kadziteusz 29.08.19, 08:57 Suski porównuje awarię oczyszczalni ścieków w Warszawie do...katastrofy w Czernobylu. I co wpadłby ktoś na takie coś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kadziteusz Nawet GW tez zwróciła na to uwagę 29.08.19, 16:24 Zamieściła nawet filmik: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,25134019,suski-o-awarii-oczyszczalni-w-warszawie-to-przypomina-mi-sytuacje.html#a=362&c=159&s=BoxNewsImg1 Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Nawet GW tez zwróciła na to uwagę 29.08.19, 17:46 Dlaczego "nawet", piąta kolumno? Odpowiedz Link Zgłoś
kadziteusz Re: Nawet GW tez zwróciła na to uwagę 30.08.19, 08:02 yoma napisała: > Dlaczego "nawet", piąta kolumno? > Bo liczyłem, że ten mój watek jako nabijajacy się z PiSiora wyleci na osła, a wyleciał nie wiedzieć czemu inny , o którym myślałem, ze raczej nie wyleci, a wyleciał: forum.gazeta.pl/forum/w,396,168610551,168610551,Macierewicz_najpierw_doil_panstwo_na_podkomisje.html I nadal nie rozumiem dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
kadziteusz Re: Geniusz 29.08.19, 09:24 qinto napisał: > Daj link do tej wypowiedzi, wtedy skomentuję. Jeszcze nie ma, ogladałem w gadzinówce PiS zwanej dla jaj TVP INFO. Powiedział to niejakiej Ogórek ( to taka nowa gwiazda TVP, która kiedyś kandydowała na prezydenta Polski z poręczenia SLD),. która zresztą mu przytaknęła. Nie sądzę, by takie kretyństwo znalazło się na ichniej stronie, Ale ja zazwyczaj nie kłamię. Widziałem i słyszałem na własne uszy. Mozliwe, ze ktoś to nagrał i na Youtube powiesi, bo naprawdę warto by było, zeby Polacy zobaczyli jacy geniusze są w PiSie ministrami. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Geniusz 29.08.19, 20:12 kadziteusz napisał: > qinto napisał: > > > Daj link do tej wypowiedzi, wtedy skomentuję. > Jeszcze nie ma, Problem w tym, że istnieje podejrzenie, że ty widzisz inną rzeczywistość niż ta tuja na tej ziemii. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Geniusz 29.08.19, 09:14 Krystyna Pawłowicz @KrystPawlowicz CIEKAWA sprawa,TUŻ PRZED wizytą Prez.D.Trumpa i wkrótce przed wyborami nagle,niespodziewanie awarii ulegają DWA,od razu DWA,RÓWNOCZEŚNIE DWA kluczowe - jakby się umówiły - kolektory oczyszczania ścieków...CIEKAWA SPRAWA... SABOTAŻ „życzliwych” Polsce...? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Geniusz 29.08.19, 09:54 Czego jęczysz.Adamowicz spuszczał gówna do zatoki gdańskiej.To cisza na forum . Odpowiedz Link Zgłoś
qinto Re: Geniusz 29.08.19, 10:05 taniarada napisał(a): > Czego jęczysz.Adamowicz spuszczał gówna do zatoki gdańskiej.To cisza na forum > . Warszawiaków mi nie żal, sami wybrali, ten duet egzotyczny - Trzaskowski-Rabiej + jego partner, ale pół Polski zostanie zalane gównami. Tylko koni żal. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Geniusz 29.08.19, 10:19 Oczyszczalnia Czajka, stunikowy rysiu, funkcjonuje od 2012 roku. Zawdzięczamy ją HGW. Wcześniej, w tym przez cała kadencję Lecha Kaczyńskiego i jego delegatów, pół Polski było zalewane gównami w taki sam sposób jak teraz, po awarii Czajki. Odpowiedz Link Zgłoś
siemanko Wytłumacz to pisim 29.08.19, 10:24 eiran napisał: > Oczyszczalnia Czajka, stunikowy rysiu, funkcjonuje od 2012 roku. Zawdzięczamy j > ą HGW. Wcześniej, w tym przez cała kadencję Lecha Kaczyńskiego i jego delegatów > , pół Polski było zalewane gównami w taki sam sposób jak teraz, po awarii Czaj > ki. > Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Wytłumacz to pisim 29.08.19, 10:29 To raczej niemożliwe. Awaria Czajki to wymarzona okazja, żeby odwrócić uwagę choćby od pJebiak-Gate. Odpowiedz Link Zgłoś
kadziteusz Re: Wytłumacz to pisim 29.08.19, 12:47 eiran napisał: > To raczej niemożliwe. Awaria Czajki to wymarzona okazja, żeby odwrócić uwagę ch > oćby od pJebiak-Gate. > Ja stawiam na PiSi sabotaż Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Geniusz 29.08.19, 12:36 qinto napisał: > Warszawiaków mi nie żal, sami wybrali, ten duet egzotyczny - Trzaskowski-Rabiej > + jego partner, ale pół Polski zostanie zalane gównami. Gdy cztery lata temu cała Polska została zalana pislamskim gównem to nie protestowałeś. S. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Geniusz 29.08.19, 12:47 Nie można wykluczyć, że protestował, choć raczej nie w sprawie pisiackiego gówna. Nie da się zweryfikować, co pisał rysio pod setką swoich nicków. Odpowiedz Link Zgłoś
qinto Re: Geniusz 29.08.19, 13:06 snajper55 napisał: > qinto napisał: > > > Warszawiaków mi nie żal, sami wybrali, ten duet egzotyczny - Trzaskowski- > Rabiej > > + jego partner, ale pół Polski zostanie zalane gównami. > > Gdy cztery lata temu cała Polska została zalana pislamskim gównem to nie protes > towałeś. Strach z tobą rozmawiać, ty wiesz wszystko co ja myślę. Nie widzisz, tylko, że twój kolega eiran uprawia tu na forum czysty hejt - nie tylko w stosunku do mnie. Nie widzisz, czy też nie chcesz widzieć jak gówno w wykonaniu twojego kolegi zalewa to forum. Nie tylko jego gówno. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Geniusz 29.08.19, 13:22 qinto napisał: > Strach z tobą rozmawiać, ty wiesz wszystko co ja myślę. > Nie widzisz, tylko, że twój kolega eiran uprawia tu na forum czysty hejt - nie > tylko w stosunku do mnie. Nie widzisz, czy też nie chcesz widzieć jak gówno w w > ykonaniu twojego kolegi zalewa to forum. Nie tylko jego gówno. Widzę, że bardzo brakuje ci forum skatologicznego. Noże załóż prywatne? Może pod nazwą "Nasze gówna"? S. Odpowiedz Link Zgłoś
qinto Re: Geniusz 29.08.19, 13:32 Widzę, że bardzo brakuje ci forum skatologicznego. Noże załóż prywatne? Może pod nazwą "Nasze gówna"? Ty mnie w sumie niezmiennie bawisz. Nie powiem ci dlaczego, bo zaraz to usuniesz. Bawię się jednak dobrze, z tobą, ayrankiem i resztą oszołomów z tego forum. Cenię tu na FK akurat twoich i ayranka przeciwników politycznych - dlaczego? - bo mają coś do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Geniusz 29.08.19, 13:32 qinto napisał: > snajper55 napisał: > > > qinto napisał: > > > > > Warszawiaków mi nie żal, sami wybrali, ten duet egzotyczny - Trzask > owski- > > Rabiej > > > + jego partner, ale pół Polski zostanie zalane gównami. > > > > Gdy cztery lata temu cała Polska została zalana pislamskim gównem to nie > protes > > towałeś. > > > Strach z tobą rozmawiać, ty wiesz wszystko co ja myślę. > Nie widzisz, tylko, że twój kolega eiran uprawia tu na forum czysty hejt - nie > tylko w stosunku do mnie. Nie widzisz, czy też nie chcesz widzieć jak gówno w w > ykonaniu twojego kolegi zalewa to forum. Nie tylko jego gówno. To dwónikowiec religijna obraża uczuć.Wszystkich atakuje personalnie Odpowiedz Link Zgłoś
kadziteusz KAczor spuszczał do samego końca 29.08.19, 12:46 qinto napisał: > taniarada napisał(a): > > > Czego jęczysz.Adamowicz spuszczał gówna do zatoki gdańskiej.To cisza na > forum > > . > Bo miał w dudzie Polaków , interesowało go tylko muzeum powstania warszawskiego Odpowiedz Link Zgłoś
kadziteusz Re: Geniusz 30.08.19, 08:03 taniarada napisał(a): > Czego jęczysz.Adamowicz spuszczał gówna do zatoki gdańskiej.To cisza na forum > . To załóż wątek o Adamowiczu. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Geniusz 29.08.19, 10:33 To ja polecę Krychą ciekawa sprawa, tuż po ogłoszeniu przez "premiera" red alertu awarii ulegają dwa potężne kolektory w rządzonej przez KO Warszawie... Odpowiedz Link Zgłoś
