają dwa, od razu dwa, równocześnie dwa kluczowe - jakby się umówiły - kolektory oczyszczania ścieków. Sabotaż życzliwych Polsce?
    • aniechto.only Re: Geniusz 29.08.19, 16:41
      Niesamowite, co pisi członek to geniusz. Brudziński, kolejny sprawny intelektualnie inaczej, jemu też Wisła płynie na południe:

Warszawiacy, którzy byli wczoraj, kiedy fala kulminacyjna docierała do Mostu Poniatowskiego, mówią o brunatnej, niezwykle cuchnącej mazi, która się przelała – mówił wiceprezes PiS.

"Ścieki są podobno zrzucane do Wisły na wysokości Bielan. Wisła płynie na północ. Most Poniatowskiego jest na południe od Bielan. To skąd fala kulminacyjna na jego wysokości?" – zwrócił na to uwagę dziennikarz Konrad Piasecki.
      • yoma Re: Geniusz 29.08.19, 16:43
        A skąd, przepraszam bardzo, wychowankowie Olgino mają wiedzieć, w którą stronę Wisła płynie? No skąd?
      • kadziteusz W PiSiu wszyscy intligentni, tylko inaczej!!! 29.08.19, 16:59
        aniechto.only napisała:

> Niesamowite, co pisi członek to geniusz. Brudziński, kolejny sprawny intelektua
        > lnie inaczej, jemu też Wisła płynie na południe:
        >
        > Warszawiacy, którzy byli wczoraj, kiedy fala kulminacyj
        > na docierała do Mostu Poniatowskiego, mówią o brunatnej, niezwykle cuchnącej ma
        > zi, która się przelała – mówił wiceprezes PiS.

>
        > "Ścieki są podobno zrzucane do Wisły na wysokości Bielan. Wisła płynie na półno
        > c. Most Poniatowskiego jest na południe od Bielan. To skąd fala kulminacyjna na
        > jego wysokości?" – zwrócił na to uwagę dziennikarz Konrad Piasecki.
        • kadziteusz EUREKA 29.08.19, 17:16
          Wiem, mam, odkryłem dlaczego nawiązał do Czarnobyla!!!
          Przecież Czarnobyl w Warszawie zarządzanej przez PO, to marzenie PiSiorów. Gdyby jeszce zginęło tysiace ludzi, to by był dla nich dopiero hit, którym by mogli przykryć swoje ostatnie i nie tylko ostatnie afery!
          Cały świat by zapomniał o wszystkich wtopach i przektach PiSiej ferajny, nawet o od kilku lat niewyjaśnionej sprawy prostego wypadku z Udziałem Szydło, wypadku, który sierzant z drogówki sprzed dobrej zmiany by wyjaśnił w 15 minut i wlepił 500zeta mandatu kierowcy BORu, któtego wina jest ewidentna.
          A tak to już chyba ze trzy lata pracują niedojdy dobrej zmiany Ziobry i ...końca nie widać.
          Ciekawev jakie są koszty tego "dochodzenia"?
          • aniechto.only Re: EUREKA 29.08.19, 17:30
            > Przecież Czarnobyl w Warszawie zarządzanej przez PO, to marzenie PiSiorów. Gdyb
            > y jeszce zginęło tysiace ludzi, to by był dla nich dopiero hit, którym by mogli
            > przykryć swoje ostatnie i nie tylko ostatnie afery!

Po przeczytaniu twojego postu pierwsza myśl była, że przesadzasz. Po chwili przypomniałam sobie jak Jarek na trumnie brata budował swój twardy elektorat . PiS Kaczyńskiego stać na wszystko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka