cotojest2020 07.02.20, 05:26 Śmiech ogarnia ,że Hołownia musiał przepraszać... To jakiś obłęd... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wsk175 Re: a jednak katastrofa smoleńska stała się relig 07.02.20, 09:51 Niedługo w pisdaczym kraju odlanie się pod brzozą stanie się przestępstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: a jednak katastrofa smoleńska stała się relig 07.02.20, 10:03 My psy jesteśmy pierwsi na celowniku 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1961 Re: a jednak katastrofa smoleńska stała się relig 07.02.20, 20:51 pies.na.czarnych napisała: > My psy jesteśmy pierwsi na celowniku 😂 Wypróżnianie się w publicznym miejscu jest karalne. Nawet dla "ludzkich" psów gończych. Odpowiedz Link Zgłoś
paskudzbagien A jak ktoś klocka postawi? 07.02.20, 10:08 wsk175 napisał: > Niedługo w pisdaczym kraju odlanie się pod brzozą stanie się przestępstwem. To rozstrzelajOM? Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: A jak ktoś klocka postawi? 07.02.20, 11:10 Rozstrzelajom, a potem co roku ekshumować będom. Odpowiedz Link Zgłoś
cotojest2020 Re: A jak ktoś klocka postawi? 07.02.20, 11:53 w ramach tzw. dekomunizacji / kolejny idiotyzm/ jakiś kacyk PIS chciał zdekomunizować ulicę Dworcową ,bo gdzieś przeczytał ,że był taki komisarz ludowy w ZSRR Dworcow. To nadaje się do leczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Re: A jak ktoś klocka postawi? 07.02.20, 12:15 cotojest2020 napisała: > jakiś kacyk PIS chciał zdekomunizować ulicę Dworcową Nieprawda, że chciał zdekomunizować ulicę Dworcową. Nie ma takiej ulicy Dworcowej. Jak byk napisane na tabliczce ulica Dworcowa. Tylko ciekawe, dlaczego chcieli dekomunizować. Przecież taki Dworcow czy Schodow to patroni PiSSu. Teraz dowiedzieli się, że w bloku komunalnym jest klatka Schodowa i już szykują tabliczkę "Kladka PanPrezydętaPrefesuraDogturaTysiomdzleciaZjintegrowanegoBesSpacjii". Odpowiedz Link Zgłoś
paskudzbagien A Parowozow uczony radziecki wynalazł parowóz- 07.02.20, 13:23 cotojest2020 napisała: > w ramach tzw. dekomunizacji / kolejny idiotyzm/ jakiś kacyk PIS chciał zdekomun > izować ulicę Dworcową ,bo gdzieś przeczytał ,że był taki komisarz ludowy w ZSR > R Dworcow. > To nadaje się do leczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Ulica Wapiennikowa tez musi byc zdekomunizowana 07.02.20, 14:26 bo przy niej mieszka moja tesciowa i sobie tego zyczy. a general Wapieniikow - ktory wyzwolil to miasto z rak faszystow nie moze byc czczony wiecznie - bo bylo to 75 lat temu. I czczi mu juz wystarczajaco duzo oddano - teraz pora na czczeni innych np. ojca reformy gospodarczej prof. Balcerowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Radio Erewan koryguje: - mam zyciorys Dworcowa. 07.02.20, 14:36 cotojest2020 napisała: > w ramach tzw. dekomunizacji / kolejny idiotyzm/ jakiś kacyk PIS chciał zdekomun > izować ulicę Dworcową , Radio Erewan koryguje: Nikolaj Dworcow to byl zasluzony zolnierz, pisarz i komunista radziecki ale w Polsce nigdy nie byl, wiec ulica Dworcowa w kazdym polskim miescie mu przysluguje. . pl.wikipedia.org/wiki/Niko%C5%82aj_Dworcow Odpowiedz Link Zgłoś
cotojest2020 Re: Radio Erewan koryguje: - mam zyciorys Dworcow 07.02.20, 14:49 jakby komuś się chciało poszperać to ulica Dworcowa pojawiała się w wielu miastach rownież w IIRP . Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1961 Re: Radio Erewan koryguje: - mam zyciorys Dworcow 07.02.20, 20:52 cotojest2020 napisała: > jakby komuś się chciało poszperać to ulica Dworcowa pojawiała się w wielu miast > ach rownież w IIRP . Gdzie wybudowano dworzec w Rosji? Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: A jak ktoś klocka postawi? 07.02.20, 13:54 paskudzbagien napisał: > wsk175 napisał: > > > Niedługo w pisdaczym kraju odlanie się pod brzozą stanie się przestępstwe > m. > To rozstrzelajOM? taniarada: W razie wojny, w pierwszej kolejności bedę strzelal do okolicznych bolszewików, lewactwa i szmalcowni, a później do wroga.Po to by po zwycięstwie żyć w prawdziwie wolnej Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: a jednak katastrofa smoleńska stała się relig 07.02.20, 12:35 Nie wiem, o co chodzi, ale nic nie musiał. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: a jednak katastrofa smoleńska stała się relig 07.02.20, 13:16 Uznał że bardziej mu się opłaca przeprosić, czyli musiał. Odpowiedz Link Zgłoś
cotojest2020 Re: a jednak katastrofa smoleńska stała się relig 07.02.20, 13:49 sekta nie dałaby MU żyć Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: a jednak katastrofa smoleńska stała się relig 07.02.20, 14:11 Bzdury pleciesz, hejterko Justyny Kowalczyk. Po prostu jego sztab uznał, że można zagrać na walce z kłamstwie smoleńskim, a on się wystraszył i wymiękł. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: a jednak katastrofa smoleńska stała się relig 07.02.20, 14:50 Prostym językiem mówiąc zesrał się, i to chce być prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
3kaczyjar Re: a jednak katastrofa smoleńska stała się relig 07.02.20, 16:07 Tak zesrał się. Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1961 Re: a jednak katastrofa smoleńska stała się relig 07.02.20, 20:54 eiran napisał: > Bzdury pleciesz, hejterko Justyny Kowalczyk. Po prostu jego sztab uznał, że moż > na zagrać na walce z kłamstwie smoleńskim, a on się wystraszył i wymiękł. I dobrze zrobił. Tam nie zginęli same pisiory. Nie masz szacunku do ofiar z innej opcji POlitycznej??? To jesteś zwyczajna swolocz. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: a jednak katastrofa smoleńska stała się relig 07.02.20, 19:54 Czyli nie musiał, lecz wybrał, o cokolwiek chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: a jednak katastrofa smoleńska stała się relig 07.02.20, 14:25 cotojest 2020 Nie masz racji; bo trzeba rozróżnić dwie sprawy. Jedna to jest racjonalne podejście do tej katastrofy i nie uleganie tępej pisowskiej propagandzie, tym wszystkim zamachom, trotylom i innym bredniom z upodobaniem wypowiadanym przez tzw, zespołowców czy podkomisarzy macierewicza*, a także przez niektórych publicystów czy inne stankiewiczówny. Ale w tej tragedii śmierć poniosło 96. osób, śmierć niepotrzebną i bezsensowną, i robienie z tego żarcików i podśmiechujków jest po prostu nieprzyzwoite. Czy ktoś sobie żartuje z katastrofy Casy czy tragedii w której zginęła m.in. Anna Jantar? Racjonalna i poważna polemika z pisowską propaganda jest jak najbardziej na miejscu, można do woli kpić z macierewicza i innych biniendów czy nowaczyków, można sobie stroić żarty z kurdupla na taborecie, ale z samej katastrofy jednak się nie powinno. *Tak na marginesie - z pisowskich narracji, z pisowskich mediów i z ust pisowskich prominentów znikł temat tej katastrofy. Nie ma sprawozdań, nie ma raportów, nie ma nowaczyków czy biniend (że o berczyńskim nie wspomnę)... "Zniknięto" nawet głównego kapłana i guru kłamstwa smoleńskiego, czyli macierewicza właśnie. A przecież na początku roku miał być ogłoszony raport z pełnym uzasadnieniem tezy o zamachu, bo przecież "jesteśmy coraz bliżej prawdy". A sprawa jest prosta - pomimo wszelkich starań, naginania faktów, rozwalania puszek, parówek i blaszanych tuneli ogrodniczych, a także zlecenia ekspertyz różnym zachodnim laboratoriom żadnej z "zamaszystych" teorii nie dało się nie tylko udowodnić, ale nawet uprawdopodobnić. I wobec takiego fiaska co bardziej dociekliwy seweryn mógłby spytać: No to co z tym zamachem? Gdzie ta zbrodnia? Jaka to wina Tuska czy innego Komorowskiego? No więc lepiej sprawę wyciszyć, udać że jej nie ma, bo przez te lata kłamstw udało się u seweryna wyrobić odruch warunkowy polegający na tym że pisowski tępy seweryn nienawidzi Tuska choć tak naprawdę już sam nie bardzo wie dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Aleś się nagadał 07.02.20, 14:39 erte2 napisał: > cotojest 2020 Już erian wyjaśnił w czym rzecz to po co się u tego trolla produkujesz? Hołownia to drugi Kidawa-Błońska niech dużo mówi i pokazuje .Dupek z TVN.Ludzie skrzętnie notują takie wystąpienia dupków.Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Aleś się nagadał 07.02.20, 15:30 taniarada Nie wtrącaj się matołeczku do rozmowy ludzi rozumnych. Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: Aleś się nagadał 07.02.20, 16:23 ""Ale w tej tragedii śmierć poniosło 96. osób, śmierć niepotrzebną i bezsensowną, i robienie z tego żarcików i podśmiechujków jest po prostu nieprzyzwoite." Jest nieprzyzwoite. W świecie bez pisu. Pis tak nadmuchał balon kretynizmów związany z tą tragedią, że tylko można ich pobić ich własną bronią. Z pisimi chamami nic nie da kulturalna dyskusja. Pisiego chama trzeba traktować po chamsku, inaczej cham nic nie zrozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
cotojest2020 Re: Aleś się nagadał 07.02.20, 16:32 codziennie ktoś ginie w taki czy inny sposób. Każdy ma jakąś wrażliwość.I każdemu coś może się z tragedią kojarzyć . Nie dajmy się jednak zwariować. Bo w ten sposób każdy sobie "opatentuje" obrażanie uczuć czy to będzie rysunek słupa,rowu czy drzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: Aleś się nagadał 07.02.20, 16:41 Nikt nie przebije scoorwysyństwa pisu związanego z niepotrzebnymi ekshumacjami. Do pisowców:: '"Nie powiem nawet "Pies cię jebał", bo to mezalians byłby dla psa." Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Aleś się nagadał 07.02.20, 16:37 wsk175 napisał: Jest nieprzyzwoite. W świecie bez pisu. Pis tak nadmuchał balon kretynizmów związany z tą tragedią, że tylko można ich pobić ich własną bronią. Z pisimi chamami nic nie da kulturalna dyskusja. Pisiego chama trzeba traktować po chamsku, inaczej cham nic nie zrozumie. To mamy być tacy sami jak chamy i prymitywy z pis-u? Wybacz, ale ja w to nie wchodzę. Nie jestem i nie będę kimś w rodzaju chama brudzińskego, nie jestem i nie będę kopią komucha piotrowicza, nie jestem i nie będę cynicznym draniem na wzór terleckiego, nie jestem i nie będę łgarzem i megalomanem takim jak macierewicz.... To nie jest moja bajka, jak tak i nie chcę, i nie potrafię. Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: Aleś się nagadał 07.02.20, 16:45 Wojny z pisimi scoorwysynami nie wygra się bez pobrudzenia sobie rąk. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Aleś się nagadał 07.02.20, 16:56 erte2 napisał > > To mamy być tacy sami jak chamy i prymitywy z pis-u? > Wybacz, ale ja w to nie wchodzę. Nie jestem i nie będę kimś w rodzaju chama bru > dzińskego, nie jestem i nie będę kopią komucha piotrowicza, nie jestem i nie bę > dę cynicznym draniem na wzór terleckiego, nie jestem i nie będę łgarzem i megal > omanem takim jak macierewicz.... > To nie jest moja bajka, jak tak i nie chcę, i nie potrafię. > Cóż zakup zapas wazeliny i nadstawiają tyłka. Odpowiedz Link Zgłoś