qinto Re: Geniusz 29.08.19, 10:46 kadziteusz napisał: > Suski porównuje awarię oczyszczalni ścieków w Warszawie do...katastrofy w Czern > obylu. > I co wpadłby ktoś na takie coś? Słuchałem tę wypowiedź - nie porównał tej katastrofy do katastrofy w Czernobylu. Powiedział, że w kwestii poinformowania społeczeństwa (powiadomiono po 24 przeszło godzinach) przypomina to poinformowanie społeczeństwa o katastrofie w Czernobylu. Tak więc albo świadomie kłamiesz, albo nie potrafisz zrozumieć co powiedział Suski. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Geniusz 29.08.19, 10:56 Innymi słowy, stunikowy rysiu, dokonał porównania postępowania władz Warszawy w sytuacji awarii oczyszczalni, z postępowaniem władz ZSRR po wybuchu w Czarnobylu? www.rp.pl/Warszawa/190829235-Suski-Awaria-w-Czajce-To-przypomina-mi-sytuacje-katastrofy-w-Czarnobylu.html Ja rozumiem, że dla funkcjonalnego analfabety rysia, Marek Suski może być autorytetem i będzie bronił nawet najgłupszych wypowiedzi tegoż, ale nie każdy odbiorca wiadomości jest tak dysfunkcjonalny jak stunikowy rysio. Odpowiedz Link Zgłoś
kadziteusz Znaczy nie użył słow Katastrofy w Czarnobylu? 29.08.19, 13:26 qinto napisał: > kadziteusz napisał: > > > Suski porównuje awarię oczyszczalni ścieków w Warszawie do...katastrofy w > Czern > > obylu. > > I co wpadłby ktoś na takie coś? > > > Słuchałem tę wypowiedź - nie porównał tej katastrofy do katastrofy w Czernobylu > . > Powiedział, że w kwestii poinformowania społeczeństwa (powiadomiono po 24 przes > zło godzinach) przypomina to poinformowanie społeczeństwa o katastrofie w Cz > ernobylu. > > Tak więc albo świadomie kłamiesz, albo nie potrafisz zrozumieć co powiedział Su > ski. Więc jeśli użył to przyrównał, bo jeśli chodzi o czas poinformowania, to też kłamał. Użył kilka wrednych manipulacji, po pierwsze awarii nie mozna porównać do katastrofy i to jednej z najtragiczniejszych na świecie. Po drugie w WArszawioe mieszkańcy zostali poinformowani o awarii następnego dnia, a po katastrofie w Czernobylu powiadomili kilka dni po wybuchu Szwedzi, bo tak ruskie by się w ogóle nie przyznali. NIe powiadomili nawet naszych towarzyszy z KC. Więc nie PiS-dol, ze Suski jest inny niż napisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Geniusz 29.08.19, 11:40 Suski: "Tam, gdzie jeszcze ta fala ścieków warszawskiej Platformy nie dopłynęła, żeby ludzie nałapali sobie wody na zapas. " Prymitywny hejcik prymitywnego pisiora. Suskiemu nie przeszkadzała fala ścieków L.Kaczyńskiego, która za jego rządów płynęła 24 godziny na dobę przez okrągły rok Odpowiedz Link Zgłoś
qinto Re: Geniusz 29.08.19, 11:48 Prymitywny hejcik prymitywnego pisiora Tylko wystarczy żebyś sama przeczytała to, co napisałaś. Na refleksję nawet nie liczę. Hejterzy są mocni - kupą czy parami? Odpowiedz Link Zgłoś
kadziteusz No i wszystko jasne 29.08.19, 14:28 to wina LGBT: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,25132637,lider-bayer-full-pokazal-czym-jest-sciek-powiazal-awarie-oczyszczalni.html#s=BoxOpImg3 Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Geniusz 29.08.19, 16:11 Kolejny geniusz, szef Kancelarii Premiera Michał Dworczyk : Szef KPRM przy okazji chciał podkreślić, jakie zagrożenie stwarza awaria w oczyszczalni Czajka. Użył przy tym słowa katastrofa. – To nie dotyczy tylko mieszkańców Warszawy, ale też innych miejscowości na południe od Warszawy – stwierdził w rozmowie z dziennikarzami.]Szef KPRM przy okazji chciał podkreślić, jakie zagrożenie stwarza awaria w oczyszczalni Czajka. Użył przy tym słowa katastrofa. – To nie dotyczy tylko mieszkańców Warszawy, ale też innych miejscowości na południe od Warszawy – stwierdził w rozmowie z dziennikarzami PiS zawraca kijem Wisłę. Odpowiedz Link Zgłoś
