maotsetung 24.10.19, 20:48 arcybiskup o ksywie "Flaszka". czytaj MOCZYMORDA!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qinto Re: Tyran w sutannie 24.10.19, 20:54 maotsetung napisał: > > arcybiskup o ksywie "Flaszka". czytaj MOCZYMORDA!!! > To ten sam co twój ulubiony prezydent z nim chlał, a POtem kiwał się nad grobami w Katyniu? Mówię o "wirusie filipińskim" - olek i o "flaszce" głodziu - arcybiskupie. Odpowiedz Link Zgłoś
maotsetung Porównujesz najlepszego polskiego prezydenta 24.10.19, 21:33 qinto napisał: > maotsetung napisał: > > > > > arcybiskup o ksywie "Flaszka". czytaj MOCZYMORDA!!! > > > > > To ten sam co twój ulubiony prezydent z nim chlał, a POtem kiwał się nad grobam > i w Katyniu? > Mówię o "wirusie filipińskim" - olek i o "flaszce" głodziu - arcybiskupie. Do kieckowego moczymordy! To się nie godzi! Suweren nagrodził Kwaśniewskiego drugą kadencja, a małpkowo sraczkowy Lech miał w dniu wylotu do Smoleńska 18% poparcia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Porównujesz najlepszego polskiego prezydenta 31.10.19, 15:11 maotsetung napisał: > Do kieckowego moczymordy! To się nie godzi! > Suweren nagrodził Kwaśniewskiego drugą kadencja, a małpkowo sraczkowy Lech miał > w dniu wylotu do Smoleńska 18% poparcia!!! > > i 2,8 promila we krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
maotsetung Re: Tyran w sutannie 27.12.19, 11:51 qinto napisał: > maotsetung napisał: > > > > > arcybiskup o ksywie "Flaszka". czytaj MOCZYMORDA!!! > > > To ten sam co twój ulubiony prezydent z nim chlał, a POtem kiwał się nad grobam > i w Katyniu? > Mówię o "wirusie filipińskim" - olek i o "flaszce" głodziu - arcybiskupie. Wypitny chlał z nim częściej Odpowiedz Link Zgłoś
maotsetung Link 24.10.19, 22:08 fakty.interia.pl/pomorskie/news-tvn24-arcybiskup-slawoj-leszek-glodz-mial-znecac-sie-psychic,nId,3297628,via,1?utm_source=webpush&utm_medium=push&utm_campaign=CampaignName Odpowiedz Link Zgłoś
maotsetung Sadysta 31.10.19, 12:39 wiadomosci.wp.pl/abp-slawoj-leszek-glodz-od-lat-ponizal-duchownych-sprawialo-mu-to-satysfakcje-6441035202226305a?utm_medium=push&utm_source=pushpushgo&utm_campaign=WPWiadomosci-push Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Sadysta 31.10.19, 15:04 kolor napisał: > Kapucha SB Zawsze mnie ciekawiło ile ci płacą i za co. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Serio twój ulubiony ? 31.10.19, 15:03 Hejt jest wskazany przy różnych odmianach patologi.Rozumiem że twój nick Ryj Zapijaczony to nic nie znaczy .Mój Boże ile ty nicków zmieniłeś w ciągu roku ? Mania pisania . Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Serio twój ulubiony ? 31.10.19, 15:11 A czego się spodziewać po alkoholiku i szpiclu SB? Odpowiedz Link Zgłoś
maotsetung Re: Serio twój ulubiony ? 31.10.19, 15:49 taniarada napisał(a): > Hejt jest wskazany przy różnych odmianach patologi.Rozumiem że twój nick Ryj Za > pijaczony to nic nie znaczy .Mój Boże ile ty nicków zmieniłeś w ciągu roku ? M > ania pisania . Nie wiem i już nawet nie liczę, a zmieniam, bo zmuszają mnie do tego. Coś się stało w maju ubiegłego roku, ze zabanowali mnie na amen nick pod którym pisałem kilkanascie lat. Nie robię tego dla własnej przyjemniści, tyko jeste zmuszany i nic na to nie mogę poradzić, ze taka jest polityka moderacji tego forum! Może ich to bawi, albo lubią nowe nicki? Więc się odwal. Odpowiedz Link Zgłoś
asdfg2018 Re: Tyran w sutannie 08.11.19, 18:38 Jak zapowiadają katoliccy inicjatorzy demo o nazwie "Odzyskajmy nasz Kościół" która odbyła się pod diecezjalną siedzibą tego kolesia bedzie się odbywało w każdą pierwszą niedzielę miesiąca aż do momentu odwolania tego kolesia przez papieża . - " Kościół na Warmii stanął przed prawdziwym kryzysem. Do seminarium duchownego w Olsztynie nie zgłosił się ani jeden kandydat na pierwszy rok studiów. Hierarchowie będą się zastanawiać, dlaczego." Odpowiedz Link Zgłoś
asdfg2018 Re: Tyran w sutannie 25.12.19, 13:20 A ten koleś ponownie bredzi trojmiasto.wyborcza.pl/trojmiasto/7,35612,25545160,abp-glodz-na-pasterce-o-pradach-przeciw-rodzinie-do.html#S.main_topic-K.C-B.1-L.2.duzy Odpowiedz Link Zgłoś
adria231 Re: Tyran w sutannie 27.12.19, 05:47 Prądem przeciw rodzinie jest zwyczaj wyjazdu na narty w miejsce spotkań z bliskimi w czasie świąt. O innych prądach, jak pijaństwo i brak szacunku dla innych jakoś też cicho było. Przed kazaniem wielebny golnął sobie o jeden kielonek za daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
maotsetung I taki typ próbuje pouczać innych 27.12.19, 14:27 tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/homilia-metropolity-gdanskiego-arcybiskup-slawoj-leszek-glodz-trzeba-bronic-wiary,995730.html Odpowiedz Link Zgłoś
asdfg2018 Re: Tyran w sutannie 31.12.19, 18:05 "Kpina i szydera" . A ci się migają i migają z wpłatami i jak tu nie być za przeproszeniem tyranem jakimś albo chociażby tyraniątkiem malutkim takim jak się ma do czynienia z takimi skąpcami i dusigroszami : wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,25556442,kpina-i-szydera-z-ks-proboszcza-wierni-nie-zebrali-30-tys.html#s=BoxOpImg4 Odpowiedz Link Zgłoś