cotojest2020 Re: Aleś się nagadał 07.02.20, 19:35 właśnie takie myślenie spowodowało ,że Ziobro czy Kamiński wywinęli się za swoje niecne czyny. Tu nie chodzi o zemstę. Tu chodzi o prawo i sprawiedliwość. Zgraja ,która nie przestrzega konstytucji ,łamie prawo , wyprowadza publiczne pieniądze do swoich kieszeni i traktuje obywateli jak okupant nie zasługuje na litość. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Aleś się nagadał 07.02.20, 19:58 No to będziesz miał 40 lat pisiu, aż się pojawi prosty, niewydelikacony robotnik Wałęsa. Czy gdyby ktoś się dobierał do twojej kobiety, prosiłbyś grzecznie o niedobieranie się do twojej kobiety, czy przyjebał* w pysk? *wulgaryzm użyty z całą celowością Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1961 Re: Aleś się nagadał 07.02.20, 20:58 erte2 napisał: > wsk175 napisał: > Jest nieprzyzwoite. > W świecie bez pisu. > Pis tak nadmuchał balon kretynizmów związany z tą tragedią, że tylko można ich > pobić ich własną bronią. > Z pisimi chamami nic nie da kulturalna dyskusja. > Pisiego chama trzeba traktować po chamsku, inaczej cham nic nie zrozumie. > > To mamy być tacy sami jak chamy i prymitywy z pis-u? > Wybacz, ale ja w to nie wchodzę. Nie jestem i nie będę kimś w rodzaju chama bru > dzińskego, nie jestem i nie będę kopią komucha piotrowicza, nie jestem i nie bę > dę cynicznym draniem na wzór terleckiego, nie jestem i nie będę łgarzem i megal > omanem takim jak macierewicz.... > To nie jest moja bajka, jak tak i nie chcę, i nie potrafię. Ale za to jesteś namiastką UBeckiej cenzury Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Aleś się nagadał 08.02.20, 00:56 lechujek 1961 napisał: Ale za to jesteś namiastką UBeckiej cenzury Cóż ci mogę odpowiedzieć.... Może byś tak pocałował mnie w dupę...? Odpowiedz Link Zgłoś
qinto Re: Aleś się nagadał 07.02.20, 16:38 erte2 napisał: > taniarada > Nie wtrącaj się matołeczku do rozmowy ludzi rozumnych. Gdybyś miał rozum, to nie zabierałbyś głosu w wątku rosyjskiego trolla. Odpowiedz Link Zgłoś
qinto Re: Aleś się nagadał 07.02.20, 16:41 taniarada napisał(a): > erte2 napisał: > > > cotojest 2020 > Już erian wyjaśnił w czym rzecz to po co się u tego trolla produkujesz? Hołowni > a to drugi Kidawa-Błońska niech dużo mówi i pokazuje .Dupek z TVN.Ludzie skrzęt > nie notują takie wystąpienia dupków.Amen. Jak muchy do goowna, tak ciągną do wątku trolla forumowe przygłupy. Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1961 Re: Aleś się nagadał 07.02.20, 21:05 qinto napisał: > taniarada napisał(a): > > > erte2 napisał: > > > > > cotojest 2020 > > Jak muchy do goowna, tak ciągną do wątku trolla forumowe przygłupy. To ten sam gatunek. To wszystko to stawonogi. Dlatego gość od kanalizacji niejaki Gawlowski był im koniecznie potrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
cotojest2020 Re: Aleś się nagadał 08.02.20, 04:28 PIS rzucił plebsowi sędziów do bicia ,tymczasem gros winy ponosi prokuratura. W większości złoczyńscy Ziobry Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1961 Re: Aleś się nagadał 08.02.20, 09:31 cotojest2020 napisała: > PIS rzucił plebsowi sędziów do bicia ,tymczasem gros winy ponosi prokuratura. > W większości złoczyńscy Ziobry Prokuratura kiedyś kogoś skazała??? Odpowiedz Link Zgłoś
cotojest2020 Re: Aleś się nagadał 08.02.20, 10:47 Proponuję -najpierw edukacja , potem dyskusja. Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: Aleś się nagadał 08.02.20, 13:12 ZDECYDOWANIE TAK: NAJPIERW edukacja, potem dyskusja Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1961 Re: Aleś się nagadał 08.02.20, 14:37 cotojest2020 napisała: > Proponuję -najpierw edukacja , potem dyskusja. No to jako dowód swojej edukacji oraz wysokich kwalifikacji wskaż taki wyrok wydany przez prokuraturę. Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: Aleś się nagadał 08.02.20, 15:28 "wskaż taki wyrok wydany przez prokuraturę. " kolejna granica pisiego debilizmu została przekroczona. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Aleś się nagadał 08.02.20, 15:33 wsk175 napisał: > "wskaż taki wyrok wydany przez prokuraturę. " > kolejna granica pisiego debilizmu została przekroczona. Ostro pracujesz szmaciarzu .Nie ma posta byś coś rzeczowego napisał .Tylko bluzgi .Karma niedługo wróci i zdechniesz.Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Aleś się nagadał 08.02.20, 15:56 >wskaż taki wyrok wydany przez prokuraturę. WHAT?? 😁 Który to, lesió? Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: a jednak katastrofa smoleńska stała się relig 08.02.20, 15:04 A mnie cały czas prześladuje myśl co z tymi trzema co przeżyli, gdzie ich trzymają i czy nasi rządzący ich szukają, czy położyli na nich lachę Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: a jednak katastrofa smoleńska stała się relig 08.02.20, 15:25 Nie szukają, bo wiedzą, gdzie ich trzymają, nie? Chyba. No chyba że zapomnieli... Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: a jednak katastrofa smoleńska stała się relig 08.02.20, 15:31 i kto zapisił kasę za trzy ekshumacje. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: a jednak katastrofa smoleńska stała się relig 08.02.20, 15:41 Nawiazując do ekshumacji, to wie ktoś co wykazały, jkiegomateriału użyto , trotylu,semteksu, czy miniaturowej bomby wodorowej, a może to tylko przypadkowy pierd marsjanina Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: a jednak katastrofa smoleńska stała się relig 08.02.20, 15:55 Proponuję zostawić. Niech spoczywają w spokoju... Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: a jednak katastrofa smoleńska stała się relig 08.02.20, 16:34 Uważasz, ze nieważne co ich zabiło , trotyl, pierd czo cośinnego, jauważam ,że zabiło ich polecenie wydane z Warszawy LĄDUJCIE za wszelką cenę . Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: a jednak katastrofa smoleńska stała się relig 08.02.20, 16:36 Podzielam pogląd. Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1961 Re: a jednak katastrofa smoleńska stała się relig 08.02.20, 17:06 m.c.hrabia napisał: > Nawiazując do ekshumacji, to wie ktoś co wykazały, jkiegomateriału użyto , trot > ylu,semteksu, czy miniaturowej bomby wodorowej, a może to tylko przypadkowy pie > rd marsjanina O te pierdy pytaj "ktosia z kosmosu". A resztę zostaw w spokoju. Nie masz szacunku do żywych, więc nie oczekuj szacunku do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: a jednak katastrofa smoleńska stała się relig 08.02.20, 18:40 Pierdy kosmicznego Buka ! Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1961 Re: a jednak katastrofa smoleńska stała się relig 08.02.20, 19:14 m.c.hrabia napisał: > > > Pierdy kosmicznego Buka ! Jestem niewierzący więc nie obraża mnie twoja odmiana słowa Bóg, ale obraża mnie twoja głupota. Jako zdeklarowany gej nie przysparzasz swoim towarzyszom splendoru. Odpowiedz Link Zgłoś
cotojest2020 Re: a jednak katastrofa smoleńska stała się relig 08.02.20, 19:19 ten samolot nie miał prawa wylecieć z W-wy Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1961 Re: a jednak katastrofa smoleńska stała się relig 08.02.20, 19:32 cotojest2020 napisała: > ten samolot nie miał prawa wylecieć z W-wy Jaki samolot? Odstaw leki i odczekaj a y przestały działać jak wchodzisz na FK. Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1961 Re: a jednak katastrofa smoleńska stała się relig 08.02.20, 19:34 aby 👍 Odpowiedz Link Zgłoś