kadziteusz Może jak MAcierewicz widział wybuch, a wybuch to 29.08.19, 16:22 aniechto.only napisała: > Kolejny geniusz, szef Kancelarii Premiera Michał Dworczyk : > > Szef KPRM przy okazji chciał podkreślić, jakie zagrożenie stwarza awari > a w oczyszczalni Czajka. Użył przy tym słowa katastrofa. – To nie dotyczy t > ylko mieszkańców Warszawy, ale też innych miejscowości na południe od Warszawy > – stwierdził w rozmowie z dziennikarzami.]Szef KPRM przy okazji chciał podkreśl > ić, jakie zagrożenie stwarza awaria w oczyszczalni Czajka. Użył przy tym słow > a katastrofa. – To nie dotyczy tylko mieszkańców Warszawy, ale też innych mie > jscowości na południe od Warszawy – stwierdził w rozmowie z dziennikarzami > ] > > PiS zawraca kijem Wisłę. raczej katastrofa. Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Geniusz 29.08.19, 16:17 I kolejny a raczej kolejna, geniałna inaczej Krystyna Pawłowicz wykryła spisek: Ciekawa sprawa. Tuż przed wizytą prezydenta Donalda Trumpa i wkrótce przed wyborami nagle niespodziewanie awarii ulegają dwa, od razu dwa, równocześnie dwa kluczowe - jakby się umówiły - kolektory oczyszczania ścieków. Sabotaż życzliwych Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Geniusz 29.08.19, 16:41 Niesamowite, co pisi członek to geniusz. Brudziński, kolejny sprawny intelektualnie inaczej, jemu też Wisła płynie na południe: Warszawiacy, którzy byli wczoraj, kiedy fala kulminacyjna docierała do Mostu Poniatowskiego, mówią o brunatnej, niezwykle cuchnącej mazi, która się przelała – mówił wiceprezes PiS. "Ścieki są podobno zrzucane do Wisły na wysokości Bielan. Wisła płynie na północ. Most Poniatowskiego jest na południe od Bielan. To skąd fala kulminacyjna na jego wysokości?" – zwrócił na to uwagę dziennikarz Konrad Piasecki. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Geniusz 29.08.19, 16:43 A skąd, przepraszam bardzo, wychowankowie Olgino mają wiedzieć, w którą stronę Wisła płynie? No skąd? Odpowiedz Link Zgłoś
kadziteusz W PiSiu wszyscy intligentni, tylko inaczej!!! 29.08.19, 16:59 aniechto.only napisała: > Niesamowite, co pisi członek to geniusz. Brudziński, kolejny sprawny intelektua > lnie inaczej, jemu też Wisła płynie na południe: > > Warszawiacy, którzy byli wczoraj, kiedy fala kulminacyj > na docierała do Mostu Poniatowskiego, mówią o brunatnej, niezwykle cuchnącej ma > zi, która się przelała – mówił wiceprezes PiS. > > "Ścieki są podobno zrzucane do Wisły na wysokości Bielan. Wisła płynie na półno > c. Most Poniatowskiego jest na południe od Bielan. To skąd fala kulminacyjna na > jego wysokości?" – zwrócił na to uwagę dziennikarz Konrad Piasecki. Odpowiedz Link Zgłoś
kadziteusz EUREKA 29.08.19, 17:16 Wiem, mam, odkryłem dlaczego nawiązał do Czarnobyla!!! Przecież Czarnobyl w Warszawie zarządzanej przez PO, to marzenie PiSiorów. Gdyby jeszce zginęło tysiace ludzi, to by był dla nich dopiero hit, którym by mogli przykryć swoje ostatnie i nie tylko ostatnie afery! Cały świat by zapomniał o wszystkich wtopach i przektach PiSiej ferajny, nawet o od kilku lat niewyjaśnionej sprawy prostego wypadku z Udziałem Szydło, wypadku, który sierzant z drogówki sprzed dobrej zmiany by wyjaśnił w 15 minut i wlepił 500zeta mandatu kierowcy BORu, któtego wina jest ewidentna. A tak to już chyba ze trzy lata pracują niedojdy dobrej zmiany Ziobry i ...końca nie widać. Ciekawev jakie są koszty tego "dochodzenia"? Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: EUREKA 29.08.19, 17:30 > Przecież Czarnobyl w Warszawie zarządzanej przez PO, to marzenie PiSiorów. Gdyb > y jeszce zginęło tysiace ludzi, to by był dla nich dopiero hit, którym by mogli > przykryć swoje ostatnie i nie tylko ostatnie afery! Po przeczytaniu twojego postu pierwsza myśl była, że przesadzasz. Po chwili przypomniałam sobie jak Jarek na trumnie brata budował swój twardy elektorat . PiS Kaczyńskiego stać na wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś