haen2010 10.03.20, 06:15 Ta od testów na COVID. Wcale ich nie produkują. Kupują od Angoli i sprzedają pisowskiemu rządowi. Ciekawe z jakim przebiciem? Dużym, bo akcje mocno skoczyły. Zupełnie jakby nasz NFZ nie mógł tego załatwić bez pośrednika. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buldog2 Re: Faworyt PiS - firma Blirt. 10.03.20, 11:24 Była o tym mowa Poranku Pani Dominiki Wielowieyskiej. PISowiec powiedział, że wszystko OK. kiedy kupuje się chyba kilka (dokładnie nie pamiętam) drożej niż u konkurencji. Dobrze było okradać bezdomnych, jeszcze lepiej okradać chorych. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Faworyt PiS - firma Blirt. 10.03.20, 12:37 Nie słuchałem. Nie lubię Wielowieyskiej. Ale trzeba stwierdzić, że pisowska swołocz okradanie Polaków opanowała do perfekcji. Przy nich POPSL to nędzni amatorzy. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: Faworyt PiS - firma Blirt. 10.03.20, 12:41 Popsl to "amatorzy"? Wszyscy się od nich uczą.... Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Faworyt PiS - firma Blirt. 10.03.20, 12:56 Uczą? Jeszcze pamiętam, jak platfus z wrocka załatwił swojej firmie szkolenie dla bezrobocia po likwidacji stoczni. Skasowali go z polityki i jego kontrakty. Nazwisk nie pamiętam. Spora różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Faworyt PiS - firma Blirt. 10.03.20, 18:36 Kiedyś państwo opanowało handel bananami i nigdy ich na święta nie było. Oczywiście przed też nie. Więc lepiej aby państwo nie zajmowało by się bezpośrednim importem Odpowiedz Link Zgłoś
qinto Re: Faworyt PiS - firma Blirt. 10.03.20, 18:45 stasi1 napisał: > Kiedyś państwo opanowało handel bananami i nigdy ich na święta nie było. Oczywi > ście przed też nie. Więc lepiej aby państwo nie zajmowało by się bezpośrednim i > mportem Sęk w tym, że za komuny państwo nie opanowało handlu cytrusami i bananami. Żeby o tym wiedzieć, wystarczy mieć skończona podstawówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Faworyt PiS - firma Blirt. 10.03.20, 19:39 Panstwowa Centrala Handlu Zagranicznego "AGROS", podlegla ministrowi handlu zagranicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Faworyt PiS - firma Blirt. 10.03.20, 20:24 W mojej podstawówce wtedy nie było bananów, więc ty jesteś w tej szczęśliwej puli co mieli banany. Zazdroszczę ci może dlatego jej nigdy nie skończyłeś skoro tak dobrze w niej ci było? Odpowiedz Link Zgłoś
qinto Re: Faworyt PiS - firma Blirt. 10.03.20, 20:31 stasi1 napisał: > W mojej podstawówce wtedy nie było bananów, więc ty jesteś w tej szczęśliwej pu > li co mieli banany. Zazdroszczę ci może dlatego jej nigdy nie skończyłeś skoro > tak dobrze w niej ci było? W mojej podstawówce banany i cytrusy były prawie nieznane. Kończyłem podstawówkę w latach sześćdziesiątych ubiegłego wieku. Ty pewnie skończyłeś wcześniej szkolę podstawową. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Faworyt PiS - firma Blirt. 11.03.20, 08:49 Na szczęście później skończyłem tą podstawówkę. Skoro tak wcześnie ją skończyłeś to skąd pomysł że państwo nie dbało w PRL aby dzieci miały banana na śniadanie? Dopiero w 3 RP państwo z tego zaszczytnego obowiązku zrezygnowało i teraz banany są tańsze niż jabłka ,czasami Odpowiedz Link Zgłoś