adria231 Re: a jednak katastrofa smoleńska stała się relig 09.02.20, 06:05 Pamiętam tę sobotę przed laty, wiadomość o katastrofie i wciągu jednej godziny oświadczenie jara o zamachu. Nawet wiedział, kto dokonał tego zamachu. A potem te cyrki w Warszawie, a nawet potem najazdy na Wawel.I to wszystko dlatego , ze pewien nieudacznik zaczynał kampanię( miał mniej niż marne szanse na reelekcję). I ten rozkaz z Warszawy....... Odpowiedz Link Zgłoś
cotojest2020 Re: a jednak katastrofa smoleńska stała się relig 09.02.20, 07:11 pierwsza myśl po wieści o tragedii - kto ich tam wszystkich upchał w tym samolocie ? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: a jednak katastrofa smoleńska stała się relig 09.02.20, 11:50 To dobry jesteś. Moja brzmiała: o k... Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: a jednak katastrofa smoleńska stała się relig 09.02.20, 07:55 A pierwszy rzut swego bystrego oka rozpoznajesz geja, dobry jesteś znasz się na rzeczy , witamy w klubie. Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: a jednak katastrofa smoleńska stała się relig 09.02.20, 08:20 wyznawcy żarliwie wierza w kłamstwa MAK/Laska a odszczepieńców( krytyków narracji MAK0 spalili by na stosie; ich wiara jest irracjonalna, sprzeczna z wiedzą ,fizyką Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: a jednak katastrofa smoleńska stała się relig 09.02.20, 08:24 Jak Lasek z Artymowiczem na spółkę kłamali na temat "katastrofy" w Smoleńsku. To jest zdjęcie z materiału Zespołu Macieja Laska - niemożliwe , aby tego zdjęcia nie widział. Na zdjęciu widzimy spory fragment konstrukcji samolotu wyrzucony daleko poza wrakowisko( biało-czerwona taśma wyznacza teren wrakowiska) Jest fizycznie niemożliwe ,aby w "zderzeniu o małej energii" - jak to w raporcie określił dr Maciej Lasek- mogło do czegoś takiego dojść; wie o tym dobrze także profesor Uniwersytetu w Toronto Paweł Artymowicz; który od lat współpracuje z doktorem Laskiem; pomimo tego od lat wprowadzają w błąd społeczeństwo, co do rzekomego przebiegu tego zdarzenia- tak naprawdę wciskają na siłę narracje rosyjską, ignorując fakty i Fizykę. Gdyby ten fakt - pokazany na zdjęciu Komisja Laska uwzględniła w przygotowywanym raporcie - co było ich psim obowiązkiem- to raport nie miał by prawa ukazać się w wersji jaką znamy. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: a jednak katastrofa smoleńska stała się relig 09.02.20, 08:29 Jeśli wam to, tow. niegraczow, w czymś pomoże, to za chwilę wybieram się na dłuższy spacer do lasu, gdzie mogę zrobić parę fotek. Niestety, jak to w podwarszawskich lasach, co jakiś czas można natknąć się na miejsce, w którym miejscowi utylizują śmieci - jakieś walające się fragmenty pralek i lodówek mogą robić za skrawki Tupolewa, do opisu warto dodać zdanie "niemożliwe, żeby Lasek tych zdjęć nie widział". Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: a jednak katastrofa smoleńska stała się relig 09.02.20, 10:01 wierzący w raport MAK/Laska ignoruja fakty, ślady, dowody Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: a jednak katastrofa smoleńska stała się relig 09.02.20, 10:03 jak np te: Odpowiedz Link Zgłoś
motocyklista175 Re: a jednak katastrofa smoleńska stała się relig 09.02.20, 10:11 już skończyłeś? czy nadal szczytujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: a jednak katastrofa smoleńska stała się relig 09.02.20, 11:49 No i coście narobili? Który debil ten Smoleńsk wywlókł? Odpowiedz Link Zgłoś