3kaczyjar 11.03.20, 19:54 Dostanę 13 emeryturę i poradzę sobie - razem z innymi starymi bucami jak ja. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lumpior Re: Nie boję się epidemi 11.03.20, 20:00 Poczucie humoru to podstawa.Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
3kaczyjar Re: Nie boję się epidemi 11.03.20, 20:25 Gorzej jak przełożą wybory - możemy nie doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: Nie boję się epidemi 11.03.20, 20:28 Możemy nie doczekać także z powodu koronawirusa. Co ma być to będzie. Trzeba wierzyć w reinkarnację. Odpowiedz Link Zgłoś
3kaczyjar Re: Nie boję się epidemi 11.03.20, 20:41 Wiadomo to po ilu reinkarnacjach już jesteśmy? Cholera - jak to sprawdzić? Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: Nie boję się epidemi 11.03.20, 20:48 Nie ma co patrzyc wstecz. Trzeba patrzeć w przód. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Nie boję się epidemi 12.03.20, 09:32 3kaczyjar napisał(a): > Wiadomo to po ilu reinkarnacjach już jesteśmy? Cholera - jak to sprawdzić? Jak czegoś nie wiemy lub nie widzimy czy nie pamiętamy to nie znaczy, że tego nie ma lub nie było ale z drugiej strony to co nas to obchodzi jak tego nie wiemy lub nie widzimy, czy nie pamiętamy. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Nie boję się epidemi 11.03.20, 20:46 3kaczyjar napisał(a): > Dostanę 13 emeryturę i poradzę sobie - razem z innymi starymi bucami jak ja. :) Dziwne, tak samo jak ja. Kwestia wyborów niestety, u mnie zamknięta. 13 chętnie skonsumuję z szampanem. Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: Nie boję się epidemi 11.03.20, 20:50 Prawidłowo. Ja jeszcze pracuje zawodowo, ale jak dacie znać kiedy będziecie pić..... Napije się. Wami. Odpowiedz Link Zgłoś
qinto Re: Nie boję się epidemi 11.03.20, 20:51 haen2010 napisał: > 3kaczyjar napisał(a): > > > Dostanę 13 emeryturę i poradzę sobie - razem z innymi starymi bucami jak > ja. :) > > Dziwne, tak samo jak ja. Kwestia wyborów niestety, u mnie zamknięta. 13 chętnie > skonsumuję z szampanem. PO ewentualnym zwycięstwie Małgośki będziesz mógł skonsumować tylko wodą mineralną. Odpowiedz Link Zgłoś
3kaczyjar Re: Nie boję się epidemi 11.03.20, 21:03 Mógłbym przysiąść się do Was? W dobrym towarzystwie będzie mi wyśmienicie smakowało. Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: Nie boję się epidemi 11.03.20, 21:05 Jasne że tak. Zaproszenie jest zawsze aktualne. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Nie boję się epidemi 12.03.20, 07:22 Oj, chyba nie dopisałem. Szampan to na pohybel pisowskiej swołoczy. I za Małgosię w Belwederze. Poprawię moją 50% nalewką i golonką z kapustą. W dużych ilościach. Na poważnie to warto ostrzec pisowskie złodziejskie rządy. Przełożenie wyborów na jesień sprawi, że degrengolada państwa, a zwłaszcza służby zdrowia sprawi, że zemsta suwerena może być bez kontroli. Wszystkiego zabraknie, na pewno na wyborcze łapówy. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Nie boję się epidemi 12.03.20, 09:02 Nie tylko degrengolada służby zdrowia zaszkodzi władzy. Gorsze skutki może mieć kompletna zapaść gospodarki. Przecież większość zakładów produkcyjnych stanie, a zasiłki obiecano wypłacać. Dzieci nie będą wyściubiać nosa z domów, więc któreś z rodziców będzie musiało siedzieć w domu. Banki nie będą otrzymywać spłat kredytów, a tych kredytów jest od cholery, więc nie będą udzielać następnych, a sporo firm z tego powodu zbankrutuje. Jeżeli to potrwa dłużej, to może być wesoło. Ale tak to jest, jak rządzą kompletni amatorzy o umysłach dziecka z piaskownicy. Dla nich ważne jest tylko to, żeby nikt im nie zabrał łopatki i wiaderka w danym momencie, a co będzie później, to nie potrafią przewidzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Tesz Nie boję się epidemii :) 11.03.20, 20:57 a konstytucja zezwala na przesuniecie wyborow w czasach kleski zywiolowej :) Odpowiedz Link Zgłoś
ktos_z_kosmosu Re: Nie boję się epidemi 11.03.20, 21:05 Pewnie z poprzedniej emerytury za 500 kupiłeś 100 kg mąki, a za resztę cukru, kasz różnych i jesteś fertich. To, że po czasie mąka i kasze będą z wkładką, nie szkodzi, żywego, czyli zdrowego białka nigdy nie za wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Oj bo pomyślę o zawiści 11.03.20, 21:11 ktos_z_kosmosu napisał: > Pewnie z poprzedniej emerytury za 500 kupiłeś 100 kg mąki, a za resztę cukru, k > asz różnych i jesteś fertich. > To, że po czasie mąka i kasze będą z wkładką, nie szkodzi, żywego, czyli zdrowe > go białka nigdy nie za wiele. Sam widzisz że nikuś idzie na układy.Bo snajper narozrabiał. Odpowiedz Link Zgłoś
ktos_z_kosmosu Re: Oj bo pomyślę o zawiści 12.03.20, 09:05 taniarada napisał(a): > Sam widzisz że nikuś idzie na układy. Nie wiem kto na jaki układy idzie. Wiem, że ja kasz i mąk mam już w zapasie 1/4 tony. Oczywiście z wkładkami się liczę. Jako, w ramach promocji, pożyteczny dodatek je traktuję. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Nie boję się epidemi 12.03.20, 09:33 ktos_z_kosmosu napisał: > Pewnie z poprzedniej emerytury za 500 kupiłeś 100 kg mąki, a za resztę cukru, k > asz różnych i jesteś fertich. > To, że po czasie mąka i kasze będą z wkładką, nie szkodzi, żywego, czyli zdrowe > go białka nigdy nie za wiele. Sens jest ale kupić pistolet lub kałasznikow. Odpowiedz Link Zgłoś
ktos_z_kosmosu Re: Nie boję się epidemi 12.03.20, 13:05 no-popis napisała: > ktos_z_kosmosu napisał: > > > Pewnie z poprzedniej emerytury za 500 kupiłeś 100 kg mąki, a za resztę cu > kru, k > > asz różnych i jesteś fertich. > > To, że po czasie mąka i kasze będą z wkładką, nie szkodzi, żywego, czyli > zdrowe > > go białka nigdy nie za wiele. > Sens jest ale kupić pistolet lub kałasznikow. W świątecznym ubraniu mam dwa granaty. Tu, na tych ziemiach wykarmionym kosmitą jestem. Chyba przyszedł czas na założenie pelerynki i start. Jak usłyszysz świst, a po nim detonację charakterystyczną dla przekroczenia bariery dźwięku, to będę ja. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Nie boję się epidemi 12.03.20, 08:14 Moja prawie teściowa też nie boi się tego wirusa. Za to strasznie lęka się genderów oraz gejów. Genderów to nawet rozumię ale gejów? W żaden sposób Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Nie boję się epidemi 12.03.20, 13:43 stasi1 napisał: > Moja prawie teściowa też nie boi się tego wirusa. Za to strasznie lęka się gend > erów oraz gejów. Genderów to nawet rozumię ale gejów? W żaden sposób Bo jak taki gej zza węgła huknie „uuuuaaaaaa” to się przelęc można okrutnie. Dlatego. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Nie boję się epidemi 12.03.20, 13:48 A dlaczego genderów rozumiesz? Z czystej babskiej ciekawości pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
ktos_z_kosmosu Re: Nie boję się epidemi 12.03.20, 17:59 yoma napisała: > A dlaczego genderów rozumiesz? Bo ta kobita kocha miłością platoniczną w wersji agape, czyli kocha Boga. A że ambona ją uświadomiła, że genderowcom tylko na zaspokajaniu swoich chuci zależy, to boi się, że oni ją dopadną, zbałamucą i jej umiłowany, jako od nieczystej, odwróci się od niej i swoje zainteresowania skieruje ku Sochowej zza miedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Nie boję się epidemi 12.03.20, 19:45 Aż mi się szmonces o starej Ruchli przypomniał :) Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Nie boję się epidemi 12.03.20, 18:36 Bo kto widział gendera? a takie coś obcego to jest najgorsze Dyr Rydzyk kazał jej się go bać to się boi. Geja w zasadzie też na własne oczy nie widziała ale przecież taki Biedroń to miły człowiek. Nawet zastanawiała się kto u niego jest na wierzchu. Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: Nie boję się epidemi 12.03.20, 18:20 stasi1 napisał: > Moja prawie teściowa też nie boi się tego wirusa. Za to strasznie lęka się gend > erów oraz gejów. Genderów to nawet rozumię ale gejów? W żaden sposób Być może myśli że to są geje bi.😁 Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Nie boję się epidemi 12.03.20, 08:58 Jaka 13 emerytura? Raczej pół emerytury. Kłamią we wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: Nie boję się epidemi 12.03.20, 09:15 A masz jeszcze w Biedronce jakieś flachy na regałach? (do dezynfekcji) Odpowiedz Link Zgłoś
cogito50 Re: Nie boję się epidemi 12.03.20, 12:36 w supermarkecie ostał się ino kawior. Ale z głodu to i on da sie zjeść Odpowiedz Link Zgłoś
kozamat Re: Nie boję się epidemi 12.03.20, 12:37 Nikt się nie boi do chwili zarażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: Nie boję się epidemi 12.03.20, 18:24 Grodzki wybrał się do Włoch na narty w czasie wysypu epidemii, Biedroń mówi że jedzie że Śmiszkiem do Chin. Kidawa modli się i wysyp epidemii w Polsce. Jedynie Kosiniak, Bosak i Hołownia zachowują się jako tako. Ciekawe co powie Grodzki w orędziu jak stanie się pacjentem + (POzytywnym). Odpowiedz Link Zgłoś